FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / WYPOSAżENIE OBIEKTU GASTRONOMICZNEGO SPRAWDZONE FIRMY?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

WYPOSAżENIE OBIEKTU GASTRONOMICZNEGO SPRAWDZONE FIRMY?

Autor: habelyna

Tematy: 2
Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2012-03-24 o godzinie 12:19:04.
Witam szukam firmy do wyposazenia kuchniw nowopowstajacym budynku gastronomicznym. Obiekt wyposazony w sale welena na 200osob, niezalezna czesc restauracyjan na 50 osob. czy ktos z forumowiczow moze polecic dobra, fachowa firme do realizacji inwestycj ? Kogo polecacie a na kogo trzeba uwazac. z gory dziekuje za wszelka odpoweidz i pozdrawiam

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: jacek1177

Wypowiedzi: 3
Post 2 napisany 2012-03-25 o godzinie 10:09:28.
Witam,
Polecam firmę SAS z Gorzowa Wlkp. przygotowywali mi projekt i wyposażali kuchnię która obsługuje 200 osób (głównie przyjęcia weselne i wszelkiego rodzaju imprezy). Dobry kontakt i fachowość obsługi. Jestem bardzo zadowolony z ich usług firma na wysokim poziomie. Kontakt do przedstawiciela firmy SAS tel. 697 63 63 70. W razie pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam

Autor: Norbert S

Wypowiedzi: 6
Post 3 napisany 2012-03-25 o godzinie 12:11:24.
Witam,

miałem ten sam problem co habelyna. Zdecydowałem się na firmę MR Gastro Stal z Poznania. Problem może nie tkwił w wyborze firmy, ale w tym, że kompletnie nie znałem się na gastronomii od strony wyposażenia. Zostałem potraktowany bardzo po ludzku, przedstawiono mi ofertę w odniesieniu do innych producentów, ustaliliśmy czego potrzebuję. Koncepcja technologii była gotowa po 3 dniach, wraz z opisem i wykazem wyposażenia. Ponadto co mi się spodobało pomimo faktu, że meble nierdzewne "szyte" są na wymiar, serwis z Gastro Stal poradził sobie dobrze z poprawkami na miejscu! Firma SAS też w porządku słyszałem, ale mam zastrzeżenia co do mebli, które proponują (Stalgast). Mebel skręcany jednak nie przemawia do mnie tak jak mebel spawany z podbitym blatem. Habelyna jeżeli masz jakieś pytania to pytaj, z chęcią podzielę się swoim doświadczeniem. Pozdrawiam :-)

Autor: Klaudia

Wypowiedzi: 3
Post 4 napisany 2012-11-11 o godzinie 20:45:31.
Witam, jeżęli chodzi o system sprzedaży proszę zwrócić uwagę na ten oferowany przez firmę POLCOM. Ma 16 letnie doświadczenie we wdrażaniu systemów informatycznych do punktów gastronomicznych. Oferujemy oprogramowanie, terminal dotykowy POS, drukarki fiskalne, drukarki kuchenne, wagi itd. kontakt: klaudia.kowalczyk@polcom.pl Możemy umówić się na bezpłatną prezentację systemu. Więcej informacji: www.polcom.pl www.visionpos.pl
VISION POS Systemy Sprzedaży
tel: 663 199 890

Autor: PrimGastro

Wypowiedzi: 16
Post 5 napisany 2012-11-12 o godzinie 09:44:41.
Zabrzmi jak krypto reklama, ale możemy się podjąć zaprojektowania technologi kuchni i kompleksowego jej wyposażenia. Mamy długoletnie doświadczenie w projektowaniu, doradztwie wyboru sprzętu i kompleksowym wyposażaniu lokali gastronomicznych, hoteli i pralni. Proponuje zaglądnąć na naszą stronę www.primgastro.pl

Działamy w całej Polsce. Dlatego proszę o kontakt z wskazaniem miejsca w którym państwo otwierają lokal, będziemy mogli podać państwu jakie lokale w państwa okolicy wyposażaliśmy, sami państwo będą mogli sprawdzić naszą jakość usług.

