![]() |
| FORUM JEDZENIE | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| Sous Vide Zgadzam się. Takim przykładem jest Restauracja Alpin w Szczyrku. Od jakiegoś czasu stosuje się tam tą metodę z sukcesami. Trzeba stawiać na innowacje, szkolić się, to i efekty bedą. Pozdrawiam [..] |
Gutek | 11 | 1573 | |
| Punkty za jedzenie? To nie jest tak jak myślisz..Ta karta robi dobrą robotę ponieważ marża w gastronomii nie jest mała dając rabat 50 na jedzenie bez napojów restaurator wychodzi na swoje nic nie traci natomiast zyskuje obrót na świeżych produktach i martwych godzinach postojowych obsługi.Wiem co piszę też prowadziłem [..] |
frognatic | 7 | 1339 | |
| Catering w woj. Mazowieckim Właśnie sprawdzam na własnej skórze kilku dostawców diety pudełkowej. Sprawdziłem już kilka firm jak na razie najlepsze wrażenie na mnie zrobił ChefBox. Ale mimo wszystko sprawdzam dalej, chociaż myślę ze nikogo lepszego nie spotkam na rynku gastronomicznym w Warszawie. [..] |
Chuck | 5 | 1228 | |
| kuchnia sejuańska - co to? Z chęcią się dowiem, bo też nie mam pojęcia. :) [..] |
tipciu | 2 | 987 | |
| Jak wprowadzić kanapki. Znalazłem taką restaurację. Użyczy mi kuchni na 2 godziny dziennie w której to będę mógł przygotowywać kanapki na sprzedaż. [..] |
ceokiusz | 6 | 1768 | |
| posiłki tylko na dowóz/ jakie wymagania? Pytanie jest na poziomie PROJEKTU TECHNOLOGICZNEGO. [..] |
maksik777 | 6 | 5850 | |
| Sprzedaż jedzenia pod namiotem Ja mam taki namiot: http://vika.pl/produkty/namioty-wojskowe/ Prowadzę pod nim bar z grochówką wojskową, golonka itp. Dla gastronomii tego typu sprawdza się świetnie choc dedykowany jest prawdziwym polowym warunkom. Dla mnie to lepiej - wiem, że nie ma szans na przeciekanie, nie straszny mi wiatr i [..] |
PORCHETTA & BRUSCHETTA | 19 | 19512 | |
| Pomóżcie mi jakie są najlepsze kurczaki na rożno gastronomiczne. a jeśli chodzi o wagę to ja kupowałem 1,5-1,7. po upieczeniu 1,1. jak masz możliwość obróbki wstępnej w lokalu to proponuję peklowanie w soli peklowej z dodatkiem speccjalnego białka. mięso smaczniejsze i szybciej pieczone. [..] |
fryzjernia | 3 | 6664 | |
| grillowanie Przede wszystkim - ważne jest wybranie odpowiedniego grilla. Najlepszy będzie profesjonalny grill ogrodowy elektryczny, dzięki któremu sam możesz ustawiać wymaganą temperaturę. To zdecydowanie ułatwia kontrolowanie potraw i na pewno nic się nie spali! [..] |
busz | 11 | 3195 | |
| FORUM GASTRONOMICZNE JEDZENIE | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|