![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: OTWARCIE LOKALU GASTRONOMICZNEGO |
|||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Jeżeli masz wątpliwości czy działasz poprawnie lub chciałbyś zasięgnąć opinii na temat wymagań sanitarnych zgłoś się do nas pomożemy w zakresie oceny pracy twoich pracowników ( tajemniczy klient), ocenimy lub opracujemy dla ciebie dokumentację Systemu HACCP, zorganizujemy szkolenie z przepisów HACCP oraz BHP. Zweryfikujemy istniejący projekt lub przygotujemy projekt technologiczny zgodnie z wytycznymi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Jeżeli chcesz umówić się z nami lub napisz
[color=#3c61aa]zamowienia@hacpasz.com.pl lub zadzwoń 512 211 289, 504 811617 Zespół HACPASZ[/color] |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
RafaCoralowa Wypowiedzi: 19 |
Ja cena ?
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Na forum nie mogę przekazywać ofert cenowych proszę o kontakt zamowienia@hacpasz.com.pl lub telefonicznie 512 21 12 89
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Dlaczego warto skorzystać z rady Zespołu HACPASZ?
[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Na rynku sektora spożywczegoo działamy od 2012 roku najpierw z ramienia firmy HACPASZ Hanna Półtorak teraz jako HACPASZ Spółka z o.o. Podczas naszej pracy polegającej na :
[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Podczas uczestniczenia w odbiorach lokali i zakładów mieliśmy okazję zapoznać się z cennymi uwagami pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej ,uzyskaną wiedzę wykorzystaliśmy w tworzeniu projektów technologicznych i tworzeniu dokumentacji dla branży spożywczej i dzięki czemu w czasie przygotowywania zakładów do zatwierdzenia przez Sanepid li odnotowujemy sukcesy a nie porażki. Z nami nie będziecie wywarzać otwartych drzwi, wystarczy napisać a pomożemy przejść przez wybraną przez Was ścieżkę rozwoju lub zrealizować marzenia. Pozdrawiamy Zespół HACPASZ zamowienia@hacpasz.com.pl, 504 811617 (Grzegorz Półtorak), 512 21 12 89 (Hanna Półtorak) |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 06:51:32 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|