FORUM     OGΜSZENIA    
 
STRONA G紟NA / PROFIL U玆TKOWNIKA / HACPASZ HANNA P馧TORAK
HACPASZ Hanna P馧torak
Data rejestracji w systemie: 2012-01-13
Ilo嗆 temat闚: 8       Ilo嗆 wypowiedzi: 474       Ilo嗆 og這sze: 84

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGΜSZENIA  
LISTA OSTATNICH 50 OGΜSZE
MINIATURA TYTU / KR紘KI OPIS DATA DODANIA
Sanepid w kuchni lokalu gastronomicznego Sanepid w kuchni lokalu gastronomicznego
Sanepid w kuchni lokalu gastronomicznego Warszawa 19.11.2019 w godzinach 10.00-16.00 lokalizacja Sali szkoleniowej 1 km od Dworca Centralnego Plan szkolenia - Zasady Dobrej Praktyki Higienicznej w zakresie pracy kuchni, wytycznych higienicznych stawianym pracownikom lokali gastronomicznych [..]
2019-10-17 10:51:31
Szkolenie nt. Moja gastronomia od czego zacz望 Szkolenie nt. Moja gastronomia od czego zacz望
Szkolenie nt. Moja gastronomia od czego zacz望 28.06.2018 w Warszawie odb璠zie si kolejna edycja szkolenia " Moja gastronomia od czego zacz望" serdecznie zapraszamy na nie osoby zainteresowane otwarciem lokalu gastronomicznego lub zakupem pojazdu gastronomicznego Podczas szkolenia om闚imy: - w [..]
2019-06-07 13:15:01
Przedszkola,興obki - Sanepid zasady odbioru Przedszkola,興obki - Sanepid zasady odbioru
Dzia豉my na rynku od 7 lat pomagamy w otwarciu jednostek o鈍iatowych Oferujemy konsultacje dotyczace budynk闚, w kt鏎ych dzia豉lno嗆 ma by prowadzona - projekty architektoniczne predszkoli i 興obk闚 - nadz鏎 BHP nad projektem architektonicznym i pracami budowlanymi - projekty technologiczne k [..]
2019-06-07 10:16:28
Lokal gastronomiczny -Sanepid odbi鏎 Lokal gastronomiczny -Sanepid odbi鏎
Oferujemy pomoc w przygotowaniu lokalu gstronomicznego do odbioru przez Sanepid: Przygotowujemy: - projekty technologiczne lokali gastronomicznych -dokumentacj HACCP Dobieramy odpowiednie dla lokalu meble i wyposa瞠nie firm Stalgast i Hendi Oferujemy r闚nie -szkolenie BHP dla kad [..]
2019-06-07 10:12:32
Ogr鏚ki gastronomiczne, stoiska gastronomiczne -Sanepid zasady odbioru Ogr鏚ki gastronomiczne, stoiska gastronomiczne -Sanepid zasady odbioru
Oferujemy pomoc w rozpocz璚iu dzia豉lno軼i dla ogr鏚k闚 piwnych, food track-闚, przyczep gastronomicznych Przygotowujemy: - projekty technologiczne ogr鏚k闚, stoisk gastronomicznych mobilnych i stacjonarnych oraz pojazd闚 gastronomicznych -dokumentacj HACCP dostosowan do prowadzonej dzia豉l [..]
2019-06-07 10:07:29
Przedszkola,興obki - przygotowanie do odbioru przez Sanepid Przedszkola,興obki - przygotowanie do odbioru przez Sanepid
Oferujemy konsultacje dotyczace budynk闚, w kt鏎ych dzia豉lno嗆 ma by prowadzona - projekty architektoniczne predszkoli i 興obk闚 - nadz鏎 BHP nad projektem architektonicznym i pracami budowlanymi - projekty technologiczne kuchni + dokumentacj HACCP dla dzia豉ln軼i zwi您anej z przygotowywaniem [..]
2019-05-06 07:46:06
Ogr鏚ki gastronomiczne, stoiska gastronomiczny przygotowania do odbioru przez Sanepid Ogr鏚ki gastronomiczne, stoiska gastronomiczny przygotowania do odbioru przez Sanepid
Oferujemy pomoc w rozpocz璚iu dzia豉lno軼i. Przygotowujemy: - projekty technologiczne ogr鏚k闚, stoisk gastronomicznych mobilnych i stacjonarnych -dokumentacj HACCP dostosowan do prowadzonej dzia豉lno軼i - wyposa瞠nie (sprz皻, zastaw sto這w, 鈔odki czysto軼i) -szkolenie BHP dla kadr [..]
