FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWE TEMATY NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Przyczepa gastronomiczna, pieczenie mięsa
Witam, otwieram punkt z szarpaną wieprzowiną a przynajmniej taki mam pomysł ale mam problem z sanepidem odnośnie obróbki mięsa. Stąd moje pytanie jak mam piec mięso  zgodnie z ich wytycznymi? Zakład produkcyjny dostarczy mi mięso w kawałku ale musze je jeszcze przyprawić. Jak sobie z tym poradzić. M [..]
kxaxmxax 1 2023-09-30 18:26:06
Marketing w gastronomii
Każdy właściciel restauracji, hotelu, czy innej firmy z branży gastronomicznej na pewno zdaje sobie sprawę z tego, że aby stale pozyskiwać nowych Klientów, niezbędne jest bezustanne promowanie swojej marki. Z pewnością można stwierdzić, iż  marketing w gastronomii jest specyficzny. Warto wejść na b [..]
NATX 1 2023-09-28 11:31:39
Marketing w gastronomii
Każdy właściciel restauracji, hotelu, czy innej firmy z branży gastronomicznej na pewno zdaje sobie sprawę z tego, że aby stale pozyskiwać nowych Klientów, niezbędne jest bezustanne promowanie swojej marki. Z pewnością można stwierdzić, iż [color=#356482]marketing w gastronomii jest specyficzny. War [..]
NATX 1 2023-09-28 11:30:10
Odstąpie kuchnie cateringową. Otwock
Ogłoszenie odstąpienia lokalu gastronomicznego ze sprzętami i ew. działalnością. Z przykrością informujemy, że z przyczyn osobistych oraz biznesowych, postanowiliśmy odstąpić lokal gastronomiczny razem ze sprzętami i firmą. Jest to okazja dla przedsiębiorców, którzy marzą o rozpoczęciu działalności [..]
SlowFood 1 2023-09-25 00:20:19
Pakowarka próżniowa
Dzień dobry, Jestem tu nowy i z góry przepraszam, jeśli pytanie zadane zostało w nieodpowiednim dziale. Chciałem zapytać, czy może ktoś z Państwa mógłby polecić mi pakowarkę, którą mógłbym pakować próżniowo niewielkie (ok. 20 cm x 20 cm) saszetki foliowe z pożywieniem. Uprzedzając ewentualn [..]
TomekTomek 1 2023-09-15 12:14:13
Finansowanie Maszyn Gastronomicznych.
Leasing Maszyn Gastronomicznych ·[font=Times New Roman]         Specyfika rynku gastronomicznego wymaga od przedsiębiorców konkurencyjności. Aby sprostać wyzwaniom na rynku maszyn i urządzeń gastronomicznych, a także oczekiwaniom klientów mamy specjalną ofertę finansowania leasingiem.  · [..]
TakLeasing 1 2023-09-12 17:31:16
Witryna chłodnicza
Witam, Szukam dobrej witryny chłodniczej, żeby postawić na tym. Co polecacie? https://i.postimg.cc/XJB9XK03/IMG-20230828-215918.jpg [..]
demoxik 2 2023-08-28 23:05:13
Dobre restauracje
Witam, jeśli szukacie dobrej restauracji z pysznym jedzeniem to radzę skorzystać z serwisu https://maxi-service.pl/restauracje/, sam korzystam bardzo często i polecam! [..]
adamniecik1 1 2023-08-16 13:50:20
Przyczepa gastronomiczna jako mini cukiernia
Witam serdecznie. Od dawna myślę nad złożeniem przydomowej cukierenki. Wpadł mi do głowy pomysł a dokładnie: niestety z racji tego że mieszkanie w domu wielorodzinnym mam za małe mieszkanie aby otworzyć domową pracownie pojawił się pomysł na dostawienie "kiosku" oczywiście wyremontowany ze strefami [..]
