FORUM     OGΜSZENIA    
 
STRONA G紟NA / PROFIL U玆TKOWNIKA / HACPASZ HANNA P馧TORAK
HACPASZ Hanna P馧torak
Data rejestracji w systemie: 2012-01-13
Ilo嗆 temat闚: 19       Ilo嗆 wypowiedzi: 541       Ilo嗆 og這sze: 108

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGΜSZENIA  
LISTA OSTATNICH 50 OGΜSZE
MINIATURA TYTU / KR紘KI OPIS DATA DODANIA
Przygotowanie lokalu  gastronomicznego  do odbioru przez Sanepid Przygotowanie lokalu gastronomicznego do odbioru przez Sanepid
Przygotujemy projekt technologiczny dla - lokali gastronomicznych - kuchni zaplecza gastronomicznego w przedszkolach i szko豉ch - firm cateringowych i zak豉d闚 produkuj帷ych produkty spozywcze Opracujemy dokumentacj HACCP Przeszkolimy z zakresu BHP kadr kierownicz i pracownik闚 Zaprasza [..]
2023-02-13 14:45:21
Gastronomia mobilna lekarstwem na kryzys Gastronomia mobilna lekarstwem na kryzys
Gastronomia mobilna lekarstwem na kryzys (4 godziny): 07.03.2023 10.00-14.00 szkolenie on line - Jak wybra i wyposa篡 pojazd na restauracj mobiln - Jak przygotowa w przyczepie lub food traku szerok gam da ze zgod SANEPIDU - Rejestracja dzia豉lno軼i w Pa雟twowej Inspekcji Sanitarne [..]
2023-02-13 14:26:30
System HACCP w kuchni jednostki o鈍iatowej  on line 10.02.2023 Gwarancja terminu System HACCP w kuchni jednostki o鈍iatowej on line 10.02.2023 Gwarancja terminu
10.02.2023 odbywa si b璠zie on line szkolenie dla intendent闚 oraz kierownik闚 gospodarczych szkolenie z zakresu wymaga Systemu HACCP. Na dzie dzisiejszy mo瞠my zagwarantowa ,瞠 szkolenie zostanie zrealizowane. Jednocze郾ie gor帷o zapraszamy do udzia逝 w nim. Program szkolenia : Dobra Pra [..]
2023-01-13 11:18:14
砰wienie zbiorowe w szkolu lub przedszkolu 砰wienie zbiorowe w szkolu lub przedszkolu
Organizacja pracy kuchni w szkole lub przedszkolu 30.01.2023: szkolenie on line - Wyposa瞠nie kuchni, utrzymanie nale篡tego stanu technicznego urz康ze i pozosta造ch element闚 wyposa瞠nia pod k徠em wytycznych Systemu HACCP - Higiena osobista personelu : 鈍iadomo嗆 pracownicza odno郾ie stanu zdro [..]
2023-01-04 13:11:33
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz望 Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz望
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz望 18.01.2023 : szkolenie on line - Wytyczne prawa budowlanego odno郾ie lokali gastronomicznych. - Wyposa瞠nie lokali gastronomicznych prawda i mity. - Technologia przygotowywania posi趾闚 o czym nale篡 pami皻a. - Rejestracja w Pa雟twowej Inspekc [..]
2023-01-04 13:10:18
kuchnia w 興obku, przedszkolu lub szkole kuchnia w 興obku, przedszkolu lub szkole
Zaplecze gastronomiczne w 興obku, przedszkolu lub szkole pomo瞠my - zaplanowa i zorganizowa prac kuchni przygotowuj帷 projekt technologiczny zaplecza gastronomicznego - opracowa lub zweryfikowa dokumentacj HACCP niezb璠n do rozpocz璚ia pracy kuchni -przeszkoli pracownik闚 kuchni z wyt [..]
2022-11-25 13:37:27
Lokal gastronomiczny pomoc w otwarciu Lokal gastronomiczny pomoc w otwarciu
Pomo瞠my w zrealizowaniu marze i otwarciu lokalu gastronomicznego w zakresie - przygotowania projektu technologicznego - opracowaniu dokumentacji HACCP - przeszkoleniu pracownik闚 z zakresu BHP Dzia豉my na terenie ca貫j Polski [..]
