![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: NAZWA RESTAURACJI |
|||||||
|
Autor:
pelka
Wypowiedzi: 2 |
Witam,
remontuję właśnie restaurację - klimat ogrodowy, drzewa, ławki, dużo kwiatów, fontanna, płotki w oknach - generalnie ogród. Brak koncepcji na nazwę - Stąd moje pytanie i prośba o pomoc - czy ktoś z Państwa miał by jakiś pomysł na nazwę tej restauracji (jedzenie - polsko - włoska kuchnia) Pozdrawiam serdecznie! |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
emgie8
Tematy: 2 Wypowiedzi: 5 |
Witam, może taką drogą: skoro restauracja z jedzeniem polsko-włoskim to nazwę zaczerpnąć z języka włoskiego.
Giardino - ogród Calma - spokój Fiore - kwiat Albero - drzewo Pianta - roślina itd. - coś w tym stylu może kolor, który dominuje w wystroju, a może cikawo brzmiący region Włoch. Życzę powodzenia w pracy twórczej i prosze dać znać - jaka będzie nazwa finalna. |
||||||
|
Autor:
pelka
Wypowiedzi: 2 |
Widzę, że idziemy tą sama drogą, z tym, że my uderzyliśmy w łacinę.
Hortus - ogórd Silva - drzewo Z tym, że jeszcze nic nas nie ujęło tak bardzo by przy tym zostać. Chociaż Albero i Calma bardzo mi sie spodobało. Wczoraj do głowy wpadł Czarnogród i teraz szukam jakiś nazw grodów właśnie. Dziękuję za pomoc, odezwę się na pewno, jak już coś ustalimy. |
||||||
|
Autor:
kamil776
Wypowiedzi: 3 |
Calma jest przyjemne dla ucha i oczu
|
||||||
![]() Autor: Gastronomek Wypowiedzi: 20 |
Również Calma jak dla mnie brzmi najlepiej :)
I odpowiada klimatowi Twojej restauracji. Ale decyzja należy do Ciebie :D
Wszystko, czego Ci potrzeba, znajdziesz tutaj - www.horeca.pl
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 06:01:56 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|