![]() |
| FORUM GASTRONOMIA | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| [sprzedam] domeny internetowe dla gastronomii http://allegro.pl/gastronomiczne-pl-na-sprzedaz-i4998421266.html [..] |
Domeny | 7 | 927 | |
| Monitoring rynku gastronomicznego U nas nie ma takiego problemu jaki Wy tutaj opisujecie, cena jest utrzymywana na odpowiednim poziomie, który gwarantuje wykonanie usługi w jak najlepszy sposób. My nie obniżamy cen tylko dlatego, że w internecie jest taniej, nie sprzedajemy również wiele ale staramy się obsługiwać Klientów na najwyż [..] |
GastroSpider | 30 | 2154 | |
| Lokal w porcie w Liverpool na jakiej zasadzie? [..] |
artui | 2 | 1460 | |
| Minimalna wielkość małej gastronimii No niestety tak małe gastronomie prowadzi się wbrew pozorom trudno. Aczkolwiek dobrze wyposażając lokal, można trochę zaoszczędzić na powierzchni i komforcie. W grę wchodzą tylko kuchnie na wymiar - polecam takie na abcremont.pl [..] |
biziu | 16 | 7242 | |
| Marża w gastronomii Nie jestem anonimowy bo sie wstydze tego co pisze:D aty??:), Nie pisze na tym forum dla kasy bo otwieram gastronomie a nie jej pomagam:), Polecam czytać forum dokłądniej a nie po łebkach...twoje rady zostały przedstawione przeze mnie pobierznie w peirwszych postach. Resztę napisałem prywatnie [..] |
DolceVita2011 | 14 | 17018 | |
| Przepisy prawne przy otwieraniu lokalu gastronomicznego Rozporządzenie Ministra i Polityki Socjalnej z dn. 26.09.1997r. w sprawie ogólnych warunków bezpieczeństwa i higieny pracy. [Dz. U. Nr 169/2003, poz. 1650] z późniejszymi zmianami. Rozporządzenie Ministra Infrastruktury z dn. 12.04.2002r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać [..] |
Krystyna | 2 | 3615 | |
| Obsługa imprez plenerowych Witam, interesuję mnie organizacja obsługi imprez plenerowych. Mam nową przyczepę gastronomiczną, w tym roku pracowałam w letnim sezonie nad morzem, bar fast food. Proszę o radę od czego mam zacząć, żeby świadczyć tego typu usługi. Jestem zainteresowana również współpracą z firmą już działającą w t [..] |
lorex | 1 | 1634 | |
| Potrzebna gastronomia do obsługi imprezy - Sosnowiec O ile dobrze zrozumieliśmy, to ta impreza już się odbyła (1 września) - stąd prośba @melci6 o pilny kontakt. [..] |
melcia6 | 3 | 1144 | |
| Co zrobić za 50 tyś Dokładnie oprogramowanie to podstawa, my korzystamy z oprogramowania GIP http://gip.com.pl/ Dobrze się z niego koryta, mamy pod ręka informacje o stanie magazynu, rejestr godzin pracy, internetową rejestrację i wiele innych rzeczy. [..] |
gotuj2 | 24 | 3205 | |
| Mała Gastronomia pytania podstawowe Pomagamy nowicjuszom stawiać pierwsze kroki w agstronomii doradzając w sprzęcie, przygotowując wszelką dokumentację dla Sanepidu i prowadzimy klienta aż do odbioru Sanepidu. gastromex@wp.pl, 531 801 101 [..] |
Mała Gastronomia Zielony | 5 | 1987 | |
| Polećcie firmę od spraw beznadziejnych. Proszę. Polecam http://www.conrad-company.pl Wszystko Ci rozplanują, zamontują i cenowo nie wychodzi jakoś dużo. Pozdrawiam [..] |
nowatu | 7 | 1691 | |
| Odstąpię lokal na catering, garmażerkę Czy to nadal aktualna oferta? Mamy doświadczenie tj. www.artsushi.com.pl i myślę, że kolejny lokal byłby dobrą opcją. [..] |
pozycjoner | 2 | 1677 | |