Z dużych inwestycji wyposażaliśmy ostatnio kompleksowo: Hotel "Copernicus" w Toruniu, "Termy Bania" w Białce Tatrzańskiej, Mini Browar z restauracją "Zadyma' w Szaflarach k.Nowego Targu, hotel "Crocus" w Zakopanym.
Zapraszamy do współpracy , podejdziemy do wszystkiego fachowo i solidnie.
Primgastro@primgastro.pl

Autor: Robercik

Wypowiedzi: 5
Post 6 napisany 2012-12-10 o godzinie 13:16:00.
Przy wyborze firmy warto kierować się ich doświadczeniem i tym co dotąd wyposażali, czym mogą się pochwalić. To pomaga w wyborze. Ja skorzystałem z usług firmy TANAKE bo byłem pod wrażeniem ich realizacji w Ikea czy hotelach Hilton. I faktycznie sprawdzili się na medal. Profesjonalnie, kompleksowo, pomysłowo i świetny sprzęt. Wszystko na wysokim poziomie. Warto zerknąć na ich stronę i obejrzeć przykładowe realizacje www.tanake.com.pl Robi wrażenie

Autor: urzadzenia-gastronomiczne

Tematy: 4
Wypowiedzi: 7
Post 7 napisany 2013-01-10 o godzinie 11:08:02.
Sklep i hurtownia gastronomiczny a’Gusto z Wrocławia powstał z myślą o kompleksowej obsłudze Klientów z branży HoReCa. Wyposażamy hotele, restauracje, urządzenia gastronomiczne oraz
oferujemy odzież gastronomiczną, produkty
zieher polska, sprzęt gastronomiczny i porcelanę
Współpracujemy między innymi z siecią hoteli Radisson SAS, Qubus Hotel, Accor.

www.agustoshop.pl - urządzenia gastronomiczne wrocław, porcelana Wrocław, wyposażenia restauracji wrocław

Autor: Rafał

Wypowiedzi: 4
Post 8 napisany 2013-02-08 o godzinie 15:42:19.
UNIgastro zaprasza do swojego salonu gastronomicznego przy ul . Krakowskiej 98 ( na przeciwko Practikera , wjazd jak na stację paliw gazela ) . Na miejscu mozna obejrzeć sprzęty gastronomiczne oraz doradzić wie w kwestii wyposazenia gastronomicznego. Tel : 71/ 337-32-69
UNIgastro-Profesjonalnie dla Twojej gastronomii . Wrocław ul.Krakowska 98 , tel : 71/337-32-69 , www.unigastro.pl

Wyposażenie obiektu gastronomicznego sprawdzone firmy?
Autor: Gastronomek

Wypowiedzi: 20
Post 9 napisany 2013-06-06 o godzinie 14:38:02.
Witam.

Ja moge polecić serwis www.horeca.pl, który zawiera katalog najlepszych firm gastronomicznych.
Sam sobie wybierzesz co jest dla Ciebie odpowiednie :)

Pozdrawiam
Wszystko, czego Ci potrzeba, znajdziesz tutaj - www.horeca.pl

Autor: ZarzadzajGIP

Wypowiedzi: 24
Post 10 napisany 2016-06-10 o godzinie 08:37:49.
To ja może do tej listy dołączę zintegrowane system do zarządzania obiektem takim jak hotel, czy restauracja od GIP http://gip.com.pl/.
WYPOSAżENIE OBIEKTU GASTRONOMICZNEGO SPRAWDZONE FIRMY?
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: SmartGast.pl

Wypowiedzi: 24
Post 11 napisany 2016-06-21 o godzinie 12:41:28.
Zapraszamy do naszego sklepu internetowego, który oferuje produkty znanych na polskim rynku marek tj
  • Stalgast,
  • Hendi,
  • Kromet,
  • MaGa,
  • MeskoAgd,
  • Lozamet,
  • Spomasz-Nakło,
  • Cambro,
  • Hamilton Beach,
  • RM,
  • RedFox,
  • Caterina,
  • Retigo,
  • Unox,
  • Robot-Coupe
  • Hallde
  • Rational
  • Optimet
  • Gredil
  • Arcoroc
  • Carpigiani
  • Dora Metal
  • Roller Grill
  • oraz wiele innych

Oferujemy serwis gwarancyjny i pogwarancyjny na terenie całego kraju. W naszej ofercie części zamienne do urządzeń gastronomicznych.
smartgast.pl - sklep internetowy dla gastronomii, tel. 880 30 11 30, pracujemy: 9-16 (pn-pt)
W naszej ofercie produkty renomowanych firm w konkurencyjnych cenach.
Zapewniamy fachowe doradztwo przy zakupie. Serwis gwarancyjny i pogwarancyjny na terenie całego kraju.

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 09:40:46
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: WYPOSAżENIE OBIEKTU GASTRONOMICZNEGO SPRAWDZONE FIRMY?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "wyposażenie obiektu gastronomicznego sprawdzone firmy?" w grupie "dostawcy dla gastronomii"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.