FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / HACPASZ HANNA PółTORAK
HACPASZ Hanna Półtorak
Data rejestracji w systemie: 2012-01-13
Ilość tematów: 8       Ilość wypowiedzi: 474       Ilość ogłoszeń: 84

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 TEMATÓW
TEMAT WYPOWIEDZI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Lokal gastronomiczny odbiór przez Sanepid
[table][tr][td]Podsumujmy wiadomości krazące po forum odnośnie  - wytycznych stawianych lokalom gastronomicznym: podstawowe  wytyczne dla lokali gastronomicznych - projektów technologicznych lokalli - dokumentacji HACCP - opisu zasad funkcjonowania lokali ( w tym przygotowywania dań )w zależnośc [..]
1 2019-01-31 15:59:44
Food tracki odbiór przez Sanepid
Witam zblilża się wiosna więc  gastronomia mobilna szykuje się do  startu.  Udzielam informacji na formum od wielu lat i chętnie odpowiem w zakresie następujących zagadnień -  jak przygotować food tracka (wymagane minimum niezbędne do odbioru przez Sanepid) - jak zgłosić posiłki, które chcemy pr [..]
2 2019-03-05 12:48:08
BHP w lokalu gastronomicznym
Na naszym forum pojawiają się wątki związane z organizacją pracy w gastronomii - wybór lokalu gastronomicznego - wybór pojazdu mamy wpisy o Systemie HACCP. Ja zaproponowałabym wątek dotyczący wytycznych BHP dla pracowników kuchni. Czekamy na pytania, na które postaramy się jak najszybciej odpowie [..]
1 2017-08-23 10:11:05
Kuchnia w przedszkolu, kuchnia w zakładach żywienia zbiorowego
Chciałabym zaproponować nowy wątek na naszym forum. Bardzo często rozmawiamy na tematy związane z otwarciem lokalu gastronomicznego: wymaganiami SANEPIDU, doborem odpowiedniego lokalu itp Pamiętajmy o tym, że kuchnie to nie tylko lokale gastronomiczne ale również przedszkola i szkoły również te któr [..]
14 2019-03-05 10:46:41
Gastronomia mobilna oraz inne nietypowe lokale gastronomiczne
Witam serdecznie wszystkich Państwa od dawna wypowiadam się na forum na tematy związane z rozpoczynaniem działalności gastronomicznej: przyczepy/busy gastronomiczne, kontenery, namioty itp ale także stacjonarne lokale gastronomiczne. Serdecznie zapraszam do udziału w szkoleniu Gastronomia na kółkach [..]
5 2013-10-18 14:07:38
Dotacje Unijne na rozwój mikroprzedsiębiorstw
Witam serdecznie uprzejmie informuje, że w tym roku przez Agencje Rozwoju i Modernizacje Rolnictwa przydzielane będą dotacje w ramach programu MIkroprzedsiębiorstwa Działanie 312. Warunkiem uzyskania dotacji jest prowadzenie działalności na terenie wiejskim lub w miejscowości liczącej do 5000 tys m [..]
3 2013-03-01 09:23:37
Firma cateringowa dostarczająca posiłki do szkół i przedszkoli
Witam serdecznie chciałabym rozpocząć dyskusję na temat jakości posiłków dostarczanych do szkół przez firmy cateringowe oraz obsługiwanych przez ajentów. Z jakimi problemami borykają się firmy dostarczające posiłki do szkół, czy firma odpowiada za zatrucia pokarmowe w szkole? jakie dostawcy po [..]
1 2012-09-20 09:56:24
HACCP w lokalach gastronomicznych
Witam wszystkich na forum Jesteśmy firmą doradczo-szkoleniową pomagającą wdrażać wymagany przepisami prawa (ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia) system bezpieczeństwa żywności HACCP: - w zakładach gastronomicznych - domach weselnych, -pensjonatach -barach -gospodarstwach agrot [..]
5 2013-05-29 13:11:28
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.