FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
sylwia s PROWADZENIE MAŁEGO LOKALU GASTRONOMICZNEGO
Najważniejsze są umiejętności i dobre wyposażenie. Ja prowadzę cukiernie a sprzęt mam od firmy Bolarus, gdybyś potrzebował sprzętu chłodniczego- polecam. [..]
2018-06-22 15:01:28 5
sylwia s Naprawa i Serwis Urządzeń Chłodniczych | Warszawa
kupujcie lady chłodnicze od sprawdzonych dystrybutorów to bedzie mniejsze ryzyko, że będziecie je naprawiać. Ja mam u siebie całe wyposażenie firmy Bolarus i od lat wszystko działa niezawodnie. [..]
2018-06-22 14:52:32 2
sylwia s wyposażenie - Bistro - Restauracja
jeżeli ktoś potrzebuje sprzętu chłodniczego to mogę polecić Bolarus. W swojej cukierni mam witryny i dystrybutory do lodów tej firmy. od 3 lat działają niezawodnie i ładnie wyglądają [..]
2018-06-22 14:47:06 3
Michał Tomkiewicz Wyposażenie sklepu
Jeżeli będzie Pani potrzebowała zakupić kasy fiskalne, oprogramowanie sprzedażowe ale i system monitoringu (który w sklepach spożywczych jest pożądany), zapraszam do kontaktu.  Michał Tomkiewicz michal@phuabart.pl [..]
2018-06-21 16:47:06 3
Michał Tomkiewicz Gastro Szef + konfiguracja
Jeżeli nie jest Pan zadowolony w 100 proc ze swojego oprogramowania sprzedażowego, proszę o kontakt. Może uda mi się przekonać Pana do innej aplikacji w której w sposób intuicyjny będzie Pan drukował i zmieniał co Pan będzie chciał :)  Michał: 690-011-154 [..]
2018-06-21 16:45:00 2
Michał Tomkiewicz Otwieram Pizzerię- sprzęt, proces technologiczny- Pomocy
Pomogę w doborze sprzętu fiskalnego oraz oprogramowania sprzedażowego. Proszę o kontakt  690-011-154 [..]
2018-06-21 16:41:38 8
Michał Tomkiewicz Otwierasz lokal w Warszawie?
Dzień dobry, Jeżeli zastanawiają się Państwo nad otwarciem restauracji i nie macie pojęcia co jaka aplikację sprzedażową oraz sprzętu fiskalnego wybrać -  z wielką chęcią pomogę. Nasza firma ma wieloletnie doświadczenie w wdrażaniu systemów oraz w późniejszym serwisowaniu sprzętu.  W naszej oferc [..]
2018-06-21 16:39:09 1
sylwia s lady chłodnicze do trucka
polecam lady firmy Bolarus, u mnie się sprawdziły. [..]
2018-06-21 10:55:10 5
kk001 Założenie kawiarni od początku.
Ja ogromnie się stresuje ,ponieważ w piątek otwieram kawiarnie ...fakt  lokale biurowe wrocław to dobra lokalizacja ale wiadomo jak to jest. Nie mamy wpływu na czynniki losowe,które niestety mogą wiele zepsuć [..]
2018-06-20 21:04:01 13
mikola Gdzie zaopatrzyć się najtaniej w talerze, szkło etc.?
Wiem, że możesz samodzielnie sobie skompletować praktycznie cały serwis z pojedynczych elementów w helios-szklo.pl. Nie musisz brać od razu całego, bo wiadomo, że może się okazać drogi, ale tylko te elementy, z których najczęściej korzystasz. Dla mnie to było bardzo duże ułatwienie przy aranżacji ja [..]
2018-06-20 11:59:33 11
ULTON
ULTON
Serwis urządzeń gastronomicznych - lubuskie
WYKWALIFIKOWANY SERWIS URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH http://www.ulton.pl/uploads/picture/pl_PL/thumbnail/thumb_23-serwis-baner.jpg?lm=1519584686 [color=#00ccff]Żadna firma z branży wyposażenia gastronomii nie może działać bez sprawnego i dobrze wyszkolonego działu serwisu. [justify]Świadczy [..]
2018-06-19 09:47:21 1
mikser85 Jak (i czy jest sens próbować) zostać wegetariańskim kucharzem
Mi się wydaje, że coraz więcej osób potrzebuje specjalistycznych diet lub chce mieć takie ze względów ideologicznych, dlatego nie sądzę, żebyś miał jakiś duży problem ze znalezieniem pracy. no, ale podstawy powinieneś mieć  takie ogólne, więc kurs to dobry pomysł. Musisz wiedzieć jak ugotować nawet [..]
2018-06-19 09:46:25 2
Jacekone Gastro Szef + konfiguracja
Witam, szukam pomocy bo Panowie na Lini producenta nie są wstanie mi pomóc potrzebują jakiś zgód rodo i mają to w dupie czy to jest drobnica czy poważny problem. Problem który ja posiadam jest następujący wchodzę sobie w gastro szefa i po zalogowaniu wchodzę w zakładkę sprzedaż i chcę dodać fakturę [..]
