FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: JAKIE WYTYCZNE DLA BARU Z ZAPIEKANKAMI? |
|||||||
Autor:
pettrez Wypowiedzi: 1 |
Witam,
otwieramy nowe miejsce z zapiekankami, projekt już jest, natomiast mam wątpliwości co do kilku rzeczy Oprócz tego , że będą tam zapiekanki będziemy również działali jako kawiarnia/bar i w tym nie ma zbyt dużo wątpliwości natomiast jeżeli chodzi o montaż opiekacza do zapiekanek już tak. -lokal jest dość wysoki natomiast miejsce gdzie będzie usytuowany bar jest pod antresolą na której będzie magazyn. obecna wysokość to 190 cm. Czy to wystarczy czy mamy podnieść antresole? - w lokalu nie ma wentylacji mechanicznej, czy wystarczy do pieca z zapiekankami zamontować wentylator i wyrzucic powietrze przez dziure w oknie albo przez grawitacyjna? czy trzeba bardziej kombinować? - cały lokal ma 15 m2 więc mamy male wc, natomiast też co z wyciągiem z wc, czy mozną tak samo wyrzucić przez grawitacyjna/okno ? -rozumiem , że na takiej pow. nie muszę robić żadnych pok socjalnych itp? -czy wystarczy mi 2 komorowy zlewozmywak? -zapiekanki beda przygotowywane na miejscu z gotowych produktów. dzieki z gory za odpowiedz. |
||||||
REKLAMA |
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 22 Wypowiedzi: 548 |
Zapraszam na szkolenie organizowane w Warszawie 26.05.2015 poświęconego zagadnieniom związanym z rozpoczęciem działalności gastronomicznej. Szczegóły dotszkolenia udzielane są mailowo poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.191.21.86 Data: 2024-04-19 Czas: 05:13:06 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|