FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWE TEMATY NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Sanepid - oddanie lokalu
witam, czy ktoś z Państwa orientuje się jak teraz, w czasach koronawirusa, można złożyć wniosek do sanepidu o odbiór lokalu gastronomicznego i jak długo może to potrwać? Czy wniosek można wysłać poczta? z góry dziękuje za odp. Pozdrawiam, M. [..]
kowalcm6 1 2020-03-27 12:54:30
Frytkownica Gazowa
Witam Jestem na etapie szukania Frytkownicy gazowej do swojej przyczepy gastronomicznej. Jak wiadomo budżet napięty więc szukam czegoś w dość atrakcyjnej cenie. Moją uwagę przyciągnęły frytkownice gazowe marki "silver".  http://https://zapodaj.net/8bddee11a6c5d.jpg.html Jest to produkt Azjatycki [..]
martines444 2 2020-03-26 21:45:38
Oferta pozyczek pomiedzy powazna i uczciwa osoba
[size=2][font=Times New Roman]Oferta pozyczek pomiedzy powazna i uczciwa osoba  Zapewniamy pieniadze pozyczki od 6000 £ do 45.000.000 euro do wszystkich ludzi w stanie splacic mnie z oprocentowaniem w wysokosci 2% Mozesz splacic od 1 do 30 lat w zaleznosci od kwoty pozyczki. - Pozyczka Fin [..]
raimo 1 2020-03-25 11:25:46
oferta Kredyt: rolnik, przemysl, nieruchomosci od 6000 £ do 45.000.000 euro
[font=Lato, sans-serif]oferta Kredyt: rolnik, przemysl, nieruchomosci od 6000 £ do 45.000.000 [size=2][font=FiraSansRegular, sans-serif]euro  [size=2][font=Lato, sans-serif]Szukasz srodków na albo zrestartowac swoje dzialania, zarówno dla projektu lub kupic mieszkanie lub z jakiegokolwiek inne [..]
raimo 1 2020-03-25 11:23:24
Oferta pozyczek i finansowania dla osób potrzebujacych pomocy .
Oferta pozyczek i finansowania dla osób potrzebujacych pomocy . Oferujemy powazne i uczciwe oferty kredytowe od  6000 £ do 45.000.000 euro dla osób, które potrzebuja pieniedzy na realizacje róznych projektów. Jestes odrzucony przez banki? Nie martw sie, mozemy Ci pomóc w nastepujacych obsz [..]
raimo 1 2020-03-25 11:22:43
Pożyczka między poważną osobą w Polsce i jego otoczeniem   Szukasz pilnie pożyczki?
Pożyczka między poważną osobą w Polsce i jego otoczeniem   Szukasz pilnie pożyczki? Lub: ożywić swoją działalność finansową? Aby wyremontować wnętrze Twojego mieszkania; dom; budynek? Wynajmij? Kupujesz samochód? Kredyt na wesele? Rozliczenie długu? Do realizacji projektu? Lub z innych powodów it [..]
raimo 1 2020-03-25 11:21:40
Budowa Przyczepy Gastronomicznej
Witam nazywam się Michał, jestem nowy na forum, Kupiłem przyczep gastronomiczną do kompletnego remontu (już ją rozebrałem) poniżej zdjęcia. Chciałbym ją odbudować i tu moje pytanie z jakich najlepiej materiałów  gdzie można byłoby je kupić itp, jestem w stanie sam to zrobić. Z góry dziękuje za pom [..]
dawmich 2 2020-03-24 10:40:10
Wyposażenie do przyczepy z kebabem
Cześć, jaki sprzęt będę potrzebować do przyczepy z kebabem? Jeśli macie sprawdzone marki, modele, firmy to podzielcie się proszę swoimi faworytami. Zależy mi na tym, żeby sprzęt był porządny, ale nie za miliony ;-) [..]
Gastro Amator 2 2020-03-21 18:59:47
Szukam porady i pomocy - przyczepa gastronomiczna kebab
Witam wszystkich ;-). Planuję zakup nowej przyczepy gastronomicznej do kebaba. Najlepiej z wyposażeniem i całym potrzebnym sprzętem. Oczywiście z wszystkimi niezbędnymi papierami i dokumentami. Na rynku jest mnóstwo różnych ofert. Jestem zdania, że jakość usługi danej firmy możemy poznać dopiero po [..]
Gastro Amator 5 2020-03-16 17:33:08
Szukamy gastronomów do uznanego projektu sezonowego / otrzymaj gotowy BOXYBAR do prowadzenia w sezonie letnim
BOXYBAR - największa w Polsce sieć barów sezonowych. W ramach uznanego i obecnego od kilku lat na rynku projektu BOXYBAR przekazujemy gastronomom na preferencyjnych warunkach modułowy bar, w zamian m. in. za sprzedaż w nim produktów Partnerów projektu (uznanych na rynku dużych marek), w czasie s [..]
boxybar 1 2020-03-11 12:50:12
Urządzenie typu infoKiosk
Witam - mam pytanie do właścicieli restauracji - zastanawiam się nad produkcją urządzeń typu infoKiosk ( podone do tych w MCdonalds ) dla restauracji.  Oprócz standardowego działania czyli: - obsługi karty kredytowej, - przesyłania zamówień bezpośrednio do systemu, - prezentacji menu, - św [..]
riddiculus 3 2020-03-18 14:58:54
piec konwekcyjny
Dzień dobry. Planuję zakup urządzeń w firmie Ggm gastro international . Sprzęt jest kupowany z fakturą niemiecką. Czy ktoś ma wiedzę na temat zakupów w tej firmie? Będę wdzięczna za opinię.Dziękuję [..]
