![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: JAK WPROWADZIć KANAPKI. |
|||||||
Autor:
ceokiusz
![]() Tematy: 3 Wypowiedzi: 29 |
Witam
Posiadam mobilny punkt gastronomiczny, mam odbiór sanepidu ale mam problem bo ze względu na małą przestrzeń nie mogę w nim produkować kanapek z półproduktów. Teraz moje pytanie brzmi: czy jeżeli załatwię sobie umowę z restauracją, która posiada taką możliwość i będzie mi użyczała kuchni na 2h dziennie to czy mogę przygotowywać te kanapki w tej kuchni, a sprzedawać u siebie w lokalu? Rozumiem, że potrzebował bym wtedy dodatkowy wpis do decyzji sanepidu? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Hurtownia Gastronomiczna
![]() ![]() Wypowiedzi: 85 |
Łatwiej będzie podpisać umowę na przygotowywanie przez wybraną restaurację kanapek a w Twoim punkcie tylko sprzedaż i po problemie. Kanapki oficjalnie są przygotowywanie przez personel tej restauracji co ułatwi całą sprawę.
|
||||||
Autor:
ceokiusz
Może i łatwiej ale też drożej. Wolał bym sam je przygotowywać. Czy stoi coś na przeszkodzie abym jako własna firma wykonywał kanapki w lokalu innej firmy?
|
||||||
|
Autor:
tomek45
Wypowiedzi: 12 |
Hehe, o czymś takim szczerze mówiąc nie słyszałem... ;) Nawet nie wiem, jak to się ma z punktu widzenia prawnego...
|
||||||
|
Autor:
del Chefo
Wypowiedzi: 10 |
To trochę trudne pod względem logistycznym, a czy znalazłeś restaurację, która zgodziłaby się na to? Dziwne...
|
||||||
Autor:
ceokiusz
Znalazłem taką restaurację. Użyczy mi kuchni na 2 godziny dziennie w której to będę mógł przygotowywać kanapki na sprzedaż.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:58:47 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|