2022-11-17 10:41:06
Projekt technologiczny Projekt technologiczny
Przygotujemy projekt technologiczny: - dla lokalu gastronomicznego - firmy cateringowej - zak豉du produkcyjnego Opracujemy - dokumentacj HACCP odpowiedni dla twojego lokalu lub zak豉du produkcyjnego. Dzia豉my od 10 lat na terenie ca貫go kraju zapraszamy do wsp馧pracy Zesp馧 HACPASZ : zamowien [..]
2022-11-02 14:32:05
Lokal gastronomiczny  pomagamy przy jego otwarciu Lokal gastronomiczny pomagamy przy jego otwarciu
Pomo瞠my uruchomi inwestycje od pierwszego kroku........ Krok pierwszy : Doradztwo w zakresie wyboru lokalu pod prowadzon dzia豉lno嗆 Krok drugi: Przygotujemy projekt technologiczny lokalu lub zak陰du gastronomicznego Krok trzeci: Pomo瞠my w doborze oraz zakupie wyposa瞠nia lokalu gastronomiczn [..]
2022-11-02 14:20:48
Pomoc przy otwarciu lokalu gastronomicznego oraz punkt闚 篡wienia zbiorowego Pomoc przy otwarciu lokalu gastronomicznego oraz punkt闚 篡wienia zbiorowego
Pomo瞠my uruchomi inwestycje od pierwszego kroku........ Krok pierwszy : Doradztwo w zakresie wyboru lokalu pod prowadzon dzia豉lno嗆 Krok drugi: Przygotujemy projekt technologiczny lokalu lub zak陰du gastronomicznego Krok trzeci: Pomo瞠my w doborze oraz zakupie wyposa瞠nia lokalu gastronomic [..]
2022-10-12 06:37:55
Chc mie w豉sny zak豉d produkcyjny Chc mie w豉sny zak豉d produkcyjny
Chc chc mie w豉sny zak陰d produkcyjny od czego zacz望 29.11.2022 szkolenie on line - Zasady organizacji pracy w zak豉dzie - Wytyczne remontowe i budowlane - Proces produkcji Kontrole procesu identyfikacja i identyfikowalno嗆 - Dokumentacja systemu HACCP - Zasady nadzoru procesu produ [..]
2022-10-05 14:33:28
Organizacja pracy kuchni w szkole  lub przedszkolu Organizacja pracy kuchni w szkole lub przedszkolu
Organizacja pracy kuchni w szkole lub przedszkolu 22.11.2022: szkolenie on line - Wyposa瞠nie kuchni, utrzymanie nale篡tego stanu technicznego urz康ze i pozosta造ch element闚 wyposa瞠nia pod k徠em wytycznych Systemu HACCP - Higiena osobista personelu : 鈍iadomo嗆 pracownicza odno郾ie stanu zdro [..]
2022-10-05 14:30:58
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz望 Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz望
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz望 15.11.2022 : szkolenie on line - Wytyczne prawa budowlanego odno郾ie lokali gastronomicznych. - Wyposa瞠nie lokali gastronomicznych prawda i mity. - Technologia przygotowywania posi趾闚 o czym nale篡 pami皻a. - Rejestracja w Pa雟twowej Inspekc [..]
2022-10-05 14:29:06
Projekt technologiczny, dokumentacja HACCP Projekt technologiczny, dokumentacja HACCP
Zapraszamy do wsp馧pracy w zakresie: - przygotowywania projekt闚 technologicznych lokali gastronomicznych, zak豉d闚 - opracowania dokumentacji HACCP dla lokali gastronomicznej oraz zak豉d闚 sektora spo篡wczego - szkole BHP dla pracownik闚 lokali gastronomicznych i zak陰d闚 sektora spo篡wczego [..]