2019-05-06 07:39:13
Food tracki, przyczepy gastronomiczne - przygotowanie do odbioru przez Sanepid Food tracki, przyczepy gastronomiczne - przygotowanie do odbioru przez Sanepid
Pomagamy w rozpocz璚iu dzia豉lno軼i i zatwierdzeniu przez Sanepid Oferujemy: - projekty technologiczne pojazd闚 -dokumentacja HACCP -szkolenie BHP - sprz皻 odpowiedni dla pojazd闚 gastronomicznych Dzia豉my na terenie calego kraju [..]
2019-05-06 07:34:29
Lokal gastronomiczny - przygotowanie do prowadzenia dzia豉lno軼i Lokal gastronomiczny - przygotowanie do prowadzenia dzia豉lno軼i
Oferujemy pomoc w przygotowaniu lokalu gstronomicznego do odbioru: Przygotowujemy: - projekty technologiczne lokali gastronomicznych -dokumentacja HACCP Dobieramy odpowiednie dla lokalu meble i wyposa瞠nie firm Stalgast i Hendi Oferujemy r闚nie -szkolenie BHP dla kadry kierowniczej i [..]
2019-05-06 07:30:47
Przedszkole/興obek  odbi鏎 przez Sanepid Przedszkole/興obek odbi鏎 przez Sanepid
Szkolenie pt. M鎩 nowy biznes: 興obek, przedszkole czyli jak zgodnie z prawem rozpocz望 dzia豉lno嗆 28.03.2019 - Jak wybra odpowiedni lokal: wytyczne dla pomieszcze edukacyjnych, szatni i sanitariat闚 - Przeznaczenie budynku jakie powinno by i w jaki spos鏏 je zmieni - Plac zabaw i [..]
2019-03-05 10:39:39
 szkolenie szkolenie "Moja gastronomia od czego zacz望"
25.03.2019 w Warszawie odb璠zie si kolejna edycja szkolenia " Moja gastronomia od czego zacz望" serdecznie zapraszamy na nie osoby zainteresowane otwarciem lokalu gastronomicznego lub zakupem pojazdu gastronomicznego Podczas szkolenia om闚imy: - wytyczne stawiane lokalom gastronomicznym, pojazd [..]
2019-03-05 10:36:53
Przedszkole/興obek  odbi鏎 przez Sanepid Przedszkole/興obek odbi鏎 przez Sanepid
Pomagamy w - przygotowaniu projektu technologicznego lokalu zatwierdzonego przez rzeczoznawc ds. sanitarnych - konsultujemy projekty pomieszczen przedszkolnych (edukacja i kuchnia) - przekazujemy wytyczne BHP odno郾ie sal edukacyjnych - przygotowujemy projekty technologiczne kuchni/ rozdzielni [..]
2019-01-31 15:44:39
Samoch鏚 gastronoiczny  odbi鏎 przez Sanepid Samoch鏚 gastronoiczny odbi鏎 przez Sanepid
Pomagamy - w przygotowaniu projektu technologicznego pojazd闚 gastronomicznych - pomoc w wyposazeniu pojazdu w sprzet i urz康zenia gastronomiczne (oferty dostosowane do potrzeb klient闚) - przygotowaniu dokumentacji HACCP/dokumentacji Dobrej Praktyki produkcyjnej i Higienicznej - szkolenia BHP [..]
2019-01-31 15:36:23
Lokal gastronomiczny odbi鏎 przez Sanepid Lokal gastronomiczny odbi鏎 przez Sanepid
Pomagamy w: - przygotowaniu projektu technologicznego lokalu zatwierdzonego przez rzeczoznawc ds. sanitarnych - pomocy w wyposazeniu lokalu w sprzet i urz康zenia gastronomiczne (oferty dostosowane do potrzeb klient闚) - przygotowaniu dokumentacji HACCP/dokumentacji Dobrej Praktyki produkcyjnej [..]
