FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / KEBAB
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM KEBAB NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI STATYSTYKI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Dostawa fast food do klientów
Najlepiej zamów u producenta opakowania. Są przeróżne rodzaje opakowań, również na frytki na wynos, lub pakuj po prostu w jedno opakowanie zbiorcze jak w Maku. Jak napisałem, producenti produkują opakowania jednorazowe do dowozu do wszystkich produktów,dotrzyj do producenta i z głowy [..]
perfekto 5 586
Kebab zimą
Potwierdzam wypowiedz Pani kochaniutka88 że wiele zależy od pogody i pory roku. U mnie dużo daje promocja że co 10 jedzenie gratis, klienci zbierają kupony z pieczątkami i to działa. Teraz testuje dostawy bo coraz więcej osób o to pyta ale mam problem z dowiezieniem a miejsce dobrych frytek bo są ja [..]
kochaniutka88 19 1278
kebab czy kebap?
Mi jakoś lepiej wygląda nazwa "kebab" i rzadko widuję u siebie w mieście knajpę kebapową, ale gdzieś czytałam, że np. na Pomorzu częściej widoczna jest nazwa "kebap" niże kebab [..]
Andrzejj 6 520
otwarcie pizzeri
Otwarcie pizzerii to zawsze duże wydarzenie! Kto nie lubi pizzy! Wszyscy ją kochamy! Tylko najgorsze jest, kiedy w niektórych pizzeriach nie można brać tzw pizzy „pół na pół”. Dlatego ja zawsze wybieram miejsca, gdzie można skorzystać z takiej opcji i mam nadzieję, że reszta pizzerii zad [..]
maciej93 17 4177
Początkująca w gastronomii
Witam serdecznie. Jestem inżynierem biotechnologi oraz certyfikowanym ekspertem ds. jakości żywności. Specjalizuję się w pisaniu ksiąg HACCP oraz GMP/GHP dla restauracji oraz dla małej gastronomii. Księgi te są bezwzględnie wymagane przez sanepid. Gwarantuję Pani szybkie i profesjonalne napisanie o [..]
natt09 3 624
otwieram kebaba - kilka pytań dotyczących samego prowadzenia interesu
Polecam ucinarke- dozownik do folii spożywczej i aluminiowej Wrapmaster. Doskonaly do kebaba i cateringu. Stabilny, przenosny, szybki w obsludze. Wiecej na: www.aspart.com.pl Pozdrawiam [..]
kochaniutka88 9 3014
OTWARCIE KEBABA
Urządzenia gastronomiczne , serwis 48h , projekty oraz doradztwo i szkolenia personelu. Tel. 693-211-160 sklep-wencel.pl www.wencel.pl [..]
aslam 10 2300
Jak odgrzać kebaba w piekarniku?
Zacznijmy od tego, że kebab nie powinien być wogóle odgrzewany. [..]
c647110@rmqkr.net 8 2626
Bar FAST FOOD od czego zacząć?
faktycznie specjaliści z wielkopolskej firmy ramal.pl bez problemu sprostają takim realizacjom :) [..]
sibuj 11 4536
Mięso do Kebaba
mieso z baraniny mozna dostac w warszawie ale jet to dosc droga cena ok 18 zl za kg wiec cena samego kebaba powinna wtedy şiegac ok 15-16 zl. Przyznam ze to ktore mielismy przez pewien czas bylo przepyszne no ale musielıimy zrezygnowac ze wzgledu na cene bo kebab w polsce jest uznawany jako tan [..]
mefju 4 1472
Kebab przechowywanie
Właśnie u mnie pojawia się taki sam problem, nie chciałbym żeby zabrakło mięsa w trakcie dnia, mam tylko jeden gyros gazowy i dużo na koniec dnia zostaje, zanim to się schłodzi i wsadzi do lodówki to mija sporo czasu, a następnego dnia to nie jest to samo. Próbowałem nawet przed schłodzeniem ściąć w [..]
jfp 4 2310
szkolenie pizzy i kebebow
Napisz na dariusz.lukaszewski@vp.pl to prześlę recepturę. Pozdrawiam siwy [..]
aadekk 2 876
Sprzedaż kebabu w przyczepie gastronomicznej
A co z umywalką? Teraz kolejna sprawa, bo nie mam umywalki do mycia rąk co jest głupotą w przypadku przyczepy, mam wodę w zbiorniku i radzę sobie z tym w nieco inny sposób a oni chcą umywalkę. [..]
Lech 5 2586
Mięso mielone do kebaba
temat dość stary ale odpowiem jestem przedstawicielem hurtowni dostarczającej wszystkie półprodukty do kebabu robson0422@tlen.pl [..]
kebab 4 1771
FORUM GASTRONOMICZNE KEBAB
OSTATNIO DODANE TEMATY: bieŻĄca woda...    jakieś dodatki    przekąski   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.