FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / MIęSO DO KEBABA
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

MIęSO DO KEBABA

Autor: mefju

Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2013-01-05 o godzinie 16:42:35.
Witam.
Jest to mój pierwszy post na Forum wiec proszę o wyrozumiałość :).
Mam pytanie dotyczące zaopatrzenia restauracji kebab w mięso z baraniny i tu pada moje pytanie czy ktoś z was wie czy jakaś firma w Polsce produkuje/dostarcza mięso do kebaba z baraniny bez żadnych domieszek wołowiny, po prostu czyste mięso z baraniny?.
Z góry dziękuję za odpowiedz :).

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: Erikaa

Wypowiedzi: 3
Post 2 napisany 2013-01-07 o godzinie 14:02:57.
Witaj mefju,
Nie wiem, z której części Polski jesteś, ale za miesiąc 5-6 lutego w Gdańsku będą miały miejsce targi gastronomiczne FOOD-to-GO. Wiem, że między innymi ma być tam ustanawiany rekord Polski w pieczeniu kebaba i mają się pojawić firmy związane z tą działalnością. Moim zdaniem właśnie podczas takich wydarzeń można najlepiej zorientować się w temacie. Szczegóły znajdziesz na stronie organizatora oraz profilu Facebook. Wystarczy wpisać nazwę targów.

Autor: spec gastronomiczny
forumforumforum

Wypowiedzi: 126
Post 3 napisany 2013-01-16 o godzinie 15:02:51.
Kiedyś w Polsce można było zjeść dobry kebab z baraniny ale teraz to tylko pseudo kebab mieszany bóg wie z czego, wątpie aby ktoś oferował czystą baraninę

Autor: Kkebab

Wypowiedzi: 3
Post 4 napisany 2013-02-06 o godzinie 21:35:15.
mieso z baraniny mozna dostac w warszawie ale jet to dosc droga cena ok 18 zl za kg wiec cena samego kebaba powinna wtedy şiegac ok 15-16 zl. Przyznam ze to ktore mielismy przez pewien czas bylo przepyszne no ale musielıimy zrezygnowac ze wzgledu na cene bo kebab w polsce jest uznawany jako tani fast food wiec co zrobic :)

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 07:13:19
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: MIęSO DO KEBABA
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "mięso do kebaba" w grupie "produkty dla gastronomii"
TAGI: kebab (14)    kebap (14)    mięso (5)    baranina (1)    food-to-go (1)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.