MINIATURA |
TYTU?/td>
| U¯YTKOWNIK |
DATA DODANIA |
|
Utylizacja produktów spo¿ywczych, gastronomicznych, zu¿ytych olejów
Odbieramy i utylizujemy resztki spo¿ywcze z produkcji, handlu i gastronomii.
Zajmujemy siê te¿ odbiorem zu¿ytego oleju. Dzia³amy zgodnie z obowi±zuj±cym prawem na podstawie zawartych umów o wspó³prac [..] |
Jasta_utylizacja
|
2023-05-19 08:22:07 |
|
|
Ankieta dla Lokali Gastronomicznych, oraz Dostawców ¿ywno¶ci i Producentów ¿ywno¶ci
Dzieñ dobry, jako uczeñ technikum gastronomicznego przygotowujê projekt do szko³y zwi±zany z rynkiem gastronomicznym. Przygotowa³em dwie ankiety dla osób prowadz±cych b±d¼ zarz±dzaj±cych lokalami gast [..] |
sagoo
|
2023-04-01 14:28:42 |
|
|
Przygotowanie lokalu gastronomicznego do odbioru przez Sanepid
Przygotujemy projekt technologiczny dla
- lokali gastronomicznych
- kuchni zaplecza gastronomicznego w przedszkolach i szko³ach
- firm cateringowych i zak³adów produkuj±cych produkty spozywcze
[..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2023-02-13 14:45:21 |
|
|
Gastronomia mobilna lekarstwem na kryzys
Gastronomia mobilna lekarstwem na kryzys (4 godziny): 07.03.2023 10.00-14.00 szkolenie on line
- Jak wybraæ i wyposa¿yæ pojazd na restauracjê mobiln±
- Jak przygotowaæ w przyczepie lub food t [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2023-02-13 14:26:30 |
|
|
System HACCP w kuchni jednostki o¶wiatowej on line 10.02.2023 Gwarancja terminu
10.02.2023 odbywaæ siê bêdzie on line szkolenie dla intendentów oraz kierowników gospodarczych szkolenie z zakresu wymagañ Systemu HACCP. Na dzieñ dzisiejszy mo¿emy zagwarantowaæ ,¿e szkolenie zosta [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2023-01-13 11:18:14 |
|
|
¯ywienie zbiorowe w szkolu lub przedszkolu
Organizacja pracy kuchni w szkole lub przedszkolu 30.01.2023: szkolenie on line
- Wyposa¿enie kuchni, utrzymanie nale¿ytego stanu technicznego urz±dzeñ i pozosta³ych elementów wyposa¿enia pod k±tem [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2023-01-04 13:11:33 |
|
|
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ 18.01.2023 : szkolenie on line
- Wytyczne prawa budowlanego odno¶nie lokali gastronomicznych.
- Wyposa¿enie lokali gastronomicznych prawda i mity.
- [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2023-01-04 13:10:18 |
|
|
kuchnia w ¿³obku, przedszkolu lub szkole
Zaplecze gastronomiczne w ¿³obku, przedszkolu lub szkole pomo¿emy
- zaplanowaæ i zorganizowaæ pracê kuchni przygotowuj±c projekt technologiczny zaplecza gastronomicznego
- opracowaæ lub zweryfikow [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2022-11-25 13:37:27 |
|
|
Lokal gastronomiczny pomoc w otwarciu
Pomo¿emy w zrealizowaniu marzeñ i otwarciu lokalu gastronomicznego w zakresie
- przygotowania projektu technologicznego
- opracowaniu dokumentacji HACCP
- przeszkoleniu pracowników z zakresu BHP [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2022-11-17 10:41:06 |
|
|
Projekt technologiczny
Przygotujemy projekt technologiczny:
- dla lokalu gastronomicznego
- firmy cateringowej
- zak³adu produkcyjnego
Opracujemy
- dokumentacjê HACCP odpowiedni± dla twojego lokalu lub zak³adu produkcy [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2022-11-02 14:32:05 |
|
|
Lokal gastronomiczny pomagamy przy jego otwarciu
Pomo¿emy uruchomiæ inwestycje od pierwszego kroku........
