FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Rimma Poszukiwany SZEF KUCHNI
[font=arial, sans-serif]В поисках работы советую использовать этот с [..]
2019-04-18 07:13:27 2
Rimma Praca - kucharz w Niemczech!
[font=arial, sans-serif][size=1][size=3][font=arial, sans-serif]В поисках работы советую использовать [..]
2019-04-18 07:11:32 3
miroslawzakrzewski Jak wypromować lokal
Wypromowanie lokalu jest złożonym procesem -przede wszystkim opinie klientów - to jest kluczowe. Dobra strona internetowa i pozycjonowanie lokalne to jedno, dobrze dobrane frazy i słowa kluczowe to gwarancja pozyskania zasięgu i potencjalnych klientów - w tym pomoże Ci agencja https://e-prom.com.pl/ [..]
2019-04-17 15:14:23 13
Bogusia Koszt otwarcia pizzeri?
otwieram właśnie pizzerie, lokal 63m2 i jak na razie wydałam 38 tysięcy na nowy sprzęt tj.: piec do pizzy, 2 lodówki, stół do pizzy, zmywarkę i mikser.... nie jest to wszystko co potrzebuję. Do tego jeszcze dochodzą koszty  przygotowania procedur, remontu, wentylacji. Odpowiadając na Twoje pytanie, [..]
2019-04-16 15:28:27 4
Jersek Przygotowanie do odbioru sanepidu.
A kiedy będzie kolejne szkolenie tego typu? Chętnie bym się wybrał, pozdrawiam! [..]
2019-04-16 09:42:00 3
Jersek Kebab,fast food,a lody włoskie.
Dobre pytanie też chętnie bym się dowiedział, bo na sezon też planujemy dokupienie maszyny do lodów. [..]
2019-04-16 09:41:19 2
Jersek Bita śmietana do gofrów oraz ciasto
Akurat jeżeli chodzi o gofry to jednak najlepiej robić to na świeżo. [..]
2019-04-16 09:40:50 3
MariuszKiel Lokal na gastronomię
Jak jest koszt utrzymania takiego lokalu? [..]
2019-04-16 09:39:52 4
MariuszKiel Koszt otwarcia pizzeri?
No własnie może jednak franczyza znacząco ułatwi ci zadanie. [..]
2019-04-16 09:39:30 4
Wojtelini Zacznij produkcję lodów - zwiększ swoje dochody!
Jakie może dać to dochody? [..]
2019-04-16 09:38:45 2
Wojtelini Kawa ziarnista
A czy nie da się trochę zejść z ceny? [..]
2019-04-16 09:38:25 2
Wojtelini Jakie piece do pizzy wybrać?
No wiadomo, że najlepszy były piec opalany drewnem ale jednak w większości lokali nie będzie jak tego zmieścić nie mówiąc już o warunkach bhp do spełnienia. Natomiast dobry piec gazowy, czy elektryczny też będzie dobrym wyborem i pozwoli uzyskać dobrą pizzę. Dlatego z własnych doświadczeń również wy [..]
2019-04-16 09:37:28 6
MariuszKiel Jakie piece do pizzy wybrać?
Propozycji dostępnych jest naprawdę dużo, jednak według mnie jeżeli podchodzi do tego biznesu całkiem poważnie to warto zainwestować w porządny piec który również nie będzie tak mocno awaryjny bo cena też tutaj świadczy o jakości wykonania. [..]
2019-04-16 09:17:30 6
Jersek Jakie piece do pizzy wybrać?
Też moim zdaniem jak już ma być to porządny gazowy piec to warto sprawdzić propozycje od Resto Quality bo to jeden z lepszych producentów który jest w stanie zagwarantować Ci wysoką jakość, niską awaryjność (u nas jak na razie nic się z nimi nie dzieje). Do tego dobrą izolacją i wysokimi regulacjami [..]
2019-04-15 10:36:51 6
TomEr44 Jakie piece do pizzy wybrać?
A moim zdaniem piece do pizzy producenta Resto Quality jest jak najbardziej godny uwagi. Przede wszystkim ze względu na dość dużą moc, do tego bardzo dobre wykonanie i ogólnie wysoką jakość w zestawieniu z ceną. U nas jest wersja dwukomorowa, wykonany został ze stali nierdzewnej i powlekanej z którą [..]
2019-04-13 17:53:27 6
smakoszek Dieta Pudełkowa
A prowadzicie kolaboracje barterowe przy dużych zasięgach ig, fb? [..]
2019-04-12 13:40:48 2
smakoszek Pierogi w malej budce na wynos
Budka wydaje się przystosowana do obsługi gastronomicznej więc zmiana baneru i profilu powinny wystarczyć. [..]
2019-04-12 13:40:02 2
smakoszek Produkcja - Sprzedaż (PORADY) W garmażerce
Bez spełnienia oficjalnych wymogów raczej się nie obędzie jeśli wchodzisz w legalny biznes :( [..]
2019-04-12 13:39:26 2
smakoszek Oferta współpracy Gastronomia/Detal Cała Warszawa
Im większe zakupy, tym lepsza cena? [..]
2019-04-12 13:38:57 2
smakoszek Syfon do bitej śmietany
W internecie pełno tego znajdziesz i na pewno szybciej niż tutaj na forum :) [..]
2019-04-12 13:38:35 3
smakoszek Jakie piece do pizzy wybrać?
Taki palony drewnem robi dużo lepszą pizzę niż w przypadku tradycyjnego pieca. [..]
2019-04-12 13:38:10 6
smakoszek Praca KELNER DO FRANCJI!
Język francuski jest tu jedynym wymogiem do zatrudnienia w 3-gwiazdkowej restauracji? [..]
2019-04-12 13:37:29 3
smakoszek Lokal na gastronomię
Musisz spełnić wymogi sanitarne to przede wszystkim, pewnie bez małych modyfikacji się nie obejrze. [..]
2019-04-12 13:36:37 4
smakoszek Koszt otwarcia pizzeri?
Jeśli jesteś świeży w temacie to może lepiej skorzystać z gotowca w postaci franczyzy gdzie kompleksowo przeszkolą Cię w temacie i dostaniesz wsparcie w postaci rozpoznawalnej marki? [..]
2019-04-12 13:36:01 4
smakoszek Praca - kucharz w Niemczech!
To jest oferta pracy przez agencję, nie bezpośrednio prawda? [..]
2019-04-12 13:34:24 3
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.