FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / SPRZEDAż KEBABU W PRZYCZEPIE GASTRONOMICZNEJ
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

SPRZEDAż KEBABU W PRZYCZEPIE GASTRONOMICZNEJ

Autor: Lech


Wypowiedzi: 4
Post 1 napisany 2011-03-12 o godzinie 09:05:53.
Od kilku lat prowadzę gastronomię w przyczepie gastronomicznej nad Polskim morzem, w tym roku chciałbym coś zmienić, dodając kebab w ofercie. Czy poza zakupem gyrosa będzie mi coś jeszcze potrzebne? Mam lodówki, zamrażarki, więc mięso jest gdzie trzymać. Kebaba będziemy ścinać nożem elektrycznym.

Aktualnie oferuję:
- zapiekanki
- hamburgery
- frytki
- knysze
- tosty

Mam nadzieję, że po wprowadzeniu kebabu będę mógł sprzedawać np. knysze z kebabem, frytki z kebabem itp.

Czy napewno gyros będzie jedynym potrzebnym urządzeniem? Co z sanepidem, czy mam to gdziekolwiek zgłaszać? Nie chcę robić żadnych zmian co do planu przyczepy, którą obecnie posiadam.

Co do opiekacza kebaba to lepiej żeby był wyższy czy niższy z większą średnicą? Naoglądałem się tych urządzeń i jest duży wybór, tylko który będzie właściwy? Napewno kupię gyros gazowy.. Podpowie ktoś może ile zużywa taki gyros gazu na dzień..
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 2 napisany 2011-03-12 o godzinie 10:06:34.
Gyros najlepiej z możliwością regulacji wielu stref grzania, według mnie tj w przyczepie, lepiej wysoki ale o mniejszej powierzchni, bo miejsce na blatach / stołach jest na wagę złota. Nie sugeruj się parametrem np. jednorazowy wsad mięsa bo to jest teoretyczne wylicznie, które w praktyce się nie sprawdza przy normalnych warunkach.
 
Sprzedaż kebabu w przyczepie gastronomicznej
Autor: Joker
forum

Wypowiedzi: 26
Post 3 napisany 2011-03-12 o godzinie 11:26:25.
Pamiętaj, że opiekacz do mięsa oddaje bardzo dużo ciepła, co latem w przyczepie nie jest przyjemne :) W przyczepach nie sprzedają się aż tak duże ilości takiego mięsa, na Twoim miejscu zainteresował bym się np. kebabem / gyrosem własnej produkcji ale zamiast robić to w tradycyjny sposób to mięso bym opiekał np. na płycie grillowej lub patelni, która ma nieco większe zastosowanie, wtedy masz również zestawy tzw. obiadowe..
 
Autor: Lech


Wypowiedzi: 4
Post 4 napisany 2011-03-16 o godzinie 11:24:00.
Jest zapotrzebowanie na mięso dlatego jestem nim zainteresowany. Znalazłem już opiekacz gazowy, ale co z sanepidem? Czy muszę robić zmianę planu przyczepy?
 
Autor: Lech


Wypowiedzi: 4
Post 5 napisany 2011-03-29 o godzinie 19:33:37.
A co z umywalką? Teraz kolejna sprawa, bo nie mam umywalki do mycia rąk co jest głupotą w przypadku przyczepy, mam wodę w zbiorniku i radzę sobie z tym w nieco inny sposób a oni chcą umywalkę.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 08:26:41
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: SPRZEDAż KEBABU W PRZYCZEPIE GASTRONOMICZNEJ
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "sprzedaż kebabu w przyczepie gastronomicznej" w grupie "mobilna gastronomia"
TAGI: przyczepa gastronomiczna (48)    przyczepy gastronomiczne (38)    kebab (14)    kebap (14)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.