FORUM     OG£OSZENIA    
 
STRONA G£ÓWNA / OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE / SYSTEM HACCP W KUCHNI JEDNOSTKI O¶WIATOWEJ ON LINE 10.02.2023 GWARANCJA TERMINU
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
SPRZEDAM (1653)
KUPIÊ (94)
WYNAJMÊ (118)
DO WYNAJÊCIA (77)
ZAMIENIÊ (3)
POZOSTA£E (261)
ZAINWESTUJÊ (5)
SZUKAM INWESTORA (30)
POSZUKUJÊ PRACY (20)
ZATRUDNIÊ (504)
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE POZOSTA£E DODAJ OG£OSZENIE


DANE KONTAKTOWE
Hanna Pó³torak
Firma: HACPASZ Sp. z o.o.
Telefon: 512 21 12 89 503 95 82 93
Adres e-mail: zamowienia@hacpasz.com.pl
Miasto: WARSZAWA


DANE U¯YTKOWNIKA
Doda³: HACPASZ Hanna Pó³torak
Ilo¶æ og³oszeñ: 108
Data dodania: 2023-01-13
Czas dodania: 11:18:14
Statystyki og³oszenia: 82
System HACCP w kuchni jednostki o¶wiatowej on line 10.02.2023 Gwarancja terminu

Typ og³oszenia: POZOSTA£E

10.02.2023 odbywaæ siê bêdzie on line szkolenie dla intendentów oraz kierowników gospodarczych szkolenie z zakresu wymagañ Systemu HACCP. Na dzieñ dzisiejszy mo¿emy zagwarantowaæ ,¿e szkolenie zostanie zrealizowane. Jednocze¶nie gor±co zapraszamy do udzia³u w nim.
Program szkolenia :
Dobra Praktyka Higieniczna
- nadzór nad wyposa¿eniem kuchni i akcesoriami kuchennymi czyli jak pracowaæ na urz±dzeniach i wyposa¿eniu podstawowym kuchni d³ugo i bezpiecznie
- nadzór nad stanem pomieszczeñ: co powinno zwróciæ nasz± uwagê
- prace porz±dkowe: jak czynno¶ci wykonywaæ poprawnie i je dokumentowaæ
- zabezpieczenie pomieszczeñ kuchennych przed obecno¶ci± szkodników: minimum i maksimum programu
- higiena osobista personelu : ¶wiadomo¶æ pracownicza odno¶nie stanu zdrowia i odzie¿y roboczej
2) Dobra Praktyka Produkcyjna
- postêpowanie podczas przyjêcia dostaw
- postêpowanie podczas obróbki wstêpnej surowców
- postêpowanie podczas obróbki termicznej surowców i wydawania dañ
3) Kontrola wewnêtrzna kuchni : zapisy
- obszary, które powinny byæ monitorowane
- zapisy które powinny byæ prowadzone
4) Ksiêga HACCP : zarz±dzanie jako¶ci± w jednostce o¶wiatowej
- obszary zarz±dzania jako¶ci± pracy kuchni oraz dokumentowanie prowadzenia dzia³añ
- punkty kontrolne i krytyczne punkty kontrolne : ich znaczenie w nadzorze nad poprawno¶ci± pracy kuchni
- analiza zagro¿eñ jej znaczenie i zasady wyznaczania punktów kontrolnych
5) Kontrola Pañstwowej Inspekcji Sanitarnej na co przede wszystkim zwraca uwagê
- zasady przyjmowania wizytatorów w kuchni jednostki o¶wiatowej
- najczê¶ciej wystêpuj±ce b³êdy i niezgodno¶ci (na podstawie raportów z kontroli pracowników urzêdowej kontroli
Czas trwania szkolenia 5 godzin zegarowych , koszt wziêcia udzia³u w szkoleniu 650 z³ netto + 23% VAT
Chêtnych do wziêcia udzia³u w szkoleniu prosimy o zg³aszanie siê pod adresem zamówienia@hacpasz.com.pl


GALERIA ZDJÊÆ


(kliknij na zdjêcie aby powiêkszyæ)


OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE

 
STRONA G£ÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.