![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ODDZIELANIE SIę CIENKIEGO SPODU CIASTA PO UPIECZENIU |
|||||||
|
Autor:
Theofilos Wypowiedzi: 2 |
[color=#000000]Witacje
[left][color=#000000]Dlaczego po upieczeniu ciasta, dolna bardzo cienka warstwa 1-2 mm oddziala się od reszty? [left][color=#000000]Dzieje się tak na większości powierzchni. [left][color=#000000]Ciasto skłąda się z mąki pszennej i żytniej, cukru, karmelu, sody (środek spulchanijacy), przypraw, mąki ziemniaczanej, soli, kwasku cytrynowego i wody. [left][color=#000000]Czy jest to związane z temperaturą pieczenia, z ilością wody, czy może z kolejnością mieszkania skłądników?[/left] |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 03:44:07 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|