FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWE TEMATY NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Jakie piece do pizzy wybrać?
Cześć, Potrzebuję Waszej pomocy w zakresie wyboru odpowiednich pieców do pizzy. Do oferty planujemy dołączyć kilka wersji pizzy i chcielibyśmy postawić na dobrej jakości piec, który posłuży nam dłuższy czas. Czy macie jakieś wskazówki, z góry dziękuję za podpowiedzi! [..]
AleksanderM 6 2019-04-16 09:37:28
Praca - kucharz w Niemczech!
Rodzinny biznes, kameralna i niepowtarzalna atmosfera bawarskiej miejscowości. Jednym z naszych Klientów jest właściciel rodzinnego, czterogwiazdkowego hotelu w Niemczech. Aktualnie poszukujemy kucharza do hotelowej restauracji, która słynie z wykwintnych potraw. To świetna okazja na zdobycie ce [..]
JOBSPLUS 3 2019-04-18 07:11:32
Zacznij produkcję lodów - zwiększ swoje dochody!
Witam serdecznie, Jestem przedstawicielem firmy M.G.S. FRIGOMAT na południu Polski.  Nasza firma od 50 lat zajmuję się technologią produkcji lodów. Chciałbym pokazać Ci, że możesz produkować naturalne świeże lody rzemieślnicze w niecałe 3 tygodnie w swoim lokalu posiadając niespełna 2 m2 wolnego [..]
Adrian FRIGOMAT 2 2019-04-16 09:38:45
Koszt otwarcia pizzeri?
Witam . Planuje otworzyć pizzerie tak 70-80m2 i moje pytanie brzmi jaki będzie przybliżony kosZt otwarcia lokalu wraz z przystosowaniem. Nie chodzi mi tu o lokal typu Premium wysokiego standardu a taki raczej średniej klasy Ala dagrasso. Czy jestem w stanie zrobić taka osiedlową pizzerie w granicac [..]
Rafiko 4 2019-04-16 15:28:27
Pierogi w malej budce na wynos
Witam. Od jakiegoś czasu sprzedaje pierogi i krokiety. Robie to dodatkowo w domu. Chciałabym niewielkim kosztem otworzyć małą budke z moimi wyrobami zeby sprawdzić na początek czy biznes wogole mi pójdzie. Czy mogę otworzyć taki interes w budce po frytkach belgijskich? Na miejscu bym tylko sprzedawa [..]
Joasia 2 2019-04-12 13:40:02
Dieta Pudełkowa
Podysłam dla zainteresowanych dietami pudełkowymi oferte Firmy AfterFit  ja korzystam i jestem zadowolony korzysta ktoś jeszcze z cateringu dietetycznego? Jakie jest wasze zdanie? https://afterfit-catering.pl/poznan/ [..]
Mateusz91 2 2019-04-12 13:40:48
Lokal na gastronomię
Witam Serdecznie. Mam pytanie do koleżanek i kolegów z branży. Mianowicie mam zamiar otworzyć lokal gastronomiczny z małą gastronomią i pytanie brzmi- jak to wygląda jeżeli lokal nie był wcześniej lokalem gastronomicznym?, czy zmiana sposobu użytkowania na gastronomiczny jest konieczna czy można t [..]
Lukinio 4 2019-04-16 09:39:52
Produkcja - Sprzedaż (PORADY) W garmażerce
Witam, Mam pytanie związane z produkcją i sprzedażą pierogów, czy jeżeli sanepid odbierze mi produkcje małej gastronomi w domu, to czy bede musiał pakować pierogi do plastikowych pojemników z etyketą które zostaną zgrzane? Jeżeli tak to czy bede mógł poźniej w lokalu w którym mam sprzedaż je rozp [..]
Mat-kol 2 2019-04-12 13:39:26
Syfon do bitej śmietany
Szukam syfonu do bitej śmietany na imprezy, musi długo trzymać chłód i ubijać sztywną śmietanę.  Jaką wielkość wziąć 0,5l czy 1l? Ma to wpływ na sztywność ubicia piany? Pomożecie? Co polecacie? [..]
Gosia19860 3 2019-04-12 13:38:35
Foodtruck w pobliżu lokal z ogródkami letnimi
Witam, jak w temacie... czytałam w kilku artykułach o mobilnej gastronomi o tym że nie można lub płaci się kary za stawianie foodtrucka w pobliżu lokali gastronomicznych z ogródkami letnimi. Szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć podstawy prawnej, rozporządzenia czy czegokolwiek na ten temat mów [..]
AnnaBanan2 1 2019-03-21 10:47:05
?????"????(+Q/??956290760)????????????????????????Swinburne University of Technology
?????"????(+Q/??956290760)????????????????????????Swinburne University of Technology    Q/??956290760??????????:????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????:??????????,????????,?????????,????????,?????????,?????????,????????,????????,????????,?????????,??? [..]
fadfsfsafsf02 1 2019-03-17 04:20:31
Praca KELNER DO FRANCJI!
Praca przez Agencję IPF Group KELNER DO RESTAURACJI (3*** Michelin) Wymagania: -język francuski Praca od kwietnia! Obowiązki: -podawanie dań -prezentacja menu  Wynagrodzenie: -11,5 euro + napiwki ogromne -umowa o pracę -kontrakt minimum 3 miesiące [..]
malgorzata.sienkiewicz 3 2019-04-12 13:37:29
Kebab,fast food,a lody włoskie.
