![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SPRZEDAż KEBABU W PRZYCZEPIE GASTRONOMICZNEJ |
|||||||
|
Autor:
Lech
Wypowiedzi: 4 |
Od kilku lat prowadzę gastronomię w przyczepie gastronomicznej nad Polskim morzem, w tym roku chciałbym coś zmienić, dodając kebab w ofercie. Czy poza zakupem gyrosa będzie mi coś jeszcze potrzebne? Mam lodówki, zamrażarki, więc mięso jest gdzie trzymać. Kebaba będziemy ścinać nożem elektrycznym.
Aktualnie oferuję: - zapiekanki - hamburgery - frytki - knysze - tosty Mam nadzieję, że po wprowadzeniu kebabu będę mógł sprzedawać np. knysze z kebabem, frytki z kebabem itp. Czy napewno gyros będzie jedynym potrzebnym urządzeniem? Co z sanepidem, czy mam to gdziekolwiek zgłaszać? Nie chcę robić żadnych zmian co do planu przyczepy, którą obecnie posiadam. Co do opiekacza kebaba to lepiej żeby był wyższy czy niższy z większą średnicą? Naoglądałem się tych urządzeń i jest duży wybór, tylko który będzie właściwy? Napewno kupię gyros gazowy.. Podpowie ktoś może ile zużywa taki gyros gazu na dzień.. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Gyros najlepiej z możliwością regulacji wielu stref grzania, według mnie tj w przyczepie, lepiej wysoki ale o mniejszej powierzchni, bo miejsce na blatach / stołach jest na wagę złota. Nie sugeruj się parametrem np. jednorazowy wsad mięsa bo to jest teoretyczne wylicznie, które w praktyce się nie sprawdza przy normalnych warunkach.
|
||||||
![]() Autor: Joker ![]() Wypowiedzi: 26 |
Pamiętaj, że opiekacz do mięsa oddaje bardzo dużo ciepła, co latem w przyczepie nie jest przyjemne :) W przyczepach nie sprzedają się aż tak duże ilości takiego mięsa, na Twoim miejscu zainteresował bym się np. kebabem / gyrosem własnej produkcji ale zamiast robić to w tradycyjny sposób to mięso bym opiekał np. na płycie grillowej lub patelni, która ma nieco większe zastosowanie, wtedy masz również zestawy tzw. obiadowe..
|
||||||
|
Autor:
Lech
Wypowiedzi: 4 |
Jest zapotrzebowanie na mięso dlatego jestem nim zainteresowany. Znalazłem już opiekacz gazowy, ale co z sanepidem? Czy muszę robić zmianę planu przyczepy?
|
||||||
|
Autor:
Lech
Wypowiedzi: 4 |
A co z umywalką? Teraz kolejna sprawa, bo nie mam umywalki do mycia rąk co jest głupotą w przypadku przyczepy, mam wodę w zbiorniku i radzę sobie z tym w nieco inny sposób a oni chcą umywalkę.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:26:41 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|