FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWE TEMATY NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!
Cześć Restauratorzy! 👋 Chcemy Was zaprosić do dołączenia do Tuzjemy.pl – platformy, która łączy restauracje z klientami szukającymi smacznego jedzenia i wygodnych rezerwacji. Co oferujemy: Wizytówkę Twojej restauracji online – pełne dane, menu, zdjęcia., System zamówień on [..]
tuZjemy 1 2025-10-13 11:57:42
Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym
"Odzież gastronomiczna, która sprosta wymaganiom każdej kuchni! Wybierz nasze fartuchy i koszule, które są nie tylko stylowe, ale również funkcjonalne. Zrób zakupy na www.odziezzawodowa.eu [..]
Odzież zawodowa 1 2025-07-29 15:24:13
FIRMA AAATECH
Kolejna informacja o firmie AAATech OSZUŚCI, firma AAATech działająca pod nazwą Thamires... została wykreślona z rejestru spółek. Nie dajcie sie naciągnąć Jezeli ktoś zostal oszukany prosze o kontakt mailowy ze mną  Lukasz.kursa@interia.pl [..]
kur5cent 1 2025-07-25 14:45:40
Sanepid w lokalu gastronomicznym
Jeżeli  myślisz o własnym lokalu gastronomicznym  (stacjonarnym, ruchomym) i nie wiesz gdzie uzyskać pomoc wystarczy napisać do nas i skorzystać z usług, które oferujemy w obszarze: - przygotowania projektu technologicznego - opracowania dokumentacji HACCP - szkoleń BHP wystarczy napisać zamowie [..]
HACPASZ Hanna Półtorak 1 2025-06-27 09:47:34
Do wynajęcia miejsce postojowe dla FOOD TRUCKA – Warszawa Ursynów, ul. Farbiarska
Do wynajęcia miejsce postojowe dla FOOD TRUCKA – Warszawa Ursynów, ul. Farbiarska 📌 Lokalizacja: Warszawa – Ursynów (ul. Farbiarska, boczna od Puławskiej) 📏 Powierzchnia całkowita działki: 800 m² 🚛 Dostępne miejsce postojowe dla food trucka – poza [..]
Tom Riplay 1 2025-06-23 13:34:37
Sprzedaż dań za pomocą Uber eats lub Pyszne .pl
Jeszcze niedawno Sanepid nie wyrażał zgody na transport dań samochodami osobowymi, dlatego większość z posiadaczy barów i restauracji nie mogła zgłosić takiego działania oficjalnie. Ze względu na rozwój Uber eats i Pyszne p. ta sytuacja uległa diametralnej zmianie i teraz jest możliwa pod jednym war [..]
HACPASZ Hanna Półtorak 1 2025-06-16 07:00:35
Rozmiar Przyczepy
Witam, chce otworzyc przyczepe gastronomicza 1 pomysł byl taki by sprzedawac kurczaka z rozna , zapiekanki i hot dogi. Plan uległ zmianie i zostaje poki co przy zapiekankach i hot dogach. Ptytanie brzmi jaka dlugosc przyczepy sie nada by w przyszlosci wstawic tam rozno ? myslalem o 3,5 do 4 metrów. [..]
allfaler 3 2025-07-30 11:05:36
Oddzielanie się cienkiego spodu ciasta po upieczeniu
[color=#000000]Witacje [left][color=#000000]Dlaczego po upieczeniu ciasta, dolna bardzo cienka warstwa 1-2 mm oddziala się od reszty? [left][color=#000000]Dzieje się tak na większości powierzchni. [left][color=#000000]Ciasto skłąda się z mąki pszennej i żytniej, cukru, karmelu, sody (śro [..]