| Najlepsze oprogramowanie dla gastronomii W mojej restauracji zastosowałem rozwiązania zaoferowane przez firmę Intentsales. Terminale pos sprawdzają się idealnie. Panuje ogólny ład i porządek. Czuję, że dzięki temu nad wszystkim mam kontrolę. [..] |
leasing-gastronomiczny | 14 | 5919 | |
| Sanepid w samochodzie gastronomicznym - jak ominąć półprodukty tzn chciałem napisać czy to też nei jest traktowane jako półprodukt [..] |
Bartosz | 11 | 6787 | |
| Samochód gastronomiczny mercedes 100 MB sprzedam Sprawa ma sie tak że jestem marynarzem na statkach zagranicznych Dostałem bardzo dobry kontrakt i chcę to ciągnąć W lato zamknąłem interes 16 sierpnia .Chociaż było nie źle Miałem do wyboru jeszcze miesiąc lub półtora "kręcić lody" albo mieć 4 mce pracy za nie porównywalną gotówkę .Interes szedł świ [..] |
gdyniak | 5 | 3207 | |
| Hit tegorocznych wakacji Ktoś z was dodawał do swoich potraw piprine? Słyszałem, że aktualnie jest hitem. Wyczytałem o niej w http://katowice.naszemiasto.pl/artykul/piperyna-6-kg-w-miesiac,3485014,art,t,id,tm.html Wygląda to naprawdę interesująco i może fajnie się sprawdzić w niektórych knajpach. [..] |
Brylant | 9 | 2233 | |
| Ile można zarobić w gastronomii Zarobki zależą od tego ile wniesiesz swoją pracą. Zauważyłem że ludzie to z zasady przychodzą odwalić swoje i do domu a później wielkie rozczarowanie jak przychodzi dzień wypłaty. W pracy trzeba się starać i wtedy się zarabia. [..] |
Gimnazjalista | 15 | 3915 | |
| Nazwa małego punktu gastronomicznego Nazywam też swój skuter pierdolnikiem, takie słownictwo. [..] |
mac.b1 | 3 | 1724 | |
| Problem ze sprzedażą urządzeń gastronomicznych Na Kromet rabaty po 50%, robot coupe 17%, stalgast 25%.. a Klient oczekuje kompleksowej obsługi i to za takie pieniądze [..] |
Anonim | 28 | 2126 | |
| Jak wprowadzić kanapki. Znalazłem taką restaurację. Użyczy mi kuchni na 2 godziny dziennie w której to będę mógł przygotowywać kanapki na sprzedaż. [..] |
ceokiusz | 6 | 1768 | |
| NAZWA RESTAURACJI Również Calma jak dla mnie brzmi najlepiej :) I odpowiada klimatowi Twojej restauracji. Ale decyzja należy do Ciebie :D [..] |
pelka | 5 | 2138 | |
| Lokal do remontu W takim razie ja też jestem w szoku. Bo mam taką samą sytuację. Nie wiem do kogo i po co mam zgłaszać się o pozwolenie skoro z zewnątrz nic nie będzie robione, a w środku odnowienie łazienki i postawienie jakiejś ścianki, nic stałego. Proszę o odpowiedź kompetentne osoby. [..] |
AnniaG | 3 | 1390 | |
| Jak otworzyć małą gastronomię-catering w piwnicy własnego domu... To bardzo fajny pomysł. Jako, że Twój biznes będzie miał swoją siedzibę w Twoim domu, to na pewno będziesz tu gotować "jak w domu". Skorzystaj przy tym z przepisów ze strony: https://basiazsercem.pl/ , które zaskoczą Twoich klientów wyrazistym smakiem i ciekawą recepturą. [..] |
marGARitha | 6 | 5239 | |
| dotacje UE czy PUP ? Jest na pewno, bo wykonujemy sporo samochodów dla klientów z dotacjami. Marek [..] |
agata_R | 6 | 6368 | |
| Przyczepa gastronomiczna czy się opłaca taki biznes? Przyczepy sa dorbym pomysłem. Sam mam takąod Bannertów i chwale sobie. Wazna jest solidność samego wykonania pojazdu i opcje w jakie jest wyposażony. A sprzedawac można wszystko – od lodów po ryby. [..] |
Marian Grabowski | 10 | 11461 | |
| FORUM GASTRONOMICZNE GASTRONOMIA | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|