2019-01-31 15:32:51
Szkolenie pt.  M鎩 nowy biznes:  興obek, przedszkole czyli  jak  zgodnie z prawem rozpocz望 dzia豉ln Szkolenie pt. M鎩 nowy biznes: 興obek, przedszkole czyli jak zgodnie z prawem rozpocz望 dzia豉ln
22.11.2018 w Warszawie odbywa si b璠zie szkolenie dla os鏏 zainteresowanych otwarciem przedszkola i 興obka : M鎩 nowy biznes przedszkole, 興obek, na kt鏎ym omawiane bed zagadnienia zwi您ane z wytycznymi Sanepidu dotycz帷ymi higieny szkolnej oraz zaplecza gastronomicznego. Na facebooku umieszcz [..]
2018-11-12 10:45:03
Szkolenie pt.  M鎩 nowy biznes:  興obek, przedszkole czyli  jak  zgodnie z prawem rozpocz望 dzia豉ln Szkolenie pt. M鎩 nowy biznes: 興obek, przedszkole czyli jak zgodnie z prawem rozpocz望 dzia豉ln
Szkolenie pt. M鎩 nowy biznes: 興obek, przedszkole czyli jak zgodnie z prawem rozpocz望 dzia豉lno嗆 26.10.2018 - Jak wybra odpowiedni lokal: wytyczne dla pomieszcze edukacyjnych, szatni i sanitariat闚 - Przeznaczenie budynku jakie powinno by i w jaki spos鏏 je zmieni - Plac zabaw i [..]
2018-10-03 10:35:45
Szkolenie nt. Moja gastronomia od czego zacz望 Szkolenie nt. Moja gastronomia od czego zacz望
12.10.2018 w Warszawie odb璠zie si kolejna edycja szkolenia " Moja gastronomia od czego zacz望" serdecznie zapraszamy na nie osoby zainteresowane otwarciem lokalu gastronomicznego lub zakupem pojazdu gastronomicznego Podczas szkolenia om闚imy: - wytyczne stawiane lokalom gastronomicznym, pojazd [..]
2018-10-03 10:33:42
 Szkolenie: Moja gastronomia od czego zacza Szkolenie: Moja gastronomia od czego zacza
!2.10.2018 w warszawie odb璠zie si kolejna edycja szkolenia " Moja gastronomia od czego zacz望" serdecznie zapraszamy na nie osoby zainteresowane otwarciem lokalu gastronomicznego lub zakupem pojazdu gastronomicznego Podczas szkolenia om闚imy: - wytyczne stawiane lokalom gastronomicznym, pojaz [..]
2018-10-03 10:06:30
Przygotowanie lokalu gastronomicznego, samochodu/przyczepy gastronomicznej ddo odbioru przez SANEPID Przygotowanie lokalu gastronomicznego, samochodu/przyczepy gastronomicznej ddo odbioru przez SANEPID
POMO浩MY W - opracowaniu projektu technologicznego dla lokalu gastronomicznego zatwierdzonego przez rzeczoznawc ds. sanitarnych - opracowaniem dokumentacji HACCP (pe軟a dokumentacja ksi璕a Dobrej Praktyki produkcyjnej i higienicznej, instruckje stanowiskowe i formularze kontrolne, ksi璕a HACCP [..]
2018-06-25 10:20:57
Projekty technologiczne, dokumentacja HACCP, BHP Projekty technologiczne, dokumentacja HACCP, BHP
Jestesmy firm, kt鏎a pomaga uczestnikom forum od roku 2012 do tej pory pomoglismy zrealizowa pragnienia jego uczestnik闚 w zakresie - Przygotowania projekt闚 technologicznych lokali gastronomicznych. - Opracowywaniem dokumentacji HACCP:nie oferujemy gotowc闚, nasza dokumentacja dostosowana j [..]
2018-05-07 15:00:48
BHP w lokalu gastronomicznym szkolenia dla w豉軼icieli i kierownik闚  lokali gastronomicznych BHP w lokalu gastronomicznym szkolenia dla w豉軼icieli i kierownik闚 lokali gastronomicznych
BHP w lokalu gastronomicznym szkolenia dla w豉軼icieli i kierownik闚 lokali gastronomicznych Warszawa 01.06.2018 - Obowi您ki w豉軼iciela oraz kierownika lokalu. - Zasady przyj璚ia nowego pracownika do pracy – wytyczne przepis闚 prawa. - Szkolenia wst瘼ne i okresowe : zasady ich przeprow [..]
