FORUM RESTAURACJE | NOWY TEMAT |
TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
Jak wypromować lokal To dość obszerny temat, ale ja sprawę strony internetowej przeskoczyłam bezpłatnie, mianowicie włączyłam swój lokal do aplikacji www.bagforme.eu. Mogę zbierać zamówienia w jednym miejscu, myślę, że będzie działać to dużo sprawniej niż na przykład zamówienia przez messengera. Dodatkowo oczywiście s [..] |
frazes | 14 | 2540 | |
Lokal w porcie w Liverpool na jakiej zasadzie? [..] |
artui | 2 | 1383 | |
Kuchenne rewolucje Też mi się ten cały program wydaje przejaskrawiony, no ale to tylko telewizja, która może pokazać i wykreować, co tylko zechce. [..] |
Andrzejj | 9 | 1912 | |
Dobre restauracje Z całego serca polecam Ci Bubbles Warszawa - to dopiero jest miejsce! Fenomenalne połączenie idealnie dopasowanych bąbelków do znakomitych i zawsze świeżych potraw! Mmmm... coś wspaniałego :) [..] |
AmAm | 9 | 1151 | |
Co zrobić za 50 tyś Dokładnie oprogramowanie to podstawa, my korzystamy z oprogramowania GIP http://gip.com.pl/ Dobrze się z niego koryta, mamy pod ręka informacje o stanie magazynu, rejestr godzin pracy, internetową rejestrację i wiele innych rzeczy. [..] |
gotuj2 | 24 | 3054 | |
Bar w restauracji na zamówienie - potrzebna pomoc Proszę nie zapominać o przygotowaniu projektu technologicznego dla kuchni w lokalu i dokumentacji HACCP. Służę pomocą przy opracowaniu odpowiedniej dokumentacji Hanna Półtorak HACPASZ poltorak@haccp-gmp.home.pl [..] |
marek48 | 5 | 1490 | |
Jaki koszt otwarcia obiektu gastronomicznego? Nie da się odpowiedzieć na tak ogólnie zadane pytanie - ile kosztuje otwarcie restauracji. Zależy to od szeregu czynników, m.in. lokalizacji, powierzchni, profilu lokalu i wielu innych. Trzeba opracować szczegółowy biznesplan. Warto planując wyposażenie wziąc pod uwagę możliwość zakupu (lub leasingu [..] |
JakubG | 7 | 2209 | |
NAZWA RESTAURACJI Również Calma jak dla mnie brzmi najlepiej :) I odpowiada klimatowi Twojej restauracji. Ale decyzja należy do Ciebie :D [..] |
pelka | 5 | 2041 | |
Ile zarabia właściciel restauracji ? Zarobki właściciela restauracji są bardzo różne i wszystko zależy czy pod uwagę bierzemy amortyzację lokalu (zakup maszyn, remont lub budowa itp). Według mnie wszystkim się wydaje że właściciel restauracji czy domu weselnego zarabia nie wiadomo ile. Można zarobić dobre pieniądze ale trzeba wiele cza [..] |
Might | 2 | 4862 | |
Buduje portfolio, pomogę w promocji lokalu gastronomicznego w Warszawie Witajcie, Jestem studentem 4 roku Reklamy, właśnie założyłem swoją firmę. Od dawna interesuje się gastronomią ale teraz zajmuję się produkcją materiałów video publikowanych w internecie. Chciałbym wdrożyć się w rynek gastronomiczny i produkować materiały promocyjne (videowizytówki) restauracji. [..] |
AMA Agency sp. z o.o. | 1 | 1227 | |
W restauracji kuchnia elektryczna Koszty nie są dużo większe ale kuchenki elektryczne zwykle nie są tak wydajne więc potrawy się dłużej robią, a w restauracji liczy się również czas podania. Na tym rynku jest strasznie duża konkurencja, ostatnio byłem w Krakowie w restauracji Pod Złotą Pipą (http://www.pipa.com.pl/) i musze powiedzi [..] |
NINA-30 | 8 | 2708 | |
czy kurs menagera restauracji cos daje? mam nadzieje że moja krótka odpowiedz da Ci do myślenia. nie bedę o tym pisał na forum. to numer tel do mnie 602 700 544 zadzwoń i na pewno uświadomię Cie w paru dość istotnych rzeczach dotyczących gastronomii. Pozdrawiam [..] |
mona75 | 2 | 1724 | |
Dostawy półproduktów do lokalu Dobry Wieczór. Sugeruję używanie pojemników termoizolacyjnych. Czas transportu do 30-tu minut w takich warunkach nie powinien denerwować Sanepidu. Pojemniki należy trwale opisać; np. mrożone mięso, mrożone warzywa itd. Po przywiezieniu na miejsce przed rozładunkiem należy zmierzyć temperaturę przew [..] |
Garguś | 2 | 3672 | |
