![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: JAK ODGRZAć KEBABA W PIEKARNIKU? |
|||||||
|
Autor:
c647110@rmqkr.net
Wypowiedzi: 1 |
Witam,
kiedyś odgrzewałem przy 220 stopniach przez około 10 minut, może nawet więcej a i tak był zimny. Odgrzewałem w folii aluminiowej. Jak odgrzać tak, aby był gorący? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
Sugerowałbym zmniejszenie temperatury a wydłużenie czasu, bo kebab raczej jest grubo krojony.
|
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
w jakiej postaci masz to mięso?
|
||||||
|
Autor:
Aleksandra
Wypowiedzi: 3 |
niższa temperatura, dłuższy czas odgrzewania i po problemie
|
||||||
|
Autor:
del Chefo
Wypowiedzi: 10 |
pytanie z cyklu "na inteligencję"... heh:-P
|
||||||
|
Autor:
tomek45
Wypowiedzi: 12 |
JA wydłużyłem czas podgrzewania, a zmiejszyłem moc, odgrzewałem w folii i wszystko ładnie się odgrzało. ;)
|
||||||
Autor:
Barbara M
![]() Tematy: 2 Wypowiedzi: 30 |
Co za głupota odgrzewać kebaba w piekarniku.
|
||||||
|
Autor:
catering
Wypowiedzi: 6 |
Zacznijmy od tego, że kebab nie powinien być wogóle odgrzewany.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:14:36 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|