FORUM     OG£OSZENIA    
 
STRONA G£ÓWNA / OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE / POZOSTA£E
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
SPRZEDAM (1655)
KUPIÊ (94)
WYNAJMÊ (118)
DO WYNAJÊCIA (77)
ZAMIENIÊ (3)
POZOSTA£E (265)
ZAINWESTUJÊ (5)
SZUKAM INWESTORA (30)
POSZUKUJÊ PRACY (20)
ZATRUDNIÊ (504)
OG£OSZENIA POZOSTA£E DODAJ OG£OSZENIE
MINIATURA TYTU?/td> U¯YTKOWNIK DATA DODANIA
Utylizacja produktów spo¿ywczych, gastronomicznych, zu¿ytych olejów Utylizacja produktów spo¿ywczych, gastronomicznych, zu¿ytych olejów
Odbieramy i utylizujemy resztki spo¿ywcze z produkcji, handlu i gastronomii. Zajmujemy siê te¿ odbiorem zu¿ytego oleju. Dzia³amy zgodnie z obowi±zuj±cym prawem na podstawie zawartych umów o wspó³prac [..]
Utylizacja produktów spo¿ywczych, gastronomicznych, zu¿ytych olejów
Jasta_utylizacja
2023-10-02 09:37:26
HACCP< projekty technologiczne, szkolenia BHP HACCP< projekty technologiczne, szkolenia BHP
Przygotujemy - lokal gastronomiczny, - zak³ad produkuj±cy ¿ywno¶æ - kuchnie szko³y i przedszkola - kuchnie w domach opieki, oraz domach seniora - sklepy spo¿ywcze - samochody i przyczepy gast [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2023-09-18 10:46:28
Czy do prowadzenia kursów gotowania potrzebna jest ksi±¿eczka sanepidowska? Czy do prowadzenia kursów gotowania potrzebna jest ksi±¿eczka sanepidowska?
Witam, planujê organizacjê kursów gotowania dla osób niezwi±zanych z bran¿±. Chcia³bym wiedzieæ czy do prowadzenia takiej dzia³alno¶ci, w wynajêtym lokalu, niekoniecznie na zapleczu lokalu gastronomic [..]

ewerbru
2023-07-07 18:58:25
 HACCP HACCP
Oferujemy pomoc w opracowaniu dokumentacji HACCP dla - lokali gastronomicznych - zak³adów sektora spo¿ywczego - samochodów i przyczep gastronomicznych - cukierni oraz lodziarni - sklepów, hurtown [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2023-07-04 12:28:24
Projekt technologiczny Projekt technologiczny
Oferujemy przygotowanie projektu technologicznego zaopiniowanego przez rzeczoznawcê ds Sanitarnych dla - lokali gastronomicznych - zak³adów sektora spo¿ywczego (podlegajacych nadzorowi Sanepidu i We [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2023-07-04 12:20:39
Ankieta dla Lokali Gastronomicznych, oraz Dostawców ¿ywno¶ci i Producentów ¿ywno¶ci Ankieta dla Lokali Gastronomicznych, oraz Dostawców ¿ywno¶ci i Producentów ¿ywno¶ci
Dzieñ dobry, jako uczeñ technikum gastronomicznego przygotowujê projekt do szko³y zwi±zany z rynkiem gastronomicznym. Przygotowa³em dwie ankiety dla osób prowadz±cych b±d¼ zarz±dzaj±cych lokalami gast [..]