praca dla kucharza! Nasz Klient z Wielkiej Brytanii – sprawdzona, dobrze prowadzona, restauracja o wysokim standardzie położona w atrakcyjnej lokalizacji - w mieście na południowym wschodzie Anglii, ok. 1,5h drogi od Londynu, 1h do lotniska Stansted, na które latają Tanie Linie Lotnicze – Ryan Air oraz 20 m [..] |
firma rekrutacyjna | 1 | 1894 | |
Jaki powinien być zysk z imprezy zamkniętej? Moim zdaniem zysk powinien być co najmniej taki jaki jest średni obrót weekendowy. Wesela to trochę inna bajka, nigdy nie organizowałem, ale w przypadku urodzin, spotkań firmowych itp. trzeba przyjąć jakąś sumę na osobę i się jej trzymać. Zależy od tego ile kosztuje u Was jedzenie i alkohol, trudn [..] |
Zamek | 2 | 2172 | |
Koszt otwarcia restauracji, remont i urządzenie...? Wszystko zależy od tego jaką kuchnie serwujesz. Bardzo dobrej jakości sprzęt w dobrej cenie znajdziesz w sklepie https://multigastro.pl/ . Znajdziesz tam praktycznie całe sprzęt, którego potrzeba w każdej restauracji, mają bardzo szeroki wybór. [..] |
adam | 37 | 22963 | |
ZATRUDNIĘ KUCHARZA / Z-CE SZEFA KUCHNI ZATRUDNNIE DO RESTAURACJI W LEGNICY Witam, zatrudnie kucharza z min rocznym doswiadczeniem na samodzielnym stanowisku kucharza lub podobnym. Oferuje prace w dobrej, funkcjonujacej restauracji oraz korzystne warunki zatrudnienia. Zainteresowanych prosze o przesyłanie CV na adres kucharzrekrutacja@interia.pl [..] |
Restauracja Legnica | 1 | 2133 | |
Kucharza / z-ce szefa kuchni zatrudnnie do restauracji w Legnicy Witam, zatrudnie kucharza z min rocznym doswiadczeniem na samodzielnym stanowisku kucharza lub podobnym. Oferuje prace w dobrej, funkcjonujacej restauracji oraz korzystne warunki zatrudnienia. Zainteresowanych prosze o przesyłanie CV na adres kucharzrekrutacja@interia.pl [..] |
Restauracja Legnica | 1 | 1552 | |
Nienormalna konkurencja Spróbuj ich załatwić promocją u siebie, ale taką aby im się nie opłacało.. Jeśli mają mało kasy to szybko sobie odpuszczą.. Nie znam Twojej konkurencji więc nie wiem co Ci polecić ale reklama, promocja, ceny robią swoje.. Konkurencją bym się nie martwił bo szkoda czasu na nich. Prędzej czy później s [..] |
Crazy Chef | 4 | 1817 | |
Problem z domem weselnym Ostatnio byłam na weselu w restauracji https://restauracjaamericanhouse.pl/. Impreza była bardzo udana, a jedzenie wprost przepyszne. Moim zdaniem to idealne miejsce zarówno na spotkanie rodzinne, jak i codzienny posiłek. [..] |
Barbara M | 14 | 2417 | |
Wkrótce otwarcie wrocławskiej Barki Tumskiej! Barka od kuchni. Z przyjemnością informujemy że za wyposażenie zaplecza gastronomicznego oraz kuchni Barki Tumskiej we Wrocławiu odpowiedzialna jest firma UNI gastro. Profesjonalnie wyposażona kuchnia pozwoli na swobodne obsłużenie ponad 200 osób jakie pomieścić może Barka. UNIgastro to uznany [..] |
Press | 2 | 2723 | |
Wynagrodzenie w gastronomii Temat zarobków pracowników gastronomii jest bardzo ważnyh, szczególnie teraz, gdy jesteśmy w dość niepewnej sytuacji związanej z pandemią. Dlatego #wspierajmygastro również w tej kwestii :) https://www.facebook.com/wspieramgastro [..] |
kamila | 7 | 3158 | |
PODZIAŁ ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH W EUROPIE, proszę o pomoc Bardzo proszę o pomoc. Mam do napisania pracę o podziale zakładów gastronomicznych typu otwartego i zamkniętego, ich podział na podstawowe i uzupełniające (z opisami) w Europie (około 5 krajów np. Włochy, Francja, Niemcy, Ukraina i Norwegia). Byłabym bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje n [..] |
ittersbitters | 1 | 3007 | |
Manager Restauracji Tu nie chodzi może o kwestie doświadczenia w zarządzaniu, tylko w gastronomi.. Może sobie poradzić doskonale osoba, która posiada naturalne cechy przywódcze i jest zarazem zorganizowana, ale która też wcześniej pracowała za barem, na kuchni, jako kelener. Te osoby znają lokale od podszewki :) [..] |
maniek | 8 | 8697 | |
FORUM GASTRONOMICZNE RESTAURACJE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|