FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / KEBAB
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM KEBAB NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI STATYSTYKI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Dostawa fast food do klientów
Najlepiej zamów u producenta opakowania. Są przeróżne rodzaje opakowań, również na frytki na wynos, lub pakuj po prostu w jedno opakowanie zbiorcze jak w Maku. Jak napisałem, producenti produkują opakowania jednorazowe do dowozu do wszystkich produktów,dotrzyj do producenta i z głowy [..]
perfekto 5 731
Kebab zimą
Potwierdzam wypowiedz Pani kochaniutka88 że wiele zależy od pogody i pory roku. U mnie dużo daje promocja że co 10 jedzenie gratis, klienci zbierają kupony z pieczątkami i to działa. Teraz testuje dostawy bo coraz więcej osób o to pyta ale mam problem z dowiezieniem a miejsce dobrych frytek bo są ja [..]
kochaniutka88 19 1570
kebab czy kebap?
po polsku jest kebab. swoją drogą, jakiego wybrałeś dostawcę kebabu? bo ja ostatnio współpracowałem z fatalną firmą, spóźniali się, mylili zamówienia i wystawiali faktury na dziwne towary. teraz przestawiłem się na http://anafood.eu/, zobaczymy jak będzie [..]
Andrzejj 7 699
otwarcie pizzeri
Jakie piece preferujecie my właśnie zastanawiamy się nad kupnem pieca elektrycznego w Tanake https://www.tanake.com.pl/sklep/piece-do-pizzy/piec-do-pizzy-4-x-pizza-sr-340-mm-md4-4 Wydaje się byc ok, parametry ok, na 4 pizze, jak na mały lokal powinien na początek wystarczyc [..]
maciej93 18 5242
Początkująca w gastronomii
Witam serdecznie. Jestem inżynierem biotechnologi oraz certyfikowanym ekspertem ds. jakości żywności. Specjalizuję się w pisaniu ksiąg HACCP oraz GMP/GHP dla restauracji oraz dla małej gastronomii. Księgi te są bezwzględnie wymagane przez sanepid. Gwarantuję Pani szybkie i profesjonalne napisanie o [..]
natt09 3 772
otwieram kebaba - kilka pytań dotyczących samego prowadzenia interesu
Polecam ucinarke- dozownik do folii spożywczej i aluminiowej Wrapmaster. Doskonaly do kebaba i cateringu. Stabilny, przenosny, szybki w obsludze. Wiecej na: www.aspart.com.pl Pozdrawiam [..]
kochaniutka88 9 3965
OTWARCIE KEBABA
Urządzenia gastronomiczne , serwis 48h , projekty oraz doradztwo i szkolenia personelu. Tel. 693-211-160 sklep-wencel.pl www.wencel.pl [..]
aslam 10 2635
Jak odgrzać kebaba w piekarniku?
Zacznijmy od tego, że kebab nie powinien być wogóle odgrzewany. [..]
c647110@rmqkr.net 8 3939
Bar FAST FOOD od czego zacząć?
Aktualizuję temat, bo od jakiegoś czasu pojawiło się wiele ciekawych rozwiązań dla barów fast food. Osobiście polecam systemy przywoławcze. To świetnie rozwiązanie, które pomaga podnieść jakość obsługi klienta i podnosi komfort wydawania dań nie tylko w barach samoobsługowych, ale też tych, gdzie je [..]
sibuj 14 5565
Mięso do Kebaba
mieso z baraniny mozna dostac w warszawie ale jet to dosc droga cena ok 18 zl za kg wiec cena samego kebaba powinna wtedy şiegac ok 15-16 zl. Przyznam ze to ktore mielismy przez pewien czas bylo przepyszne no ale musielıimy zrezygnowac ze wzgledu na cene bo kebab w polsce jest uznawany jako tan [..]
mefju 4 1626
Kebab przechowywanie
Właśnie u mnie pojawia się taki sam problem, nie chciałbym żeby zabrakło mięsa w trakcie dnia, mam tylko jeden gyros gazowy i dużo na koniec dnia zostaje, zanim to się schłodzi i wsadzi do lodówki to mija sporo czasu, a następnego dnia to nie jest to samo. Próbowałem nawet przed schłodzeniem ściąć w [..]
jfp 4 3249
szkolenie pizzy i kebebow
Napisz na dariusz.lukaszewski@vp.pl to prześlę recepturę. Pozdrawiam siwy [..]
aadekk 2 984
Sprzedaż kebabu w przyczepie gastronomicznej
A co z umywalką? Teraz kolejna sprawa, bo nie mam umywalki do mycia rąk co jest głupotą w przypadku przyczepy, mam wodę w zbiorniku i radzę sobie z tym w nieco inny sposób a oni chcą umywalkę. [..]
Lech 5 2800
Mięso mielone do kebaba
temat dość stary ale odpowiem jestem przedstawicielem hurtowni dostarczającej wszystkie półprodukty do kebabu robson0422@tlen.pl [..]
kebab 4 1922
FORUM GASTRONOMICZNE KEBAB
OSTATNIO DODANE TEMATY: bhp w lokalu gastronomicznym    dom seniora    zeszyt z pomiarem temperatur - haccp   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.