![]() |
| FORUM BAR | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| Jakie wytyczne dla baru z zapiekankami? Zapraszam na szkolenie organizowane w Warszawie 26.05.2015 poświęconego zagadnieniom związanym z rozpoczęciem działalności gastronomicznej. Szczegóły dotszkolenia udzielane są mailowo poltorak@haccp-gmp.home.pl [..] |
pettrez | 2 | 1138 | |
| Początkująca w gastronomii Witam Ja miałem styczność z franczyzą w wykonaniu firmy Chilli Mili. Oni prowadzą praktycznie za rękę i stanowią swoistą encyklopedię. Jeśli czegoś nie wiesz kontaktujesz się z nimi. Pomagają na wielu obszarach. Jeśli stawiasz swoje pierwsze kroki w tym biznesie to może właśnie ta lub inna francz [..] |
natt09 | 4 | 1578 | |
| Bar w restauracji na zamówienie - potrzebna pomoc Proszę nie zapominać o przygotowaniu projektu technologicznego dla kuchni w lokalu i dokumentacji HACCP. Służę pomocą przy opracowaniu odpowiedniej dokumentacji Hanna Półtorak HACPASZ poltorak@haccp-gmp.home.pl [..] |
marek48 | 5 | 1562 | |
| Bar FAST FOOD od czego zacząć? miałam taki epizod w życiu.... polecam urządzenie grzewcze firmy Bolarus, mi służyło kilka lat. [..] |
sibuj | 17 | 8852 | |
| akcesoria Witam, Polecamy nasze urządzenia chłodnicze i mroźnicze, m. in. zachęcamy do obejrzenia naszej oferty kostkarek: http://technologies4all.pl/pl/60-kostkarki-do-lodu Pozdrawiam, e-mail: biuro@t4all.pl tel: 883-374-641 http://technologies4all.pl/AUKCJE/LOGO/TECHNOLOGIES4ALL-LOGO-T4ALL-PL.png [..] |
Belwi | 5 | 1871 | |
| Nierdzewny bar piwny Witam serdecznie Posiadam produkcje mebli ze stali nierdzewnej jestem w stanie wykonać wykonać taki bar tylko potrzebuje zdjęć oraz wymiarów do wyceny PAWEŁ ROPELEWSKI 511 - 540 - 903 Gastro Serwis [..] |
niroweld | 3 | 1440 | |
| sprzedam wyposażenie baru Z powodu likwidacji baru mam do sprzedania jego wyposażenie wszystko używane. Lada grzewcza typu bemar 4 1/1 gn z pojemnikami sugerowana cena 1500zł. Witryna chłodnicza obrotowa sugerowana cena 2000zł. Stół zlewozmywakowy stal nierdzewna cena 400zł. Szafa przelotowa stal nierdzewna cena 1500zł. [..] |
lolo | 1 | 2956 | |
| FORUM GASTRONOMICZNE BAR | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|