FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
araszka Komputer z ekranem dotykowym czy tradycyjna kasa fiskalna dla Klubokawiarni
jeśli szukasz kasy fiskalnej zajrzyj tutaj https://kasyfiskalne.org/ mają dobre ceny [..]
2020-01-27 19:58:06 11
RafałR Pierwsza pizzeria - prośba o sugestie
Rozmawiam ze znajomymi restauratorami i znajomymi pracownikami pizzerii i wskazują może nieskładnie o ogóle. Pomyślałem jednak, że ktoś doświadczony nakierowałby mnie, żebym nie błądził po omacku. Ja jestem na przykład marketerem i jeśli ktoś mnie zapyta o czym czytać/dowiedzieć się na temat rek [..]
2020-01-27 13:09:48 4
smakoszek Wywrotnice mobilne Boxmech
Super nowoczesny sprzęt :) [..]
2020-01-23 11:04:14 2
smakoszek System POS
W restauracji programy typu Gastro czy inny crm do obsługi klienta to podstawa, zdecydowanie. [..]
2020-01-23 11:03:59 2
smakoszek Schładzanie zup i sosów
Może wystarczy taka wanna awaryjnie jedynie na czas kontroli skoro tak szybko te zupki schodzą? [..]
2020-01-23 11:03:03 5
smakoszek Wyposażenie - otwieram lokal - tylko dowóz
Najlepiej na to pytanie odpowie ci twój szef kuchni, który powinien mieć doświadczenie i wiedzę na temat odpowiedniego sprzętu. [..]
2020-01-23 11:02:21 6
smakoszek Food truck/przyczepa
W food trucku przygotowujesz dania z gotowych półproduktów, a wczesniejsze przygotowania musisz zrobić w lokalu. [..]
2020-01-23 11:01:23 4
smakoszek Pierwsza pizzeria - prośba o sugestie
Znajdź sobie doświadczonego pizza eksperta, na którym nie będziesz oszczędzać, a sam Ci powie z jakim sprzętem najlepiej pracowac. [..]
2020-01-23 11:00:09 4
smakoszek Środki do czyszczenia tac
Zazwyczaj środki na bazie octu dobrze sobie radzą z takimi sprzętami. [..]
2020-01-23 10:58:50 2
smakoszek Poszukuje kursu przygotowywania BURGERÓW
Zatrudnij się na staż albo pooglądaj tutoriale w internecie, to nie takie straszne [..]
2020-01-23 10:58:23 2
smakoszek Praca - kucharz w Niemczech!
I płatne w pln prawda? [..]
2020-01-23 10:57:44 4
smakoszek kelner/kelnerka - praca w Niemczech!
Wypłacane w euro według niemieckich standardów czy polskich? [..]
2020-01-23 10:56:32 2
dorka19 witryna chłodnicza/ kuweciara/ lada chłodnicza JUKA
chętnie odstąpię moją...odkupiłam, działa, sprawdza się [..]
2020-01-22 20:33:47 3
Januszsycz Jak zrobić lokal gastronomiczny z lokalu nieprzeznaczonego wcześniej ?
Podbijam temat , poniewaz ta cała rozmowa na temat lokali użytkowych gastronomicznych i lokali użytkowych handlowych które niby trzeba przekształcać powoli zaczyna mi wyglądać jak jakiś prawdziwy urban legend. Czy ktoś może mi podać podstawę prawną która definiuje konieczność przekształcenia? Oczywi [..]
2020-01-21 07:19:25 7
anabelle30 Wyposażenie - otwieram lokal - tylko dowóz
Może drobna rzecz, ale ważna. Kup dobre dobre noże - nóż szefa kuchni to podstawa. Bez tego np. mięso będzie się strzępiło... ____________________ https://scyzoryki.net/c/161/noze-szefa-kuchni-noze-victorinox.html [..]
