![]() |
FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: OTWARCIE LOKALU GASTRONOMICZNEGO |
|||||||
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 17 Wypowiedzi: 533 |
Jeżeli masz wątpliwości czy działasz poprawnie lub chciałbyś zasięgnąć opinii na temat wymagań sanitarnych zgłoś się do nas pomożemy w zakresie oceny pracy twoich pracowników ( tajemniczy klient), ocenimy lub opracujemy dla ciebie dokumentację Systemu HACCP, zorganizujemy szkolenie z przepisów HACCP oraz BHP. Zweryfikujemy istniejący projekt lub przygotujemy projekt technologiczny zgodnie z wytycznymi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Jeżeli chcesz umówić się z nami lub napisz
[color=#3c61aa]zamowienia@hacpasz.com.pl lub zadzwoń 512 211 289, 504 811617 Zespół HACPASZ[/color] |
||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
RafaCoralowa Wypowiedzi: 18 |
Ja cena ?
|
||||||
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 17 Wypowiedzi: 533 |
Na forum nie mogę przekazywać ofert cenowych proszę o kontakt zamowienia@hacpasz.com.pl lub telefonicznie 512 21 12 89
|
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.93.74.25 Data: 2023-02-5 Czas: 09:39:45 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|