FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / POMOC PRZY OTWARCIU LOKALU, PROJEKTOWANIU WYPOSAżENIA, DOKUMENTACJI I WYSZKOLENIU PRACOWNIKóW.
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

POMOC PRZY OTWARCIU LOKALU, PROJEKTOWANIU WYPOSAżENIA, DOKUMENTACJI I WYSZKOLENIU PRACOWNIKóW.

Autor: fabooster


Tematy: 2
Wypowiedzi: 10
Post 1 napisany 2012-07-24 o godzinie 13:17:50.
Witam,

Ostatnio często trafiam na informacje dotyczące problemów z przygotowaniem lokalu gastronomicznego. Wiem co to znaczy bo sam przez to przechodziłem. Postanowiłem napisać tego posta, bo jestem otwarty na współprace w tej dziedzinie. Oprócz tego, że posiadam doświadczenie jako szef kuchni, prowadziłem również swój lokal gastronomiczny oraz ukończyłem studia na kierunku Technologia Żywności. Jestem więc w stanie przygotować lokal pod gastronomię (ocenić czy miejsce się nadaje, przygotować projekt wyposażenia, okreslić rozmieszczenie sprzętu, przygotować dokumentację (czyli całe wsparcie do momentu odbioru przez SANEPID) oraz pomóc w rozkręceniu biznesu i wyszkoleniu pracowników. Chętnie nawiąże współprace w osobami prywatnymi i firmami. Służę też wsparciem i mogę doradzić w przypadku ewentualnych kłopotów.

Pozdrawiam wszystkich :)
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: fabooster


Tematy: 2
Wypowiedzi: 10
Post 2 napisany 2012-07-24 o godzinie 13:55:24.
Podam jeszcze maila do bezpośredniego kontaktu:

fabooster@gmail.com
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.226.243.36
Data: 2020-04-9
Czas: 22:07:21
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: POMOC PRZY OTWARCIU LOKALU, PROJEKTOWANIU WYPOSAżENIA, DOKUMENTACJI I WYSZKOLENIU PRACOWNIKóW.
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "pomoc przy otwarciu lokalu, projektowaniu wyposażenia, dokumentacji i wyszkoleniu pracowników." w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
TAGI: projekt technologiczny (14)    lokal gastronomiczny (34)    lokale gastronomiczne (24)    projekt (12)    szkolenie gastronomiczne (14)    haccp (17)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Darmowe usługi podczas pandemii COVID-19    Sanepid - oddanie lokalu   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.