FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWE TEMATY NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
szkolenie menadżer gastronomii
Hejka gdzie mogę wykonać szkolenie z gastronomi? szybko tanio? zależy mi na czasie!!! plis pomocy!!! [..]
gastro09 1 2019-10-09 13:40:52
szkolenie z gastronomii
jakie szkolenia są najlepsze z gastro? [..]
gastro09 1 2019-10-09 13:36:04
System POS
[..]
Patryk Bauer Dotykacka 0
Wyparzarka nie pobiera płynu myjącego i nabłyszczacza
Witam. Mam problem z wyparzarką Fagor. Nie pobiera ani płynu myjącego ani nabłyszczacza. Co może być przyczyną problemu? [..]
tonymontana 2 2019-10-08 22:52:39
Czekoladziarka + produkt
Witam. Poszukuję czekoladziarki plus czekolady do lodziarni. Macie jakieś sprawdzone sprzęty i sam produkt?  Pozdrawiam [..]
Sonipes 1 2019-09-01 11:47:25
Food truck/przyczepa
Witam pytanie chce otworzyć działalność gastronomiczna,a konkretnie catering,czy mozliwa jest produkcja takiego typu w przyczepie gastronomicznej? [..]
Andy 1 2019-08-29 20:14:30
Parę pytań przed startem food trucka
Witam, Mam zamiar otworzyć food truckową pizze , czytam artykuły z tym związane , lecz nie mogę trafić na szczegółowe informację odnośnie : śmieci - mam mieć podpisaną umowę na wywóz , no ale skąd ? jeśli jest to gastronomia mobilna - mogę nią poruszać się wszędzie. kuchnia - w samym samochodzie [..]
Czarny94 3 2019-10-02 12:38:14
Piec do blanszowania orzechów
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem tu nowy i prosze o wyrozumiałość,jeśli temat się powtarza lub był podobny, ale naprawde jest tyle tu tematów że nie zdążyłem wszystkich przejrzec. Mianowicie interesuje mnie piec-maszyna-urządzenie do blanszowania orzechów włoskich,laskowych itp. Pewien znajomy [..]
Winiar81 1 2019-08-17 21:00:57
Środki do czyszczenia tac
Witam,  Zakupiłam nowe sprzęty barowe,  w tym tace antypoślizgowe z Hendi. Mam z nimi jednak taki problem, że w zaleceniach jest zakaz mycia w zmywarce,  a nic innego tak dokładnie nie daje rady ich wyczyścić. Próbowałam tradycyjnego płynu do mycia naczyń, Cifu w sprayu, a nawet odtłuszacza Meglio [..]
MrsBarman 1 2019-08-16 17:44:47
Wyposażenie - otwieram lokal - tylko dowóz
Cześć, proszę o wsparcie doświadczonych w tym zakresie osób. Otwieram lokal - potrzebuję informacji jaki sprzęt kupić - takie wymagane minimum. Na początek planujemy wyłącznie catering - bez stołówki na miejscu (bo to chyba za dużo zachodu z sanepidem i wyposażeniem lokalu) Co musimy kupić? Jaki [..]
sagan 3 2019-08-22 12:43:20
Ciekawe noże szefa kuchni
Jeśli szukacie sprzętu do kuchni to polecam noże ze sklepu Scyzoryki.net Nóż szefa kuchni na wyciągnięcie ręki https://scyzoryki.net/c/161/noze-szefa-kuchni-noze-victorinox.html! [..]
basiap 1 2019-08-12 11:53:53
Szkolenie dla osób chcących stworzyć swoją własną wymarzoną kawiarnię!
Witajcie użytkownicy forum gastronomicznego! Firmy Falkowski-education oferuje indywidualny kurs kawiarniany, dzięki któremu kursanci dowiedzą się wszystkiego na temat stworzenia, budowania i prowadzenia własnej kawiarni. Na tym kursie dowiesz się m.in: - Jak otrzymać dofinansowanie lub najlep [..]
rafalmychowski1 1 2019-08-09 21:08:29
mały magazyn mrożonek - jakie wymagania
Witam,  Planuje otworzyć własny biznes, małą dystrybucję mrożonych ryb oraz owoców morza (wymagana temperatura przechowywania -18'C, towar pakowany w szczelnie zamknięte foliowe worki, oraz kartony zbiorze). Na większość towaru planuje wynająć miejsce na niezależnej chłodni składowej posiadającej [..]
jaroslaw 1 2019-08-09 14:29:25
Dobudówka
Witam mam pytanie odnośnie dobudówki . Chcę otworzyć kuchnie w której będę przygotowywał z produktów pół produkty do Food Trucka (obieranie warzyw - krojenie , mycie sałaty , klepanie mięsa ... tip. Posiadam w części mieszkalnej pomieszczenie ( niebieski kwadrat ) które mogę odseparować od reszty [..]