Krok pierwszy : Doradztwo w zakresie wyboru lokalu pod prowadzon± dzia³alno¶æ
Krok drugi: Przygotujemy projekt technologiczny lokalu lub zak [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2022-11-02 14:20:48 |
|
|
Pomoc przy otwarciu lokalu gastronomicznego oraz punktów ¿ywienia zbiorowego
Pomo¿emy uruchomiæ inwestycje od pierwszego kroku........
Krok pierwszy : Doradztwo w zakresie wyboru lokalu pod prowadzon± dzia³alno¶æ
Krok drugi: Przygotujemy projekt technologiczny lokalu lub za [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2022-10-12 06:37:55 |
|
|
Chcê mieæ w³asny zak³ad produkcyjny
Chcê chcê mieæ w³asny zak³±d produkcyjny od czego zacz±æ 29.11.2022 szkolenie on line
- Zasady organizacji pracy w zak³adzie
- Wytyczne remontowe i budowlane
- Proces produkcji Kontrole proces [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2022-10-05 14:33:28 |
|
|
Organizacja pracy kuchni w szkole lub przedszkolu
Organizacja pracy kuchni w szkole lub przedszkolu 22.11.2022: szkolenie on line
- Wyposa¿enie kuchni, utrzymanie nale¿ytego stanu technicznego urz±dzeñ i pozosta³ych elementów wyposa¿enia pod k±tem [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2022-10-05 14:30:58 |
|
|
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ 15.11.2022 : szkolenie on line
- Wytyczne prawa budowlanego odno¶nie lokali gastronomicznych.
- Wyposa¿enie lokali gastronomicznych prawda i mity.
- [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2022-10-05 14:29:06 |
|
|
Projekt technologiczny, dokumentacja HACCP
Zapraszamy do wspó³pracy w zakresie:
- przygotowywania projektów technologicznych lokali gastronomicznych, zak³adów
- opracowania dokumentacji HACCP dla lokali gastronomicznej oraz zak³adów sektora [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2022-09-19 11:44:28 |
|
|
Lokal gastro Gdañsk ul. D³ugi Targ (Droga Królewska)
Posiadam lokal gastronomiczny przy jednym z najbardziej znanych polskich deptaków - przy D³ugim Targu w Gdañsku. Przyjmê do wspó³pracy osobê firmê, która wejdzie ze swoim know-how celem wspólnego prow [..] |
w³a¶ciciel
|
2022-09-11 22:10:18 |
|
|
¯ywienie w szkole lub przedszkolu
Organizacja pracy kuchni w szkole lub przedszkolu 27.09.2022: szkolenie on line
- Wyposa¿enie kuchni, utrzymanie nale¿ytego stanu technicznego urz±dzeñ i pozosta³ych elementów wyposa¿enia pod k±tem [..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2022-09-05 09:56:55 |
|
|
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ 04.10.2022 : szkolenie on line
- Wytyczne prawa budowlanego odno¶nie lokali gastronomicznych.
- Wyposa¿enie lokali gastronomicznych prawda i mity.
[..] |
HACPASZ Hanna Pó³torak
|
2022-09-05 09:35:36 |
|
|
CZY MO¯NA SPRZEDAWAÆ CO¦ ZA 0 z³
Potrzebuje siê informacju o ustawach urz±du skarbniciego ,
o to ,czy mo¿e lokal gastronomiczny sprzedawaæ co¶ zgodnie z podtkiem VAT ta PIT - towar albo dodatek do towaru za 0 z³
czy trzeba bêdzie [..] |
Danylo Galicki
|
2022-07-27 12:31:17 |
|
NASTÊPNA STRONA
|
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE |