![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: BAR W RESTAURACJI NA ZAMóWIENIE - POTRZEBNA POMOC |
|||||||
|
Autor:
marek48
Wypowiedzi: 1 |
Szukam dobrej firmy specjalizującej się w wykonywaniu reprezentacyjnych barów do restauracji, całkowicie pod zamówienie, mam już pobiezny projekt - połączenie metalu i szkła. Czy może ktoś polecić jakąś sprawdzoną w tej dziedzinie firmę?
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
ADMIN
![]() ![]() Tematy: 14 Wypowiedzi: 86 |
marek48 napisał(a) w dniu 2013-06-30 o godzinie 23:31:46: Szukam dobrej firmy specjalizującej się w wykonywaniu reprezentacyjnych barów do restauracji, całkowicie pod zamówienie, mam już pobiezny projekt - połączenie metalu i szkła. Czy może ktoś polecić jakąś sprawdzoną w tej dziedzinie firmę? Sugeruję zakończyć swoje praktyki marketingu szeptanego. Nie będę publicznie pisał dlaczego, bo Ty już sam wiesz dlaczego. Kolejne wypowiedzi na temat firmy GORT uznam za SPAM i usunę. |
||||||
|
Autor:
artur@proma.pl
Wypowiedzi: 4 |
Witam
Panie Marku zapraszam na portal zwiadowca.pl, tu znajdzie Pan szereg firm wykonujących zabudowy barów, łącznie z referencjami i zdjęciami z realizacji, może Pan też zamieścić bezpłatne zapytanie ofertowe i otrzymać wiele konkurencyjnych wzglSzukam dobrej firmy specjalizującej się w wykonywaniu reprezentacyjnych barów do restauracji, całkowicie pod zamówienie, mam już pobiezny projekt - połączenie metalu i szkła. Czy może ktoś polecić jakąś sprawdzoną w tej dziedzinie firmę? m siebie ofert cenowych. Pozdrawiam Artur Niedzielski Proma sp. z o.o www.zwiadowca.pl tel. 605 899 030/ 601 311 700 |
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
gort, gort wszędzie tylko gort... marketing szeptany robi swoje
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Proszę nie zapominać o przygotowaniu projektu technologicznego dla kuchni w lokalu i dokumentacji HACCP. Służę pomocą przy opracowaniu odpowiedniej dokumentacji Hanna Półtorak HACPASZ poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:03:13 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|