FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWE TEMATY NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Młynek do mielenia z aaatech opinie
Planuję kupić młynek do mielenia ze sklepu aaatech.pl stąd moje pytanie do osób które miały styczność z tym sklepem. Podzielcie się opiniami co do jakości urządzeń tam dostępnych? [..]
Zuza 2 2018-12-11 20:18:08
Jaką restauracje polecacie w Łodzi ?
Jaką polecacie restaurację w Łodzi ? [..]
kris789 1 2018-12-11 16:12:25
jajka owsiane
Cześć, słyszałam, że w Warszawie Bracia Grotek sprzedają jajka owsiane, podobno opatentowane, o niesamowitej jakości. Czy próbowaliście może tych jajek i coś więcej możecie powiedzie? Akurat prowadzę BIO restaurację z mocno ekologicznym zacięciem, więc takich produktów, nowości poszukuję. Nie chcę j [..]
miki789 2 2018-12-11 13:35:28
Gastro szef
Hej, Od niedawna wprowadziliśmy oprogramowanie gastro szef i mam do was pytanie. Chciałabym żeby menu na imprezę było w całości, żeby nie klikać poszczególnych pozycji menu. Chodzi o ułatwienie pracy kelnerą. Jak to zrobić? Pozdrawiam [..]
Młoda Manage 1 2018-12-09 16:00:10
Kawa ziarnista
Witam mam do sprzedania kawę: https://prnt.sc/lrggy9 [color=#00b0ec]GROSMI Elite 1KG ZIARNISTA - 23 Szt. ( 40 zl. za sztuke). https://prnt.sc/lrgiwc [url=https://flintespresso.eu/produkt/grosmi-polo-1kg-ziarnista/][color=#00b0ec]GROSMI Polo 1KG ZIARNISTA - 48 Szt. ( 30 zl. za sztuke).[/col [..]
Sylwek1985 1 2018-12-06 12:43:37
Sprzęt nagłośniający
Witajcie założyłam jakiś czas temu mały lokal gastronomiczny pizza, domowe obiady itd. Od jakiegoś czasu dość dużo osób pyta nas o możliwość organizacji urodzin i małych imprez okolicznościowych. Musimy się zaopatrzyć w dobry sprzęt nagłośniający co polecacie? [..]
vernaczosiaaa 3 2018-12-02 23:30:44
Kurs doszkalający kucharz i kursy gastronomiczne / online i stacjonarne
Jeżeli potrzebujesz kursu doszkalającego  zakresu kucharstwa i gastronomii, dobrze trafiłeś !Zapraszamy kursantów na szkolenia stacjonarne i online. Kursy przydatne przy dotacjach i zakładaniu firmy w Urzędzie Pracy. Oferujemy szkolenia: Szef kuchni Kurs kucharski Menedżer hotelarstwa Mene [..]
pentan1 1 2018-11-25 17:20:16
Zasobnik ciepłej wody
Witajcie,  Otwieram za jakiś czas lokal gastronomiczny. Małą pizzerię w małym miasteczku, nie mam konkurencji także wydaje mi się że biznes wypali. Szukam jakiegoś małego zasobnika ciepłej wody co możecie mi polecić? [..]
Zuza 5 2018-11-26 11:09:25
Piec czy opiekacz do zapiekanek?
Witajcie, w najbliższym czasie otwieram mały lokal z zapiekankami. Muszę wybrać sprzęt, aby zmieściła się zapiekanka na świeżej bagietce o długości 50cm oraz, aby możliwe było w czasie pieczenia jednej zapiekanki dołożenie kolejnych. Czas pieczenia nie powinien być za długi. Dodam, że zasilanie to 2 [..]
kin23 1 2018-11-24 20:32:02
Szukam dobrego sprzętu chłodniczego
Witajcie, Mam małą gastronomię, planuję rozwinąć biznes i zainwestować w nowy sprzęt chłodniczy, ale nie jestem w tym temacie specjalistą. Czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakąś sprawdzoną firmę? Zależy mi głównie na ladzie chłodniczej, ale pewnie na tym by się zakupy nie skończyły. Powiedzcie, jak [..]
sylwiawmh 4 2018-11-27 12:31:33
biogazownia mobilna w restauracji
Witam, jestem producentem biogazowni. Mam zamiar zainstalować biogazownię mobilną u swojego klienta który prowadzi restaurację. Czy ktoś będzie wiedział, czy można utylizować odpady gastronomiczne III kategorii we własnych biogazowniach? Biogazownia zajmuje tyle miejsca co duży kosz na śmieci, nie [..]
