FORUM GASTRONOMICZNE NOWE TEMATY | NOWY TEMAT |
TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
Kawiarnia w SKLEPIE Z RĘKODZIEŁEM Witam ! ;) Mam sklep z rękodziełem, natomiast ze względu na nierentowność - chciałabym dołożyć tam kawę i herbatę ( po rozmowach z technologiem oraz sanepidem, wiem, że kanapki na miejscu i śniadania to jest niewykonalne na ten moment ) Chciałabym, żeby były tam: prowadzony sklep z rękodzie [..] |
AsiaŻuczek | 1 | 2024-12-28 00:36:23 |
[POS] Kwota zapłacona kartą zarejestrowana jako gotówka [size=2]Dzień dobry, w jaki sposób można skorygować sytuację, w której kasa Posnet Ergo Online się zacięła i kwota zapłacona kartą została zarejestrowana jako gotówka? [/color] [..] |
Borys7 | 1 | 2024-12-09 00:39:37 |
Proszę o pomoc Dzień dobry, planuję otworzyć niewielką restaurację na około 20-30 osób w małej miejscowości niedaleko Krakowa. Posiadam doświadczenie w pracy w kuchni i na sali, jednak nigdy wcześniej nie prowadziłam własnej firmy. Zwracam się z uprzejmą prośbą o porady, co powinnam wiedzieć na początek. Interesuj [..] |
Uuuuaaaa | 1 | 2024-11-19 14:57:45 |
Kuchnia azjatycka Dzień dobry Poszukuje osoby która wprowadziłaby mi kilka nowych dań kuchni azjatyckiej Jestem z Zamościa . Nocleg i jedzenie po mojej stronie Jeśli ktoś chętny wdrążyć mi parę dań zapraszam do kontaktu co do wynagrodzenia napewno się dogadamy 669662661 Polannapol@gmail.com [..] |
Polannapol@gmail.com | 1 | 2024-11-11 13:47:07 |
Sokowirówka i blender Witam. Byłbym bardzo wdzięczny za polecenie dobrego blendera oraz sokowirówki do baru ( najlepiej z własnego doświadczenia ), który głównie będzie się koncentrował właśnie na tych urządzeniach - dlatego muszą być nie zawodne :) Pozdrawiam i z góry dziękuje [..] |
Den | 1 | 2024-11-10 20:13:00 |
Pawilony pod Gastronomie Dzień dobry, Realizujemy różnorodne Pawilony usług gastronomicznych, w tym lodziarnie, małą gastronomię pod kebab, oraz kawiarnie. Nasze Pawilony obejmują różne rozmiary - od 5 x 3 po 9 x 6. Specjalizujemy się również w Pawilonach służące do celów budowlanych i mieszkalnych. Zapewniamy indywid [..] |
Dampol-prodej | 1 | 2024-10-21 13:04:25 |
Realizacja Miejsca Gastronomicznego Dzień dobry, Realizujemy różnorodne Pawilony usług gastronomicznych, w tym lodziarnie, małą gastronomię pod kebab, oraz kawiarnie. Nasze Pawilony obejmują różne rozmiary - od 5 x 3 po 9 x 6. Specjalizujemy się również w Pawilonach służące do celów budowlanych i mieszkalnych. Zapewniamy indywid [..] |
Dampol-prodej | 2 | 2024-10-22 12:50:27 |
Makaron w bemarze Witam wszystkich.Chcialbym prosić o pomoc i podpowiedź co zrobić aby ugotowany makaron który przekładam do bemara nie wysychał?po ok 2 godzinach zaczyna podsychac od spodu oraz przy ściankach wkładu.Bede wdzięczny za pomoc.Z góry dziękuję. [..] |
Ja. gastro | 3 | 2024-10-18 19:22:50 |
Przeróbka zwykłej przyczepy na przyczepę gastronomiczna Cześć. Szukałem na forum ale niestety nie znalazłem odpowiedzi. Chcę samodzielnie przerobić przyczepę na przyczepę gastronomiczna. Na forum jest pełno informacji na temat odbiorów sanepidu itp, niestety nie widzę nic na temat dopuszczenia przyczepy do ruchu. Czy jeśli kupię przyczepę(zwykła, nie g [..] |
Zwirek365 | 1 | 2024-07-10 23:03:25 |
Opakowanie zgrzewane dla casteringów dietetycznych - bez podatku SUP - zgrzewane papierem Cześć, W związku z wprowadzoną ustawą SUP oraz opakowaniami zgrzewanymi stosowanymi w cateringach diedetycznych oraz gastronomii ogólnej, prezentujemy nowość na rynku opakowań: OPAKOWANIA DO ZGRZEWANIA Z TRZCINY CUKROWEJ ZGRZEWANE PAPIEREM: https://pakowanko.com/Papier-do-zgrzewu-alternatyw [..] |
PAKOWANKO | 1 | 2024-05-05 17:37:16 |
Sanpeid - Połączenie płytek ze ścianą - Co wybrać ? Witam serdecznie, Przygotowuje lokal do odbioru sanepidu. Po położeniu przez "fachowców" płytek podłogowych została spora szczelina pomiędzy płytkami a ścianą. Ściany są z materiału łatwo zmywalnego (płyta obornicka), więc teoretycznie nie powinno być problemu z odbiorem sanepidu gdyby nie widocz [..] |