Kasieńka 2 2023-09-04 16:07:08
Food track, przyczepa gastro - co wybrać .......
Przyczepa gastronomiczna lub food track to świetny pomysł na biznes w  czasie kryzysu. Decydując się na  kupno lub wynajem pojazdu nie ryzykujesz, że: - miejsce na prowadzenie działalności nie jest odpowiednie - koszty wynajmu, mediów zjedzą  dochód z prowadzonej działalności. Posiadając przyczep [..]
HACPASZ Hanna Półtorak 1 2023-05-04 09:52:49
Zaplace za informacje od osoby ktora prowadzi kebab
Witam ! Planuje otworzyc kebab ale chcialbym zeby kots poswiecil ci jakies 2 h czasu na wyjasnienie pewnych rzeczy ktorych nie moge znalezc na forum. Zaplace wczesniej przed rozmowa na scype lub telefoniczna w dogodnej formie. Zalezy zeby to byla osoba ktora ma doswiadcznie w prowadznieu tego typu [..]
Nurek1 1 2023-04-28 00:38:39
wyspa gastronomiczna
Moja gastronomia od czego zacząć: wyspa gastronomiczna  W przypadku  organizacji sprzedaży z wyspy gastronomicznej należy zapewnić dla niej  stałe podłączenie wody oraz energii elektrycznej. Jeżeli na wyspie przygotowywane są  dania gorące (naleśniki, kebaby) należy rozejrzeć się za lokalizacją w [..]
HACPASZ Hanna Półtorak 1 2023-03-31 15:29:15
Wynajem kuchni na godziny pod usługi cateringowar
Dzień dobry. Pilnie potrzebuje porady dotyczącej wynajmu lokalu na godziny. Chce rozpocząć działalność cateringową  Przekaski na impreze  tzw zimna płyta, a zlecenia tylko w weekendy. Nie opłaca mi się wiec wynająć lokal na pełny etat. Czy mogę wiec , w  lokalu który prowadzi podobna działalnoś [..]
AsiaP 1 2023-03-29 11:42:37
Wynajem kuchni na godziny pod działalność cateringową
Dzień dobry. Pilnie potrzebuje porady dotyczącej wynajmu lokalu na godziny. Chce rozpocząć działalność cateringową  Przekaski na impreze  tzw zimna płyta, a zlecenia tylko w weekendy. Nie opłaca mi się wiec wynająć lokal na pełny etat. Czy mogę wiec , w  lokalu który prowadzi podobna działalnoś [..]
AsiaP 4 2023-08-10 23:04:44
Nowa przyczepa gastronomiczna
Cześć wszystkim! Planuję rozpoczęcie własnego biznesu gastronomicznego, ale potrzebuję pomocy przy wyborze przyczepy gastronomicznej. Czy ktoś miał doświadczenie w zakupie lub użytkowaniu takiej przyczepy? Jakie modele polecacie? Na co zwracać uwagę przy wyborze? Czy warto zainwestować w przyczep [..]
karolek856 3 2023-05-26 13:26:22
Porządny blender zanurzeniowy
Dzień dobry! Od jakiegoś czasu poszukuję na prawdę porządnego blendera zanurzeniowego. Takiego, który wytrzyma codzienne, intensywne użytkowanie. Do tej pory korzystałem z RobotCoupe model CMP 350 - teoretycznie mocny sprzęt, renomowana firma itp. a niestety po ok pół roku użytkowania sypie się sil [..]
KGabriel 1 2023-03-17 10:34:10
Wędzarnia jako dodatek do lokalu gastronomicznego
Witam. Zamierzam nad morzem otworzyć mały lokal, sezon zbliża się dużymi krokami. Tak sobie zamarzyłem, aby w lokalu mieć wędzarnię, tak by zawsze z rana mieć świerze rybki dla turystów prosto z wędzarni na sprzedaż i do konsumpcji. Co o tym sądzicie? Na wędzeniu znam się słabo, ale myślę, że tema [..]
