![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: LOKAL GASTRONOMICZNY W CZASIE PANDEMII |
|||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam miałam nadzieje, że trudny czas pandemii o wynalezieniu szczepionki i wprowadzeniu jej w życie pozostanie tylko wspomnieniem.... niestety musimy w tym jeszcze trwać. Ponieważ powoli przyzwyczajamy się do sytuacji a pusta kasa daje nadzieje, że rząd nie wprowadzi lockdownu w zakresie znanym nam do tej pory warto jest zastanowić się nad zorganizowaniem pracy lokalu w taki sposób aby przetrwać trudne chwile i umilać życie nam wszystkim oferowaniem dań na miejscu oraz na wynos. Moją dewizą jest i będzie, że trudne chwile przetrwają najmocniejsi do których należał będzie świat w przyszłości....... Zapraszam do dyskusji na tematy nurtujące gastronomów w tych trudnych czasach z zakresu
- dostosowania lokali do działalności w czasie pandemii - organizacji dostaw na wynos : jak dotrzeć do klienta, czym zawieść posiłki - organizacji cateringu z konsumpcją w domu: jak przygotować poczęstunek podczas przyjęć w domu tak aby zachować wytyczne sanitarne i nie zbankrutować - jak zorganizować pracę w lokalu aby zapewnić bezpieczeństwo swoje i gości Z mojej strony oferuje pomoc w zakresie zakupu środków do mycia i dezynfekcji ( nie tylko stolików ale też sprzętu kuchennego), przygotowywanie projektów technologicznych (adaptacja pomieszczeń do działalności cateringowej, nowe lokale i zakłady gastronomiczne), wyposażenie kuchni i pomieszczeń produkcyjnych lokali oraz dokumentacji HACCP. Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:26:51 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|