FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PROSZę O POMOC |
|||||||
Autor:
Uuuuaaaa Wypowiedzi: 1 |
Dzień dobry, planuję otworzyć niewielką restaurację na około 20-30 osób w małej miejscowości niedaleko Krakowa. Posiadam doświadczenie w pracy w kuchni i na sali, jednak nigdy wcześniej nie prowadziłam własnej firmy. Zwracam się z uprzejmą prośbą o porady, co powinnam wiedzieć na początek. Interesuje mnie również, jaki jest szacunkowy koszt otwarcia takiego lokalu od podstaw, biorąc pod uwagę, że wcześniej mieściły się tam biura. Chciałabym się dowiedzieć, czy prowadzenie takiej działalności może przynieść zyski, czy też jest to raczej inwestycja bez perspektyw. Co warto wiedzieć przed rozpoczęciem działalności i czy sa jakies koszty ukryte? Dziękuję za każdy komentarz. Pozdrawiam
|
||||||
REKLAMA |
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.14.89 Data: 2024-12-13 Czas: 23:21:41 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|