FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PAKOWARKA PRóżNIOWA
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PAKOWARKA PRóżNIOWA

Autor: TomekTomek

Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2023-09-15 o godzinie 12:14:13.
Dzień dobry,

Jestem tu nowy i z góry przepraszam, jeśli pytanie zadane zostało w nieodpowiednim dziale.

Chciałem zapytać, czy może ktoś z Państwa mógłby polecić mi pakowarkę, którą mógłbym pakować próżniowo niewielkie (ok. 20 cm x 20 cm) saszetki foliowe z pożywieniem.

Uprzedzając ewentualne odpowiedzi, od razu powiem, że nie chodzi mi o standardowe pakowarki, które zgrzeją jedynie jedną stronę woreczka (woreczki takie są dostarczane z pozostałymi trzema stronami już zgrzanymi przez producenta), ale o pakowarki, które zgrzewają wszystkie cztery strony położonego na podłożu kawałka folii z jedzeniem, na który został nałożony drugi kawałek folii (obiło mi się o uszy, że takie pakowarki/zgrzewarki nazywają się kopertowe).

Celem tego sposobu pakowania ma być to, aby pożywienie w woreczku po zapakowaniu próżniowym było równomiernie rozłożone w celach estetycznych.

Jeśli nie znają Państwo żadnych konkretnych modeli takich pakowarek, może posiadają Państwo wiedzę o producentach/dystrybutorach tego rodzaju pakowarek/zgrzewarek gastronomicznych, którzy mogą posiadać tego typu produkt lub ewentualnie udzielić rady, gdzie poszukiwać takich urządzeń.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.236.237.61
Data: 2023-10-3
Czas: 01:41:10
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: PAKOWARKA PRóżNIOWA
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "pakowarka próżniowa" w grupie "produkty dla gastronomii"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Przyczepa gastronomiczna, pieczenie mięsa    Marketing w gastronomii   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.