2022-09-19 11:44:28
 砰wienie w szkole lub przedszkolu 砰wienie w szkole lub przedszkolu
Organizacja pracy kuchni w szkole lub przedszkolu 27.09.2022: szkolenie on line - Wyposa瞠nie kuchni, utrzymanie nale篡tego stanu technicznego urz康ze i pozosta造ch element闚 wyposa瞠nia pod k徠em wytycznych Systemu HACCP - Higiena osobista personelu : 鈍iadomo嗆 pracownicza odno郾ie stanu z [..]
2022-09-05 09:56:55
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz望 Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz望
Otwieram lokal gastronomiczny od czego zacz望 04.10.2022 : szkolenie on line - Wytyczne prawa budowlanego odno郾ie lokali gastronomicznych. - Wyposa瞠nie lokali gastronomicznych prawda i mity. - Technologia przygotowywania posi趾闚 o czym nale篡 pami皻a. - Rejestracja w Pa雟twowej Inspe [..]
2022-09-05 09:35:36
 HACCP Food track, przyczepy gastronomiczne HACCP Food track, przyczepy gastronomiczne
Opracowujemy dostosowana do prowadzonej dzia豉lno軼i dokumentacj HACCP dla gastronomii mobilnej. Nie stosujemy gotowc闚 oraz niedostosowanych dokument闚 z du篡ch zak陰d闚. Nasza dokumentacja jest tworzona indywidualnie dla klienta . Dokumenty tworzymy w spos鏏 zrozumia造 dla u篡tkownik闚 HAC [..]
2022-05-06 06:28:13
gastronomia gastronomia
Pomagamy w otwarciu lokalu gastronomicznego od A do Z przygotowujemy: - konsultujemy lokal - przygotowujemy projekt technologiczny - pomagamy w zakupie nowego wyposa瞠nia - przygotowujemy dokumentacj HACCP - na 篡czenie klienta jeste鄉y na odbiorze przez Sanepid - przeprowadzamy szkolenie [..]
2022-05-06 06:20:36
samoch鏚 gastronomiczny, przyczepa gastronomiczna samoch鏚 gastronomiczny, przyczepa gastronomiczna
Przygotowujemy do odbioru samochody gastronomiczne oraz przyczepy gastronomiczne oferujemy: - projekty technologiczne samochod闚 gastronomicznych i przyczep - dokumentacje HACCP dla przyczep i samochod闚 gastronomicznych - dokumentacj Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej dla samochod闚 ga [..]
2021-08-03 06:40:05
Projekt technologiczny Projekt technologiczny
Przygotowujemy projekty technologiczne - sklep闚 spo篡wczych - lokali gastronomicznych - zak豉d闚 cateringowych - zak豉d闚 produkuj帷ych artyku造 spo篡wcze - kuchni zak豉d闚 篡wienia zbiorowego Opracowujemy - Dokumentacje HACCP - Dokumentacja Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej Szk [..]
2021-08-03 06:35:02
Ogr鏚ki gastronomiczne i restauracyjne - start biznesu Ogr鏚ki gastronomiczne i restauracyjne - start biznesu
Pomagamy w organizacji ogr鏚k闚 piwnych i restauracyjnych - Opracowanie projekt闚 gastronomicznych stanowisk gastronomicznych. - Opracowywanie dokumentacji wymaganej przez Sanepid : Dobra Praktyka Praktyka Produkcyjna i Higieniczna, dokumentacja HACCP. - Pomoc w wype軟ieniu wniosk闚 do S [..]
2020-05-20 07:57:38
Food tracki, przyczepy gastronomiczne - przygotowanie do odbioru przez Sanepid Food tracki, przyczepy gastronomiczne - przygotowanie do odbioru przez Sanepid
Przygotowujemy do odbioru przez Sanepid - samochody gastronomiczne -przyczepy - wyspy gastronomiczne - ogr鏚ki piwne - samochody sklepy Oferujemy - projekty technologiczne inwestycji - dokumentacje HACCP - szkolenia BHP - pomoc w przygotowaniu si do odbioru przez Sanepid - pomoc w przygo [..]
