FORUM GASTRONOMICZNE NOWE TEMATY | NOWY TEMAT |
TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
Firma AAATECH Dzień dobry mam pytanie, jakie macie doświadczenie z zakupem i dostarczeniem maszyn czy urządzeń od firmy AAATECH ??? niestety ja od września zeszłego roku nie mogę się doprosić dostawy zakupionego urządzenia !!! [..] |
kur5cent | 1 | 2024-03-07 09:57:47 |
Dostawa w gastronomii Poszukuję dostawców świeżych produktów do restauracji. Kogo polecacie i na jakie współprace się decydujecie? [..] |
TomekMM | 2 | 2024-03-02 23:50:06 |
Przyprawy dla gastronomii Dzień dobry, chciałem dać znać że firma Savarro, w której pracuję, rusza powoli z opakowaniami dedykowanymi dla gastronomii. Savarro to nieduża firma ze Świętochłowic, produkująca do tej pory przyprawy i mieszanki przypraw dla sklepów pod ich markami. Teraz, z ukłonem dla branży horeca, zrobiliśm [..] |
Savarro | 1 | 2024-02-21 11:33:45 |
Ryby i owoce morza Polecicie jakiegoś pewnego dostawcę ryb i owoców morza? Zależy mi na jakości i świeżości produktów. [..] |
M_Agy | 2 | 2024-02-14 22:51:34 |
Świeże owoce morza Od jakiego dostawcy zamawiacie świeże owoce morza? [..] |
Jerzyy2 | 2 | 2024-02-14 22:38:43 |
Etykiety produktów i potraw Etykiety umieszczane na artykułach spożywczych muszą być zgodne z wytycznymi Rozporządzenia (UE) 1169/2011. W rozporządzeniu określono parametry dotyczące czcionki oraz zdefiniowano informację jakie na etykiecie muszą się pojawić. Pamiętać należy o tym, że etykieta artykułu spożywczego nie może w [..] |
HACPASZ Hanna Półtorak | 1 | 2024-02-13 13:06:57 |
Dostawcy w gastronomii Zastanawiam się nad dobrymi dostawcami owoców morza - kogo polecacie? [..] |
TomekMM | 3 | 2024-03-17 15:17:55 |
Kucharz Azjata Witam otwieram restauracja orientalna pod Krakowem i poszukuje kucharza najlepiej witetnamczyka lub jakiegoś Azjatę który ogarnia kuchnie orientalna . Czy macie jakieś namiary żeby takiego człowieka chętnego do pracy odnaleźć :) zostawiam numer telefonu 722 272 279 [..] |
Hanoi wiola | 1 | 2024-01-24 13:57:05 |
Zmiana sposobu użytkowania obiektu budowlanego lub jego części Dzień dobry. Mam problem z interpretacją przepisów, przeszukałem już chyba cały internet i różne fora. Wynająłem z gminy lokal użytkowy (budynek wspólnoty mieszkaniowej), w tym lokalu użytkowym prowadzono wcześniej takie działalności jak sklep spożywczy, sklep z farbami i sklep z nagrobkami. C [..] |
CTW | 3 | 2024-01-10 07:36:54 |
Szkolenie z programów Gastro Szef i Gastro POS ZApraszam na szkolenie z programów Gastro Szef i Gastro POS. Programy pozwalają na prowadzenie stanów magazynowych lokalu gastronomicznego, dokonywanie rozchodów stanów, inwentaryzację oraz obliczanie Cost food potraw serwowanych w lokalu. Program Gastro POS pozwala na sprzedaż potraw i artykułów na [..] |
Marcin Lipiński | 1 | 2023-12-19 05:33:32 |
Karp Skąd zamawiacie karpia do restauracji? Najlepiej już gotowe filety z karpia. [..] |
Pietrzak9 | 2 | 2023-12-11 18:54:36 |
Ryby i owoce morza Hej, jakich dostawców ryb i owoców morza moglibyście polecić? [..] |
Tomczak | 3 | 2023-12-10 00:34:03 |
Feromony czy mogą pomóć? Chciałbym wypróbować feromonów na ludziach z pracy pod wpływem pewnej publikacji o zachowaniach w pracy. Było tam napisane, ze ponoć feromoy mogą znacznie bardziej wpływac na atmosferę. Pytanie jednak czy ktoś z Was testował i jak się to ma do rzeczywistości. I jakie wybrać? [..] |
zdr | 7 | 2024-03-07 11:47:53 |
Przechowywanie próbek dań w przedszkolach korzystających z usług firm cateringowych - zmiana w przepisach prawa Zgodnie z zapisami obowiązujących przepisów prawa (Ustawa o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia wersja z dnia 25. maja 2023 roku) Dyrektorzy lub właściciele jednostek oświatowych korzystających z usług firm cateringowych są zobowiązani do przechowywania próbek serwowanych w jednostkach oświatowych [..] |
