FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / HACCP W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

HACCP W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH

Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 23
Wypowiedzi: 551
Post 1 napisany 2012-01-17 o godzinie 09:38:49.
Witam wszystkich na forum
Jesteśmy firmą doradczo-szkoleniową pomagającą wdrażać wymagany przepisami prawa (ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia) system bezpieczeństwa żywności HACCP:
- w zakładach gastronomicznych
- domach weselnych,
-pensjonatach
-barach
-gospodarstwach agroturystycznych prowadzących wyżywienie dla turystów
- stołówkach szkolnych i pracowniczych
- oraz u drobnych producentów i dystrybutorów żywności (przyczepy gastronomiczne, sklepiki szkolne)
Organizujemy szkolenia w zakresie bezpieczeństwa żywności i wymagań prawa. Program szkolenia dostosowany może być indywidualnie do potrzeb odbiorcy Zapraszamy do współpracy. Szczegóły na temat działalności firmy znajdziecie Państwo na stronie internetowej www.haccp-gmp.com.pl

Pozdrawiam serdecznie Hanna Półtorak - firma HACPASZ
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: ADMIN
forumforum

Tematy: 14
Wypowiedzi: 86
Post 2 napisany 2012-01-17 o godzinie 09:42:53.
Zapraszam do dodania bezpłatnej prezentacji Państwa firmy w katalogu firm: www.forumgastronomiczne.pl/firmy/ lub proszę o kliknięcie w górnej części strony "KATALOG FIRM".
 
Autor: haccp-trojmiasto


Wypowiedzi: 1
Post 3 napisany 2012-01-30 o godzinie 12:54:33.
Witam.

Jesteśmy firmą zajmującą się ochroną HACCP . Nazywamy się Trójmiejskie Centrum DDD i działamy na rynku od prawie 30 lat. Przyjmujemy zlecenia na terenie Województwa Pomorskiego. Gwarantujemy solidną ochronę, bardzo przystępne ceny usług, skuteczność w 100% oraz dyskrecję.

Zapraszamy na naszą stronę: www.szkodniki-haccp.pl

Trójmiejskie Centrum DDD
!
 
Autor: HACCP Alicja Dowiedczyk


Wypowiedzi: 7
Post 4 napisany 2012-11-13 o godzinie 10:55:35.
Dzień dobry,

Nazywam się Alicja Dowiedczyk i również zachęcam do zapoznania się z moją ofertą. Od wielu lat pomagam swoim klientom sprostać obowiązkowi HACCP - tworzę dokumentację, wdrażam system i prowadzę szkolenia.

Co więcej?
- prowadzę swoją, małą firmę - sama decyduje o cenach - duża elastyczność w negocjacjach,
- przez 8 lat zdążyłam zdobyć na tyle doświadczenia, by móc powiedzieć że jestem nie tylko wyuczonym "teoretykiem", ale wiem jak praktycznie podejść do sprawy,
- każdego klienta traktuję indywidualnie, wiedząc że nie ma dwóch takich samych przypadków i potrzeb; nie korzystam z gotowców czy też szablonów - to się nie sprawdza, niespójność wyjdzie przy pierwszej kontroli,
- staram się unikać przerostu formy nad treścią,
- biorę pełna odpowiedzialność za swoją pracę, na każdej stronie dokumentacji podpisuję się własnoręcznie, jeśli konieczne są poprawki wykonuję je nieodpłatnie,
- przy współpracy staję się dla klienta jego "prywatnym sanepidowcem", zajrzę w każdy kąt i wskażę błędy tylko po to, by pomóc poprawić niedoskonałości; poprzez to wizyta Sanepidu nie musi wiązać się już ze stresem i niepokojem,
- nawet po zakończeniu współpracy ze swoimi klientami utrzymuje kontakt i zawsze służę radą i pomocą,
-oczywiście posiadam kierunkowe wykształcenie (mgr inż Technologii Żywności +dodatkowe kursy i szkolenia).

- oferuję również kompleksowe usługi: wykonanie projektu technologicznego niezbędnego do uruchomienia obiektu + projekt dokumentacji HACCP

Po niskich kosztach i zachowaniem zdrowego rozsądku tez można wdrożyć HACCP!

Więcej na www.arscogito.pl

Pozdrawiam
Alicja Dowiedczyk
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 23
Wypowiedzi: 551
Post 5 napisany 2013-05-29 o godzinie 13:11:28.
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych otwarciem własnego lokalu gastronomicznego zapraszam na szkolenie nt Przygoda z gastronomią – czyli jak otworzyć własny lokal
Warszawa dnia 25.06.2013
Godz. 10.00-14.00
Program szkolenia
1. Jak wybrać odpowiedni lokal
2. Wymagania stawiane osobom zatrudnionym w gastronomii
3. Rejestracja w SANEPIDZIE Krok po kroku
4. Urzędowa kontrola
W zakładce ogłoszenia znajdziecie Państwo wszystkie informacje odnośnie kontaktu z organizatorem i ceną szkolenia serdecznie zapraszam
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.9.170
Data: 2025-05-19
Czas: 10:09:29
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: HACCP W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "haccp w lokalach gastronomicznych" w grupie "haccp gmp ghp"
TAGI: lokal gastronomiczny (34)    lokale gastronomiczne (24)    haccp (17)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Rozmiar Przyczepy    Oddzielanie się cienkiego spodu ciasta po upieczeniu   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.