2018-05-07 11:24:24
Szkolenie Moja gastronomia od czego zacza 25.05.2018 Szkolenie Moja gastronomia od czego zacza 25.05.2018
Wiosna to czas kiedy realizujemy nasze marzenia zwi您ane z gastronomi. Rozgl康amy si za lokalem, miejscem na ogr鏚ek piwny poszukujemy idealnej przyczepy lub food tracka. Od czego zacz望, jak przygotowa si do sezonu? Na naszym szkoleniu odpowiemy na wszystkie pytania zwi您ane ze startem !!! [..]
2018-05-07 11:03:34
Moja gastrnomia od czego zacz望 -  szkolenie BHP dla w豉軼ieli i kierownik闚 lokali Moja gastrnomia od czego zacz望 - szkolenie BHP dla w豉軼ieli i kierownik闚 lokali
Szkolenie BHP dla w豉軼icieli i kierownik闚 lokali gastronomicznych i pojazd闚 gastronomicznych 22.11.2017 w Warszawie 1. Obowi您ki w豉軼iciela, kierownika lokalu w 鈍ietle przepis闚 BHP 2. Szkolenia wst瘼ne BHP dla pracownik [..]
2017-11-06 14:40:36
MOja gastronomia od czego zacza otwieram lokal gastronomiczny MOja gastronomia od czego zacza otwieram lokal gastronomiczny
zkolenie Moja gastronomia od czego zacz望: Otwieram lokal gastronomiczny Warszawa 21.11.2017 w godzinach 10.00-14.00 - Lokal czy pojazd na co zwr鏂i uwag przy wyborze i jak podj望 odpowiedni decyzje - Zasady organizacji pracy w zale積o軼i od wielko軼i zaplecza kuchennego - [..]
2017-11-06 14:30:43
MOja gastronomia od czego zacza otwieram lokal gastronomiczny MOja gastronomia od czego zacza otwieram lokal gastronomiczny
zkolenie Moja gastronomia od czego zacz望: Otwieram lokal gastronomiczny Warszawa 27.10..2017 w godzinach 10.00-14.00 - Lokal czy pojazd na co zwr鏂i uwag przy wyborze i jak podj望 odpowiedni decyzje - Zasady organizacji pracy w zale積o軼i od wielko軼i zaplecza kuchennego - [..]
2017-10-04 15:58:08
Moja gastronomia od czego zacz望: Otwieram lokal gastronomiczny Moja gastronomia od czego zacz望: Otwieram lokal gastronomiczny
Szkolenie Moja gastronomia od czego zacz望: Otwieram lokal gastronomiczny Warszawa 10.09.2017 w godzinach 10.00-14.00 - Lokal czy pojazd na co zwr鏂i uwag przy wyborze i jak podj望 odpowiedni decyzje - Zasady organizacji pracy w zale積o軼i od wielko軼i zaplecza kuchennego - Remont [..]
2017-08-23 10:06:52
Jak otworzy lokal gastronomiczny Jak otworzy lokal gastronomiczny
Je瞠li chcesz spokojnie planowa swoj dzia豉lno嗆 a nie brn望 w drodze po uzyskanie zatwierdzenia przez Sanepid zle to nam - przygotujemy projekt technologiczny ( w oparciu o projekt architektoniczny lub w豉snor璚znie przygotowane szkice lokalu) - uzyskamy dla projektu zatwierdzenie przez rzec [..]
2017-08-22 16:30:00
Lokal gastronomiczny odbi鏎 przez Sanepid Lokal gastronomiczny odbi鏎 przez Sanepid
Oferujemy pomoc w przygotowywaniu lokali gastronomicznych do odbioru przez Sanepid - przygotowujemy projekty technologiczne lokali gastronomicznych zatwierdzone przez Sanepid - opracowujemy dokumentacje HACCP dostosowan do danego lokalu gastronomicznego - szkolimy pracownik闚 lokali gastronomi [..]