HACPASZ Hanna Półtorak | 1 | 2023-11-10 09:45:04 |
pomysł na nazwę cateringu Witam. Szukam pomysłu na nazwę cateringu kuchni myśliwskiej, proszę o propozycję. Pozdrawiam Wioletta [..] |
dzika kuchnia | 1 | 2023-11-04 14:55:44 |
Projekty technologiczne - gastronomia Projekty technologiczne z zaopiniowaniem Rzeczoznawcy, wizualizacje 3D zaplecza kuchennego, koncepcje wyposażenia, dokumentacja HACCP, GHP/GMP, konsultacje projektów u Rzeczoznawcy. Zapraszamy do współpracy - MinGastro Projekt [..] |
MinGastro Projekt | 2 | 2024-01-10 10:01:20 |
tabletki na erekcje forum. Informacje o tym co jak mi nie staje albo że mam niepełny wzwód Po latach na forum zaczęliśmy napotykać trudności, różnice poglądów i cele życiowe, które się różniły – ja chciałem brać tabletki na erekcję ona zdecydowanie odradzała. Ale mimo że nasza historia nie skończyła się bajkowo, zawsze doceniam te piękne chwile, które razem przeżyliśmy. Walka z niep [..] |
tadeuszdrozd | 2 | 2023-10-03 13:22:41 |
Przyczepa gastronomiczna, pieczenie mięsa Witam, otwieram punkt z szarpaną wieprzowiną a przynajmniej taki mam pomysł ale mam problem z sanepidem odnośnie obróbki mięsa. Stąd moje pytanie jak mam piec mięso zgodnie z ich wytycznymi? Zakład produkcyjny dostarczy mi mięso w kawałku ale musze je jeszcze przyprawić. Jak sobie z tym poradzić. M [..] |
kxaxmxax | 2 | 2023-10-26 15:57:25 |
Marketing w gastronomii Każdy właściciel restauracji, hotelu, czy innej firmy z branży gastronomicznej na pewno zdaje sobie sprawę z tego, że aby stale pozyskiwać nowych Klientów, niezbędne jest bezustanne promowanie swojej marki. Z pewnością można stwierdzić, iż marketing w gastronomii jest specyficzny. Warto wejść na b [..] |
NATX | 2 | 2023-12-10 00:34:46 |
Marketing w gastronomii Każdy właściciel restauracji, hotelu, czy innej firmy z branży gastronomicznej na pewno zdaje sobie sprawę z tego, że aby stale pozyskiwać nowych Klientów, niezbędne jest bezustanne promowanie swojej marki. Z pewnością można stwierdzić, iż [color=#356482]marketing w gastronomii jest specyficzny. War [..] |
NATX | 2 | 2024-02-28 23:57:41 |
Odstąpie kuchnie cateringową. Otwock Ogłoszenie odstąpienia lokalu gastronomicznego ze sprzętami i ew. działalnością. Z przykrością informujemy, że z przyczyn osobistych oraz biznesowych, postanowiliśmy odstąpić lokal gastronomiczny razem ze sprzętami i firmą. Jest to okazja dla przedsiębiorców, którzy marzą o rozpoczęciu działalności [..] |
SlowFood | 1 | 2023-09-25 00:20:19 |
Pakowarka próżniowa Dzień dobry, Jestem tu nowy i z góry przepraszam, jeśli pytanie zadane zostało w nieodpowiednim dziale. Chciałem zapytać, czy może ktoś z Państwa mógłby polecić mi pakowarkę, którą mógłbym pakować próżniowo niewielkie (ok. 20 cm x 20 cm) saszetki foliowe z pożywieniem. Uprzedzając ewentualn [..] |
TomekTomek | 1 | 2023-09-15 12:14:13 |
Finansowanie Maszyn Gastronomicznych. Leasing Maszyn Gastronomicznych ·[font=Times New Roman] Specyfika rynku gastronomicznego wymaga od przedsiębiorców konkurencyjności. Aby sprostać wyzwaniom na rynku maszyn i urządzeń gastronomicznych, a także oczekiwaniom klientów mamy specjalną ofertę finansowania leasingiem. · [..] |
TakLeasing | 1 | 2023-09-12 17:31:16 |
Witryna chłodnicza Witam, Szukam dobrej witryny chłodniczej, żeby postawić na tym. Co polecacie? https://i.postimg.cc/XJB9XK03/IMG-20230828-215918.jpg [..] |
demoxik | 2 | 2023-08-28 23:05:13 |
Dobre restauracje Witam, jeśli szukacie dobrej restauracji z pysznym jedzeniem to radzę skorzystać z serwisu https://maxi-service.pl/restauracje/, sam korzystam bardzo często i polecam! [..] |
adamniecik1 | 2 | 2024-01-16 17:45:01 |
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|