FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / OTWARCIE KEBABA
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

OTWARCIE KEBABA

Autor: aslam


Tematy: 2
Wypowiedzi: 4
Post 1 napisany 2013-03-12 o godzinie 10:10:26.
Witam

szukam osoby lub firmy która pomoze przy otwarciu kebaba chodzi o projekt i zrobienie wszystkiego pod sanepid lokal juz mam wczesniej tam była tez prowadzona gastronomia pilne prosze o kontakt adres drescher@poczta.onet.eu
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: Hurtownia Gastronomiczna
forumforum

Wypowiedzi: 85
Post 2 napisany 2013-03-12 o godzinie 10:13:27.
Nasza firma może wykonać projekt technologiczny, oferujemy również doradztwo techniczne i handlowe.
 
Autor: aslam


Tematy: 2
Wypowiedzi: 4
Post 3 napisany 2013-03-12 o godzinie 10:15:39.
prosze napisac cena na email ile to kosztuje
 
Autor: Hurtownia Gastronomiczna
forumforum

Wypowiedzi: 85
Post 4 napisany 2013-03-12 o godzinie 10:16:28.
wiadomość wysłana.
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak
forumforumforumforumforum

Tematy: 10
Wypowiedzi: 497
Post 5 napisany 2013-03-13 o godzinie 14:22:05.
Witam ja natomiast oferuje pomoc w opracowaniu dokumentacji wymaganej przez SANEPID oraz szkolenia z zakresu systemu HACCP pozdrawiam Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
Autor: EPEX Firma Inżynierska
forum

Wypowiedzi: 45
Post 6 napisany 2013-03-13 o godzinie 21:28:39.
Dobry wieczór.
Jeżeli wcześniej w lokalu była prowadzona gastronomia to nie ma obowiązku wykonywania projektu technologicznego, chyba, że był wykonany remont lub adaptacja. Wymagane jest opracowanie dokumentacji HACCP, jego wdrożenie i szkolenie pracowników.
Pozdrawiam.

Rzeczoznawca ds. HACCP. Biegły Sądowy. Wykładowca HACCP.
Rzeczoznawca z Listy Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej.

604 258 220
e-mail: ekspert.haccp@gmail.com
Rzeczoznawca ds. HACCP
 
Autor: spec gastronomiczny
forumforumforum

Wypowiedzi: 126
Post 7 napisany 2013-03-14 o godzinie 23:04:45.
Kebab to prosta gastronomia, po co płacić za projekt.. A co do systemu haccp to każdemu jest wciskany na siłe, bo niby jest potrzebny a tak naprawdę to taka formalność i nie musi być wdrożona odrazu przy otwarciu lokalu
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak
forumforumforumforumforum

Tematy: 10
Wypowiedzi: 497
Post 8 napisany 2013-03-15 o godzinie 13:03:22.
Witam żeby uzyskać zgodę na prowadzenie lokalu gastronomicznego jest wymagane opracowanie i wdrożenie zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej czyli warunków wstępnych HACCP, sam HACCP (analizę zagrożeń) można opracować już w trakcie pracy lokalu . Proszę pamięta ćo tym , że Zgodnie z ustawą o żywności i żywieniu brak systemu HACCP jest karany mandatem . Drogi Specu warto zapoznać się z przepisami zanim będziesz namawiał do ich łamania. Pozdrawiam
 
OTWARCIE KEBABA
Autor: VipGastro


Wypowiedzi: 23
Post 9 napisany 2013-03-18 o godzinie 22:55:29.
A ja mogę zaoferować sprzęt gastronomiczny używany od nas z komisu. Na każdy sprzęt jest gwarancja rozruchowa a ceny o połowę niższe względem nowego.

Pozdrawiam VipGastro
Pozdrawiam

VipGastro

ul. Kuropatwy 40, 02-892 Warszawa
mobile: +48 606 900 027, +48 606 900 023
www: www.vipgastro.pl
mail: biuro@vipgastro.pl
facebook: http://www.facebook.com/VipGastro

 
Autor: Wencel


Wypowiedzi: 10
Post 10 napisany 2013-04-23 o godzinie 09:51:10.
Urządzenia gastronomiczne , serwis 48h , projekty oraz doradztwo i szkolenia personelu.
Tel. 693-211-160 sklep-wencel.pl www.wencel.pl
OTWARCIE KEBABA
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.228.220.31
Data: 2020-08-10
Czas: 04:14:22
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: OTWARCIE KEBABA
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "otwarcie kebaba" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
TAGI: urządzenia gastronomiczne (37)    projekt technologiczny (14)    lokal gastronomiczny (34)    projekt (12)    haccp (17)    kebab (14)    kebap (14)    wyposażenie lokalu (6)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Mała gastronomia a warzywniak    System WMS w branży gastronomicznej   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.