2017-07-05 14:36:52
Food track, przyczepy gastronomiczne odbi鏎 przez Sanepid Food track, przyczepy gastronomiczne odbi鏎 przez Sanepid
Zapraszamy do wsp馧pracy osoby zainteresowane rozpocz璚iem dzia豉lno軼i zwi您anej z przygotowywaniem posi趾闚 - w food trackach - w przyczepach gastronomicznych Oferujemy pomoc w - przygotowaniu samochodu do odbioru przez Sanepid: dokumentacja HACCP, opis technologii - przygotowujemy projekty [..]
2017-07-05 14:31:54
Odbi鏎 lokalu, food tracka samochodu gastronomicznego projekt technologiczny, dokumentacja HACCP Odbi鏎 lokalu, food tracka samochodu gastronomicznego projekt technologiczny, dokumentacja HACCP
- przygotowujemy projekty technologiczne: lokale, zak豉dy gastronomiczne na obszarze ca貫go kraku - przygotowujemy food tracki, przyczepy do odbioru przez Sanepipd (schematy technologiczne, technologie przygotowywania da, konsultacje, obecno嗆 na odbiorze) -opracowujemy dokumentacje HACCP dla l [..]
2017-06-02 13:10:25
 ODBI紑 SANEPIDU: LOKAL, POJAZD GASTRONOMICZNY ODBI紑 SANEPIDU: LOKAL, POJAZD GASTRONOMICZNY
Szkolenie Moja gastronomia od czego zacz望 06.06.2017 Warszawa Na szkoleniach organizowanych przez nasz firm nie przedstawiamy wytycznych akt闚 prawnych tylko praktyczn wiedz jak przygotowa lokal lub pojazd do odbioru przez Sanepid . - Jak wybra lokal/pojazd gastronomiczny i przygotowa [..]
2017-06-02 09:51:26
Projekt technologiczny lokalu, pojazdu gastronomicznego, dokumentacja HACCP Projekt technologiczny lokalu, pojazdu gastronomicznego, dokumentacja HACCP
Wykonujemy - projekty technologiczne lokali uzgodnione z rzeczoznawc ( na terenie ca貫go kraju) - schematy technologiczne pojazd闚 gastronomicznych - dokumentacja HACCP dla lokali i pojazd闚 gastronomicznych ZAPRASZAMY DO WSP茛PRACY [..]
2017-05-04 12:25:31
Moja gastronomia od czego zacz望 - Warszawa 17.05.2017 Moja gastronomia od czego zacz望 - Warszawa 17.05.2017
Warsztaty szkoleniowe nt. Moja Gastronomia od czego zacz望 Warszawa 17.05.2017 czas trwania warsztat闚 10.00- 14.00 Na szkolenie zapraszamy osoby zainteresowane rozpocz璚iem dzia豉lno軼i gastronomicznej (gastronomia mobilna, kontenery gastronomiczne, lokale) Program szkolenia 1 Jak wybr [..]
2017-05-04 11:46:59
Moja gastronomia od czego zacz望 - sesja po鈍i璚ona food trackom i przyczepom Moja gastronomia od czego zacz望 - sesja po鈍i璚ona food trackom i przyczepom
Szkolenie Moja gastronomia od czego zacz望 (sesja po鈍i璚ona food trackom i przyczepom) Warszawa dnia 15.03.2017 czas trwania warsztat闚 4 godziny tematyka szkolenia: - dob鏎 pojazdu na co zwr鏂i uwag - wyposa瞠nie food tracka i przyczepy: meble, wyko鎍zenie scian i pod堯g, sprz皻 gastronomi [..]
2017-03-03 13:58:49
HACCP w kuchni przedszkola, szko造 od czego zacz望 HACCP w kuchni przedszkola, szko造 od czego zacz望
29.11.2016 w Warszawie odb璠zie si szkolenie po鈍i璚one zagadnieniom zwi您anym z weryfikacj i tworzeniem dokumentacji HACCP dla kuchni szk馧 i przedszkoli. Na szkoleniu poruszone b璠 zagadnienia - Ksi璕a Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej: zapisy jakie powinny si w niej znale嗆 - [..]
