![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: DOSTAWA FAST FOOD DO KLIENTóW |
|||||||
|
Autor:
perfekto
Wypowiedzi: 6 |
Oferuje w lokalu różnego rodzaju fast food, klienci oczekują więcej niż jedzenie na wynos tzn chcą zamawiać jedzenie z dostawą do domu firmy itp. Problem mam ogromny w co pakować zapiekanki, kebab, problem też z frytkami bo się robią miekkie. Macie jakiś pomysł
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Hurtownia Gastronomiczna
![]() ![]() Wypowiedzi: 85 |
Jeden z naszych Klientów dostarcza zapiekanki w opakowaniu na pizzę, w przypadku większych zapiekanek 50cm i więcej są one dostarczane w dwóch częściach. Kebab to bez problemu w pojemnikach lunchbox. Frytki to najlepiej w otwartym pojemniki ale wówczas będą szybko tracić temperaturę.
Warto rozważyć zakup opakowań termoizolacyjnych typu torby na pizzę, torby na lunchbox. Takie torby mogą być podgrzewane. Jeżeli jesteś zainteresowany takimi produktami to zapraszam do odwiedzin naszej strony internetowej i w dziale TRANSPORT ŻYWNOŚCI I PŁYNÓW masz dostępne torby termoizolacyjne oraz różne pojemniki termoizolacyjne. |
||||||
|
Autor:
perfekto
Wypowiedzi: 6 |
Jak można wozić zapiekanki w opakowaniu do pizzy? :-) Kebab w tych pojemnikach to już próbowałem ale szybko się wychładza. Dużym problemem są dla mnie frytki bo dostarczone są jak sflaczałe. A jakieś inne patenty?
|
||||||
Autor:
Komis Gastronomiczny
![]() Wypowiedzi: 30 |
perfekto a jaki masz pomysł na transport zapiekanek? chyba nie na tackach :)
skup i sprzedaż urządzeń używanych
wykonujemy wyceny i przeglądy techniczne |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Najlepiej zamów u producenta opakowania. Są przeróżne rodzaje opakowań, również na frytki na wynos, lub pakuj po prostu w jedno opakowanie zbiorcze jak w Maku. Jak napisałem, producenti produkują opakowania jednorazowe do dowozu do wszystkich produktów,dotrzyj do producenta i z głowy
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:12:37 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|