![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: MANAGER RESTAURACJI |
|||||||
|
Autor:
maniek
Wypowiedzi: 2 |
Czy praca managera w restauracji jest ciężka? Jakie obowiązki manager i jaką odpowiedzialność? Czy duże są zarobki? Często spotyka się ogłoszenia typu: poszukujemy managera restauracji, managera domu weselnego itp. Obecnie pracuje na zbliżonym stanowisku ale w zupełnie innej branży, chętnie spróbował bym czegoś nowego..
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Kamil O
Wypowiedzi: 3 |
Zarobki zależą od lokalu, obowiązki też.. Znam osobiście lokal gdzie manager jest od obslugi gościu w zakresie imprez, bo reszte i tak załatwia właścicie, taki z niego manager że..
Praca jako manager może być przyjemna i lekka, tylko trzeba dobrze trafić, mieć władze w lokalu i autorytet. |
||||||
|
Autor:
Kamil O
Wypowiedzi: 3 |
Manager powinien mieć też doświadczenie bo gastronomia niby tylko jedzenie, więc wydawać się może prosty temat ale tak nie jest
|
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
zarządzanie restauracją to wcale nie jest taka prosta sprawa, jak nie masz doświadczenia to się lepiej za to nie zabieraj..
|
||||||
![]() Autor: Joker ![]() Wypowiedzi: 26 |
Dobry manager to sukces, w obecnych czasach znalezienie odpowiedniej osoby graniczy z cudem.
|
||||||
|
Autor:
maniek
Wypowiedzi: 2 |
Dzięki za podpowiedzi. Wszyscy piszecie że to nie jest łatwe, ale jak zostają managerem młode osoby, które raczej wcześniej nie miały do czynienia z zarządzaniem jakimkolwiek lokalem gastronomicznym, a druga sprawa, jeśli człowiek ma ogólne wyobrażenie o zarządzaniu i przy tym nieco inteligencji to przecież powinien się szybko przystosować do nowej sytuacji. Raczej spróbuje bo może być ciekawie.
|
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Chcesz to próbuj :) Jednym słowem powodzenia :)
|
||||||
|
Autor:
piccolina
Wypowiedzi: 2 |
Tu nie chodzi może o kwestie doświadczenia w zarządzaniu, tylko w gastronomi..
Może sobie poradzić doskonale osoba, która posiada naturalne cechy przywódcze i jest zarazem zorganizowana, ale która też wcześniej pracowała za barem, na kuchni, jako kelener. Te osoby znają lokale od podszewki :)
www.piccolina.com.pl
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:04:33 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|