FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWE TEMATY NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Otwierasz lokal w Warszawie?
Dzień dobry, Jeżeli zastanawiają się Państwo nad otwarciem restauracji i nie macie pojęcia co jaka aplikację sprzedażową oraz sprzętu fiskalnego wybrać -  z wielką chęcią pomogę. Nasza firma ma wieloletnie doświadczenie w wdrażaniu systemów oraz w późniejszym serwisowaniu sprzętu.  W naszej oferc [..]
Michał Tomkiewicz 1 2018-06-21 16:39:09
Serwis urządzeń gastronomicznych - lubuskie
WYKWALIFIKOWANY SERWIS URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH http://www.ulton.pl/uploads/picture/pl_PL/thumbnail/thumb_23-serwis-baner.jpg?lm=1519584686 [color=#00ccff]Żadna firma z branży wyposażenia gastronomii nie może działać bez sprawnego i dobrze wyszkolonego działu serwisu. [justify]Świadczy [..]
ULTON 1 2018-06-19 09:47:21
Gastro Szef + konfiguracja
Witam, szukam pomocy bo Panowie na Lini producenta nie są wstanie mi pomóc potrzebują jakiś zgód rodo i mają to w dupie czy to jest drobnica czy poważny problem. Problem który ja posiadam jest następujący wchodzę sobie w gastro szefa i po zalogowaniu wchodzę w zakładkę sprzedaż i chcę dodać fakturę [..]
Jacekone 2 2018-06-21 16:45:00
Frytkownica stojąca Frymaster
Witam Aktualnie użytkuje frytkownice nadstawne marki Royal Catering 230V. Zamierzam zmienić je na frytkownicę stojącą marki Frymaster bądź podobnej zasilanej gazem z butli propan. Czy opłacalny jest zakup używanej frytkownicy frymaster, czy jednak stawiać na nową o mniej renomowanej marce, kost [..]
kryspin4500 1 2018-06-14 18:16:49
POTRZEBNE FOODTRUCKI
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]FOODTRUCKI [ltr][font=Helvetica, Arial, sans-serif]w plenerze pod Centrum handlowym: [ltr][font=Helvetica, Arial, sans-serif]7.07 - urodziny Galardii Starachowice / koło Kielc [ltr][font=Helvetica, Arial, sans-serif]od 7.07 - w każdą sobotę od lipca do s [..]
MARKETING GALERIA HANDLOWA 3 2018-06-14 15:22:11
Catering w Poznaniu
Cześć, wiem że wątek już podobny był ale mam pytanie odnośnie cateringu z Poznania, czy ktoś korzysta z jakiejś firmy cateringowe i jak jego odczucia podzielcie się tym jeśli korzystaliście albo korzystacie, ja nie chce się nadziać jak ostatnio na firmę która miała te same potrawy praktycznie tylko [..]
Srogus 1 2018-06-13 10:00:07
Koszt otwarcia lokalu 50m/ street food
Witam, planuję otworzyć lokal ok.50m kw, z kuchnią azjatycką typu street food. Z jakimi kwotami na początek powinienem się liczyć ? Pozdrawiam [..]
Adikko1 1 2018-06-11 15:37:01
wyposażenie - Bistro - Restauracja
https://www.olx.pl/oferta/restauracja-bistro-wyposazenie-CID619-IDtGiyz.html Pod podanym linkiem posiadam na sprzedaż Sttoły i Krzesła. Zarówno Krzesła jak i stoły zostały robione na zamówienie. Krzesła wykonane są z jesionu jest ich 10 a stoliki z dębu jest ich 6. Zapraszam do kontaktu [..]
justynakurkiewicz 1 2018-06-08 17:15:33
wyposażenie - Bistro - Restauracja
https://www.olx.pl/oferta/restauracja-bistro-wyposazenie-CID619-IDtGiyz.html Pod podanym linkiem posiadam na sprzedaż 6 stolików robionych na zamówienie oraz 10 krzeseł . Stoły są dębowe natomiast krzesła z jesionu. Zapraszam do kontaktu [..]
justynakurkiewicz 3 2018-06-22 14:47:06
Food truck - jaka opłata za miejsce postojowe na eventach?
Mam pytanie odnośnie postojów na różnego rodzaju eventach, festiwalch - jaka jest srednia opłata za taki postój? Czy opłatę składa się w urzędzie miasta czy tylko u organizatora? [..]
Marek_wesoly 1 2018-06-07 17:09:46
Jak (i czy jest sens próbować) zostać wegetariańskim kucharzem
Hej. Chciałbym pracować w przyszłości jako kucharz. Chciałbym jednak uniknąć pracy z mięsem na dłuższą metę, co wydaje się dość mocno komplikować sytuację. Studiuję dziennie w Krakowie, więc nie jestem w stanie na razie pracować czy uczyć się w szkole gastronomicznej na etat/w trybie dziennym, ni [..]
Alton 2 2018-06-19 09:46:25
Piec Red Fox 8x35
Witam  W końcu kupiłem nowy piec, ale mam pytanie. Na komorę ma 4.5kw do tej port miałem 6kw. I czas na pytanie, długo nagrzewa się do 350c ale wystarczy otworzyć drzwiczki i spada do 300 i znowu trwa nim się nagrzeje przed co pizza ma lekko twarde brzegi. Przypuszczam, że jest to jakaś wada tym ba [..]
Bragada 1 2018-05-26 21:25:45
Masa gotowa do gofrów
Otwieram mobilną przyczepę gastronomiczną. Szukam gotowej masy do gofrów. Nie mogę robić w przyczepie masy na gofry z proszku. Może ktoś wie gdzie można taką masę kupić lub jak rozwiązać inaczej ten problem. [..]
