![]() |
| FORUM MIęSO | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| Prasa do hamburgerów xXx - widzę, żę nie jestem jedyną osobą, która wpłaciła GS kasę i nie dostała towaru. Z adresu Szkolna w Gdyni - dostaję zwrotkę, że nie ma takiego podmiotu. Czy od czasu Twojego wpisu coś się zmieniło? [..] |
xXx | 5 | 1731 | |
| Poszukuję dostawcy mięsa Polecam Wabar - dostawcę żywności poza granice kraju (Francja, Hiszpania, UK) www.wabar.pl [..] |
Producent Tart na słono | 2 | 1577 | |
| Mięso do Kebaba mieso z baraniny mozna dostac w warszawie ale jet to dosc droga cena ok 18 zl za kg wiec cena samego kebaba powinna wtedy şiegac ok 15-16 zl. Przyznam ze to ktore mielismy przez pewien czas bylo przepyszne no ale musielıimy zrezygnowac ze wzgledu na cene bo kebab w polsce jest uznawany jako tan [..] |
mefju | 4 | 2670 | |
| Kebab przechowywanie Właśnie u mnie pojawia się taki sam problem, nie chciałbym żeby zabrakło mięsa w trakcie dnia, mam tylko jeden gyros gazowy i dużo na koniec dnia zostaje, zanim to się schłodzi i wsadzi do lodówki to mija sporo czasu, a następnego dnia to nie jest to samo. Próbowałem nawet przed schłodzeniem ściąć w [..] |
jfp | 4 | 14048 | |
| Mięso mielone do kebaba temat dość stary ale odpowiem jestem przedstawicielem hurtowni dostarczającej wszystkie półprodukty do kebabu robson0422@tlen.pl [..] |
kebab | 4 | 2659 | |
| FORUM GASTRONOMICZNE MIęSO | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|