![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PODZIAŁ ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH W EUROPIE, PROSZę O POMOC |
|||||||
|
Autor:
ittersbitters
Wypowiedzi: 1 |
Bardzo proszę o pomoc.
Mam do napisania pracę o podziale zakładów gastronomicznych typu otwartego i zamkniętego, ich podział na podstawowe i uzupełniające (z opisami) w Europie (około 5 krajów np. Włochy, Francja, Niemcy, Ukraina i Norwegia). Byłabym bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje na ten temat. Szukałam książek na ten temat, ale wszystkie opisują zakłady gastronomiczne w Polsce. Jeszcze raz proszę o pomoc |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:46:06 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|