FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWE TEMATY NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Fiskalizacja;)
Ruszamy z bufetem, jak wyglada sprawa kas fiskalnych i ewentualnych systemów fiskalnych? Jakie jest wymagane minimum? [..]
Kasiak 1 2018-10-20 13:54:41
Bułki hamburgery zapiekanki
Poszukujemy dobrych! Bułek do hamburgerów i zapiekanek, Warszawa okolice [..]
Kasiak 1 2018-10-20 13:53:21
Naleśniki gofry ciasto w proszku?
Witam, potrzebuję podpowiedzi do nowego bufetu;) naleśnikowe ciasto i na gofry robicie sami czy kupujecie w proszku? Jak proszek to jaka firma? Gdzie dobry kupię i nie za milion monet:)? [..]
Kasiak 2 2018-10-22 15:33:31
Naleśniki gofry ciasto w proszku?
Witam, potrzebuję podpowiedzi do nowego bufetu;) naleśnikowe ciasto i na gofry robicie sami czy kupujecie w proszku? Jak proszek to jaka firma? Gdzie dobry kupię i nie za milion monet:)? [..]
Kasiak 1 2018-10-20 13:47:38
ilosc dzieci w żlobku
Witam, może  ktoś  z  forumowiczów znał by  temat i odpowiedział na  zapytanie. Pracuje w  żłobku, mam  pod  sobą  ok 70 podopiecznych, w  tym  co najmniej 12 dzieci  to  alergicy  i maja  rożne  diety. Moje  pytanie  brzmi  do jakiej ilości  dzieci  mogę  pracować  sama na kuchni a  od jakiej ilośc [..]
Ania_35 2 2018-10-15 15:08:44
Sprzęt gastronomiczny
https://i.imgur.com/nFE7ov9.png [..]
gastronomiasklep 2 2018-10-23 09:06:22
Jak zarządzać utargiem i usprawnić sprzedaż
Witam serdecznie wszystkich. W kwietniu tego roku otworzyłam w małym miasteczku punk gastronomiczny , typowy fast food. Kebab, zapiekanki, hamburger... Nie wiem jak zarzadzac utargami bo zawsze brakuje mi na towar a to na opłaty. Mój dzienny obrót jest zależny od  pogody i czy to jest po 10 czy prze [..]
Kebabianka 1 2018-10-05 12:46:48
Jaka działalność otworzyć
Witam jak w temacie kupiłam foodtrack i wiem gzie będę stać i co sprzedawać do rzeczy ; 1. Jaj zarejestrować działalności na VAT czy nie jak lepiej? 2. Najpierw założyć firmę a później do sanepidu ? [..]
Mag 3 2018-10-03 15:19:16
Piec Hendi
Witam chcę zastąpić piec do pizzy, w którym wypiekamy chleby i bułki  piecem konferencyjno parowym. Proszę o opinie o tym piecu Hendi 4x gn2/3 [..]
Piotrek84 2 2018-10-22 14:55:13
Piec do pizzy - ustawienie
Proszę o rady jak ustawić temperaturę góra-dół  na piec Stalgast. Pizza pieczona na siatce lub bez.  ps. czy przy pieczeniu na siatce ściągnąć pizze pod koniec na sam kamien czy caly czas piec na siatce do końca? [..]
Piotrek84 1 2018-10-01 21:29:12
Ser do zapiekanek ???
Witam, Otwieram budkę gastronomiczna w niewielkiej miejscowości. Budka ma w menu Hot dogi francuskie, zapiekanki z pieczarkami oraz frytki. Moje pytanie do osób doświadczonych w gastronomii. Jakiego sera mam używać do zapiekanek?? Dużo słyszałam, ale chciałabym zaczerpnąć wiedzy u kogoś z dłu [..]
BUDKAzapieksy 2 2018-09-26 13:42:34
System pracy z dostawcami - Jaki?
Witam! Poszukuje systemu wspolpracy z dostawcami horeca. horecalink.pl - czy ktos z tego korzystal? dlaczego nie dziala? [..]
AlexLap 1 2018-09-03 21:21:18
POMYSL ABY OTWORZYC MALA GASTRONOMIE / PARTNER
Witam. Poszukuje partnera, ktory chcialby otworzyc mała gastronomie na terenie Warszawy i okolic. Chetnie wejde w spółkę. Proszę o kontakt mail e-good@wp.pl Pozdrawiam, Lukasz. [..]