2018-06-15 10:46:09 2
HACPASZ Hanna Półtorak PROWADZENIE MAŁEGO LOKALU GASTRONOMICZNEGO
Jeżeli o menu mówimy nie zapominajmy o  wykazie alergenów w daniach zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23.12.2014, w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych [..]
2018-06-15 10:08:37 5
kryspin4500 Frytkownica stojąca Frymaster
Witam Aktualnie użytkuje frytkownice nadstawne marki Royal Catering 230V. Zamierzam zmienić je na frytkownicę stojącą marki Frymaster bądź podobnej zasilanej gazem z butli propan. Czy opłacalny jest zakup używanej frytkownicy frymaster, czy jednak stawiać na nową o mniej renomowanej marce, kost [..]
2018-06-14 18:16:49 1
MARKETING GALERIA HANDLOWA POTRZEBNE FOODTRUCKI
FOODTRUCKI w plenerze pod Centrum handlowym: 7.07 - urodziny Galardii Starachowice / koło Kielc od 7.07 - w każdą sobotę od lipca do sierpnia / kto kiedy może/ kiedy chce -> GALERIA HANDLOWA ARENA GLIWICE / GALERIA HANDLOWA EUROPA CENTRALNA BEZKOSZTOWO - stanie za free w strefie chillout [..]
2018-06-14 15:22:11 3
MARKETING GALERIA HANDLOWA POTRZEBNE FOODTRUCKI
FOODTRUCKI w plenerze pod Centrum handlowym: 7.07 - urodziny Galardii Starachowice / koło Kielc od 7.07 - w każdą sobotę od lipca do sierpnia / kto kiedy może/ kiedy chce -> GALERIA HANDLOWA ARENA GLIWICE / GALERIA HANDLOWA EUROPA CENTRALNA BEZKOSZTOWO - stanie za [..]
2018-06-14 15:21:49 3
MARKETING GALERIA HANDLOWA POTRZEBNE FOODTRUCKI
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]FOODTRUCKI [ltr][font=Helvetica, Arial, sans-serif]w plenerze pod Centrum handlowym: [ltr][font=Helvetica, Arial, sans-serif]7.07 - urodziny Galardii Starachowice / koło Kielc [ltr][font=Helvetica, Arial, sans-serif]od 7.07 - w każdą sobotę od lipca do s [..]
2018-06-14 15:21:19 3
ress PROWADZENIE MAŁEGO LOKALU GASTRONOMICZNEGO
Nawet w takich małych gastronomiach nie należy zapominać o odpowiedniej wizytówce firmy, czyli menu. ;) Jeśli was temat interesuje i chcecie wiedzieć więcej, to polecam poczytać: Menu w gastronomii (systemy POS)  https://gastro.pl/menu-w-gastronomii/ [..]
2018-06-14 13:26:59 5
superman wyposażenie - Bistro - Restauracja
Z mojej strony do małego lokalu mogę polecić https://gastrosalon.pl/Kuchnie-nastawne-c1254] kuchnie nastawne[/url]. Nie zajmują dużo miejsca a gotuje się na nich również szybko. [..]
2018-06-13 14:11:51 3
Srogus Catering w Poznaniu
Cześć, wiem że wątek już podobny był ale mam pytanie odnośnie cateringu z Poznania, czy ktoś korzysta z jakiejś firmy cateringowe i jak jego odczucia podzielcie się tym jeśli korzystaliście albo korzystacie, ja nie chce się nadziać jak ostatnio na firmę która miała te same potrawy praktycznie tylko [..]
2018-06-13 10:00:07 1
Adikko1 Koszt otwarcia lokalu 50m/ street food
Witam, planuję otworzyć lokal ok.50m kw, z kuchnią azjatycką typu street food. Z jakimi kwotami na początek powinienem się liczyć ? Pozdrawiam [..]
2018-06-11 15:37:01 1
karollaa Koszt otwarcia restauracji, remont i urządzenie...?
Bardzo dobre zmywarki ma też firma winterhalter, a co ważne można ten sprzed o nich dzierżawić na dogodnych warunkach i to jest doskonała propozycja dla tych którzy zaczynają przygodę z gastronomią [..]
2018-06-09 21:03:31 36
justynakurkiewicz wyposażenie - Bistro - Restauracja
https://www.olx.pl/oferta/restauracja-bistro-wyposazenie-CID619-IDtGiyz.html Pod podanym linkiem posiadam na sprzedaż Sttoły i Krzesła. Zarówno Krzesła jak i stoły zostały robione na zamówienie. Krzesła wykonane są z jesionu jest ich 10 a stoliki z dębu jest ich 6. Zapraszam do kontaktu [..]
2018-06-08 17:15:33 1
justynakurkiewicz wyposażenie - Bistro - Restauracja
https://www.olx.pl/oferta/restauracja-bistro-wyposazenie-CID619-IDtGiyz.html Pod podanym linkiem posiadam na sprzedaż 6 stolików robionych na zamówienie oraz 10 krzeseł . Stoły są dębowe natomiast krzesła z jesionu. Zapraszam do kontaktu [..]
2018-06-08 17:12:47 3
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.