FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
gastro09 szkolenie menadżer gastronomii
Hejka gdzie mogę wykonać szkolenie z gastronomi? szybko tanio? zależy mi na czasie!!! plis pomocy!!! [..]
2019-10-09 13:40:52 1
gastro09 szkolenie z gastronomii
jakie szkolenia są najlepsze z gastro? [..]
2019-10-09 13:36:04 1
Gastropuls
Gastropuls
Wyparzarka nie pobiera płynu myjącego i nabłyszczacza
Zależy od zastosowanych dozowników. Jeżeli elektryczne trzeba sprawdzić czy się obracają . Duże prawdopodobieństwo o ile pomka chodzi elektrycznie że do wymiany może być jelitko które pracuje w dozowniku. Do dozownika płynu nabłyszczającego jeśli jest membramowy warto najpierw spróbować wstrzykną [..]
2019-10-08 22:52:39 2
Magniak Strona www dla lokalu - opinie
Strona dla restauracji powinna przede wszystkim prezentować w czytelny sposób kartę dań. Menu w formie zdjęcia to w dzisiejszych czasach za mało, nic nie widać na smartfonach, jest to po prostu niewygodne. PDF też nie załatwia tematu bo otwiera się w nowym oknie, zresztą jest również mało czytelny. [..]
2019-10-08 09:11:53 4
tonymontana Wyparzarka nie pobiera płynu myjącego i nabłyszczacza
Witam. Mam problem z wyparzarką Fagor. Nie pobiera ani płynu myjącego ani nabłyszczacza. Co może być przyczyną problemu? [..]
2019-10-03 22:22:40 2
tonymontana Szafa chłodnicza Yato PROBLEM.
Mam podobnie tyle tylko, że ze stołem chłodniczym YATO. Hałasuje, ponieważ wiatrak ociera o obudowę. Jak go "puknę" wraca na swoje miejsce i po chwili temperatura jest poprawna. [..]
2019-10-03 22:06:20 3
kajadi Parę pytań przed startem food trucka
Witam serdecznie! Udostępnimy za darmo miejsce na Twojego food truck'a w Szczyrku ul. Leszczynowa 10. Szczegóły na biuro@dimbo.pl lub pod nr tel. 512 431 460. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do kontaktu. [..]
2019-10-02 12:38:14 3
kajadi Parę pytań przed startem food trucka
Witam serdecznie! Udostępnimy za darmo miejsce na Twojego food truck'a w Szczyrku ul. Leszczynowa 10. Szczegóły na biuro@dimbo.pl lub pod nr tel. 512 431 460. Zapraszamy. [..]
2019-10-02 12:36:55 3
Mietek27 Księga HACCAP
Każda osoba która prowadzi działalność gospodarczą i wprowadza do obiegu żywność musi posiadać dokumentację HACCP GHP / GMP. Najbardziej polecana przez PIS dokumentacja znajduje się na  [color=blue]https://haccp-dokumenty.pl[/color] [..]
2019-09-24 12:49:22 12
Mietek27 Księga HACCAP
[..]
2019-09-24 12:48:24 12
Divona PROSZE POMÓŻCIE
Co do wyposażenia w urządzenia gastronomiczne to wyposażał nas sklep Multi Gastro. Szczerze polecam każdemu kto planuje otworzyć swój gastro biznes. Z usług tego sklepu korzystaliśmy przy zakładaniu piekarni. Mogliśmy liczyć na pomoc w zakresie doboru sprzętu przez wykwalifikowany personel - w końcu [..]
2019-09-09 13:17:27 43
porcela Porcelana Wrocław
We Wrocławiu stacjonarnie otworzyło sie Fine Dine. Mają wysokiej klasy porcelanę w pięknych kolorach. Można ją kupić zarówno na potrzeby własne jak i do Hotelu czy Restauracji ;)  https://finedine.pl/porcelana-do-gastronomii [..]
2019-09-03 13:47:00 6
Sonipes Czekoladziarka + produkt
Witam. Poszukuję czekoladziarki plus czekolady do lodziarni. Macie jakieś sprawdzone sprzęty i sam produkt?  Pozdrawiam [..]
2019-09-01 11:47:25 1
Andy Food truck/przyczepa
Witam pytanie chce otworzyć działalność gastronomiczna,a konkretnie catering,czy mozliwa jest produkcja takiego typu w przyczepie gastronomicznej? [..]
2019-08-29 20:14:30 1
Czarny94 Parę pytań przed startem food trucka
Witam, Mam zamiar otworzyć food truckową pizze , czytam artykuły z tym związane , lecz nie mogę trafić na szczegółowe informację odnośnie : śmieci - mam mieć podpisaną umowę na wywóz , no ale skąd ? jeśli jest to gastronomia mobilna - mogę nią poruszać się wszędzie. kuchnia - w samym samochodzie [..]
