FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / FIRMA AAATECH
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

FIRMA AAATECH

Autor: kur5cent

Wypowiedzi: 4
Post 1 napisany 2024-03-07 o godzinie 09:57:47.
Dzień dobry

mam pytanie, jakie macie doświadczenie z zakupem i dostarczeniem maszyn czy urządzeń od firmy AAATECH ???

niestety ja od września zeszłego roku nie mogę się doprosić dostawy zakupionego urządzenia !!!

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: Terry

Wypowiedzi: 1
Post 2 napisany 2024-03-25 o godzinie 10:24:19.
Jakieś wieści masz? Też zamówiłem i niestety po fakcie zauważyłem, że mamy do czynienia z oszustem i trzeba zgłosić spraw na policję.

Post 3 napisany 2024-04-10 o godzinie 15:06:55.
Terry napisał(a) w dniu 2024-03-25 o godzinie 10:24:19:
Jakieś wieści masz? Też zamówiłem i niestety po fakcie zauważyłem, że mamy do czynienia z oszustem i trzeba zgłosić spraw na policję.

I jak udało się coś Pa u ustalić ?
Dziwi mnie fakt braku jakiejkolwiek informacji negatywnej odnośnie tej firmy na internecie

Autor: fimaandrzejkd

Post 4 napisany 2024-05-28 o godzinie 09:21:21.
Uwaga, firma to oszustwo. Jestem w kontakcie z kilkoma podmiotami, które zostały naciągnięte. Od grudnia nie realizuje zamówienia. Obiecuje szybką wysyłkę - termin nigdy nie opotwierdzony - typowe zwodzenie spotykane u oszustów.  

Firma pobiera zaliczki. W rozmowie prywatnej właściciel przyznaje że nie ma pieniędzy na realizację zamówień i zamówienia są nie realizowane. 

Zerowy kontakt telefoniczny. Mailowo - obietnice bez pokrycia. 

STANOWCZO RADZĘ UWAŻAĆ NA AAATECH uczciwych i nie szukających oszustwa przestrzegam przed kupowaniem i kontaktami z AAATECH. 

Z przyjemnością udostępnię screeny rozmów i potwierdzenia przelewu.

Post 5 napisany 2024-06-03 o godzinie 17:13:39.
fimaandrzejkd napisał(a) w dniu 2024-05-28 o godzinie 09:21:21:
Uwaga, firma to oszustwo. Jestem w kontakcie z kilkoma podmiotami, które zostały naciągnięte. Od grudnia nie realizuje zamówienia. Obiecuje szybką wysyłkę - termin nigdy nie opotwierdzony - typowe zwodzenie spotykane u oszustów.  

Firma pobiera zaliczki. W rozmowie prywatnej właściciel przyznaje że nie ma pieniędzy na realizację zamówień i zamówienia są nie realizowane. 

Zerowy kontakt telefoniczny. Mailowo - obietnice bez pokrycia. 

STANOWCZO RADZĘ UWAŻAĆ NA AAATECH uczciwych i nie szukających oszustwa przestrzegam przed kupowaniem i kontaktami z AAATECH. 

Z przyjemnością udostępnię screeny rozmów i potwierdzenia przelewu.

Post 6 napisany 2024-06-03 o godzinie 17:16:48.
Proszę o kontakt mailowy lukasz.kursa@interia.pl

Autor: szach3mat

Post 7 napisany 2024-06-06 o godzinie 10:50:50.
Ach, u nas tak samo... czekamy na sprzęt od stycznia tego roku. Długie oczekiwanie na odpowiedź, zbywanie... Bezsensowne tłumaczenia o chwilowych problemach finansowych i zapewnianie o wysyłce towaru jak tylko wróci płynność finansowa.

Również nie polecam i ostrzegam przed aaatech!!! Nie kupujcie!!!

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.9.174
Data: 2025-04-18
Czas: 10:07:56
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: FIRMA AAATECH
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "firma aaatech" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Papier do pakowania żywności z własnym nadrukiem, torby papierowe, serwetki i kubki    Ogródek piwny   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.