FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / KEBAB
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM KEBAB NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI STATYSTYKI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Dostawa fast food do klientów
Najlepiej zamów u producenta opakowania. Są przeróżne rodzaje opakowań, również na frytki na wynos, lub pakuj po prostu w jedno opakowanie zbiorcze jak w Maku. Jak napisałem, producenti produkują opakowania jednorazowe do dowozu do wszystkich produktów,dotrzyj do producenta i z głowy [..]
perfekto 5 411
Kebab zimą
Potwierdzam wypowiedz Pani kochaniutka88 że wiele zależy od pogody i pory roku. U mnie dużo daje promocja że co 10 jedzenie gratis, klienci zbierają kupony z pieczątkami i to działa. Teraz testuje dostawy bo coraz więcej osób o to pyta ale mam problem z dowiezieniem a miejsce dobrych frytek bo są ja [..]
kochaniutka88 19 872
kebab czy kebap?
Spec gastronomiczny: posiadamy w firmie dwa piony, jedna zajmuje się gastronomią, projektami technologicznymi,przygotowywaniem dokumentacji, doradztwem dla gastronomii i rzadziej wyposażaniem w urządzenia. Poza tym posiadam agencję reklamy, która powstała troszkę później niż dział Gastromex, a która [..]
Andrzejj 5 336
otwarcie pizzeri
Otwarcie pizzerii to zawsze duże wydarzenie! Kto nie lubi pizzy! Wszyscy ją kochamy! Tylko najgorsze jest, kiedy w niektórych pizzeriach nie można brać tzw pizzy „pół na pół”. Dlatego ja zawsze wybieram miejsca, gdzie można skorzystać z takiej opcji i mam nadzieję, że reszta pizzerii zad [..]
maciej93 17 2795
Początkująca w gastronomii
Witam serdecznie. Jestem inżynierem biotechnologi oraz certyfikowanym ekspertem ds. jakości żywności. Specjalizuję się w pisaniu ksiąg HACCP oraz GMP/GHP dla restauracji oraz dla małej gastronomii. Księgi te są bezwzględnie wymagane przez sanepid. Gwarantuję Pani szybkie i profesjonalne napisanie o [..]
natt09 3 475
otwieram kebaba - kilka pytań dotyczących samego prowadzenia interesu
Polecam ucinarke- dozownik do folii spożywczej i aluminiowej Wrapmaster. Doskonaly do kebaba i cateringu. Stabilny, przenosny, szybki w obsludze. Wiecej na: www.aspart.com.pl Pozdrawiam [..]
kochaniutka88 9 2056
OTWARCIE KEBABA
Urządzenia gastronomiczne , serwis 48h , projekty oraz doradztwo i szkolenia personelu. Tel. 693-211-160 sklep-wencel.pl www.wencel.pl [..]
aslam 10 1814
Jak odgrzać kebaba w piekarniku?
Zacznijmy od tego, że kebab nie powinien być wogóle odgrzewany. [..]
c647110@rmqkr.net 8 1548
Bar FAST FOOD od czego zacząć?
Ja podpowiem w sprawie urządzeń gastronomicznych: 1) idealnym urządzeniem do zapiekanek są opiekacze z grzałkami kwarcowymi np. http://www.gastronomiczne.pl/opiekacze-tostery_m283 zwróć uwagę na długość zapiekanki i wymiary wnętrza. 2) do kebabu dobrze używać gyros gazowy, najlepiej z minimum 3 pa [..]
sibuj 6 3236
Mięso do Kebaba
mieso z baraniny mozna dostac w warszawie ale jet to dosc droga cena ok 18 zl za kg wiec cena samego kebaba powinna wtedy şiegac ok 15-16 zl. Przyznam ze to ktore mielismy przez pewien czas bylo przepyszne no ale musielıimy zrezygnowac ze wzgledu na cene bo kebab w polsce jest uznawany jako tan [..]
mefju 4 1266
Kebab przechowywanie
Właśnie u mnie pojawia się taki sam problem, nie chciałbym żeby zabrakło mięsa w trakcie dnia, mam tylko jeden gyros gazowy i dużo na koniec dnia zostaje, zanim to się schłodzi i wsadzi do lodówki to mija sporo czasu, a następnego dnia to nie jest to samo. Próbowałem nawet przed schłodzeniem ściąć w [..]
jfp 4 1581
szkolenie pizzy i kebebow
Napisz na dariusz.lukaszewski@vp.pl to prześlę recepturę. Pozdrawiam siwy [..]
aadekk 2 776
Sprzedaż kebabu w przyczepie gastronomicznej
A co z umywalką? Teraz kolejna sprawa, bo nie mam umywalki do mycia rąk co jest głupotą w przypadku przyczepy, mam wodę w zbiorniku i radzę sobie z tym w nieco inny sposób a oni chcą umywalkę. [..]
Lech 5 2350
Mięso mielone do kebaba
temat dość stary ale odpowiem jestem przedstawicielem hurtowni dostarczającej wszystkie półprodukty do kebabu robson0422@tlen.pl [..]
kebab 4 1601
FORUM GASTRONOMICZNE KEBAB
OSTATNIO DODANE TEMATY: naleśnikarnia 35m2    pytanie o taborety/palniki gazowe, kuchenke gazową    pieczywo   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2014.