2020-05-12 14:36:12
Dostosowanie istniej帷ego lokalu do pracy w czasie epidemii Dostosowanie istniej帷ego lokalu do pracy w czasie epidemii
Oferujemy pomoc w zakresie - przeorganizowania pracy lokalu i dostosowania go do sprzeda篡 da na wynos - dostosowania dokumentacji HACCP do rezimu sanitranego obowi您uj帷ego w stanie epidemii - dostarczania 鈔odk闚 ochroby osobistej dla pracownik闚 gastronomii : rekawiczki, maseczki - sprzed [..]
2020-05-02 13:23:04
Lokal gastronomiczny - przygotowanie do prowadzenia dzia豉lno軼i Lokal gastronomiczny - przygotowanie do prowadzenia dzia豉lno軼i
Oferujemy Przygotowanie lokalu gastronomicznego do odbioru przez Sanepid - opracowanie projektu technologicznego lokalu - opracowanie dokumentacji Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej - szkolenia BHP - wyposa瞠nie lokalu w meble i sprzet gastronomiczny - 鈔odki ochrony osobistej dla [..]
2020-05-02 13:10:31
Sanepid w kuchni lokalu gastronomicznego Sanepid w kuchni lokalu gastronomicznego
Sanepid w kuchni lokalu gastronomicznego Warszawa 19.11.2019 w godzinach 10.00-16.00 lokalizacja Sali szkoleniowej 1 km od Dworca Centralnego Plan szkolenia - Zasady Dobrej Praktyki Higienicznej w zakresie pracy kuchni, wytycznych higienicznych stawianym pracownikom lokali gastronomicznych [..]
2019-10-17 10:51:31
Szkolenie nt. Moja gastronomia od czego zacz望 Szkolenie nt. Moja gastronomia od czego zacz望
Szkolenie nt. Moja gastronomia od czego zacz望 28.06.2018 w Warszawie odb璠zie si kolejna edycja szkolenia " Moja gastronomia od czego zacz望" serdecznie zapraszamy na nie osoby zainteresowane otwarciem lokalu gastronomicznego lub zakupem pojazdu gastronomicznego Podczas szkolenia om闚imy: - w [..]
2019-06-07 13:15:01
Przedszkola,興obki - Sanepid zasady odbioru Przedszkola,興obki - Sanepid zasady odbioru
Dzia豉my na rynku od 7 lat pomagamy w otwarciu jednostek o鈍iatowych Oferujemy konsultacje dotyczace budynk闚, w kt鏎ych dzia豉lno嗆 ma by prowadzona - projekty architektoniczne predszkoli i 興obk闚 - nadz鏎 BHP nad projektem architektonicznym i pracami budowlanymi - projekty technologiczne k [..]
2019-06-07 10:16:28
Lokal gastronomiczny -Sanepid odbi鏎 Lokal gastronomiczny -Sanepid odbi鏎
Oferujemy pomoc w przygotowaniu lokalu gstronomicznego do odbioru przez Sanepid: Przygotowujemy: - projekty technologiczne lokali gastronomicznych -dokumentacj HACCP Dobieramy odpowiednie dla lokalu meble i wyposa瞠nie firm Stalgast i Hendi Oferujemy r闚nie -szkolenie BHP dla kad [..]
2019-06-07 10:12:32
Ogr鏚ki gastronomiczne, stoiska gastronomiczne -Sanepid zasady odbioru Ogr鏚ki gastronomiczne, stoiska gastronomiczne -Sanepid zasady odbioru
Oferujemy pomoc w rozpocz璚iu dzia豉lno軼i dla ogr鏚k闚 piwnych, food track-闚, przyczep gastronomicznych Przygotowujemy: - projekty technologiczne ogr鏚k闚, stoisk gastronomicznych mobilnych i stacjonarnych oraz pojazd闚 gastronomicznych -dokumentacj HACCP dostosowan do prowadzonej dzia豉l [..]
2019-06-07 10:07:29
Przedszkola,興obki - przygotowanie do odbioru przez Sanepid Przedszkola,興obki - przygotowanie do odbioru przez Sanepid
Oferujemy konsultacje dotyczace budynk闚, w kt鏎ych dzia豉lno嗆 ma by prowadzona - projekty architektoniczne predszkoli i 興obk闚 - nadz鏎 BHP nad projektem architektonicznym i pracami budowlanymi - projekty technologiczne kuchni + dokumentacj HACCP dla dzia豉ln軼i zwi您anej z przygotowywaniem [..]