sagoo
2023-04-01 14:28:42
Przygotowanie lokalu  gastronomicznego  do odbioru przez Sanepid Przygotowanie lokalu gastronomicznego do odbioru przez Sanepid
Przygotujemy projekt technologiczny dla - lokali gastronomicznych - kuchni zaplecza gastronomicznego w przedszkolach i szko³ach - firm cateringowych i zak³adów produkuj±cych produkty spozywcze [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2023-02-13 14:45:21
Gastronomia mobilna lekarstwem na kryzys Gastronomia mobilna lekarstwem na kryzys
Gastronomia mobilna lekarstwem na kryzys (4 godziny): 07.03.2023 10.00-14.00 szkolenie on line - Jak wybraæ i wyposa¿yæ pojazd na restauracjê mobiln± - Jak przygotowaæ w przyczepie lub food t [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2023-02-13 14:26:30
System HACCP w kuchni jednostki o¶wiatowej  on line 10.02.2023 Gwarancja terminu System HACCP w kuchni jednostki o¶wiatowej on line 10.02.2023 Gwarancja terminu
10.02.2023 odbywaæ siê bêdzie on line szkolenie dla intendentów oraz kierowników gospodarczych szkolenie z zakresu wymagañ Systemu HACCP. Na dzieñ dzisiejszy mo¿emy zagwarantowaæ ,¿e szkolenie zosta [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2023-01-13 11:18:14
¯ywienie zbiorowe w szkolu lub przedszkolu ¯ywienie zbiorowe w szkolu lub przedszkolu
Organizacja pracy kuchni w szkole lub przedszkolu 30.01.2023: szkolenie on line - Wyposa¿enie kuchni, utrzymanie nale¿ytego stanu technicznego urz±dzeñ i pozosta³ych elementów wyposa¿enia pod k±tem [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2023-01-04 13:11:33
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ 18.01.2023 : szkolenie on line - Wytyczne prawa budowlanego odno¶nie lokali gastronomicznych. - Wyposa¿enie lokali gastronomicznych prawda i mity. - [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2023-01-04 13:10:18
kuchnia w ¿³obku, przedszkolu lub szkole kuchnia w ¿³obku, przedszkolu lub szkole
Zaplecze gastronomiczne w ¿³obku, przedszkolu lub szkole pomo¿emy - zaplanowaæ i zorganizowaæ pracê kuchni przygotowuj±c projekt technologiczny zaplecza gastronomicznego - opracowaæ lub zweryfikow [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-11-25 13:37:27
Lokal gastronomiczny pomoc w otwarciu Lokal gastronomiczny pomoc w otwarciu
Pomo¿emy w zrealizowaniu marzeñ i otwarciu lokalu gastronomicznego w zakresie - przygotowania projektu technologicznego - opracowaniu dokumentacji HACCP - przeszkoleniu pracowników z zakresu BHP [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-11-17 10:41:06
Projekt technologiczny Projekt technologiczny
Przygotujemy projekt technologiczny: - dla lokalu gastronomicznego - firmy cateringowej - zak³adu produkcyjnego Opracujemy - dokumentacjê HACCP odpowiedni± dla twojego lokalu lub zak³adu produkcy [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-11-02 14:32:05
Lokal gastronomiczny  pomagamy przy jego otwarciu Lokal gastronomiczny pomagamy przy jego otwarciu
Pomo¿emy uruchomiæ inwestycje od pierwszego kroku........ Krok pierwszy : Doradztwo w zakresie wyboru lokalu pod prowadzon± dzia³alno¶æ Krok drugi: Przygotujemy projekt technologiczny lokalu lub zak [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-11-02 14:20:48
Pomoc przy otwarciu lokalu gastronomicznego oraz punktów ¿ywienia zbiorowego Pomoc przy otwarciu lokalu gastronomicznego oraz punktów ¿ywienia zbiorowego
Pomo¿emy uruchomiæ inwestycje od pierwszego kroku........ Krok pierwszy : Doradztwo w zakresie wyboru lokalu pod prowadzon± dzia³alno¶æ Krok drugi: Przygotujemy projekt technologiczny lokalu lub za [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-10-12 06:37:55
Chcê mieæ w³asny zak³ad produkcyjny Chcê mieæ w³asny zak³ad produkcyjny
Chcê chcê mieæ w³asny zak³±d produkcyjny od czego zacz±æ 29.11.2022 szkolenie on line - Zasady organizacji pracy w zak³adzie - Wytyczne remontowe i budowlane - Proces produkcji Kontrole proces [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-10-05 14:33:28
Organizacja pracy kuchni w szkole  lub przedszkolu Organizacja pracy kuchni w szkole lub przedszkolu
Organizacja pracy kuchni w szkole lub przedszkolu 22.11.2022: szkolenie on line - Wyposa¿enie kuchni, utrzymanie nale¿ytego stanu technicznego urz±dzeñ i pozosta³ych elementów wyposa¿enia pod k±tem [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-10-05 14:30:58
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ 15.11.2022 : szkolenie on line - Wytyczne prawa budowlanego odno¶nie lokali gastronomicznych. - Wyposa¿enie lokali gastronomicznych prawda i mity. - [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-10-05 14:29:06
Projekt technologiczny, dokumentacja HACCP Projekt technologiczny, dokumentacja HACCP
Zapraszamy do wspó³pracy w zakresie: - przygotowywania projektów technologicznych lokali gastronomicznych, zak³adów - opracowania dokumentacji HACCP dla lokali gastronomicznej oraz zak³adów sektora [..]

HACPASZ Hanna Pó³torak
2022-09-19 11:44:28
NASTÊPNA STRONA
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
 
wyposa?enie gastronomiczne
 
STRONA G£ÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.