2019-08-27 08:57:28 3
problemy Treściński i jego fi Uwaga! Ostrzegam przed usługami firmy Capital & Production Group LORD Grzegorz Treściński!!!
[..]
2019-08-26 16:26:25 9
problemy Treściński i jego fi Uwaga! Ostrzegam przed usługami firmy Capital & Production Group LORD Grzegorz Treściński!!!
OSTRZEGAM WSZYSTKICH !!!!!!!  panowie Grzegorz i Robert Treśćińscy to OSZUŚCI !!!! Jeśli chcą Państwo stracić pieniądze a przede wszystkim nerwy to do nich jak w dym. Nakłaniają i wymagają wpłaty wysokich zaliczek z czego może 1/5 przeznaczana  jest do produkcji Waszych wymarzonych samochodów do ga [..]
2019-08-26 15:52:32 9
Anetaborucka79 Uprawa warzyw w pomieszczeniach dla gastronomi
Jeżeli ktoś z was prowadzi hotel i szuka godnego zaufania przetwórni pieczarek to polecam kontakt z firmą z Kościana LOMANIA. Jeżeli ktoś z was jest chętny do podjęcia współpracy to warto wejść do nich na stronę i zapoznać się dokładniej z oferta. [..]
2019-08-26 10:30:35 2
MajaKowalczyk25 Wyposażenie - otwieram lokal - tylko dowóz
·[font=Times New Roman]        [/size]Bardzo serdecznie polecam, firmę falkowski-edu.pl. Robią na prawdę świetne kursy i wyczerpują temat stworzenia własnej kawiarni. Człowiek wychodzi z kursu z obolałą głową, przez ogrom informacji :)  Dzięki temu co jest na kursie można na prawdę o wiele szyb [..]
2019-08-22 12:43:20 3
MajaKowalczyk25 Lokal na gastronomię
·[font=Times New Roman]         [/size]Ooo firma falkowski-edu :) Natrafiłam na nią jakiś czas temu i jestem przeee zadowolona! Bardzo serdecznie polecam ją każdemu, kto chce stworzyć kawiarnię. Robią na prawdę świetne kursy i wyczerpują temat. Człowiek wychodzi z kursu z obolałą głową, prz [..]
2019-08-22 12:38:33 7
MajaKowalczyk25 kawiarnia w małej miejscowości
·[font=Times New Roman]         [/size]Ooo firma falkowski-edu :) Natrafiłam na nią jakiś czas temu i jestem przeee zadowolona! Bardzo serdecznie polecam ją każdemu, kto chce stworzyć kawiarnię. Robią na prawdę świetne kursy i wyczerpują temat. Człowiek wychodzi z kursu z obolałą głową, prz [..]
2019-08-22 11:45:45 16
HACPASZ Hanna Półtorak Dobudówka
Możesz wystąpić o zmiane przeznaczenia dla  pomieszczen w których przygotowywać będziesz posiłki - wtedy konieczna będzie zgoda sąsiadów na prowadzenie działalności. Innym rozwiązaniem jest zgłoszenie kuchni w której będziesz przygotowywał półprodukty do food tracka jako produkcja domowa (wtedy unik [..]
2019-08-21 07:19:33 2
HACPASZ Hanna Półtorak Wyposażenie - otwieram lokal - tylko dowóz
Wyposazyć musisz się w standardowe wyposażenie kuchni: urządzenie grzejne, lodówki. Nie zapominaj o tym aby wyznaczyć miejscedo mycia i suszenia termoboksów po za obszarem kuchni i musisz zapewnić odpowiedni środek transportu : samochód dostawczy (może być dzierzawiony na godziny). Jezeli chodzi o o [..]
2019-08-21 07:12:02 3
Winiar81 Piec do blanszowania orzechów
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem tu nowy i prosze o wyrozumiałość,jeśli temat się powtarza lub był podobny, ale naprawde jest tyle tu tematów że nie zdążyłem wszystkich przejrzec. Mianowicie interesuje mnie piec-maszyna-urządzenie do blanszowania orzechów włoskich,laskowych itp. Pewien znajomy [..]
2019-08-17 21:00:57 1
MrsBarman Środki do czyszczenia tac
Witam,  Zakupiłam nowe sprzęty barowe,  w tym tace antypoślizgowe z Hendi. Mam z nimi jednak taki problem, że w zaleceniach jest zakaz mycia w zmywarce,  a nic innego tak dokładnie nie daje rady ich wyczyścić. Próbowałam tradycyjnego płynu do mycia naczyń, Cifu w sprayu, a nawet odtłuszacza Meglio [..]
2019-08-16 17:44:47 1
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.