2020-01-09 14:12:43 6
anabelle30 Ciekawe noże szefa kuchni
@basiap mam noże kuchenne z opinela własnie zamówione na https://scyzoryki.net/c/217/noze-classic-opinel.html i bardzo polecam :) [..]
2020-01-09 14:04:52 3
HACPASZ Hanna Półtorak Znakowanie Żywności
Zgodnie z obowiązującymi przepisami wszystkie produkty wprowadzane do obrotu handlowego w opakowaniach jednostkowych powinny być oznakowane etykietą  zawierająca między innymi tabele wartości odzywczej i wykaz alergenów). [..]
2020-01-07 16:50:11 3
HACPASZ Hanna Półtorak miesjce postojowe pytanie
Można postawić food tracka  koło takiego zakładu Sanepid nie powinien się tego czepiać. Ważne jest żeby była wyznaczona jedna kabina toalety tylko doaosób pracujących w  food tracku (nie może być ta toaleta wspólna dla pracowników gastronomii i pracwników produkcji). koneczne jest również opracowani [..]
2020-01-07 16:28:45 2
HACPASZ Hanna Półtorak kontener gastronomiczny
Pomogę przygotować kontener do odbioru przez Sanepid. Zapraszam do współpracy Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl [..]
2020-01-07 16:19:19 6
HACPASZ Hanna Półtorak Pierwsza pizzeria - prośba o sugestie
Witam mogę pomóc w otwarciu pizzerii. Moja pomoc polega na - przygotowaniu projketu technologicznego kuchni lokalu: ustawienie urzadzeń w ciągi technologiczne, wyznazenie punktów mycia, przygotowanie technologii kuchni. Rekojmą potwierdzajacą poprawnośc wykonania mojej pracy jest podpis rzeczoznawc [..]
2020-01-07 16:15:07 4
HACPASZ Hanna Półtorak Prąd w food trucku
Lepiej podłączyć się pod generator prądu (nalezy upewnić się,ze hałas nie będzie przeszkadzał sąsiadom). Akumulatory musisz gdzieś przechowywać a w gastronomii mobilnej nie ma na to miejsca. Jezeli frytkownicę i piec do pizzy będziesz mieć gazowy to pobór mocy nie będzie  badzo duży. [..]
2020-01-07 16:09:42 2
HACPASZ Hanna Półtorak Księga HACCAP
Wypowiedź powyżej to reklama dokumentacji przygotowywanej w ciągu 24H, nie ma możliwości przygotowania dostosowanej do wymogów  lokalu dokumentacji w tym czasie, chyba że oferuje się plik dokumentów o których pisała stokrotka np. dla food tracka wciśnieta zostaje dokumentacja z zakładu branży spożyw [..]
2020-01-07 16:04:15 13
HACPASZ Hanna Półtorak FOOD TRUCK
Witam chętnie pomogę w doborze odpowiedniego pojazdu i podpowiem jak go przygotować do odbioru (projekt technologiczny: ustawienie wyposażenia, punkty wodne), opracuje również dokumentację HACCP dostosowaną do prowadzonej działalności zapraszam do współpracy Hanna Półtorak HACPASZ poltorak@haccp-gmp [..]
2020-01-07 15:52:30 4
RafałR Pierwsza pizzeria - prośba o sugestie
Witam Państwa. W tym roku planuję otworzyć pizzerię w małej miejscowości, bo widzę tutaj szansę dla siebie. Dotychczas prowadziłem działaność w innych branżach i nie mam doświadczenia w gastronomii. Dlatego chciałbym prosić o pomoc bardziej doświadczonych restauratorów (zwłaszcza właścicieli pizzeri [..]
2020-01-05 21:54:46 4
Pkamil44 poszukuje dostawców świezych burgerów wołowych
Witam, mamy do zaoferowania mięso burgerowe 100%wolowina Mieso mielone lub gotowe burgery prosto na grila. Zwykle polskie oraz black angus.  Pakowane próżniowo lub folie.  Zapraszamy do kontaktu 502782954 [..]
2020-01-04 01:55:19 4
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.