![]() |
| FORUM KEBAP | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| Dostawa fast food do klientów Najlepiej zamów u producenta opakowania. Są przeróżne rodzaje opakowań, również na frytki na wynos, lub pakuj po prostu w jedno opakowanie zbiorcze jak w Maku. Jak napisałem, producenti produkują opakowania jednorazowe do dowozu do wszystkich produktów,dotrzyj do producenta i z głowy [..] |
perfekto | 5 | 1822 | |
| Kebab zimą Przede wszystkim trzeba postawić na jakość mięsa. Info na ten temat znajdziesz np. na dobrydrob.pl. Mają też fajne przepisy, można się zainspirować. Pychaaaa: https://dobrydrob.pl/kebab-z-kurczakiem-2/ ! [..] |
kochaniutka88 | 23 | 4080 | |
| kebab czy kebap? po polsku jest kebab. swoją drogą, jakiego wybrałeś dostawcę kebabu? bo ja ostatnio współpracowałem z fatalną firmą, spóźniali się, mylili zamówienia i wystawiali faktury na dziwne towary. teraz przestawiłem się na http://anafood.eu/, zobaczymy jak będzie [..] |
Andrzejj | 7 | 1460 | |
| otwarcie pizzeri Właśnie otworzyliśmy pizzerie nocna w Nowym Sączu. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą na stronie : http://pizzerianocnanowysacz.pl Pizzeria ma się dobrze i prężnie rozwija! [..] |
maciej93 | 19 | 7640 | |
| Początkująca w gastronomii Witam Ja miałem styczność z franczyzą w wykonaniu firmy Chilli Mili. Oni prowadzą praktycznie za rękę i stanowią swoistą encyklopedię. Jeśli czegoś nie wiesz kontaktujesz się z nimi. Pomagają na wielu obszarach. Jeśli stawiasz swoje pierwsze kroki w tym biznesie to może właśnie ta lub inna francz [..] |
natt09 | 4 | 1577 | |
| otwieram kebaba - kilka pytań dotyczących samego prowadzenia interesu Polecam ucinarke- dozownik do folii spożywczej i aluminiowej Wrapmaster. Doskonaly do kebaba i cateringu. Stabilny, przenosny, szybki w obsludze. Wiecej na: www.aspart.com.pl Pozdrawiam [..] |
kochaniutka88 | 9 | 10031 | |
| OTWARCIE KEBABA Urządzenia gastronomiczne , serwis 48h , projekty oraz doradztwo i szkolenia personelu. Tel. 693-211-160 sklep-wencel.pl www.wencel.pl [..] |
aslam | 10 | 4241 | |
| Jak odgrzać kebaba w piekarniku? Zacznijmy od tego, że kebab nie powinien być wogóle odgrzewany. [..] |
c647110@rmqkr.net | 8 | 21484 | |
| Bar FAST FOOD od czego zacząć? miałam taki epizod w życiu.... polecam urządzenie grzewcze firmy Bolarus, mi służyło kilka lat. [..] |
sibuj | 17 | 8851 | |
| Mięso do Kebaba mieso z baraniny mozna dostac w warszawie ale jet to dosc droga cena ok 18 zl za kg wiec cena samego kebaba powinna wtedy şiegac ok 15-16 zl. Przyznam ze to ktore mielismy przez pewien czas bylo przepyszne no ale musielıimy zrezygnowac ze wzgledu na cene bo kebab w polsce jest uznawany jako tan [..] |
mefju | 4 | 2669 | |
| Kebab przechowywanie Właśnie u mnie pojawia się taki sam problem, nie chciałbym żeby zabrakło mięsa w trakcie dnia, mam tylko jeden gyros gazowy i dużo na koniec dnia zostaje, zanim to się schłodzi i wsadzi do lodówki to mija sporo czasu, a następnego dnia to nie jest to samo. Próbowałem nawet przed schłodzeniem ściąć w [..] |
jfp | 4 | 14047 | |
| szkolenie pizzy i kebebow Napisz na dariusz.lukaszewski@vp.pl to prześlę recepturę. Pozdrawiam siwy [..] |
aadekk | 2 | 1627 | |
| Sprzedaż kebabu w przyczepie gastronomicznej A co z umywalką? Teraz kolejna sprawa, bo nie mam umywalki do mycia rąk co jest głupotą w przypadku przyczepy, mam wodę w zbiorniku i radzę sobie z tym w nieco inny sposób a oni chcą umywalkę. [..] |
Lech | 5 | 4187 | |
| Mięso mielone do kebaba temat dość stary ale odpowiem jestem przedstawicielem hurtowni dostarczającej wszystkie półprodukty do kebabu robson0422@tlen.pl [..] |
kebab | 4 | 2658 | |
| FORUM GASTRONOMICZNE KEBAP | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|