FORUM     OGΜSZENIA    
 
STRONA G紟NA / OGΜSZENIA GASTRONOMICZNE / SYSTEM HACCP W KUCHNI JEDNOSTKI O超IATOWEJ ON LINE 10.02.2023 GWARANCJA TERMINU
OGΜSZENIA GASTRONOMICZNE
SPRZEDAM (1661)
KUPI (92)
WYNAJM (120)
DO WYNAJ犴IA (77)
ZAMIENI (3)
POZOSTAΒ (266)
ZAINWESTUJ (5)
SZUKAM INWESTORA (30)
POSZUKUJ PRACY (20)
ZATRUDNI (505)
OGΜSZENIA GASTRONOMICZNE POZOSTAΒ DODAJ OGΜSZENIE


DANE KONTAKTOWE
Hanna P馧torak
Firma: HACPASZ Sp. z o.o.
Telefon: 512 21 12 89 503 95 82 93
Adres e-mail: zamowienia@hacpasz.com.pl
Miasto: WARSZAWA


DANE U玆TKOWNIKA
Doda: HACPASZ Hanna P馧torak
Ilo嗆 og這sze: 112
Data dodania: 2023-01-13
Czas dodania: 11:18:14
Statystyki og這szenia: 112
System HACCP w kuchni jednostki o鈍iatowej on line 10.02.2023 Gwarancja terminu

Typ og這szenia: POZOSTAΒ

10.02.2023 odbywa si b璠zie on line szkolenie dla intendent闚 oraz kierownik闚 gospodarczych szkolenie z zakresu wymaga Systemu HACCP. Na dzie dzisiejszy mo瞠my zagwarantowa ,瞠 szkolenie zostanie zrealizowane. Jednocze郾ie gor帷o zapraszamy do udzia逝 w nim.
Program szkolenia :
Dobra Praktyka Higieniczna
- nadz鏎 nad wyposa瞠niem kuchni i akcesoriami kuchennymi czyli jak pracowa na urz康zeniach i wyposa瞠niu podstawowym kuchni d逝go i bezpiecznie
- nadz鏎 nad stanem pomieszcze: co powinno zwr鏂i nasz uwag
- prace porz康kowe: jak czynno軼i wykonywa poprawnie i je dokumentowa
- zabezpieczenie pomieszcze kuchennych przed obecno軼i szkodnik闚: minimum i maksimum programu
- higiena osobista personelu : 鈍iadomo嗆 pracownicza odno郾ie stanu zdrowia i odzie篡 roboczej
2) Dobra Praktyka Produkcyjna
- post瘼owanie podczas przyj璚ia dostaw
- post瘼owanie podczas obr鏏ki wst瘼nej surowc闚
- post瘼owanie podczas obr鏏ki termicznej surowc闚 i wydawania da
3) Kontrola wewn皻rzna kuchni : zapisy
- obszary, kt鏎e powinny by monitorowane
- zapisy kt鏎e powinny by prowadzone
4) Ksi璕a HACCP : zarz康zanie jako軼i w jednostce o鈍iatowej
- obszary zarz康zania jako軼i pracy kuchni oraz dokumentowanie prowadzenia dzia豉
- punkty kontrolne i krytyczne punkty kontrolne : ich znaczenie w nadzorze nad poprawno軼i pracy kuchni
- analiza zagro瞠 jej znaczenie i zasady wyznaczania punkt闚 kontrolnych
5) Kontrola Pa雟twowej Inspekcji Sanitarnej na co przede wszystkim zwraca uwag
- zasady przyjmowania wizytator闚 w kuchni jednostki o鈍iatowej
- najcz窷ciej wyst瘼uj帷e b喚dy i niezgodno軼i (na podstawie raport闚 z kontroli pracownik闚 urz璠owej kontroli
Czas trwania szkolenia 5 godzin zegarowych , koszt wzi璚ia udzia逝 w szkoleniu 650 z netto + 23% VAT
Ch皻nych do wzi璚ia udzia逝 w szkoleniu prosimy o zg豉szanie si pod adresem zam闚ienia@hacpasz.com.pl


GALERIA ZDJ岊


(kliknij na zdj璚ie aby powi瘯szy)


OGΜSZENIA GASTRONOMICZNE
OSTATNIO DODANE TEMATY: Ryby i owoce morza    Feromony czy mog pom鵵?   
OSTATNIO DODANE OGΜSZENIA: chef from Thailand / kucharz z Tajlandii    Wyprzeda kuchni hotelowej   

 
STRONA G紟NA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.