Theofilos 1 2025-04-19 14:37:34
Papier do pakowania żywności z własnym nadrukiem, torby papierowe, serwetki i kubki
Dzień dobry, jesteśmy firmą zajmującą się opakowaniami do żywości od 20 lat. Wychodzimy z ofertą na przeciw lokalom gastronomicznym, które nie potrzebują wielkich nakładów nadrukowanego papieru jednorazowo lecz regularnych dostaw oraz kompleksowej obsługi. Posiadamy papiery do pakowania, papiery do [..]
Ecopak24 1 2025-03-17 12:34:24
Ogródek piwny
Wiosna to czas przygotowań do sprzedaży sezonowej w ogródkach piwnych  co w takim razie wiedzieć warto?  1. Bar, który jest sercem ogródka piwnego  musi być zasilany wodą bieżącą wodociągową. Na obszarze baru należy zainstalować przynajmniej jeden zlew i umywalkę zasilaną ciepłą i zimną wodą (potrz [..]
HACPASZ Hanna Półtorak 2 2025-07-14 09:16:12
Dodatkowa praca
Zachęcam do wejścia na panel opinii https://panel.badanie-opinii.pl/, gdzie w łatwy sposób można wymieniać punkty na gotówkę [..]
elazientek42 1 2025-02-27 15:17:19
Badanie znaczenia muzyki w lokalach gastronomicznych
Cześć! Chciałabym zaprosić wszystkich właścicieli lokali gastronomicznych do wypełnienia którkiej ankiety. Jest mi potrzebna do projektu na uczelni. Badanie dotyczy znaczenia muzyki w lokalach gastronomicznych i preferencji klientów. Jeśli macie chwilkę - będę ogromnie wdzięczna! https://www.sur [..]
Gość626938 2 2025-02-28 08:16:44
Piec konwekcyjno-parowy jaka firma ? Firma Cateringowa Objazdowa Proszę o pomoc
Witam serdecznie  Przymierzam się do zakupu pieca gastronomicznego konwekcyjno-parowego do mojego cateringu objazdowego. Zajmuje się organizacją wesel 100-250 osób. Jest to catering obwoźny dlatego wożę swój cały sprzęt do miejsca organizacji przyjęcia.  Dlatego też ważne dla mnie jest aby sam pie [..]
Ambrozja 1 2025-02-09 20:18:17
Piece Konwekcyjnio Parowe VENIX i GastroProdukt Professional – duet idealny dla gastronomii
Ostatnio nasza kuchnia przeszła małą rewolucję dzięki piecowi konwekcyjno-parowemu VENIX, który zakupiliśmy w firmie GastroProdukt Professional. Po kilku miesiącach użytkowania mogę śmiało powiedzieć, że to była jedna z lepszych inwestycji. Piec radzi sobie zarówno z dużymi obciążeniami, jak i delik [..]
Przemysław Kucharz 1 2025-01-27 17:23:27
Kawiarnia w SKLEPIE Z RĘKODZIEŁEM
Witam ! ;) Mam sklep z rękodziełem, natomiast ze względu na nierentowność - chciałabym dołożyć tam kawę i herbatę ( po rozmowach z technologiem oraz sanepidem, wiem, że kanapki na miejscu i śniadania to jest niewykonalne na ten moment ) Chciałabym, żeby były tam: prowadzony sklep z rękodzie [..]
AsiaŻuczek 2 2025-01-21 11:24:51
[POS] Kwota zapłacona kartą zarejestrowana jako gotówka
[size=2]Dzień dobry, w jaki sposób można skorygować sytuację, w której kasa Posnet Ergo Online się zacięła i kwota zapłacona kartą została zarejestrowana jako gotówka? [/color] [..]
Borys7 1 2024-12-09 00:39:37
Proszę o pomoc
Dzień dobry, planuję otworzyć niewielką restaurację na około 20-30 osób w małej miejscowości niedaleko Krakowa. Posiadam doświadczenie w pracy w kuchni i na sali, jednak nigdy wcześniej nie prowadziłam własnej firmy. Zwracam się z uprzejmą prośbą o porady, co powinnam wiedzieć na początek. Interesuj [..]
