DANE KONTAKTOWE
Hanna Pó³torak Firma: HACPASZ Sp. z o.o.
Telefon: 512 21 12 89 503 95 82 93 Adres e-mail: zamowienia@hacpasz.com.pl Miasto: WARSZAWA
DANE U¯YTKOWNIKA
Doda³:
HACPASZ Hanna Pó³torak
Ilo¶æ og³oszeñ:
113
Data dodania: 2023-01-04
Czas dodania: 13:10:18
Statystyki og³oszenia: 137
|
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ
Typ og³oszenia: POZOSTA£E
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz±æ 18.01.2023 : szkolenie on line
- Wytyczne prawa budowlanego odno¶nie lokali gastronomicznych.
- Wyposa¿enie lokali gastronomicznych prawda i mity.
- Technologia przygotowywania posi³ków o czym nale¿y pamiêtaæ.
- Rejestracja w Pañstwowej Inspekcji Sanitarnej wymagane dokumenty.
- Uzyskanie akcyzy na sprzeda¿ alkoholu w lokalu podstawowe wymagania.
- Dokumentacja HACCP dla lokalu gastronomicznego co powinna zawieraæ
Czas trwania szkolenia 4 godziny zegarowe, koszt wziêcia udzia³u w szkoleniu 500 z³ netto + 23% VAT
Chêtnych do wziêcia udzia³u w szkoleniu prosimy o zg³aszanie siê pod adresem zamówienia@hacpasz.com.pl
|