2019-05-06 07:46:06
Ogr鏚ki gastronomiczne, stoiska gastronomiczny przygotowania do odbioru przez Sanepid Ogr鏚ki gastronomiczne, stoiska gastronomiczny przygotowania do odbioru przez Sanepid
Oferujemy pomoc w rozpocz璚iu dzia豉lno軼i. Przygotowujemy: - projekty technologiczne ogr鏚k闚, stoisk gastronomicznych mobilnych i stacjonarnych -dokumentacj HACCP dostosowan do prowadzonej dzia豉lno軼i - wyposa瞠nie (sprz皻, zastaw sto這w, 鈔odki czysto軼i) -szkolenie BHP dla kadr [..]
2019-05-06 07:39:13
Food tracki, przyczepy gastronomiczne - przygotowanie do odbioru przez Sanepid Food tracki, przyczepy gastronomiczne - przygotowanie do odbioru przez Sanepid
Pomagamy w rozpocz璚iu dzia豉lno軼i i zatwierdzeniu przez Sanepid Oferujemy: - projekty technologiczne pojazd闚 -dokumentacja HACCP -szkolenie BHP - sprz皻 odpowiedni dla pojazd闚 gastronomicznych Dzia豉my na terenie calego kraju [..]
2019-05-06 07:34:29
Lokal gastronomiczny - przygotowanie do prowadzenia dzia豉lno軼i Lokal gastronomiczny - przygotowanie do prowadzenia dzia豉lno軼i
Oferujemy pomoc w przygotowaniu lokalu gstronomicznego do odbioru: Przygotowujemy: - projekty technologiczne lokali gastronomicznych -dokumentacja HACCP Dobieramy odpowiednie dla lokalu meble i wyposa瞠nie firm Stalgast i Hendi Oferujemy r闚nie -szkolenie BHP dla kadry kierowniczej i [..]
2019-05-06 07:30:47
Przedszkole/興obek  odbi鏎 przez Sanepid Przedszkole/興obek odbi鏎 przez Sanepid
Szkolenie pt. M鎩 nowy biznes: 興obek, przedszkole czyli jak zgodnie z prawem rozpocz望 dzia豉lno嗆 28.03.2019 - Jak wybra odpowiedni lokal: wytyczne dla pomieszcze edukacyjnych, szatni i sanitariat闚 - Przeznaczenie budynku jakie powinno by i w jaki spos鏏 je zmieni - Plac zabaw i [..]
2019-03-05 10:39:39
 szkolenie szkolenie "Moja gastronomia od czego zacz望"
25.03.2019 w Warszawie odb璠zie si kolejna edycja szkolenia " Moja gastronomia od czego zacz望" serdecznie zapraszamy na nie osoby zainteresowane otwarciem lokalu gastronomicznego lub zakupem pojazdu gastronomicznego Podczas szkolenia om闚imy: - wytyczne stawiane lokalom gastronomicznym, pojazd [..]
2019-03-05 10:36:53
Przedszkole/興obek  odbi鏎 przez Sanepid Przedszkole/興obek odbi鏎 przez Sanepid
Pomagamy w - przygotowaniu projektu technologicznego lokalu zatwierdzonego przez rzeczoznawc ds. sanitarnych - konsultujemy projekty pomieszczen przedszkolnych (edukacja i kuchnia) - przekazujemy wytyczne BHP odno郾ie sal edukacyjnych - przygotowujemy projekty technologiczne kuchni/ rozdzielni [..]
2019-01-31 15:44:39
Samoch鏚 gastronoiczny  odbi鏎 przez Sanepid Samoch鏚 gastronoiczny odbi鏎 przez Sanepid
Pomagamy - w przygotowaniu projektu technologicznego pojazd闚 gastronomicznych - pomoc w wyposazeniu pojazdu w sprzet i urz康zenia gastronomiczne (oferty dostosowane do potrzeb klient闚) - przygotowaniu dokumentacji HACCP/dokumentacji Dobrej Praktyki produkcyjnej i Higienicznej - szkolenia BHP [..]
