FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / HACCP
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM HACCP NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI STATYSTYKI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Szkolenie Pełnomocnik i Auditor Systemu HACCP
W gastronomii przygotowuje się dokumentacje w oparciu o system HACCP nie wyznacza się Pełnomocnika ani auditorów nie ma takiej potrzeby.  Zakres szkoleń o którym piszecie  powinien być dedykowany zakładom produkcyjnym. 18.03.2015 w Warszawie organizowana będzie kolejna edycja warsztatów poświęcon [..]
Infox 4 1389
Jak to jest z tymi punktami krytycznymi
Zapraszam na szkolenie 18.11.2015 organizowane w Warszawie  odnośnie wymagań stawianym lokalom gastronomicznym i  dokumentacji HACCP pozdrawiam  Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl [..]
blue 4 2063
Szkolenie z zakresu systemu HACCP w Krakowie
Szkolenie Pełnomocnik i auditor wewnętrzny Systemu HACCP DLA KOGO: szkolenie przeznaczone jest dla kandydatów na Pełnomocników ds. systemu HACCP; auditorów wewnętrznych; wszystkich osób zainteresowanych podniesieniem kwalifikacji zawodowych; KORZYŚCI: szkolenie przygotuje przyszłych pełnomocni [..]
Infox 1 1050
Księga HACCP oraz GMP/GHP
Szanowny Panie forum jak sama nazwa wskazuje to miejsce na dyskusje i osoba umieszczająca  wątki powinna umieć bronić  swoje racje a nie zakładać na forum  tabliczkę ZAKAZ WSTĘPU DLA INNYCH FOROWICZÓW.  Jeżeli chodzi o wytrwałość to na forum wypowiadam się od 2012 roku a moje  wypowiedzi mają charak [..]
JakubM 9 3413
kolory desek HACCP
urzywa się pisze przez ż czyli używa :) [..]
zajbox 6 20479
OTWARCIE KEBABA
Urządzenia gastronomiczne , serwis 48h , projekty oraz doradztwo i szkolenia personelu. Tel. 693-211-160 sklep-wencel.pl www.wencel.pl [..]
aslam 10 3427
Szkolenie z systemu HACCP - pytanie o trenera
Do informacji dotyczącej szkolenia wkradł się błąd szkolenie będzie odbywało się 08.09.2015 serdecznie zapraszam Hanna Półtorak [..]
marta_k135 3 1445
Tymczasowy odbiór sanepidu, brak HACCP i GHP
Dzień dobry, Przede wszystkim staraj się dopilnować terminu wyznaczonego przez Sanepid - inaczej mogą robić problemy, nawet zamknąć Twój biznes. W sumie jak najwcześniej, jeśli uda Ci się zrobić HACCP - idź do Sanepidu i przedstaw im pełną dokumentację. Na pewno sobie nie zaszkodzisz, a najwyżej [..]
ceokiusz 2 4152
Internetowy Kurs Minimum Sanitarne robił ktoś?
Robił ktoś szkolenie on-line na www.minimumsanitarne.pl ? Proszę o opinie :) [..]
medanest 1 1587
Handel obwoźny- mala gastronomia
igdy dosyć wiedzy i ich źródeł powinno być jak najwięcej.  Ja osobiście polecam jednak do korzystania z forum gastronomicznego gdyż wśród wypowiedzi znajdziecie odpowiedzi ekspertów, technologów i konstruktorów samochodów i przyczep gastronomicznych. Nasze forum to kopalnia wiedzy dla nie jednego z [..]
endriu 5 14534
Przyczepa Gastronomiczna a przepisy
Witam Zakupiłem przyczepę gastronomiczną z wyposażeniem. W tej chwili myślę o stałym punkcie-miejsce niedaleko akademików, Politechniki i innych uczelni. Problem w tym, że jest to teren szkoły. Miejsce nie jest problemem, bo lokalizacja dobra, no i nie muszę się martwić, że ktoś będzie złośliwy i [..]
robert_30_1980 1 2329
Pomoc przy otwarciu lokalu, projektowaniu wyposażenia, dokumentacji i wyszkoleniu pracowników.
Podam jeszcze maila do bezpośredniego kontaktu: fabooster@gmail.com [..]
fabooster 2 1182
posiłki tylko na dowóz/ jakie wymagania?
Pytanie jest na poziomie PROJEKTU TECHNOLOGICZNEGO. [..]
maksik777 6 4401
szkolenie
Witam:) Posiadam wyższe wykształcenie inżynier towaroznawstwa specjalność jakość żywności, technika żywienia zbiorowego i dyplom kucharza. Czy będę musiała odbywa szkolenie GHP/GMP? Pani z sanepidu powiedziała, że dyplomy im nic nie mówią i żebym przyniosła jakiś dokument co mogę robić po takich stu [..]
goocha 1 1017
HACCP w lokalach gastronomicznych
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych otwarciem własnego lokalu gastronomicznego zapraszam na szkolenie nt Przygoda z gastronomią – czyli jak otworzyć własny lokal Warszawa dnia 25.06.2013 Godz. 10.00-14.00 Program szkolenia 1. Jak wybrać odpowiedni lokal 2. Wymagania stawiane osob [..]
HACPASZ Hanna Półtorak 5 2248
FORUM GASTRONOMICZNE HACCP
OSTATNIO DODANE TEMATY: zakup pieca - unox czy retigo    blat do baru sushi    blat do baru sushi   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.