DANE KONTAKTOWE
Hanna Pó³torak Firma: HACPASZ Sp. z o.o.
Telefon: 512 21 12 89 503 95 82 93 Adres e-mail: zamowienia@hacpasz.com.pl Miasto: WARSZAWA
DANE U¯YTKOWNIKA
Doda³:
HACPASZ Hanna Pó³torak
Ilo¶æ og³oszeñ:
113
Data dodania: 2023-01-04
Czas dodania: 13:11:33
Statystyki og³oszenia: 134
|
¯ywienie zbiorowe w szkolu lub przedszkolu
Typ og³oszenia: POZOSTA£E
Organizacja pracy kuchni w szkole lub przedszkolu 30.01.2023: szkolenie on line
- Wyposa¿enie kuchni, utrzymanie nale¿ytego stanu technicznego urz±dzeñ i pozosta³ych elementów wyposa¿enia pod k±tem wytycznych Systemu HACCP
- Higiena osobista personelu : ¶wiadomo¶æ pracownicza odno¶nie stanu zdrowia i odzie¿y roboczej
- Utrzymanie porz±dku w kuchni i pomieszczeniach zaplecza kuchennego
- Spe³nienie pozosta³ych wytycznych Systemu HACCP: niezbêdne pomiary i zabezpieczenia
- Dobra Praktyka Produkcyjna: postêpowanie podczas przyjêcia dostaw
- Dobra Praktyka Produkcyjna: postêpowanie podczas obróbki wstepnej surowców
- Dobra Praktyka produkcyjna: postêpowanie podczas obróbki termicznej surowców i wydawania dañ
Czas trwania szkolenia 5 godzin zegarowych , koszt wziêcia udzia³u w szkoleniu 650 z³ netto + 23% VAT
Chêtnych do wziêcia udzia³u w szkoleniu prosimy o zg³aszanie siê pod adresem zamówienia@hacpasz.com.pl
Istnieje mo¿liwo¶æ zrealizowania szkolenia w trybie stacjonarnym w siedzibie jednostki o¶wiatowej: informacja o mo¿liwo¶ci realizacji szkolenia w tej formie zamowienia@hacpasz.com.pl lub pod numerem telefonu 512 21 12 89.
|