2019-01-31 15:36:23
Lokal gastronomiczny odbi鏎 przez Sanepid Lokal gastronomiczny odbi鏎 przez Sanepid
Pomagamy w: - przygotowaniu projektu technologicznego lokalu zatwierdzonego przez rzeczoznawc ds. sanitarnych - pomocy w wyposazeniu lokalu w sprzet i urz康zenia gastronomiczne (oferty dostosowane do potrzeb klient闚) - przygotowaniu dokumentacji HACCP/dokumentacji Dobrej Praktyki produkcyjnej [..]
2019-01-31 15:32:51
Szkolenie pt.  M鎩 nowy biznes:  興obek, przedszkole czyli  jak  zgodnie z prawem rozpocz望 dzia豉ln Szkolenie pt. M鎩 nowy biznes: 興obek, przedszkole czyli jak zgodnie z prawem rozpocz望 dzia豉ln
22.11.2018 w Warszawie odbywa si b璠zie szkolenie dla os鏏 zainteresowanych otwarciem przedszkola i 興obka : M鎩 nowy biznes przedszkole, 興obek, na kt鏎ym omawiane bed zagadnienia zwi您ane z wytycznymi Sanepidu dotycz帷ymi higieny szkolnej oraz zaplecza gastronomicznego. Na facebooku umieszcz [..]
2018-11-12 10:45:03
Szkolenie pt.  M鎩 nowy biznes:  興obek, przedszkole czyli  jak  zgodnie z prawem rozpocz望 dzia豉ln Szkolenie pt. M鎩 nowy biznes: 興obek, przedszkole czyli jak zgodnie z prawem rozpocz望 dzia豉ln
Szkolenie pt. M鎩 nowy biznes: 興obek, przedszkole czyli jak zgodnie z prawem rozpocz望 dzia豉lno嗆 26.10.2018 - Jak wybra odpowiedni lokal: wytyczne dla pomieszcze edukacyjnych, szatni i sanitariat闚 - Przeznaczenie budynku jakie powinno by i w jaki spos鏏 je zmieni - Plac zabaw i [..]
2018-10-03 10:35:45
Szkolenie nt. Moja gastronomia od czego zacz望 Szkolenie nt. Moja gastronomia od czego zacz望
12.10.2018 w Warszawie odb璠zie si kolejna edycja szkolenia " Moja gastronomia od czego zacz望" serdecznie zapraszamy na nie osoby zainteresowane otwarciem lokalu gastronomicznego lub zakupem pojazdu gastronomicznego Podczas szkolenia om闚imy: - wytyczne stawiane lokalom gastronomicznym, pojazd [..]
2018-10-03 10:33:42
 Szkolenie: Moja gastronomia od czego zacza Szkolenie: Moja gastronomia od czego zacza
!2.10.2018 w warszawie odb璠zie si kolejna edycja szkolenia " Moja gastronomia od czego zacz望" serdecznie zapraszamy na nie osoby zainteresowane otwarciem lokalu gastronomicznego lub zakupem pojazdu gastronomicznego Podczas szkolenia om闚imy: - wytyczne stawiane lokalom gastronomicznym, pojaz [..]
2018-10-03 10:06:30
Przygotowanie lokalu gastronomicznego, samochodu/przyczepy gastronomicznej ddo odbioru przez SANEPID Przygotowanie lokalu gastronomicznego, samochodu/przyczepy gastronomicznej ddo odbioru przez SANEPID
POMO浩MY W - opracowaniu projektu technologicznego dla lokalu gastronomicznego zatwierdzonego przez rzeczoznawc ds. sanitarnych - opracowaniem dokumentacji HACCP (pe軟a dokumentacja ksi璕a Dobrej Praktyki produkcyjnej i higienicznej, instruckje stanowiskowe i formularze kontrolne, ksi璕a HACCP [..]