pavel stolyarov 2 2018-11-15 23:06:38
Outlet gastronomiczny
Zauważyłem ostatnio, że firma, z której usług korzystałem w wyposażeniu swojego lokalu, otworzyła mały outlet online. Spotkałem się tu nie raz z pytaniami o używane rzeczy - być może tu je znajdziecie: http://sklep.romagastro.pl/kolekcja/outlet [..]
qbass 1 2018-11-08 12:49:17
dowóz śniadań
Witam, Planuje dowozić zestawy śniadaniowe lecz nie wiem czy w tego rodzaju działalności wymagania są takie same jak w zwykłym lokalu czy też cateringu posiłków. Chodzi mi o pakowanie gotowych produktów takich jak wędliny, pieczywo, masełka, dżemy itp. do jednego pudełka i dowóz do klienta. Czy po [..]
macwisnia 2 2018-11-12 11:12:51
Młynek w gastronomii
Jestem właścicielem małego lokalu gastronomicznego. Planuję kupić w tym mieisącu profesjonalny młynek do mielenia. Szukałem troszkę na forach i sporo osób poleca http://aaatech.pl/profesjonalny-i-mocny-mlynek-mlyn-do-mielenia-2-kg-p-12.html Mieliście może stycznosć z tym produktem? [..]
Zuza 5 2018-11-14 13:20:13
Sprzęt do gastronomii.
Hej za kilka miesiącu otwieram lokal gastronomiczny, szukam jakichś sprzętów, zastanawiam się nad zakupem już używanych co o tym sądzicie warto czy jednak już zainwestować w coś nowego? [..]
vernaczosiaaa 6 2018-12-11 20:16:30
Fiskalizacja;)
Ruszamy z bufetem, jak wyglada sprawa kas fiskalnych i ewentualnych systemów fiskalnych? Jakie jest wymagane minimum? [..]
Kasiak 1 2018-10-20 13:54:41
Bułki hamburgery zapiekanki
Poszukujemy dobrych! Bułek do hamburgerów i zapiekanek, Warszawa okolice [..]
Kasiak 1 2018-10-20 13:53:21
Naleśniki gofry ciasto w proszku?
Witam, potrzebuję podpowiedzi do nowego bufetu;) naleśnikowe ciasto i na gofry robicie sami czy kupujecie w proszku? Jak proszek to jaka firma? Gdzie dobry kupię i nie za milion monet:)? [..]
Kasiak 4 2018-11-15 23:07:14
Naleśniki gofry ciasto w proszku?
Witam, potrzebuję podpowiedzi do nowego bufetu;) naleśnikowe ciasto i na gofry robicie sami czy kupujecie w proszku? Jak proszek to jaka firma? Gdzie dobry kupię i nie za milion monet:)? [..]
Kasiak 2 2018-10-24 18:34:20
ilosc dzieci w żlobku
Witam, może  ktoś  z  forumowiczów znał by  temat i odpowiedział na  zapytanie. Pracuje w  żłobku, mam  pod  sobą  ok 70 podopiecznych, w  tym  co najmniej 12 dzieci  to  alergicy  i maja  rożne  diety. Moje  pytanie  brzmi  do jakiej ilości  dzieci  mogę  pracować  sama na kuchni a  od jakiej ilośc [..]
Ania_35 3 2018-11-12 10:42:53
Sprzęt gastronomiczny
https://i.imgur.com/nFE7ov9.png [..]
gastronomiasklep 4 2018-10-26 09:55:56
Jak zarządzać utargiem i usprawnić sprzedaż
Witam serdecznie wszystkich. W kwietniu tego roku otworzyłam w małym miasteczku punk gastronomiczny , typowy fast food. Kebab, zapiekanki, hamburger... Nie wiem jak zarzadzac utargami bo zawsze brakuje mi na towar a to na opłaty. Mój dzienny obrót jest zależny od  pogody i czy to jest po 10 czy prze [..]
Kebabianka 2 2018-11-05 15:35:07
Jaka działalność otworzyć
Witam jak w temacie kupiłam foodtrack i wiem gzie będę stać i co sprzedawać do rzeczy ; 1. Jaj zarejestrować działalności na VAT czy nie jak lepiej? 2. Najpierw założyć firmę a później do sanepidu ? [..]
Mag 3 2018-10-03 15:19:16
Piec Hendi
Witam chcę zastąpić piec do pizzy, w którym wypiekamy chleby i bułki  piecem konferencyjno parowym. Proszę o opinie o tym piecu Hendi 4x gn2/3 [..]
Piotrek84 2 2018-10-22 14:55:13
Piec do pizzy - ustawienie
Proszę o rady jak ustawić temperaturę góra-dół  na piec Stalgast. Pizza pieczona na siatce lub bez.  ps. czy przy pieczeniu na siatce ściągnąć pizze pod koniec na sam kamien czy caly czas piec na siatce do końca? [..]
Piotrek84 1 2018-10-01 21:29:12
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.