LukLukas92 5 2018-09-21 14:14:52
Profesjonalna reklama
Agencja Reklamy Profino ma w swojej ofercie kompleksowe rozwiązania w dziedzinie reklamy wewnętrznej, zewnętrznej, tekstów reklamowych (copywriting) oraz reklamy internetowej. Swoim klientom możemy zaproponować: - profesjonalne projekty graficzne, tworzenie logotypów i spójnej identyfikacji wizualne [..]
nowy809 1 2018-08-27 17:22:46
Sprzedaz posilkow domowych
Witam, Jestem zainteresowany rozpoczeciem sprzedazy posilkow wyprodukowanych w domu, za posrednictwem np. aplikacji Quertes. Chcialbym sie dowiedziec jakie wymogi musze spelniac, czy taka dzialalnosc musi byc zarejestrowana(przeczytalem gdzies, ze niekoniecznie i nie jestem pewien), jak wyglada k [..]
Harv1993 2 2018-09-14 10:44:56
nowy lokal - bar - pomoc
Cześć, Mam nadzieję, że trochę mi rozjaśnicie pewne kwestie. Chcę otworzyć bar/pub bez kuchni, sam alkohol. W lokalu znajduje się wentylacja.. Czy w takim wypadku muszę tylko zatrudnić firmę, która mi go sprawdzi i ewentualnie naprawi ? Na co muszę zwrócić uwagę i o czym pamiętać ? Wiadomo odbió [..]
Sylwia77 3 2018-09-26 14:58:46
Czyszczenie grzałki frytownicy
Witam,  mam dużą frytownicę Kromet, której poprzedni właściciel nie przyłożył się do zadbania o nią przez zakończeniem użytkowania i na grzałkach jest bardzo duży osad, którego ciężko pozbyć się nawet szczotką drucianą.  Czy ktoś mógłby polecić jakiś środek czyszczący który sobie z tym poradzi? Z [..]
PatrykPila 3 2018-09-26 20:57:13
Dostawca - woj.Lubuskie
Witajcie, Jezeli jest ktos w woj.lubuskiego (większy kaliber gastronomii)- jakich dostawców uzywacie? Pozdrawiam G [..]
gjankowsky 1 2018-08-19 16:04:17
Dostawca CO2
Czy ktoś proszę może się podzielić kontaktem do zaufanego dostawcy gazu co2? (woj. lubuskie) Z góry dziękuję [..]
gjankowsky 1 2018-08-19 15:56:21
Olej- frytury
Witam serdecznie. Czy możecie się podzielić jakiego oleju używanie w swoich fryturach- przede wszystkim chodzi mi o dobrej klasy olej, którego nie trzeba co pół dnia wymieniać (przewiduję duże obłożenie frytur) Dziękuję i pozdrawiam GJ [..]
gjankowsky 3 2018-10-10 18:54:24
mam food trucka - gdzie najlepiej się zaparkować żeby straż miejska dała mi spokój
Witam, kupiłem food trucka i wciąż jestem w poszukiwaniu pomysłu, gdzie się ustawić żeby było jak najwięcej ludzi przechodzących obok mojego food trucka. Jak wiemy festiwale food trucków są fajne, ale to nie wszystko. Czy możecie mi coś podpowiedzieć? [..]
Mudi 4 2018-10-15 15:49:25
środki czystości
Gdzie kupujecie środki czystości do gastronomii? [..]
SylwiaJanik 6 2018-09-17 13:20:41
Wesele w Łodzi
Imprezy plenerowe takie jak wesele czy spotkania integracyjne w góralskim stylu, niedaleko Łodzi ? To możliwe. Siedem kilometrów od łodzi i czujesz się jak w góralskiej chacie. https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/33455483_1958797607477732_6773654624021774336_n.png?_nc_cat=0&oh=850608d002e [..]
bacowka 2 2018-10-02 14:40:16
piec do pizzy
Polecam piec do pizzy opalany drewnem. Polska produkcja. Świetna cena  www.garden.pizza zapraszam i pozdrawiam  kontakt tel 505 130 801 [..]
garden.pizza 1 2018-07-30 17:19:45
Pizza na miejscu. Mały lokal bez zmywalni naczyń stołowych. Sanepid powiedział nie...
Witam, konsultowalem się z sanepidem lokalnym w Radomiu z zapytaniem czy czy mogę serwować pizze na drewnianej parze wyłożonej papierem pergaminowym na miejscu dla gości. Lokal będzie miał charakter "na wynos, dowozy", ale będzie kilka stolików to serwowania na miejscu. Generalnie nie będzie zmywaln [..]
misiek_mati 4 2018-09-26 14:06:38
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.