FORUM     OG£OSZENIA    
 
STRONA G£ÓWNA / OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE / ¯YWIENIE ZBIOROWE W SZKOLU LUB PRZEDSZKOLU
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
SPRZEDAM (1658)
KUPIÊ (92)
WYNAJMÊ (120)
DO WYNAJÊCIA (78)
ZAMIENIÊ (3)
POZOSTA£E (269)
ZAINWESTUJÊ (5)
SZUKAM INWESTORA (30)
POSZUKUJÊ PRACY (24)
ZATRUDNIÊ (508)
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE POZOSTA£E DODAJ OG£OSZENIE


DANE KONTAKTOWE
Hanna Pó³torak
Firma: HACPASZ Sp. z o.o.
Telefon: 512 21 12 89 503 95 82 93
Adres e-mail: zamowienia@hacpasz.com.pl
Miasto: WARSZAWA


DANE U¯YTKOWNIKA
Doda³: HACPASZ Hanna Pó³torak
Ilo¶æ og³oszeñ: 113
Data dodania: 2023-01-04
Czas dodania: 13:11:33
Statystyki og³oszenia: 134
¯ywienie zbiorowe w szkolu lub przedszkolu

Typ og³oszenia: POZOSTA£E

Organizacja pracy kuchni w szkole lub przedszkolu 30.01.2023: szkolenie on line
- Wyposa¿enie kuchni, utrzymanie nale¿ytego stanu technicznego urz±dzeñ i pozosta³ych elementów wyposa¿enia pod k±tem wytycznych Systemu HACCP
- Higiena osobista personelu : ¶wiadomo¶æ pracownicza odno¶nie stanu zdrowia i odzie¿y roboczej
- Utrzymanie porz±dku w kuchni i pomieszczeniach zaplecza kuchennego
- Spe³nienie pozosta³ych wytycznych Systemu HACCP: niezbêdne pomiary i zabezpieczenia
- Dobra Praktyka Produkcyjna: postêpowanie podczas przyjêcia dostaw
- Dobra Praktyka Produkcyjna: postêpowanie podczas obróbki wstepnej surowców
- Dobra Praktyka produkcyjna: postêpowanie podczas obróbki termicznej surowców i wydawania dañ
Czas trwania szkolenia 5 godzin zegarowych , koszt wziêcia udzia³u w szkoleniu 650 z³ netto + 23% VAT
Chêtnych do wziêcia udzia³u w szkoleniu prosimy o zg³aszanie siê pod adresem zamówienia@hacpasz.com.pl
Istnieje mo¿liwo¶æ zrealizowania szkolenia w trybie stacjonarnym w siedzibie jednostki o¶wiatowej: informacja o mo¿liwo¶ci realizacji szkolenia w tej formie zamowienia@hacpasz.com.pl lub pod numerem telefonu 512 21 12 89.


GALERIA ZDJÊÆ


(kliknij na zdjêcie aby powiêkszyæ)


OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE

 
STRONA G£ÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.