FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Kalorina Sprzęt gastronomiczny
Bardzo dobra reklama, ale obawiam się, że już zaopatrzyłam się w sprzęt gastronomiczny http://www.intermarket.com.pl/wyposazenie-sklepow-i-gastronomii/serwis-urzadzen-ma-ga/]w tym serwisie[/url] ;)Również mają bardzo dobry czas dostawy i atrakcyjną ofertę, a przynajmniej nie zakładają wątków z samą [..]
2018-10-23 09:06:22 2
Mag Naleśniki gofry ciasto w proszku?
Hej ja gofry robię z Floryda są fajnie pakowane po 2 kg a nie tak jak inne po 10kg i w smaku się zgadza pozdrawiam [..]
2018-10-22 15:33:31 2
qbass Piec Hendi
Ja tam polecam zapytać fachowców - 531-031-632. Proszę sobie zadzwonić do Pana Michała z RomaGastrO - mi ogarnął prawie każdy sprzęt do pizzerii, a na piecach też się zna. Z tego, co ja się orientuję, niech Pan popatrzy na piece marki Unox. [..]
2018-10-22 14:55:13 2
Kasiak Fiskalizacja;)
Ruszamy z bufetem, jak wyglada sprawa kas fiskalnych i ewentualnych systemów fiskalnych? Jakie jest wymagane minimum? [..]
2018-10-20 13:54:41 1
Kasiak Bułki hamburgery zapiekanki
Poszukujemy dobrych! Bułek do hamburgerów i zapiekanek, Warszawa okolice [..]
2018-10-20 13:53:21 1
Kasiak Catering Wegański
Mam kuchnię gastro;) współpraca? [..]
2018-10-20 13:50:49 4
Kasiak Naleśniki gofry ciasto w proszku?
Witam, potrzebuję podpowiedzi do nowego bufetu;) naleśnikowe ciasto i na gofry robicie sami czy kupujecie w proszku? Jak proszek to jaka firma? Gdzie dobry kupię i nie za milion monet:)? [..]
2018-10-20 13:48:22 2
Kasiak Naleśniki gofry ciasto w proszku?
Witam, potrzebuję podpowiedzi do nowego bufetu;) naleśnikowe ciasto i na gofry robicie sami czy kupujecie w proszku? Jak proszek to jaka firma? Gdzie dobry kupię i nie za milion monet:)? [..]
2018-10-20 13:47:38 1
chefmario
chefmario
Pomocnik kucharza, zarobki
Witaj Gotek"" Nasza restauracja wlasnie poszukuje mlodych i ambitnych pomocnikow ktorych mozna oszlifowac i zrobic z nich dobrych kucharzy...jesli bylbys zainteresowany praca w Irlandii,pisz na email cascadarestaurant@hotmail.com i wtedy mozemy porozmawiac,to nie jest sciema:)pozdrawiam chef [..]
2018-10-18 17:16:47 2
HACPASZ Hanna Półtorak Płyta grillowa
Płyta grillowa mus być w dobrym stanie technicznym to podstawa pracy w gastronomii i we współpracy z Sanepidem.    Nie tak łatwo doradzić co kupić. Tańsza płyta to mniejsza strata w przypadku kiedy twój pomysł nie wypali i będziesz chciał w niedługim czasie  zmienić profil swojej dzialalności. Nie z [..]
2018-10-15 16:02:31 3
HACPASZ Hanna Półtorak mam food trucka - gdzie najlepiej się zaparkować żeby straż miejska dała mi spokój
Ogromną zaletą food tracka jest to, że możesz  zmieniać lokalizację poszukując swoich klientów.  Podstawowa zasada  jest jedna właściciel terenu, na którym będziesz działać musi na twoją działalność wyrazić zgode w innym wwypadku czeka cie mandat i może być trochę problemów. Problemy z uzyskaniem zg [..]
2018-10-15 15:49:25 4
HACPASZ Hanna Półtorak ilosc dzieci w żlobku
Niestety nie ma przepisu,  który reguluje pracę kuchni w zalezności od ilości wydawanych posiłków.  Ilość osób które mogą pracować w kuchni okresla się wyłącznie na podstawie wielkości pomieszczenia tzn  na każdego pracownika kuchni musi przypadać 2,5 metra podłogi. Jeżeli  warunki pracy w twojej ku [..]