Witam, Posiadam czynny lokal gastronomiczny typu fast food.Lokal jest niedawno odebrany.Planuję zakupić maszynę do lodów włoskich oraz granitor.Pytanie czy muszę powiadamiać sanepid?Jeśli tak to jakie dodatkowe wymagania? [..]
PAWEŁ 35 2 2019-04-16 09:41:19
Prośba o wypełnienie ankiety
Dzień dobry, Jestem studentką studiów magisterskich kierunku turystyka i rekreacja w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Piszę pracę magisterską dotyczącą wykorzystywania narzędzi e-marketingu usług w przedsiębiorstwach turystycznych. Dlatego, zwracam się do Państwa z uprzejmą pro [..]
dominika.sos 2 2019-03-14 12:16:13
Jaka frytownica do Burger Truck
Witam Proponujecie do Burger Trucka frytownice 1x15 litra czy 2x10 litra ? [..]
Kahuna 1 2019-03-13 19:15:39
Kasy "online" dla gastronomii
Czy ktoś wie jak jest z tymi niby kasami online bo już zgłupiałem. Trzeba będzie kupywać nowe? Księgowa mi powiedziała że w połowie przyszłego roku będę musiał kupić nową kasę co się będzie łączyła z urzędem skarbowym. Ktoś się orientuje? No i czy będzie trzeba mieć też kasę rezerwową "online"? W [..]
lucky 2 2019-03-13 11:02:26
Przygotowanie do odbioru sanepidu.
Dzień dobry! W ciągu kilku następnych dni spodziewam się kontroli sanepidu w celu odbioru lokalu. Do tej pory lokal serwuje w ramach poczęstunku napoje butelkowane, podawane w jednorazowych naczyniach. Chcąc możliwie najlepiej przygotować się na kontrolę zostało mi kilka pytań, na które nie mogę [..]
Asterat 3 2019-04-16 09:42:00
Grill przed pubem
Witam. Chciałbym wysłuchać waszych porad wskazówek oraz doświadczeń. Jestem właścicielem 4 miesięcznego Pub, który ma taką zaletę iż posiada taras ok 80m2 z widokiem na jezioro. Chciałbym na sezon serwować tam jedzenie, głównie z grilla. Steki wołowe, wieprzowe , burgery, ryby, nuggetsy, pieczone zi [..]
Pub Meta 4 2019-03-14 13:46:27
Bita śmietana do gofrów oraz ciasto
Witam, Chcę otworzyć mały punkt gastronomiczny w którym będę sprzedawać również gofry. Rozglądam się za sprzętem do robienia bitej śmietany. Jaką firmę polecacie? Jak dobrać wielkość urządzenia (np. wydajność na godzinę?). Nie orientuję się jakie parametry mam brać pod uwagę. Druga sprawa to piecz [..]
Brydziawka 3 2019-04-16 09:40:50
Największe targi w Polsce dla branży HoReCa!
Rejestracja na największe targi branży spożywczej w Polsce trwa!         Zarejestruj się bezpłatnie na targi WorldFood Poland (7-9 marca) i poznaj nowości produktowe z całego świata, rozwiązania z zakresu chłodniczego łańcucha dostaw oraz weź udział w bezpłatnych konferencjach i pokazach kulinarnyc [..]
WorldFood 1 2019-02-25 14:37:32
Oferta współpracy Gastronomia/Detal Cała Warszawa
Witam, Oferta współpracy dystrybucyjnej skierowana do punktów gastronomicznych i detalicznych na terenie całej Warszawy i okolic. Bogaty asortyment, ceny ustalane indywidualnie. Kontakt : www.etqa.pl Bartłomiej Kuczyński - Przedstawiciel handlowy tel. 885 660 136 E-mail b.kuczynski@et [..]
b.kuczynski 2 2019-04-12 13:38:57
Oferta współpracy Gastronomia/Detal Cała Warszawa
Witam, Oferta współpracy dystrybucyjnej skierowana do punktów gastronomicznych i detalicznych na terenie całej Warszawy i okolic. Bogaty asortyment, ceny ustalane indywidualnie. Kontakt : www.etqa.pl Bartłomiej Kuczyński - Przedstawiciel handlowy tel. 885 660 136 E-mail b.kuczynski@et [..]
b.kuczynski 1 2019-02-21 14:06:12
Oferta współpracy Gastronomia/Detal Cała Warszawa
Witam, Oferta współpracy dystrybucyjnej skierowana do punktów gastronomicznych i detalicznych na terenie całej Warszawy i okolic. Bogaty asortyment, ceny ustalane indywidualnie. Kontakt : www.etqa.pl Bartłomiej Kuczyński - Przedstawiciel handlowy tel. 885 660 136 E-mail b.kuczynski@et [..]
b.kuczynski 1 2019-02-21 14:05:51
Oferta współpracy Gastronomia/Detal Cała Warszawa
Witam, Oferta współpracy dystrybucyjnej skierowana do punktów gastronomicznych i detalicznych na terenie całej Warszawy i okolic. Bogaty asortyment, ceny ustalane indywidualnie. Kontakt : www.etqa.pl Bartłomiej Kuczyński - Przedstawiciel handlowy tel. 885 660 136 E-mail b.kuczynski@et [..]
b.kuczynski 1 2019-02-21 14:05:11
Auto dla dostawcy pizzy a odpowiedzialnosc
Witam, Prowadzę catering dietetyczny i chce poszerzyć działalność o zdrowa pizzę na telefon . Jak restauracje zabezpieczają się przed nieuczciwymi / brawurowymi dostawcami ? [..]
Pawelpae 1 2019-02-17 21:53:32
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.