2018-06-25 10:20:57
Projekty technologiczne, dokumentacja HACCP, BHP Projekty technologiczne, dokumentacja HACCP, BHP
Jestesmy firm, kt鏎a pomaga uczestnikom forum od roku 2012 do tej pory pomoglismy zrealizowa pragnienia jego uczestnik闚 w zakresie - Przygotowania projekt闚 technologicznych lokali gastronomicznych. - Opracowywaniem dokumentacji HACCP:nie oferujemy gotowc闚, nasza dokumentacja dostosowana j [..]
2018-05-07 15:00:48
BHP w lokalu gastronomicznym szkolenia dla w豉軼icieli i kierownik闚  lokali gastronomicznych BHP w lokalu gastronomicznym szkolenia dla w豉軼icieli i kierownik闚 lokali gastronomicznych
BHP w lokalu gastronomicznym szkolenia dla w豉軼icieli i kierownik闚 lokali gastronomicznych Warszawa 01.06.2018 - Obowi您ki w豉軼iciela oraz kierownika lokalu. - Zasady przyj璚ia nowego pracownika do pracy – wytyczne przepis闚 prawa. - Szkolenia wst瘼ne i okresowe : zasady ich przeprow [..]
2018-05-07 11:24:24
Szkolenie Moja gastronomia od czego zacza 25.05.2018 Szkolenie Moja gastronomia od czego zacza 25.05.2018
Wiosna to czas kiedy realizujemy nasze marzenia zwi您ane z gastronomi. Rozgl康amy si za lokalem, miejscem na ogr鏚ek piwny poszukujemy idealnej przyczepy lub food tracka. Od czego zacz望, jak przygotowa si do sezonu? Na naszym szkoleniu odpowiemy na wszystkie pytania zwi您ane ze startem !!! [..]
2018-05-07 11:03:34
Moja gastrnomia od czego zacz望 -  szkolenie BHP dla w豉軼ieli i kierownik闚 lokali Moja gastrnomia od czego zacz望 - szkolenie BHP dla w豉軼ieli i kierownik闚 lokali
Szkolenie BHP dla w豉軼icieli i kierownik闚 lokali gastronomicznych i pojazd闚 gastronomicznych 22.11.2017 w Warszawie 1. Obowi您ki w豉軼iciela, kierownika lokalu w 鈍ietle przepis闚 BHP 2. Szkolenia wst瘼ne BHP dla pracownik [..]
2017-11-06 14:40:36
MOja gastronomia od czego zacza otwieram lokal gastronomiczny MOja gastronomia od czego zacza otwieram lokal gastronomiczny
zkolenie Moja gastronomia od czego zacz望: Otwieram lokal gastronomiczny Warszawa 21.11.2017 w godzinach 10.00-14.00 - Lokal czy pojazd na co zwr鏂i uwag przy wyborze i jak podj望 odpowiedni decyzje - Zasady organizacji pracy w zale積o軼i od wielko軼i zaplecza kuchennego - [..]
2017-11-06 14:30:43
MOja gastronomia od czego zacza otwieram lokal gastronomiczny MOja gastronomia od czego zacza otwieram lokal gastronomiczny
zkolenie Moja gastronomia od czego zacz望: Otwieram lokal gastronomiczny Warszawa 27.10..2017 w godzinach 10.00-14.00 - Lokal czy pojazd na co zwr鏂i uwag przy wyborze i jak podj望 odpowiedni decyzje - Zasady organizacji pracy w zale積o軼i od wielko軼i zaplecza kuchennego - [..]
2017-10-04 15:58:08
Moja gastronomia od czego zacz望: Otwieram lokal gastronomiczny Moja gastronomia od czego zacz望: Otwieram lokal gastronomiczny
Szkolenie Moja gastronomia od czego zacz望: Otwieram lokal gastronomiczny Warszawa 10.09.2017 w godzinach 10.00-14.00 - Lokal czy pojazd na co zwr鏂i uwag przy wyborze i jak podj望 odpowiedni decyzje - Zasady organizacji pracy w zale積o軼i od wielko軼i zaplecza kuchennego - Remont [..]
2017-08-23 10:06:52
 
STRONA G紟NA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.