AdamGastro 2 2023-03-29 09:52:08
Gastronomia w roku 2023
[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Nowy rok 2023  nowe marzenia. Wszystkim tym którzy w Nowym roku planują rozpocząć przygodę z gastronomią proponujemy pomów w zakresie przygotowania projektów technologicznych, opracowania dokumentacji =AZXmeBfJNyEDGVO [..]
HACPASZ Hanna Półtorak 7 2023-08-31 11:30:54
POSZUKUJE POMOCY PRZY STWORZENIU MENU ORAZ WYLICZENIU FOOD COST.
Witam. Menu stworzone przez głownie moja zone nie spelnia juz rezulatatu. W dzisiejszych czasach jest dosc kiepsko na rynku gastro. Z zona nie moge dojsc do porozumienia i najprawdopodobniej zostaje sam na polu bitwy z zadluzona restauracja. Mam duzo pomysłow ale z gotowaniem mam malo wspolnego. Po [..]
Record 4 2023-08-01 13:30:28
maszyna do popcornu
witam Nie prowadzę działalności gospodarczej i jestem raczej zielony w temacie dlatego bardzo proszę o pomoc. Planujemy zakupić maszynę do popcornu, która będzie używana na festynach strażackich, gdzie nasze dzieciaki ze straży będą mogły sobie zarobić na wycieczkę integracyjną. Rozglądałem się tro [..]
strażak 3 2023-02-10 14:07:02
Zmywarka gastronomiczna do domu
Dzień dobry chciałbym w swoim domu zainstalować zmywarkę gastronomiczną z powodu jej wydajności. Szukam sprzętu pod blat, idealnie z możliwością zabudowy, jednak niemal każda zmywarka uniwersalna ma zbyt wielką głębokość. Czy możecie mi Państwo pomóc w moich poszukiwaniach? [..]
Inwestor 2 2022-12-05 15:34:49
Jaki grill do burgerów
Witam, Planuję otworzyć FoodTruck pod sprzedaż burgerów, rozglądam się za płytą grillową i tutaj pytanie jaki wybrać: elektryczny czy gazowy ? Który będzie bardziej wydajny / oszczędny? (Biorąc tez na obecną chwilę cenę prądu). No i jakiej firmy ? Miałem na oku ten: https://www.expondo.pl/r [..]
metju 1 2022-11-27 15:22:34
Yato -10%, RestoQuality -20% - AMGgastro.pl
Hej! Piszę dziś do Was by polecić Wam niezłą ofertę z okazji zbliżającego się Black Friday. Sklep internetowy www.amggastro.pl zaoferował oferty takie jak : - 10% na wszystkie produkty YATO https://amggastro.pl/brand/17-yato oraz - 20%! na wszystkie produkty RestoQuality Sprawdź już teraz [..]
michalrz 1 2022-11-23 10:56:09
Muzyka w lokalu typu klub muzyczny (z DJ), jak pozwolenia trzeba posiadać?
Cześć wszystkim! Znajduję się właśnie w procesie otwierania swojej działalności gastronomicznej z parkietem i DJ i szukam informacji, które zgody są wymagane, żeby wszystko było zrobione tak jak należy. Czy wystarczy ZAIKS? Czy musi to być również StoART? Z góry dziękuję za pomoc [..]
szymonk 3 2022-11-25 13:34:03
Otwarcie lokalu gastronomicznego
Jeżeli masz wątpliwości czy działasz poprawnie lub chciałbyś zasięgnąć opinii na temat wymagań sanitarnych zgłoś się do nas pomożemy w zakresie oceny pracy twoich pracowników ( tajemniczy klient), ocenimy lub opracujemy dla ciebie dokumentację Systemu HACCP, zorganizujemy szkolenie z przepisów  HACC [..]
HACPASZ Hanna Półtorak 4 2023-03-06 09:31:59
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.