FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / OTWARCIE LOKALU GASTRONOMICZNEGO
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

OTWARCIE LOKALU GASTRONOMICZNEGO

Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 1 napisany 2022-11-10 o godzinie 09:02:23.
Jeżeli masz wątpliwości czy działasz poprawnie lub chciałbyś zasięgnąć opinii na temat wymagań sanitarnych zgłoś się do nas pomożemy w zakresie oceny pracy twoich pracowników ( tajemniczy klient), ocenimy lub opracujemy dla ciebie dokumentację Systemu HACCP, zorganizujemy szkolenie z przepisów  HACCP oraz BHP. Zweryfikujemy istniejący projekt lub przygotujemy projekt technologiczny zgodnie z wytycznymi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.  Jeżeli chcesz umówić się z nami lub napisz
 [color=#3c61aa]zamowienia@hacpasz.com.pl lub zadzwoń 512 211 289, 504 811617 Zespół HACPASZ[/color]
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: RafaCoralowa


Wypowiedzi: 19
Post 2 napisany 2022-11-14 o godzinie 15:50:59.
Ja cena ?
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 3 napisany 2022-11-17 o godzinie 10:30:40.
Na forum nie mogę przekazywać ofert cenowych proszę o kontakt  zamowienia@hacpasz.com.pl  lub telefonicznie 512 21 12 89
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 4 napisany 2023-03-06 o godzinie 09:31:59.
[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Dlaczego warto skorzystać z rady Zespołu HACPASZ?
[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Na rynku sektora spożywczegoo działamy od 2012 roku najpierw z ramienia firmy HACPASZ Hanna Półtorak teraz jako HACPASZ Spółka z o.o. Podczas naszej pracy polegającej na :
  • przygotowywaniu projektów technologicznych zakładów branży spożywczej w tym lokali gastronomicznych i sklepów spożywczych,

  • opracowywaniu dokumentacji HACCP


[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Podczas uczestniczenia w odbiorach lokali i zakładów mieliśmy okazję zapoznać się z cennymi uwagami pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej ,uzyskaną wiedzę wykorzystaliśmy w tworzeniu projektów technologicznych i tworzeniu dokumentacji dla branży spożywczej i dzięki czemu w czasie przygotowywania zakładów do zatwierdzenia przez Sanepid li odnotowujemy sukcesy a nie porażki. Z nami nie będziecie wywarzać otwartych drzwi, wystarczy napisać a pomożemy przejść przez wybraną przez Was ścieżkę rozwoju lub zrealizować marzenia. Pozdrawiamy Zespół HACPASZ zamowienia@hacpasz.com.pl, 504 811617 (Grzegorz Półtorak), 512 21 12 89 (Hanna Półtorak)
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 06:51:32
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: OTWARCIE LOKALU GASTRONOMICZNEGO
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "otwarcie lokalu gastronomicznego" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.