![]() |
FORUM HACCP | NOWY TEMAT |
TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
Szkolenie Pełnomocnik i Auditor Systemu HACCP W gastronomii przygotowuje się dokumentacje w oparciu o system HACCP nie wyznacza się Pełnomocnika ani auditorów nie ma takiej potrzeby. Zakres szkoleń o którym piszecie powinien być dedykowany zakładom produkcyjnym. 18.03.2015 w Warszawie organizowana będzie kolejna edycja warsztatów poświęcon [..] |
Infox | 4 | 1883 | |
Jak to jest z tymi punktami krytycznymi Zapraszam na szkolenie 18.11.2015 organizowane w Warszawie odnośnie wymagań stawianym lokalom gastronomicznym i dokumentacji HACCP pozdrawiam Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl [..] |
blue | 4 | 2548 | |
Szkolenie z zakresu systemu HACCP w Krakowie Szkolenie Pełnomocnik i auditor wewnętrzny Systemu HACCP DLA KOGO: szkolenie przeznaczone jest dla kandydatów na Pełnomocników ds. systemu HACCP; auditorów wewnętrznych; wszystkich osób zainteresowanych podniesieniem kwalifikacji zawodowych; KORZYŚCI: szkolenie przygotuje przyszłych pełnomocni [..] |
Infox | 1 | 1377 | |
Księga HACCP oraz GMP/GHP Szanowny Panie forum jak sama nazwa wskazuje to miejsce na dyskusje i osoba umieszczająca wątki powinna umieć bronić swoje racje a nie zakładać na forum tabliczkę ZAKAZ WSTĘPU DLA INNYCH FOROWICZÓW. Jeżeli chodzi o wytrwałość to na forum wypowiadam się od 2012 roku a moje wypowiedzi mają charak [..] |
JakubM | 9 | 4381 | |
kolory desek HACCP urzywa się pisze przez ż czyli używa :) [..] |
zajbox | 6 | 23920 | |
OTWARCIE KEBABA Urządzenia gastronomiczne , serwis 48h , projekty oraz doradztwo i szkolenia personelu. Tel. 693-211-160 sklep-wencel.pl www.wencel.pl [..] |
aslam | 10 | 4218 | |
Szkolenie z systemu HACCP - pytanie o trenera Do informacji dotyczącej szkolenia wkradł się błąd szkolenie będzie odbywało się 08.09.2015 serdecznie zapraszam Hanna Półtorak [..] |
marta_k135 | 3 | 1783 | |
Tymczasowy odbiór sanepidu, brak HACCP i GHP Dzień dobry, Przede wszystkim staraj się dopilnować terminu wyznaczonego przez Sanepid - inaczej mogą robić problemy, nawet zamknąć Twój biznes. W sumie jak najwcześniej, jeśli uda Ci się zrobić HACCP - idź do Sanepidu i przedstaw im pełną dokumentację. Na pewno sobie nie zaszkodzisz, a najwyżej [..] |
ceokiusz | 2 | 4658 | |
Internetowy Kurs Minimum Sanitarne robił ktoś? Robił ktoś szkolenie on-line na www.minimumsanitarne.pl ? Proszę o opinie :) [..] |
medanest | 1 | 1913 | |
Handel obwoźny- mala gastronomia igdy dosyć wiedzy i ich źródeł powinno być jak najwięcej. Ja osobiście polecam jednak do korzystania z forum gastronomicznego gdyż wśród wypowiedzi znajdziecie odpowiedzi ekspertów, technologów i konstruktorów samochodów i przyczep gastronomicznych. Nasze forum to kopalnia wiedzy dla nie jednego z [..] |
endriu | 5 | 15946 | |
Przyczepa Gastronomiczna a przepisy Witam Zakupiłem przyczepę gastronomiczną z wyposażeniem. W tej chwili myślę o stałym punkcie-miejsce niedaleko akademików, Politechniki i innych uczelni. Problem w tym, że jest to teren szkoły. Miejsce nie jest problemem, bo lokalizacja dobra, no i nie muszę się martwić, że ktoś będzie złośliwy i [..] |
robert_30_1980 | 1 | 2856 | |
Pomoc przy otwarciu lokalu, projektowaniu wyposażenia, dokumentacji i wyszkoleniu pracowników. Podam jeszcze maila do bezpośredniego kontaktu: fabooster@gmail.com [..] |
fabooster | 2 | 1516 | |
posiłki tylko na dowóz/ jakie wymagania? Pytanie jest na poziomie PROJEKTU TECHNOLOGICZNEGO. [..] |
maksik777 | 6 | 5813 | |
szkolenie Witam:) Posiadam wyższe wykształcenie inżynier towaroznawstwa specjalność jakość żywności, technika żywienia zbiorowego i dyplom kucharza. Czy będę musiała odbywa szkolenie GHP/GMP? Pani z sanepidu powiedziała, że dyplomy im nic nie mówią i żebym przyniosła jakiś dokument co mogę robić po takich stu [..] |
goocha | 1 | 1301 | |
HACCP w lokalach gastronomicznych Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych otwarciem własnego lokalu gastronomicznego zapraszam na szkolenie nt Przygoda z gastronomią – czyli jak otworzyć własny lokal Warszawa dnia 25.06.2013 Godz. 10.00-14.00 Program szkolenia 1. Jak wybrać odpowiedni lokal 2. Wymagania stawiane osob [..] |
HACPASZ Hanna Półtorak | 5 | 2623 | |
FORUM GASTRONOMICZNE HACCP |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|