![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: MIęSO DO KEBABA |
|||||||
|
Autor:
mefju
Wypowiedzi: 1 |
Witam.
Jest to mój pierwszy post na Forum wiec proszę o wyrozumiałość :). Mam pytanie dotyczące zaopatrzenia restauracji kebab w mięso z baraniny i tu pada moje pytanie czy ktoś z was wie czy jakaś firma w Polsce produkuje/dostarcza mięso do kebaba z baraniny bez żadnych domieszek wołowiny, po prostu czyste mięso z baraniny?. Z góry dziękuję za odpowiedz :). |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Erikaa
Wypowiedzi: 3 |
Witaj mefju,
Nie wiem, z której części Polski jesteś, ale za miesiąc 5-6 lutego w Gdańsku będą miały miejsce targi gastronomiczne FOOD-to-GO. Wiem, że między innymi ma być tam ustanawiany rekord Polski w pieczeniu kebaba i mają się pojawić firmy związane z tą działalnością. Moim zdaniem właśnie podczas takich wydarzeń można najlepiej zorientować się w temacie. Szczegóły znajdziesz na stronie organizatora oraz profilu Facebook. Wystarczy wpisać nazwę targów. |
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
Kiedyś w Polsce można było zjeść dobry kebab z baraniny ale teraz to tylko pseudo kebab mieszany bóg wie z czego, wątpie aby ktoś oferował czystą baraninę
|
||||||
|
Autor:
Kkebab
Wypowiedzi: 3 |
mieso z baraniny mozna dostac w warszawie ale jet to dosc droga cena ok 18 zl za kg wiec cena samego kebaba powinna wtedy şiegac ok 15-16 zl. Przyznam ze to ktore mielismy przez pewien czas bylo przepyszne no ale musielıimy zrezygnowac ze wzgledu na cene bo kebab w polsce jest uznawany jako tani fast food wiec co zrobic :)
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:13:19 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|