FORUM     OG£OSZENIA    
 
STRONA G£ÓWNA / OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
SPRZEDAM (1666)
KUPIÊ (94)
WYNAJMÊ (119)
DO WYNAJÊCIA (77)
ZAMIENIÊ (3)
POZOSTA£E (264)
ZAINWESTUJÊ (5)
SZUKAM INWESTORA (30)
POSZUKUJÊ PRACY (22)
ZATRUDNIÊ (502)
OSTATNIE OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE DODAJ OG£OSZENIE
MINIATURA TYTU£ / KRÓTKI OPIS U¯YTKOWNIK DATA DODANIA
Poszukujê kuchni cateringowej Warszawa Poszukujê kuchni cateringowej Warszawa
Poszukujê do wynajêcia du¿ej kuchni cateringowej w Warszawie. [..]

ALEMRO
2023-03-21 07:56:08
Przygotowanie lokalu  gastronomicznego  do odbioru przez Sanepid Przygotowanie lokalu gastronomicznego do odbioru przez Sanepid
Przygotujemy projekt technologiczny dla - lokali gastronomicznych - kuchni zaplecza gastronomicznego w przedszkolach i szko³ach - firm cateringowych i zak³adów produkuj±cych produkty spozywcze [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2023-02-13 14:45:21
Gastronomia mobilna lekarstwem na kryzys Gastronomia mobilna lekarstwem na kryzys
Gastronomia mobilna lekarstwem na kryzys (4 godziny): 07.03.2023 10.00-14.00 szkolenie on line - Jak wybraæ i wyposa¿yæ pojazd na restauracjê mobiln± - Jak przygotowaæ w przyczepie lub food t [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2023-02-13 14:26:30
Utylizacja produktów spo¿ywczych, gastronomicznych, zu¿ytych olejów Utylizacja produktów spo¿ywczych, gastronomicznych, zu¿ytych olejów
Odbieramy i utylizujemy resztki spo¿ywcze z produkcji, handlu i gastronomii. Zajmujemy siê te¿ odbiorem zu¿ytego oleju. Dzia³amy zgodnie z obowi±zuj±cym prawem na podstawie zawartych umów o wspó³prac [..]
Utylizacja produktów spo¿ywczych, gastronomicznych, zu¿ytych olejów
Jasta_utylizacja
2023-01-31 13:38:56
System HACCP w kuchni jednostki o¶wiatowej  on line 10.02.2023 Gwarancja terminu System HACCP w kuchni jednostki o¶wiatowej on line 10.02.2023 Gwarancja terminu
10.02.2023 odbywaæ siê bêdzie on line szkolenie dla intendentów oraz kierowników gospodarczych szkolenie z zakresu wymagañ Systemu HACCP. Na dzieñ dzisiejszy mo¿emy zagwarantowaæ ,¿e szkolenie zosta [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2023-01-13 11:18:14
Okap gastronomiczny Przemys³owy 2m/0/7m TURBINA 800 m3/h ³apacze t³uszczu Okap gastronomiczny Przemys³owy 2m/0/7m TURBINA 800 m3/h ³apacze t³uszczu
Witam!!! Przedmiotem og³oszenia jest NOWY profesjonalny okap gastronomiczny w cenie 1990 z³/brutto o wymiarach: d³ugo¶æ 1,960 m (okap wykonany z arkusza 1 m po 2 cm na zagiêcia blachy z ka¿dej [..]

Producent
2023-01-10 13:57:17
Okap 1m wyposa¿ony kompletny za jedyne 1266 z³ brutto!!! Okap 1m wyposa¿ony kompletny za jedyne 1266 z³ brutto!!!
Zapraszam do zakupu NOWEGO okapu gastronomicznego. Gwarancja 12 m-cy Kompletny z wyposa¿eniem: - wentylator promieniowy 350 m3/h - 2-stopniowa regulacja obrotów - filtry labiryntowe - otwór wylot [..]

Producent
2023-01-10 13:57:16
¯ywienie zbiorowe w szkolu lub przedszkolu ¯ywienie zbiorowe w szkolu lub przedszkolu
Organizacja pracy kuchni w szkole lub przedszkolu 30.01.2023: szkolenie on line - Wyposa¿enie kuchni, utrzymanie nale¿ytego stanu technicznego urz±dzeñ i pozosta³ych elementów wyposa¿enia pod k±tem [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2023-01-04 13:11:33
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ 18.01.2023 : szkolenie on line - Wytyczne prawa budowlanego odno¶nie lokali gastronomicznych. - Wyposa¿enie lokali gastronomicznych prawda i mity. - [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2023-01-04 13:10:18
kuchnia w ¿³obku, przedszkolu lub szkole kuchnia w ¿³obku, przedszkolu lub szkole
Zaplecze gastronomiczne w ¿³obku, przedszkolu lub szkole pomo¿emy - zaplanowaæ i zorganizowaæ pracê kuchni przygotowuj±c projekt technologiczny zaplecza gastronomicznego - opracowaæ lub zweryfikow [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-11-25 13:37:27
Lokal gastronomiczny pomoc w otwarciu Lokal gastronomiczny pomoc w otwarciu
Pomo¿emy w zrealizowaniu marzeñ i otwarciu lokalu gastronomicznego w zakresie - przygotowania projektu technologicznego - opracowaniu dokumentacji HACCP - przeszkoleniu pracowników z zakresu BHP [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-11-17 10:41:06
Kronika Kuchni Wyj±tkowych - Wielka Brytania Kronika Kuchni Wyj±tkowych - Wielka Brytania
Drodzy Szefowie Maj±c 25 lat do¶wiadczenia w bran¿y gastronomicznej podj±³em siê napisania ksi±¿ki kulinarnej. Tym bardziej ¿e ponad 6 lat spêdzi³em w Wielkiej Brytanii tak¿e ksi±¿ka te¿ bêdzie dot [..]

