![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: HIT TEGOROCZNYCH WAKACJI |
|||||||
|
Autor:
Brylant
Wypowiedzi: 4 |
Zastanawiam się co będzie w tym roku tzw hitem sprzedaży w kurortach nadmorskich, macie jakieś propozycje? Czy dalej będzie sezon np. na zakręcone frytki, gofry na patyku itp? Ciekaw jestem co takiego wynaleźli na ten sezon.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
YOYO
Wypowiedzi: 2 |
Jak chcesz zobaczyć co jest hitem to wybierz się już dziś nad morze, tam już pewnie gastronomia na pełnych obrotach, bo dla wielu Polaków to już trwa weekend majowy. A tak na marginesie to według mnie to nad morzem to powinny kusić: lody, gofry, naleśniki i ryby a nie jakieś cuda z ziemniaków czy inne gówna :) Czy każdy jadąc nad morze to jedzie się najeść czy odpocząć i skorzystać z uroków morza?
|
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
Hitem tegorocznych wakacji to będą turyści z kasą, bo nie zapowiada się pod tym względem dobry sezon :) wszędzie tylko trąbią jak to nie jest źle. Nad naszym morzem bałtyckim to wczasy są wyjątkowo drogie i niepewne jeśli chodzi o pogodę.. Do tego pełno obcokrajowców, obsługa w lokalach potrafi się dogadać w każdym języku tylko nie w naszym ojczystym! Karty menu przygotowane typowo pod zagranicznych gości. Dla mnie wczasy nad Bałtykiem to pomyłka i strata czasu
|
||||||
Autor:
Barbara M
![]() Tematy: 2 Wypowiedzi: 30 |
specu gastronomiczny nikt Tobie nie każe jeździć nad nasze polskie morze, jeżeli Tobie jest lepiej zagranicą to jedź i wspieraj obcy budżet. Przez takich ludzi jak Ty gastronomia faktycznie nastawiona jest na obcokrajowców, których stać na pobyt a nie biednego polaczka co na 7 dniowy wyjazd z rodziną ma 400 zł w gotówce. Przepraszam za te nerwy ale do mojego lokalu też przychodzą klienci i wszystko jest za drogo, to zamiast na dobry obiad przychodzić do mnie to lepiej do mc donalds na obiad za 15 zł i po sprawie.
|
||||||
Autor:
Wojtek - Eurogast
![]() ![]() Wypowiedzi: 51 |
Z racji ilości sprzedanych urządzeń widzę, że cały czas nad morzem będzie kabab i gofry i gofry na patyku
W chwili obecnej w promocji mamy model gofrownicy z goframi na patyku niemieckiej firmy GMG za 2599zł netto dostępnej u naszych dealerów. Co do ciekawostek wkłady żeliwne można osobno zamówić - cena 906 zł netto/ kpl góra dół. Wkłady mogą być w kształcie jodełki, serduszka, motylka, słoneczka, małego gofra. Jeszcze większa wydajność gofra z gofra. Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani goframi klasycznymi to polecam model o mocy 2200V -KGW 2530 E czyli w porównaniu do każdej konkurencji - szybciej i więcej a cena to tylko 1598 netto katalogowo Zapraszam do odwiedzenia naszych dealerów celem zakupu. Zadzwoń do mnie a powiem Państwu, gdzie można kupić nasze urządzenia.
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143 |
||||||
|
Autor:
marecki45
Wypowiedzi: 5 |
Ja myślę, że to samo, co zwykle... :) Ostatnio hiciorem widzę stały się lody jogurtowe, niskokaloryczne. :) A oprócz tego to oczywiście waty cukrowe, no i fast foody - kebaby są wszechobecne. ;)
|
||||||
Autor:
Wojtek - Eurogast
![]() ![]() Wypowiedzi: 51 |
Rozwiązanie nie jest nowe, ale może warto je odświeżyć naszym kochanym dealerom :-)
Urządzenie do zapiekanych parówek w cieście GES 80 firmy Roller Grill - Rock Dog. Wymiary 305 x 440 x 230 mm Moc 1,6 kW ( 21 sekund do wyprodukowania gotowego produktu ) Waga 19 kg Zasilanie 230 V Cena netto katalogowa 2747 zł. W razie pytań zapraszam do kontaktu telefonicznego lub mailowego. Służę zdjęciem w wysokiej rozdzielczości do wstawienia do sklepu internetowego. Z dealerskim pozdrowieniem
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143 |
||||||
|
Autor:
Domowy Amator
Wypowiedzi: 5 |
Wojtek - Eurogast napisał(a) w dniu 2013-05-14 o godzinie 08:53:26: Rozwiązanie nie jest nowe, ale może warto je odświeżyć naszym kochanym dealerom :-) Urządzenie do zapiekanych parówek w cieście GES 80 firmy Roller Grill - Rock Dog. Wymiary 305 x 440 x 230 mm Moc 1,6 kW ( 21 sekund do wyprodukowania gotowego produktu ) Waga 19 kg Zasilanie 230 V Cena netto katalogowa 2747 zł. W razie pytań zapraszam do kontaktu telefonicznego lub mailowego. Służę zdjęciem w wysokiej rozdzielczości do wstawienia do sklepu internetowego. Z dealerskim pozdrowieniem Masz jakiś przepis na to ciasto do hot dogów?
dopiero się uczę :)
|
||||||
|
Autor:
Tymoteusz1
Wypowiedzi: 7 |
Ktoś z was dodawał do swoich potraw piprine? Słyszałem, że aktualnie jest hitem. Wyczytałem o niej w http://katowice.naszemiasto.pl/artykul/piperyna-6-kg-w-miesiac,3485014,art,t,id,tm.html Wygląda to naprawdę interesująco i może fajnie się sprawdzić w niektórych knajpach.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:58:48 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|