2016-11-07 09:39:53
BHP szkolenia wst瘼ne i okresowie gastronomia, zak豉dy produkcyjne, szko造, przedszkola BHP szkolenia wst瘼ne i okresowie gastronomia, zak豉dy produkcyjne, szko造, przedszkola
Organizujemy szkolenia BHP wst瘼ne i okresowe dla pracownik闚 lokali gastronomicznych, zak豉d闚 produkcyjnych (produkcja 篡wno軼i i nie tylko), szk馧 oraz przedszkoli. Obszar dzia豉nia firmy w tym zakresie Warszawa, woj. mazowieckie Ceny ustalane s indywidualnie i zalez od ilo軼i os鏏 bior帷y [..]
2016-11-04 17:59:37
Haccp w gastronomii od czego zacz望............ Haccp w gastronomii od czego zacz望............
29.11.2016 w Warszawie odbywa si b璠zie szkolenie dla os鏏 otwieraj帷ych lokale gastronomiczne czas trwania szkolenia od 10.00 do 14.00 1. Co to jest system HACCP - zasady tworzenia dokumentacji dla gastronomii 2. Dobra Praktyka Produkcyjna i Higieniczna zagadnienia - jak przygotowa ksi璕 [..]
2016-11-04 17:21:50
MOja gastronomia od czego zacz望 ........... MOja gastronomia od czego zacz望 ...........
Warsztaty szkoleniowe nt. Moja Gastronomia od czego zacz望 Warszawa 22.11.2016 czas trwania warsztat闚 10.00- 14.00 Na szkolenie zapraszamy osoby zainteresowane rozpocz璚iem dzia豉lno軼i gastronomicznej (gastronomia mobilna, kontenery gastronomiczne, lokale) Program szkolenia 1. Przycze [..]
2016-11-04 17:13:16
MOja gastronomia od czego zacz望 ........... MOja gastronomia od czego zacz望 ...........
Warsztaty szkoleniowe nt. Moja Gastronomia od czego zacz望 Warszawa 12.10.2016 czas trwania warsztat闚 10.00- 14.00 Na szkolenie zapraszamy osoby zainteresowane rozpocz璚iem dzia豉lno軼i gastronomicznej (gastronomia mobilna, kontenery gastronomiczne, lokale) Program szkolenia 1. Przycze [..]
2016-09-29 09:15:08
projekty technologiczne, dokumentacja haccp : lokae i pojazdy gastronomiczne, zak陰dy przemys逝 spo projekty technologiczne, dokumentacja haccp : lokae i pojazdy gastronomiczne, zak陰dy przemys逝 spo
Oferujemy Pa雟twu kompleksow us逝ge polegaj帷 na przygotowaniu - lokali - samochod闚 i przyczep - kuchni szk馧 i przedszkoli - zak豉d闚 produkcyjnych do odbioru przez SANEPID, Powiatowych Lekarzy Weterynarii opracowujemy: - projekty technologiczne - dokumentacj HACCP (ksi璕a Do [..]
2016-09-02 09:29:19
MOja gastronomia od czego zacz望 ........... MOja gastronomia od czego zacz望 ...........
Warsztaty szkoleniowe nt. Moja Gastronomia od czego zacz望 Warszawa 14.09.2016 czas trwania warsztat闚 10.00- 14.00 Na szkolenie zapraszamy osoby zainteresowane rozpocz璚iem dzia豉lno軼i gastronomicznej (gastronomia mobilna, kontenery gastronomiczne, lokale) Program szkolenia 1. Przycze [..]
2016-09-01 13:41:36
MOja gastronomia od czego czacz望 .........14.06.2016 MOja gastronomia od czego czacz望 .........14.06.2016
Warsztaty szkoleniowe nt. Moja Gastronomia od czego zacz望 Warszawa 14.06.2016 czas trwania warsztat闚 10.00- 14.00 Na szkolenie zapraszamy osoby zainteresowane rozpocz璚iem dzia豉lno軼i gastronomicznej (gastronomia mobilna, kontenery gastronomiczne, lokale) Program szkolenia 1. Przyc [..]
2016-06-04 11:47:29
Moja gastronomia od czego zacz望  wafrsztaty szkoleniowe dla os鏏 rozpoczynaj帷ych dzia豉lno軼 gastr Moja gastronomia od czego zacz望 wafrsztaty szkoleniowe dla os鏏 rozpoczynaj帷ych dzia豉lno軼 gastr
Warsztaty szkoleniowe nt. Moja Gastronomia od czego zacz望 Warszawa 09.05.2016 czas trwania warsztat闚 10.00- 14.00 Na szkolenie zapraszamy osoby zainteresowane rozpocz璚iem dzia豉lno軼i gastronomicznej (gastronomia mobilna, kontenery gastronomiczne, lokale) Program szkolenia 1. Przyc [..]