Uuuuaaaa 2 2025-03-21 15:15:11
Kuchnia azjatycka
Dzień dobry Poszukuje osoby która wprowadziłaby mi kilka nowych dań kuchni azjatyckiej Jestem z Zamościa . Nocleg i jedzenie po mojej stronie Jeśli ktoś chętny wdrążyć mi parę dań zapraszam do kontaktu co do wynagrodzenia napewno się dogadamy 669662661 Polannapol@gmail.com [..]
Polannapol@gmail.com 1 2024-11-11 13:47:07
Sokowirówka i blender
Witam. Byłbym bardzo wdzięczny za polecenie dobrego blendera oraz sokowirówki do baru ( najlepiej z własnego doświadczenia ), który głównie będzie się koncentrował właśnie na tych urządzeniach - dlatego muszą być nie zawodne :) Pozdrawiam i z góry dziękuje [..]
Den 1 2024-11-10 20:13:00
Pawilony pod Gastronomie
Dzień dobry, Realizujemy różnorodne Pawilony usług gastronomicznych, w tym lodziarnie, małą gastronomię pod kebab, oraz kawiarnie. Nasze Pawilony obejmują różne rozmiary - od 5 x 3 po 9 x 6. Specjalizujemy się również w Pawilonach służące do celów budowlanych i mieszkalnych. Zapewniamy indywid [..]
Dampol-prodej 1 2024-10-21 13:04:25
Realizacja Miejsca Gastronomicznego
Dzień dobry, Realizujemy różnorodne Pawilony usług gastronomicznych, w tym lodziarnie, małą gastronomię pod kebab, oraz kawiarnie. Nasze Pawilony obejmują różne rozmiary - od 5 x 3 po 9 x 6. Specjalizujemy się również w Pawilonach służące do celów budowlanych i mieszkalnych. Zapewniamy indywid [..]
Dampol-prodej 2 2024-10-22 12:50:27
Makaron w bemarze
Witam wszystkich.Chcialbym prosić o pomoc i podpowiedź co zrobić aby ugotowany makaron który przekładam do bemara nie wysychał?po ok 2 godzinach zaczyna podsychac od spodu oraz przy ściankach wkładu.Bede wdzięczny za pomoc.Z góry dziękuję. [..]
Ja. gastro 3 2024-10-18 19:22:50
Przeróbka zwykłej przyczepy na przyczepę gastronomiczna
Cześć.  Szukałem na forum ale niestety nie znalazłem odpowiedzi. Chcę samodzielnie przerobić przyczepę na przyczepę gastronomiczna. Na forum jest pełno informacji na temat odbiorów sanepidu itp, niestety nie widzę nic na temat dopuszczenia przyczepy do ruchu. Czy jeśli kupię przyczepę(zwykła, nie g [..]
Zwirek365 1 2024-07-10 23:03:25
Opakowanie zgrzewane dla casteringów dietetycznych - bez podatku SUP - zgrzewane papierem
Cześć, W związku z wprowadzoną ustawą SUP oraz opakowaniami zgrzewanymi stosowanymi w cateringach diedetycznych oraz gastronomii ogólnej, prezentujemy nowość na rynku opakowań: OPAKOWANIA DO ZGRZEWANIA Z TRZCINY CUKROWEJ ZGRZEWANE PAPIEREM: https://pakowanko.com/Papier-do-zgrzewu-alternatyw [..]
PAKOWANKO 2 2025-03-10 08:41:47
Sanpeid - Połączenie płytek ze ścianą - Co wybrać ?
Witam serdecznie, Przygotowuje lokal do odbioru sanepidu. Po położeniu przez "fachowców" płytek podłogowych została spora szczelina pomiędzy płytkami a ścianą. Ściany są z materiału łatwo zmywalnego (płyta obornicka), więc teoretycznie nie powinno być problemu z odbiorem sanepidu gdyby nie widocz [..]
KarolPiotr 2 2025-01-21 11:29:37
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.