Gosia19860 2 2018-06-05 09:55:13
Ankieta dla pracowników sektora turystycznego (m.in. gastronomii)
Witajcie, bardzo Was proszę o wypełnienie ankiety, która jest mi potrzebna do napisania pracy licencjackiej. Dotyczy ona metod motywacji pracowników m. in. w lokalach gastronomicznych. Z góry dziękuję https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfB5kpYZHPXN3yiDrbuMV_Y6khNnpQqGPSDVdZd7Uiwo7Yhw/viewfor [..]
studentka123 1 2018-05-25 11:24:09
Ryżowar do kuchni azjatyckiej
Witam Od jakiegos czasu poszukuje odpowiedniego ryzowaru , do kuchni w ktorej jednym z glownych skladnikow jest ryz i potrzebuje odpowiedniej wielkosci ryzowaru , przeszukalem juz troche stron ale zazwyczaj natykam sie na male domowe ryzowary . Czy jesst ktos w stanie mi podpowiedziec gdzie moge k [..]
Eliot 1 2018-05-24 16:48:08
Kupiłem samochód na Food Truck co dalej
Witam. Szukam namiarów na kogoś kto zaprojektuje i wykona zabudowę food truck. Znalazłem w internecie wiele firm zajmujących się tym tematem,ale ceny mają takie że znacznie przekraczają mój budżet. Proszę więc o pomoc. [..]
Kris 11 2 2018-06-05 10:02:08
PROWADZENIE MAŁEGO LOKALU GASTRONOMICZNEGO
Witam serdecznie Mam pytanie odnosnie prowadzenia małego lokalu gastronomicznego. Czy konieczne jest posiadanie kursu zawodowego kucharza jeśli chciałbym samemu prowadzić mały lokal gastronomiczny w którym bym gotował i wydawał posiłki? Lub jak wygląda sytuacja w przypadku foodtruck / stoiska z [..]
JackVonThor 5 2018-06-22 15:01:28
PIEROGI
Cześć, pisze do Was z prośba o pomoc. Zamierzam otworzyć "pierogarnie" tzn. mam osobę, która produkuje pierogi i przechodzi wymogi sanitarne, ja byłabym tylko pośrednikiem. Odbieram produkt gotowy podgrzewam go i wydaje do konsumpcji. Chciałam prosić o wskazówki jak zrobić to najtaniej i najszybciej [..]
Rolcia 3 2018-05-30 07:52:09
Biznes: Wędzenie mobilne
Każdy z nas musi jeść. Niezależnie od posiadanych środków finansowych, zawsze wydajemy pieniądze na jedzenie. A najchętniej wydajemy pieniądze na jedzenie, które jest pyszne, wygląda świetnie i jest nieszablonowo podane.   My mamy pomysł jak podawać ludziom świetnie przygotowane jedzenie, potrawy [..]
CentrumWędzarnicze 1 2018-05-21 14:11:29
zaklep.to - System rezerwacji miejsc
Witam, chciał bym wam przedstawić projekt aplikacji do rezerwacji miejsc. Będzie ona wspierała wasze restauracje w odbieraniu rezerwacji o każdej porze. Zapraszam na stronę: https://zaklepto.weebly.com/ [..]
Zaklep.to 1 2018-05-13 19:19:20
Piec na pizze w food trucku
Witam, chce otworzyc food truck z pizza i aktualnie zastanawiam sie co zrobic z piecem. Bo najwygodniejszy bylby elektryczny, ale jak to bedzie z pradem? Taki piec chyba nie podlacze wtyczka do gniazdka i moze byc ciezko jesli bede mial wyrzucony tylko przedluzacz do podlaczenia pod prad. Mysle nad [..]
Element07 2 2018-06-05 10:25:40
Otwieram Pizzerię- sprzęt, proces technologiczny- Pomocy
Dzień dobry wszystkim forumowiczom jestem tutaj nowy, nazywam się Robert i to mój pierwszy post. Piszę z prośbą pomocy, chcę otworzyć pizzerię i nurtuje mnie parę pytań. Pierwszy problem to sprzęt, tutaj prośba jest też kierowana do producentów o ewentualny kontakt, chodzi o to jakiego sprzętu pot [..]
Pudding 8 2018-06-21 16:41:38
Jak sprzedac szybko przyczepe
Witam. Musze szybko sprzedac przyczepe gastronomiczna. Gdzie przez internet znajde grupe firme, lub jakas grupe osob ktore byly by tym zainteresowane? Ciezko ze sprzedaza takich sprzetow, a potrzebuje na szybko kasy. Wystawiona jest na gumtree i fb, ale poki co maly odzew, a czas ucieka. Pozdrawi [..]
Shadowofcookie 1 2018-05-05 17:55:19
Bez dowodu rejestracyjnego więc czym to jest
Witam, jest problem wymyśliłam następna przyczepe teoretycznie okazja. Przyczepa bez dowodu rejestracyjnego gość sprowadził ją podobno z Holandii zgubił dokumenty. Prowadził w niej gastronomię na jakiejś podstawie ma pozwolenie sanepidu. Pytanie da się prowadzić biznes bez dowodu rejestracyjnego. Ni [..]
Mag 2 2018-05-07 20:09:26
Wyposażenie sklepu
Witam, poszukuje wyposażenia do sklepu spożywczego w internecie znalazłam taką ofertę http://www.jalama.pl/ czy ktoś może polecić mi podobną firmę z okolic Elbląga? [..]
krysia29 3 2018-06-21 16:47:06
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.