2016-04-26 13:09:12
Moja gastronomia od czego zacz望 Moja gastronomia od czego zacz望
Warsztaty szkoleniowe nt. Moja Gastronomia od czego zacz望 Warszawa 08.04.2016 czas trwania warsztat闚 10.00- 14.00 Na szkolenie zapraszamy osoby zainteresowane rozpocz璚iem dzia豉lno軼i gastronomicznej (gastronomia mobilna, kontenery gastronomiczne, lokale) Program szkolenia 1. Pr [..]
2016-03-23 14:40:37
Lokale gastronomiczne, food trucki czyli nowa edycja szkolenia Lokale gastronomiczne, food trucki czyli nowa edycja szkolenia "Moja gastronomia od czego zacz望"
19.02.106 w Warszawie ruszamy z now edycj szkolenia "Moja gastronomia od czego zacz望" serdecznie zapraszamy wszystkie osoby, kt鏎e my郵 o w豉snej j gastronomi na k馧kach lub stacjonarnej serdecznie zapraszamy Program szkolenia 1. Przyczepa, kontener czy lokal - o czym pami皻a decyduj帷 [..]
2016-01-25 10:24:17
Lokale gastronomiczne, food trucki czyli nowa edycja szkolenia Lokale gastronomiczne, food trucki czyli nowa edycja szkolenia
19.02.106 w Warszawie ruszamy z now edycj szkolenia "Moja gastronomia od czego zacz望" serdecznie zapraszamy wszystkie osoby, kt鏎e my郵 o w豉snej j gastronomi na k馧kach lub stacjonarnej serdecznie zapraszamy Program szkolenia 1. Przyczepa, kontener czy lokal - o czym pami皻a decyduj帷 [..]
2016-01-25 10:23:12
BHP w lokalu gastronomicznym BHP w lokalu gastronomicznym
Szkolenia BHP : organizacja szkole dla pracownik闚 i w豉軼icieli lokal闚 gastronomicznych Szkolenia wst瘼ne: - ocena zagro瞠 zwi您anych z wykonywan prac, - metod ochrony przed zagro瞠niami dla zdrowia i bezpiecze雟twa pracownik闚, -kszta速owania warunk闚 pracy w spos鏏 zgodny z przepisami [..]
2015-11-04 11:59:55
szkolenia BHP zak豉dy produkuj帷e 篡wno嗆 szkolenia BHP zak豉dy produkuj帷e 篡wno嗆
Szkolenia BHP : organizacja szkole dla pracownik闚, kierownik闚 produkcji i pracownik闚 biurowych zak豉du produkcyjnego Szkolenia wst瘼ne: - ocena zagro瞠 zwi您anych z wykonywan prac, - metod ochrony przed zagro瞠niami dla zdrowia i bezpiecze雟twa pracownik闚, -kszta速owania warunk闚 pra [..]
2015-11-04 11:58:01
MOja gastronomia od czego zacz望 MOja gastronomia od czego zacz望
18.11.2015 w Warszawie w godz 10.00- 14.00 odbywa si bedzie szkolenie p鈍i璚one zagadnieniom zwi您anym z rozpocz璚iem dzia豉lno軼i gastronomicznej. Na szkoleniu poruszone zostan nast瘼uj帷e zagadnienia: - lokal gastronomiczny czy produkcja 篡wno軼i jaki lokal wybra - projekt technol [..]
2015-10-26 12:45:48
Moja gastronomia od A do Z - otwieram lokal gastronomiczny Moja gastronomia od A do Z - otwieram lokal gastronomiczny
Szkolenie Moja gastronomia od A do Z - otwieram lokal gastronomiczny Warszawa 22.10.2015 Na szkolenie zapraszamy wszystkie osoby zainteresowane rozpocz璚iem dzia豉lno軼i zwi您anej z prowadzeniem lokalu Szkolenie prowadzone jest w formie warsztat闚 [..]
2015-10-06 09:59:59
 
STRONA G紟NA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.