FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / MANAGER RESTAURACJI
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

MANAGER RESTAURACJI

Autor: maniek


Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2011-03-08 o godzinie 22:52:05.
Czy praca managera w restauracji jest ciężka? Jakie obowiązki manager i jaką odpowiedzialność? Czy duże są zarobki? Często spotyka się ogłoszenia typu: poszukujemy managera restauracji, managera domu weselnego itp. Obecnie pracuje na zbliżonym stanowisku ale w zupełnie innej branży, chętnie spróbował bym czegoś nowego..
 
Autor: Kamil O


Wypowiedzi: 3
Post 2 napisany 2011-03-09 o godzinie 07:20:51.
Zarobki zależą od lokalu, obowiązki też.. Znam osobiście lokal gdzie manager jest od obslugi gościu w zakresie imprez, bo reszte i tak załatwia właścicie, taki z niego manager że..

Praca jako manager może być przyjemna i lekka, tylko trzeba dobrze trafić, mieć władze w lokalu i autorytet.
 
Autor: Kamil O


Wypowiedzi: 3
Post 3 napisany 2011-03-09 o godzinie 07:22:08.
Manager powinien mieć też doświadczenie bo gastronomia niby tylko jedzenie, więc wydawać się może prosty temat ale tak nie jest
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 284
Post 4 napisany 2011-03-09 o godzinie 10:03:55.
zarządzanie restauracją to wcale nie jest taka prosta sprawa, jak nie masz doświadczenia to się lepiej za to nie zabieraj..
Potrzebujesz pomocy przy otwarciu działalności gastronomicznej? Chętnie pomogę.
WYKONUJE: konsultacje techniczne i handlowe na terenie całego kraju!
 
Manager Restauracji
Autor: Joker
forum

Wypowiedzi: 26
Post 5 napisany 2011-03-09 o godzinie 20:43:12.
Dobry manager to sukces, w obecnych czasach znalezienie odpowiedniej osoby graniczy z cudem.
 
Autor: maniek


Wypowiedzi: 2
Post 6 napisany 2011-03-09 o godzinie 22:50:48.
Dzięki za podpowiedzi. Wszyscy piszecie że to nie jest łatwe, ale jak zostają managerem młode osoby, które raczej wcześniej nie miały do czynienia z zarządzaniem jakimkolwiek lokalem gastronomicznym, a druga sprawa, jeśli człowiek ma ogólne wyobrażenie o zarządzaniu i przy tym nieco inteligencji to przecież powinien się szybko przystosować do nowej sytuacji. Raczej spróbuje bo może być ciekawie.
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 284
Post 7 napisany 2011-03-10 o godzinie 11:38:00.
Chcesz to próbuj :) Jednym słowem powodzenia :)
Potrzebujesz pomocy przy otwarciu działalności gastronomicznej? Chętnie pomogę.
WYKONUJE: konsultacje techniczne i handlowe na terenie całego kraju!
 
Autor: piccolina


Wypowiedzi: 2
Post 8 napisany 2011-07-19 o godzinie 23:05:48.
Tu nie chodzi może o kwestie doświadczenia w zarządzaniu, tylko w gastronomi..
Może sobie poradzić doskonale osoba, która posiada naturalne cechy przywódcze i jest zarazem zorganizowana, ale która też wcześniej pracowała za barem, na kuchni, jako kelener. Te osoby znają lokale od podszewki :)
www.piccolina.com.pl
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
Wynajem Kuchni Wynajem Kuchni
dodane: 2016-08-29
Piec konwekcyjno-parowy firmy Retigo Green DA6 Piec konwekcyjno-parowy firmy Retigo Green DA6
dodane: 2016-08-26
Projekty technologiczne Projekty technologiczne
dodane: 2016-08-26
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 54.146.20.169
Data: 2016-08-30
Czas: 03:09:27
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: MANAGER RESTAURACJI
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "manager restauracji" w grupie "forum ogÓlne"
TAGI: restauracja (25)    restauracje (25)    praca (19)    pracodawca (14)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Sokowirówka do warzyw i owoców    Festiwal Opole- współpraca   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.