FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / KEBAB
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM KEBAB NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI STATYSTYKI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Dostawa fast food do klientów
Najlepiej zamów u producenta opakowania. Są przeróżne rodzaje opakowań, również na frytki na wynos, lub pakuj po prostu w jedno opakowanie zbiorcze jak w Maku. Jak napisałem, producenti produkują opakowania jednorazowe do dowozu do wszystkich produktów,dotrzyj do producenta i z głowy [..]
perfekto 5 794
Kebab zimą
Potwierdzam wypowiedz Pani kochaniutka88 że wiele zależy od pogody i pory roku. U mnie dużo daje promocja że co 10 jedzenie gratis, klienci zbierają kupony z pieczątkami i to działa. Teraz testuje dostawy bo coraz więcej osób o to pyta ale mam problem z dowiezieniem a miejsce dobrych frytek bo są ja [..]
kochaniutka88 19 1711
kebab czy kebap?
po polsku jest kebab. swoją drogą, jakiego wybrałeś dostawcę kebabu? bo ja ostatnio współpracowałem z fatalną firmą, spóźniali się, mylili zamówienia i wystawiali faktury na dziwne towary. teraz przestawiłem się na http://anafood.eu/, zobaczymy jak będzie [..]
Andrzejj 7 770
otwarcie pizzeri
Jakie piece preferujecie my właśnie zastanawiamy się nad kupnem pieca elektrycznego w Tanake https://www.tanake.com.pl/sklep/piece-do-pizzy/piec-do-pizzy-4-x-pizza-sr-340-mm-md4-4 Wydaje się byc ok, parametry ok, na 4 pizze, jak na mały lokal powinien na początek wystarczyc [..]
maciej93 18 5532
Początkująca w gastronomii
Witam  Ja miałem styczność z franczyzą w wykonaniu firmy Chilli Mili. Oni prowadzą praktycznie za rękę i stanowią swoistą encyklopedię. Jeśli czegoś nie wiesz kontaktujesz się z nimi. Pomagają na wielu obszarach. Jeśli stawiasz swoje pierwsze kroki w tym biznesie to może właśnie ta lub inna francz [..]
natt09 4 842
otwieram kebaba - kilka pytań dotyczących samego prowadzenia interesu
Polecam ucinarke- dozownik do folii spożywczej i aluminiowej Wrapmaster. Doskonaly do kebaba i cateringu. Stabilny, przenosny, szybki w obsludze. Wiecej na: www.aspart.com.pl Pozdrawiam [..]
kochaniutka88 9 4353
OTWARCIE KEBABA
Urządzenia gastronomiczne , serwis 48h , projekty oraz doradztwo i szkolenia personelu. Tel. 693-211-160 sklep-wencel.pl www.wencel.pl [..]
aslam 10 2778
Jak odgrzać kebaba w piekarniku?
Zacznijmy od tego, że kebab nie powinien być wogóle odgrzewany. [..]
c647110@rmqkr.net 8 4401
Bar FAST FOOD od czego zacząć?
Zgadzam się  w food trackach najlepiej instalować wyposażenie gazowe to ułatwia użytkownikom zapewnienie energii  elektrycznej  niezbędnej do funkcjonowania lodówek, zamrażarek i podgrzewacza do ciepłej wody.  Na rynku pojawia się coraz większy asortyment sprzętu gazowego np. płyty grillowe, ekspres [..]
sibuj 16 5842
Mięso do Kebaba
mieso z baraniny mozna dostac w warszawie ale jet to dosc droga cena ok 18 zl za kg wiec cena samego kebaba powinna wtedy şiegac ok 15-16 zl. Przyznam ze to ktore mielismy przez pewien czas bylo przepyszne no ale musielıimy zrezygnowac ze wzgledu na cene bo kebab w polsce jest uznawany jako tan [..]
mefju 4 1696
Kebab przechowywanie
Właśnie u mnie pojawia się taki sam problem, nie chciałbym żeby zabrakło mięsa w trakcie dnia, mam tylko jeden gyros gazowy i dużo na koniec dnia zostaje, zanim to się schłodzi i wsadzi do lodówki to mija sporo czasu, a następnego dnia to nie jest to samo. Próbowałem nawet przed schłodzeniem ściąć w [..]
jfp 4 3598
szkolenie pizzy i kebebow
Napisz na dariusz.lukaszewski@vp.pl to prześlę recepturę. Pozdrawiam siwy [..]
aadekk 2 1015
Sprzedaż kebabu w przyczepie gastronomicznej
A co z umywalką? Teraz kolejna sprawa, bo nie mam umywalki do mycia rąk co jest głupotą w przypadku przyczepy, mam wodę w zbiorniku i radzę sobie z tym w nieco inny sposób a oni chcą umywalkę. [..]
Lech 5 2854
Mięso mielone do kebaba
temat dość stary ale odpowiem jestem przedstawicielem hurtowni dostarczającej wszystkie półprodukty do kebabu robson0422@tlen.pl [..]
kebab 4 1977
FORUM GASTRONOMICZNE KEBAB
OSTATNIO DODANE TEMATY: kuchnia gazowa z piekarnikiem    produkcja garmażeryjna w piwnicy    schładzanie zup i sosów   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.