![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: POMOC PRZY OTWARCIU LOKALU, PROJEKTOWANIU WYPOSAżENIA, DOKUMENTACJI I WYSZKOLENIU PRACOWNIKóW. |
|||||||
|
Autor:
fabooster
Tematy: 2 Wypowiedzi: 10 |
Witam,
Ostatnio często trafiam na informacje dotyczące problemów z przygotowaniem lokalu gastronomicznego. Wiem co to znaczy bo sam przez to przechodziłem. Postanowiłem napisać tego posta, bo jestem otwarty na współprace w tej dziedzinie. Oprócz tego, że posiadam doświadczenie jako szef kuchni, prowadziłem również swój lokal gastronomiczny oraz ukończyłem studia na kierunku Technologia Żywności. Jestem więc w stanie przygotować lokal pod gastronomię (ocenić czy miejsce się nadaje, przygotować projekt wyposażenia, okreslić rozmieszczenie sprzętu, przygotować dokumentację (czyli całe wsparcie do momentu odbioru przez SANEPID) oraz pomóc w rozkręceniu biznesu i wyszkoleniu pracowników. Chętnie nawiąże współprace w osobami prywatnymi i firmami. Służę też wsparciem i mogę doradzić w przypadku ewentualnych kłopotów. Pozdrawiam wszystkich :) |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
fabooster
Tematy: 2 Wypowiedzi: 10 |
Podam jeszcze maila do bezpośredniego kontaktu:
fabooster@gmail.com |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:57:27 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|