![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: LOKAL GASTRONOMICZNY W CZASIE KORONAWIRUSA |
|||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
W czasie Epidemii Główny Inspektor Sanitarny zwraca uwagę na konieczność przestrzegania kluczowych zasad higieny, których brak może skutkować nałożeniem kar ze strony Pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej na właścicieli lokali gastronomicznych.
Kluczowe zasady obejmują: Higienę Pracowniczą w przestrzegania zassad higirny na stanowisku pracy , dokumentowania incydentów związanych z zachorowaniem na koronawirusa, zasady obsługi klientów - Poprawność prac porządkowych z zastosowaniem wyłącznie profesjonalnych środków do mycia i dezynfekcji, które dostały pozwolenie do stosowania w sektorze gastronomii i zakładów przemysłu spożywczego - Dokumentacji HACCP zawierajacej szczegółowe zapisy w zakresie higieny osobistej, oraz prac porządkowych w loalu Jezeli macie pytania w tej materii to piszcie myśle,że razem przetrwamy ten trudny czas Hanna Półtorak HACPASZ - projekty technologiczne lokali - dostawa środków do mycia i dezynfekcji oraz środków higieny osobistej - dokumentacja HACCP |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Państwowa Inspekcja sanitarna ruszyła w teren oraz wznowione zostały odbiory lokali gastronomicznych oraz sklepów, szkół, żłobków i przedszkoli.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:15:15 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|