![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SZKOLENIE |
|||||||
|
Autor:
goocha
Tematy: 14 Wypowiedzi: 17 |
Witam:) Posiadam wyższe wykształcenie inżynier towaroznawstwa specjalność jakość żywności, technika żywienia zbiorowego i dyplom kucharza. Czy będę musiała odbywa szkolenie GHP/GMP? Pani z sanepidu powiedziała, że dyplomy im nic nie mówią i żebym przyniosła jakiś dokument co mogę robić po takich studiach. Na dyplomie B jest napisane tak: Posiadane kwalifikacje oraz uprawnienia zawodowe:
Absolwent posiada kwalifikacje do pracy na stanowiskach inżynierskich i kierowniczych, jak i prowadzenia własnych podmiotów gospodarczych: w różnych segmentach gospodarki, a zwłaszcza w przemyśle spożywczym, handlu, transporcie i gospodarce magazynowej, oddziałach kontroli towarowo-celnej i sanitarnej. Posiada kwalifikacje specjalisty-towaroznawcy w zakresie kształtowania, kontroli i sterowania jakością towarów i usług we wszystkich gałęziach przemysłu spożywczego i branżach pokrewnych w warunkach gospodarki rynkowej. Czy ten opis wystarczy czy muszę kończyć szkolenie i mieć certyfikat. Na studiach miałam księgę HACCP- sporządzenie księgi, ale nie mam żadnego certyfikatu. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:14:38 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|