2018-10-15 15:08:44 2
henryk1205 Jaki namiot na imprezy plenerowe?
namioty na komunie [..]
2018-10-11 12:47:16 17
henryk1205 Jaki namiot na imprezy plenerowe?
to wszystko zależy jaka impreza itd. ja ostatnio miałem wypożyczony [url=https://grillteam.pl/namioty-na-komunie-wynajem/]namiot na komunię od grillteam z kujawko -pomorskiego i mogę ich pochwalić i polecić jak by ktoś był z tych okolic. Miałem imprezę na 40 osób i wziąłem namiot 5 x 10 i miejsca [..]
2018-10-11 12:44:04 17
Ristorio Najlepsze oprogramowanie dla gastronomii
Przy wyborze systemu dla właściciela istotne powinno być to, że System jest prosty w obsłudze – po co nam mnogość funkcji, których nie wykorzystujemy? To komplikuje jego użytkowanie, Obsługa lokalu powinna móc szybko wdrożyć się do pracy, Właściciel ma mieć kontrolę nad lokalem w [..]
2018-10-11 11:13:17 13
lukaszglinek Olej- frytury
fajne [..]
2018-10-10 18:54:24 3
Ania_35 ilosc dzieci w żlobku
Witam, może  ktoś  z  forumowiczów znał by  temat i odpowiedział na  zapytanie. Pracuje w  żłobku, mam  pod  sobą  ok 70 podopiecznych, w  tym  co najmniej 12 dzieci  to  alergicy  i maja  rożne  diety. Moje  pytanie  brzmi  do jakiej ilości  dzieci  mogę  pracować  sama na kuchni a  od jakiej ilośc [..]
2018-10-09 10:35:10 2
gastronomiasklep Sprzęt gastronomiczny
https://i.imgur.com/nFE7ov9.png [..]
2018-10-09 00:10:58 2
edyta szukam kucharza do baru chinskiego - orientalnego
Witam,chciałabym otworzyć bar z orientalnym jedzeniem w woj.mazowieckim,a dokładnie w Żurominie. Jeżeli jest ktoś w stanie mi pomóc(może jakaś franczyza)bądź zna osoby z doświadczeniem i wiedzą, które chciałby pracować w ww.miejscowości bardzo proszę o kontakt. Również oferuje zakwaterowanie. Podaje [..]
2018-10-08 20:02:57 22
LSanki szukam kucharza do baru chinskiego - orientalnego
Szukam kucharzq do baru azjatyckiego. Tel. 731023819 [..]
2018-10-08 11:45:32 22
edyta System powiadomień na forum
Witam,chciałabym otworzyć bar z kuchnią azjatycką w woj.mazowieckim,a dokładnie Żuromin i jestem zainteresowana wszelaką współpracą(może pracownik bądź jakaś franczyza).M [..]
2018-10-06 18:29:17 2
Kebabianka Jak zarządzać utargiem i usprawnić sprzedaż
Witam serdecznie wszystkich. W kwietniu tego roku otworzyłam w małym miasteczku punk gastronomiczny , typowy fast food. Kebab, zapiekanki, hamburger... Nie wiem jak zarzadzac utargami bo zawsze brakuje mi na towar a to na opłaty. Mój dzienny obrót jest zależny od  pogody i czy to jest po 10 czy prze [..]
2018-10-05 12:46:48 1
Mag Jaka działalność otworzyć
Dzięki serdeczne biorę się za przygotowanie maszyny 😊 [..]
2018-10-03 15:19:16 3
Mag Masa gotowa do gofrów
Hej a podpowiedz czego nie możesz rozrabiac sam masy. Dziwi mnie to pozdrawiam [..]
2018-10-03 15:17:20 3
HACPASZ Hanna Półtorak Jaka działalność otworzyć
Witam żeby rozpocząć działalność  należy najpierw zarejestrować działalnośc gastronomiczną (inaczej Sanepid nie odbierze ci food tracka) - opracować lub zlecić opracowanie dokumentacji HACCP  - złożyć wniosek do powiatowej stacji Sanitarnej o wpis i zatwierdzenie do rejestru zakładów podlegających [..]
2018-10-03 09:55:18 3
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.