Damian1986 2 2019-08-21 07:19:33
Przechowywanie DODATKÓW do serwisu
Witam  FOOD TRUCK Ma może ktoś jakiś pomysł na przechowywanie podczas dnia dodatków do serwisu ? Chodzi mi przykładowo o  pomidorka , ogóreczka , cebulkę pokrojoną , ser . na coś takiego nie mam miejsca  https://sprzedajemy.pl/witryna-lada-salatkowa-120cm-8gn-1-6-nadstawka-witrynka-nowa- [..]
Damian1986 1 2019-08-04 20:59:53
Szafa chłodnicza Yato PROBLEM.
Witam.  Mam poważny problem  z szafa chłodnicza firmy Yato model YG-05200. Lodówka nie trzyma temperatury zadanej na sterowniku oraz bardzo głośno chodzi. Jeżeli ktokowiek ma taką lodówkę, badz jakis inny model, proszę o informację w celu porównania pracy urządzenia. Z góry dziękuję i pozdrawiam. [..]
"FABRYKA" pierogów M.M Nikolin 3 2019-10-03 22:06:20
Pozwolenia
Witam, bardzo prosiłbym o pomoc w kwestii prawnej. Kupiłem mieszkanie w kamienicy do którego należy 20 % udziałów w gruncie przypisanych do tej kamienicy. Prawnie wygląda to tak że mam prawo do 20% z każdego metra kwadratowego na tej działce ale żeby sobie nie przeszkadzać każdy z sąsiadów wyodrę [..]
hxc_kacper 1 2019-07-25 08:19:05
System / Ekrany do zamawiania obiadów z samochodu
Witam, aktualnie od 10 lat prowadzimy duży obiekt , w którym organizujemy różnego rodzaju imprezy okolicznościowe, wesela , urodziny itp , jednak po sezonie weselnym otwieramy bar z domowymi obiadami . Z względu na to , iż w okolicy jest już kilka takich punktów, chcę aby mój bar wyróżniał się czymś [..]
Lukasz0093 1 2019-07-18 14:10:19
SZYBKI I BARDZO POWAŻNY KREDYT KREDYTOWY ONLINE W 48 GODZINACH
Cher Monsieur et Madame Pour tous vos besoins financiers, le financement bancaire est conçu pour fournir des prêts privés à court et à long terme. Si vous avez un impact sur la banque, des difficultés financières, des projets de construction ou autres, ne vous inquiétez pas, B [..]
Carlos 1 2019-07-16 12:25:40
kontener gastronomiczny
Planuje otworzyć lokal gastronomiczny, znalazłem na allegro ofertę lokalu https://mobilnekontenery.pl/kontener/kontener-gastronomiczny-2/ przerobionego z kontenera morskiego, fajnie to wygląda, ale nie wiem czy cena nie za wysoka i czy za chwilę nie pokryje się rdzą. Ktoś ma może doświadczenie czy j [..]
Krzysiek1508 5 2019-07-22 16:29:16
Uprawa warzyw w pomieszczeniach dla gastronomi
Witam. Chciałbym uprawiać mikro warzywa/zioła dla gastronomi w oddzielnym lokalu niż prowadzę restaurację. I tu mam pytanie jakie musi być przeznaczenie takiego lokalu pod tego typu małe uprawy w pomieszczeniach. Lokal handlowo usługowy się raczej nie sprawdzi... Czyli co lokal przeznaczony pod prod [..]
Nowy22 2 2019-08-26 10:30:35
Pytanie o płytę indukcyjną
Witam Wszystkich. Mam pytanie dotyczące płyty indukcyjnej - czy jako fachowcy w tym kierunku używacie czegoś takiego czy dominują palniki gazowe? Czy Waszym zdaniem przyjęłaby się płyta indukcyjna z wbudowaną opcją wagi elektronicznej i możliwością zapisania na wyświetlaczu wagi każdego produktu dod [..]
Przemek88 3 2019-07-09 13:19:16
kelner/kelnerka - praca w Niemczech!
Aktualnie dla naszego niemieckiego Klienta - właściciela hotelu położonego niedaleko polskiej granicy - poszukujemy Kandydata do pracy na stanowisku:   KELNERKA Miejsce pracy: Niemcy (Poseritz) Praca sezonowa: od zaraz do końca września   Do twoich najważniejszych obowiązków będzie należeć: [..]
JOBSPLUS 1 2019-07-05 12:37:28
120 krzeseł do sprzedania na imprezy okolicznościowe
Witam. Mam na sprzedaż 120 krzeseł używanych podczas imprez. Krzesła są bardzo dobrym stanie, osoby zainteresowane proszę o kontakt. [..]
Faflunek 1 2019-06-26 16:41:48
miesjce postojowe pytanie
Witam  Planuje otworzyć foodtacka narazie tylko z kawa i lodami. Przyczepa miala by stac na terenie prywatnym pod firmą zajmująca sie produkcja chemii budowlanej i tam wlasnie bym mial dostep do toalety. Tutaj pojawia sie kolejne pytanie czy mozna pod taka firma postawic ? [..]
paweel234 1 2019-06-18 10:19:31
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.