Monika67 1 2020-03-02 11:59:23
okap w przyczepie gastronomicznej
Witam, kupiłem używaną przyczepę gastronomiczną po lodach, chciałbym przystosować ją pod typową gastronomie burgery, hot dogi, zapiekanki itd.  Moje pytanie: Jaki okap wybrać i w jaki sposób go zamontować? (zależy mi na jak najmniejszym okapie) Pozdrawiam [..]
Bartek1234 3 2020-03-20 10:59:54
Piec do pizzy 3 komorowy
Poszukuję pieca do pizzy elektrycznego. Wymiary komory minimum 90x90 i co najważniejsze musi to być piec 3 lub 4 komorowy lub z możliwością piętrowania np 2x2komory. Jakieś pomysły, opinie na temat takich pieców. Nie chce robić odstępu też między piecami na odprowadzenie skroplin, mam tak na tą chw [..]
Sebastian001 1 2020-03-01 13:16:13
Zakup pieca - Unox czy Retigo
Witam :-) Jestem w trakcie zakupu pieca i chciałem zapytać, czy ktoś już ma doświadczenia z nowym Unoxem Cheftop Mind.Maps lub Retigo? Ja właśnie szwankuje między Unox i Retigo i tez się zastanawiam nad wyposażeniem pieca. Retigo ma Orange albo Blue, Unox ma Plus lub One. Różnica w cenie niewielka [..]
UweH 2 2020-02-24 10:06:04
Blat do baru sushi
Witam wszystkich  Czy mogę użyć drewnianego blatu w barze sushi ??  Dokładnie chodzi mi pod deski do krojenia sushi czy może być blat drewniany a nie nierdzewka ?? I jaki blat/drewno polecacie... bar ma mieć ponad 4 metry i zależy mi na tym żeby się nie odkształcił po miesiącu. [..]
Sajber 3 2020-02-24 10:07:24
Blat do baru sushi
Witam wszystkich  Czy mogę użyć drewnianego blatu w barze sushi ??  Dokładnie chodzi mi pod deski do krojenia sushi czy może być blat drewniany a nie nierdzewka ?? I jaki blat/drewno polecacie... bar ma mieć ponad 4 metry i zależy mi na tym żeby się nie odkształcił po miesiącu. [..]
Sajber 2 2020-02-13 08:35:02
GASTRO SZEF - problem z rozchodem.
Witam. Czy jest na tym forum ktoś kto może mi pomóc w sprawie programu GASTRO SZEF gdyż zaczął on ostatnio bardzo powolnie działać i do tego nie można zrobić rozchodu. Po uruchomieniu opcji rozchód wyskakuje okienko TRWA ROZCHÓD" i przez 5 minut nie ma zmian i później wyskakuje błąd zwiazany z baz [..]
CarewManiak 4 2020-03-17 15:05:38
Dekoracje dla restauracji
Hej! Chciałabym zapytać jakie dekoracje do restauracji wybieracie najczęściej? Ja korzystam z usług sklepu internetowego niebieskistolik.pl, którzy są rewelacyjni. Można znaleźć tam wiele propozycji serwetek, obrusów oraz świec dla restauracji. A wy z jakich sklepów korzystacie i co jest waszym [..]
DekoracjeDlaRestauracji 4 2020-03-27 09:09:53
Wentylacja kuchni
Witam. Uruchamiam kuchnie sezonowa. Poszukuję osoby, która zaprojektuje wentylację i być może ja wykona, odbierze.  Obiekt znajduje się w Poznaniu. [..]
Dlxppel 3 2020-02-24 10:08:01
Projekty lokali gastronomocznych, projekty instalacji, koncepcje wyposażenia, ksiązki HACCP
Witam Pracuję od 5 lat w jednej z największych wrocławskich firm zajmujących się wyposażeniem gastornomii jako projektant-konstruktor (łącznie projektuję już w AutoCAD 12 lat). Mam za sobą liczne projekty i realizacje nie tylko we Wrocławiu, ale również  w całej Polsce. W ramach współpracy jes [..]
MinGastro Projekt 1 2020-01-31 08:16:13
Słomki papierowe
Co sądzicie na temat słomek papierowych? Jak ocenicie ofertę tego sklepu https://papierowe.slomki.biz/sklep/ ? Ktoś kupował? [..]
lilu117 2 2020-02-24 10:06:41
Pierwsza pizzeria - prośba o sugestie
Witam Państwa. W tym roku planuję otworzyć pizzerię w małej miejscowości, bo widzę tutaj szansę dla siebie. Dotychczas prowadziłem działaność w innych branżach i nie mam doświadczenia w gastronomii. Dlatego chciałbym prosić o pomoc bardziej doświadczonych restauratorów (zwłaszcza właścicieli pizzeri [..]
RafałR 5 2020-02-10 14:45:08
Prąd w food trucku
Witam. Planuję otworzyć swój food truck z pizzą na sezon 2020. Wiem że nie zawsze podłączenie do sieci elektrycznej jest możliwe i w takim przypadku niezbędne są akumulatory lub generator. Chcialbym się dowiedziec ile akumulatorów o łącznej pojemności bym potrzebował aby zasilać około 10h dziennie: [..]
Foodtruck2020 6 2020-03-26 20:01:01
Poszukuje kursu przygotowywania BURGERÓW
Cześć wszystkim Poszukuje kursu przygotowywania burgerów. Najlepiej okolice Ślaska. Bede wdzieczna za pomoc :-) [..]
Piripiri 3 2020-02-24 10:04:15
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.