![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: FIRMA AAATECH |
|||||||
|
Autor:
kur5cent Tematy: 2 Wypowiedzi: 7 |
Dzień dobry
mam pytanie, jakie macie doświadczenie z zakupem i dostarczeniem maszyn czy urządzeń od firmy AAATECH ??? niestety ja od września zeszłego roku nie mogę się doprosić dostawy zakupionego urządzenia !!! |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Terry Wypowiedzi: 1 |
Jakieś wieści masz? Też zamówiłem i niestety po fakcie zauważyłem, że mamy do czynienia z oszustem i trzeba zgłosić spraw na policję.
|
||||||
|
Autor:
Terry napisał(a) w dniu 2024-03-25 o godzinie 10:24:19: Jakieś wieści masz? Też zamówiłem i niestety po fakcie zauważyłem, że mamy do czynienia z oszustem i trzeba zgłosić spraw na policję. I jak udało się coś Pa u ustalić ? Dziwi mnie fakt braku jakiejkolwiek informacji negatywnej odnośnie tej firmy na internecie |
||||||
|
Autor:
fimaandrzejkd Wypowiedzi: 1 |
Uwaga, firma to oszustwo. Jestem w kontakcie z kilkoma podmiotami, które zostały naciągnięte. Od grudnia nie realizuje zamówienia. Obiecuje szybką wysyłkę - termin nigdy nie opotwierdzony - typowe zwodzenie spotykane u oszustów.
Firma pobiera zaliczki. W rozmowie prywatnej właściciel przyznaje że nie ma pieniędzy na realizację zamówień i zamówienia są nie realizowane. Zerowy kontakt telefoniczny. Mailowo - obietnice bez pokrycia. STANOWCZO RADZĘ UWAŻAĆ NA AAATECH uczciwych i nie szukających oszustwa przestrzegam przed kupowaniem i kontaktami z AAATECH. Z przyjemnością udostępnię screeny rozmów i potwierdzenia przelewu. |
||||||
|
Autor:
fimaandrzejkd napisał(a) w dniu 2024-05-28 o godzinie 09:21:21: Uwaga, firma to oszustwo. Jestem w kontakcie z kilkoma podmiotami, które zostały naciągnięte. Od grudnia nie realizuje zamówienia. Obiecuje szybką wysyłkę - termin nigdy nie opotwierdzony - typowe zwodzenie spotykane u oszustów. Firma pobiera zaliczki. W rozmowie prywatnej właściciel przyznaje że nie ma pieniędzy na realizację zamówień i zamówienia są nie realizowane. Zerowy kontakt telefoniczny. Mailowo - obietnice bez pokrycia. STANOWCZO RADZĘ UWAŻAĆ NA AAATECH uczciwych i nie szukających oszustwa przestrzegam przed kupowaniem i kontaktami z AAATECH. Z przyjemnością udostępnię screeny rozmów i potwierdzenia przelewu. |
||||||
|
Autor:
Proszę o kontakt mailowy lukasz.kursa@interia.pl
|
||||||
|
Autor:
szach3mat Wypowiedzi: 1 |
Ach, u nas tak samo... czekamy na sprzęt od stycznia tego roku. Długie oczekiwanie na odpowiedź, zbywanie... Bezsensowne tłumaczenia o chwilowych problemach finansowych i zapewnianie o wysyłce towaru jak tylko wróci płynność finansowa.
Również nie polecam i ostrzegam przed aaatech!!! Nie kupujcie!!! |
||||||
|
Autor:
artek o Wypowiedzi: 1 |
witam,
Nasza firma też nieopatrznie zakupiła urządzenia pod koniec kwietnia na które czekamy do dnia dzisiejszego. Czy ktoś próbował odebrać pieniądze przez angielską firmę windykacyjną ? |
||||||
|
Autor:
Klient123 Wypowiedzi: 1 |
Witam,
my również zakupiliśmy urządzenie, opłaciliśmy fakturę proforma. W jakimś czasie od zamówienia dostaliśmy informację, że niedługo otrzymamy urządzenie. Od tej chwili kontakt się urwał. Brak odpowiedzi na emalie, brak kontaktu telefonicznego. Przypuszczam że urządzenia już nie otrzymamy. Jeżeli coś się zmieni w naszej sytuacji to przekażę dalsze informacje. Jeżeli ktoś jeszcze jest pokrzywdzony przez tą firmę, to dodajcie opinie. Ciężko było mi znaleźć coś negatywnego o tej firmie, dlatego zdecydowaliśmy się na zakup. Jeżeli ktoś ma inne doświadczenia to też piszcie. |
||||||
|
Autor:
Firma nie istnieje , jest wykreślona z rejestru spółek
OSZUŚCI , ZŁODZIEJE Nie dajcie sie naciągnąć |
||||||
| FIRMA AAATECH | |||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Klient123 napisał(a) w dniu 2025-07-14 o godzinie 14:07:18: Witam, my również zakupiliśmy urządzenie, opłaciliśmy fakturę proforma. W jakimś czasie od zamówienia dostaliśmy informację, że niedługo otrzymamy urządzenie. Od tej chwili kontakt się urwał. Brak odpowiedzi na emalie, brak kontaktu telefonicznego. Przypuszczam że urządzenia już nie otrzymamy. Jeżeli coś się zmieni w naszej sytuacji to przekażę dalsze informacje. Jeżeli ktoś jeszcze jest pokrzywdzony przez tą firmę, to dodajcie opinie. Ciężko było mi znaleźć coś negatywnego o tej firmie, dlatego zdecydowaliśmy się na zakup. Jeżeli ktoś ma inne doświadczenia to też piszcie. Prosze o kontakt lukasz.kursa@interia.pl |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 03:45:13 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|