KarolPiotr | 1 | 2024-04-20 13:40:37 |
samochód gastronomiczny Mobilna gastronomia jak zacząć W celu rozpoczęcia przygody z gastronomią mobilną należy przeprowadzić działanie opisane w następujących krokach: Krok 1: Wybrać pojazd odpowiedni do prowadzenia działalności Polecanymi na food traka samochodami gastronomicznymi są • Volkswagen T4, • [..] |
HACPASZ Hanna Półtorak | 2 | 2024-05-20 18:02:37 |
Firma AAATECH Dzień dobry mam pytanie, jakie macie doświadczenie z zakupem i dostarczeniem maszyn czy urządzeń od firmy AAATECH ??? niestety ja od września zeszłego roku nie mogę się doprosić dostawy zakupionego urządzenia !!! [..] |
kur5cent | 7 | 2024-06-06 10:50:50 |
Dostawa w gastronomii Poszukuję dostawców świeżych produktów do restauracji. Kogo polecacie i na jakie współprace się decydujecie? [..] |
TomekMM | 2 | 2024-03-02 23:50:06 |
Przyprawy dla gastronomii Dzień dobry, chciałem dać znać że firma Savarro, w której pracuję, rusza powoli z opakowaniami dedykowanymi dla gastronomii. Savarro to nieduża firma ze Świętochłowic, produkująca do tej pory przyprawy i mieszanki przypraw dla sklepów pod ich markami. Teraz, z ukłonem dla branży horeca, zrobiliśm [..] |
Savarro | 1 | 2024-02-21 11:33:45 |
Ryby i owoce morza Polecicie jakiegoś pewnego dostawcę ryb i owoców morza? Zależy mi na jakości i świeżości produktów. [..] |
M_Agy | 2 | 2024-02-14 22:51:34 |
Świeże owoce morza Od jakiego dostawcy zamawiacie świeże owoce morza? [..] |
Jerzyy2 | 2 | 2024-02-14 22:38:43 |
Etykiety produktów i potraw Etykiety umieszczane na artykułach spożywczych muszą być zgodne z wytycznymi Rozporządzenia (UE) 1169/2011. W rozporządzeniu określono parametry dotyczące czcionki oraz zdefiniowano informację jakie na etykiecie muszą się pojawić. Pamiętać należy o tym, że etykieta artykułu spożywczego nie może w [..] |
HACPASZ Hanna Półtorak | 1 | 2024-02-13 13:06:57 |
Dostawcy w gastronomii Zastanawiam się nad dobrymi dostawcami owoców morza - kogo polecacie? [..] |
TomekMM | 3 | 2024-03-17 15:17:55 |
Kucharz Azjata Witam otwieram restauracja orientalna pod Krakowem i poszukuje kucharza najlepiej witetnamczyka lub jakiegoś Azjatę który ogarnia kuchnie orientalna . Czy macie jakieś namiary żeby takiego człowieka chętnego do pracy odnaleźć :) zostawiam numer telefonu 722 272 279 [..] |
Hanoi wiola | 1 | 2024-01-24 13:57:05 |
Zmiana sposobu użytkowania obiektu budowlanego lub jego części Dzień dobry. Mam problem z interpretacją przepisów, przeszukałem już chyba cały internet i różne fora. Wynająłem z gminy lokal użytkowy (budynek wspólnoty mieszkaniowej), w tym lokalu użytkowym prowadzono wcześniej takie działalności jak sklep spożywczy, sklep z farbami i sklep z nagrobkami. C [..] |
CTW | 4 | 2024-10-22 12:52:48 |
Szkolenie z programów Gastro Szef i Gastro POS ZApraszam na szkolenie z programów Gastro Szef i Gastro POS. Programy pozwalają na prowadzenie stanów magazynowych lokalu gastronomicznego, dokonywanie rozchodów stanów, inwentaryzację oraz obliczanie Cost food potraw serwowanych w lokalu. Program Gastro POS pozwala na sprzedaż potraw i artykułów na [..] |
Marcin Lipiński | 1 | 2023-12-19 05:33:32 |
Karp Skąd zamawiacie karpia do restauracji? Najlepiej już gotowe filety z karpia. [..] |
Pietrzak9 | 2 | 2023-12-11 18:54:36 |
Ryby i owoce morza Hej, jakich dostawców ryb i owoców morza moglibyście polecić? [..] |
Tomczak | 3 | 2023-12-10 00:34:03 |
Przechowywanie próbek dań w przedszkolach korzystających z usług firm cateringowych - zmiana w przepisach prawa Zgodnie z zapisami obowiązujących przepisów prawa (Ustawa o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia wersja z dnia 25. maja 2023 roku) Dyrektorzy lub właściciele jednostek oświatowych korzystających z usług firm cateringowych są zobowiązani do przechowywania próbek serwowanych w jednostkach oświatowych [..] |
HACPASZ Hanna Półtorak | 1 | 2023-11-10 09:45:04 |
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|