bujnicki
2022-11-10 10:35:34
Projekt technologiczny Projekt technologiczny
Przygotujemy projekt technologiczny: - dla lokalu gastronomicznego - firmy cateringowej - zak³adu produkcyjnego Opracujemy - dokumentacjê HACCP odpowiedni± dla twojego lokalu lub zak³adu produkcy [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-11-02 14:32:05
Lokal gastronomiczny  pomagamy przy jego otwarciu Lokal gastronomiczny pomagamy przy jego otwarciu
Pomo¿emy uruchomiæ inwestycje od pierwszego kroku........ Krok pierwszy : Doradztwo w zakresie wyboru lokalu pod prowadzon± dzia³alno¶æ Krok drugi: Przygotujemy projekt technologiczny lokalu lub zak [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-11-02 14:20:48
Wyposa¿enie ka¿dej gastronomii - AMG GASTRO Wyposa¿enie ka¿dej gastronomii - AMG GASTRO
Dzieñ dobry! My¶lisz nad otwarciem lokalu gastronomicznego lub potrzebujesz nowego, niezawodnego sprzêtu do Twojego lokalu? Jeste¶my m³od±, prê¿nie rozwijaj±c± siê firm±, a w swojej ofercie pos [..]

michalrz
2022-10-25 08:45:15
Czyszczenie sprzêtów Gastronomicznych Czyszczenie sprzêtów Gastronomicznych
Witam serdecznie zajmuje siê czyszczeniem sprzêtów Gastronomicznych i szukam klientów, którzy nawi±zali by wspó³pracê w tym temacie je¶li jest kto¶ zainteresowany to zapraszam do dyskusji wielkoplosk [..]

KRISTM
2022-10-24 21:59:10
Sprzedam temperówkê do czekolady Packint. Sprzedam temperówkê do czekolady Packint.
Bardzo ma³o u¿ytkowana. Typ: Diva 12 Pojemno¶æ zbiornika: 12kg ¦rednica zbiornika: 260mm Wydajno¶æ produkcyjna: 60kg/h Wymiary: 690mm x 440mm x 1570 mm (wysoko¶æ) Waga: 147kg Moc: 1,9kW Rok pr [..]

blueseven
2022-10-18 13:06:14
Sprzedam zestaw urz±dzeñ do lodziarni – frezer + szokówka Sprzedam zestaw urz±dzeñ do lodziarni – frezer + szokówka
Sprzedam zestaw urz±dzeñ frezer wraz szokówk±. Urz±dzenia zakupione w 2019/2020. Bardzo ma³o u¿ytkowane. Frezer Labotronic 30 100 RTL: Wymiary: szer. 60cm x g³. 85cm x wys. 140cm Wydajno¶æ Lody l [..]

blueseven
2022-10-14 13:30:26
Pomoc przy otwarciu lokalu gastronomicznego oraz punktów ¿ywienia zbiorowego Pomoc przy otwarciu lokalu gastronomicznego oraz punktów ¿ywienia zbiorowego
Pomo¿emy uruchomiæ inwestycje od pierwszego kroku........ Krok pierwszy : Doradztwo w zakresie wyboru lokalu pod prowadzon± dzia³alno¶æ Krok drugi: Przygotujemy projekt technologiczny lokalu lub za [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-10-12 06:37:55
Projekt technologii gastronomii Projekt technologii gastronomii
Projekt technologii gastronomii – postaw na profesjonalizm i zrób to z nami! Przygotowuj±c lokal pod us³ugê gastronomiczn± nale¿y przede wszystkim zapoznaæ siê z procedurami i wymaganiami adm [..]

Combi Co
2022-10-10 14:44:06
Chcê mieæ w³asny zak³ad produkcyjny Chcê mieæ w³asny zak³ad produkcyjny
Chcê chcê mieæ w³asny zak³±d produkcyjny od czego zacz±æ 29.11.2022 szkolenie on line - Zasady organizacji pracy w zak³adzie - Wytyczne remontowe i budowlane - Proces produkcji Kontrole proces [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-10-05 14:33:28
Organizacja pracy kuchni w szkole  lub przedszkolu Organizacja pracy kuchni w szkole lub przedszkolu
Organizacja pracy kuchni w szkole lub przedszkolu 22.11.2022: szkolenie on line - Wyposa¿enie kuchni, utrzymanie nale¿ytego stanu technicznego urz±dzeñ i pozosta³ych elementów wyposa¿enia pod k±tem [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-10-05 14:30:58
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ 15.11.2022 : szkolenie on line - Wytyczne prawa budowlanego odno¶nie lokali gastronomicznych. - Wyposa¿enie lokali gastronomicznych prawda i mity. - [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-10-05 14:29:06
Odst±piê w pe³ni wyposa¿ony bar gastronomiczny Odst±piê w pe³ni wyposa¿ony bar gastronomiczny
Odst±piê w pe³ni wyposa¿ony bar gastronomiczny, mieszcz±cy siê w biurowcu w centrum Gdañska -Wrzeszcza. Oferta dot. wyposa¿enia kuchni i sali konsumpcyjnej, ³±cznie ze wszystkimi akcesoriami. Wydawa [..]

pianobar
2022-09-28 16:17:29
Projekt technologiczny, dokumentacja HACCP Projekt technologiczny, dokumentacja HACCP
Zapraszamy do wspó³pracy w zakresie: - przygotowywania projektów technologicznych lokali gastronomicznych, zak³adów - opracowania dokumentacji HACCP dla lokali gastronomicznej oraz zak³adów sektora [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-09-19 11:44:28
 
 
STRONA G£ÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.