FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / HACPASZ HANNA PółTORAK
HACPASZ Hanna Półtorak
Data rejestracji w systemie: 2012-01-13
Ilość tematów: 10       Ilość wypowiedzi: 497       Ilość ogłoszeń: 88

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 TEMATÓW
TEMAT WYPOWIEDZI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Food track, przyczepa gastronomiczna pomysł na koronawirusa
W  dobie koronawirusa food track lub przyczepa gastronomiczna to bardzo dobry pomysł na biznes: - oferujemy dania wyłącznie na wynos - lokalizacja działania  może być uwarunkowana na danym terenie niskimi zachorowaniami i luzowaniem obostrzeń W gastronomii  mobilnej działając z głową możemy stw [..]
1 2020-05-25 09:48:49
lokal gastronomiczny w czasie koronawirusa
W czasie Epidemii   Główny Inspektor Sanitarny zwraca uwagę na  konieczność przestrzegania kluczowych zasad    higieny, których brak może skutkować nałożeniem kar ze strony Pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej na właścicieli lokali gastronomicznych. Kluczowe zasady obejmują:  Higienę Pracow [..]
2 2020-05-14 06:26:54
Lokal gastronomiczny odbiór przez Sanepid
[table][tr][td]Podsumujmy wiadomości krazące po forum odnośnie  - wytycznych stawianych lokalom gastronomicznym: podstawowe  wytyczne dla lokali gastronomicznych - projektów technologicznych lokalli - dokumentacji HACCP - opisu zasad funkcjonowania lokali ( w tym przygotowywania dań )w zależnośc [..]
1 2019-01-31 15:59:44
Food tracki odbiór przez Sanepid
Witam zblilża się wiosna więc  gastronomia mobilna szykuje się do  startu.  Udzielam informacji na formum od wielu lat i chętnie odpowiem w zakresie następujących zagadnień -  jak przygotować food tracka (wymagane minimum niezbędne do odbioru przez Sanepid) - jak zgłosić posiłki, które chcemy pr [..]
2 2019-03-05 12:48:08
BHP w lokalu gastronomicznym
Na naszym forum pojawiają się wątki związane z organizacją pracy w gastronomii - wybór lokalu gastronomicznego - wybór pojazdu mamy wpisy o Systemie HACCP. Ja zaproponowałabym wątek dotyczący wytycznych BHP dla pracowników kuchni. Czekamy na pytania, na które postaramy się jak najszybciej odpowie [..]
1 2017-08-23 10:11:05
Kuchnia w przedszkolu, kuchnia w zakładach żywienia zbiorowego
Chciałabym zaproponować nowy wątek na naszym forum. Bardzo często rozmawiamy na tematy związane z otwarciem lokalu gastronomicznego: wymaganiami SANEPIDU, doborem odpowiedniego lokalu itp Pamiętajmy o tym, że kuchnie to nie tylko lokale gastronomiczne ale również przedszkola i szkoły również te któr [..]
15 2020-04-21 09:41:42
Gastronomia mobilna oraz inne nietypowe lokale gastronomiczne
Witam serdecznie wszystkich Państwa od dawna wypowiadam się na forum na tematy związane z rozpoczynaniem działalności gastronomicznej: przyczepy/busy gastronomiczne, kontenery, namioty itp ale także stacjonarne lokale gastronomiczne. Serdecznie zapraszam do udziału w szkoleniu Gastronomia na kółkach [..]
5 2013-10-18 14:07:38
Dotacje Unijne na rozwój mikroprzedsiębiorstw
Witam serdecznie uprzejmie informuje, że w tym roku przez Agencje Rozwoju i Modernizacje Rolnictwa przydzielane będą dotacje w ramach programu MIkroprzedsiębiorstwa Działanie 312. Warunkiem uzyskania dotacji jest prowadzenie działalności na terenie wiejskim lub w miejscowości liczącej do 5000 tys m [..]
3 2013-03-01 09:23:37
Firma cateringowa dostarczająca posiłki do szkół i przedszkoli
Witam serdecznie chciałabym rozpocząć dyskusję na temat jakości posiłków dostarczanych do szkół przez firmy cateringowe oraz obsługiwanych przez ajentów. Z jakimi problemami borykają się firmy dostarczające posiłki do szkół, czy firma odpowiada za zatrucia pokarmowe w szkole? jakie dostawcy po [..]
1 2012-09-20 09:56:24
HACCP w lokalach gastronomicznych
Witam wszystkich na forum Jesteśmy firmą doradczo-szkoleniową pomagającą wdrażać wymagany przepisami prawa (ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia) system bezpieczeństwa żywności HACCP: - w zakładach gastronomicznych - domach weselnych, -pensjonatach -barach -gospodarstwach agrot [..]
5 2013-05-29 13:11:28
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.