FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / HIT TEGOROCZNYCH WAKACJI
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

HIT TEGOROCZNYCH WAKACJI

Autor: Brylant

Wypowiedzi: 4
Post 1 napisany 2013-04-28 o godzinie 21:22:48.
Zastanawiam się co będzie w tym roku tzw hitem sprzedaży w kurortach nadmorskich, macie jakieś propozycje? Czy dalej będzie sezon np. na zakręcone frytki, gofry na patyku itp? Ciekaw jestem co takiego wynaleźli na ten sezon.

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: YOYO

Wypowiedzi: 2
Post 2 napisany 2013-04-29 o godzinie 11:36:06.
Jak chcesz zobaczyć co jest hitem to wybierz się już dziś nad morze, tam już pewnie gastronomia na pełnych obrotach, bo dla wielu Polaków to już trwa weekend majowy. A tak na marginesie to według mnie to nad morzem to powinny kusić: lody, gofry, naleśniki i ryby a nie jakieś cuda z ziemniaków czy inne gówna :) Czy każdy jadąc nad morze to jedzie się najeść czy odpocząć i skorzystać z uroków morza?

Autor: spec gastronomiczny
forumforumforum

Wypowiedzi: 126
Post 3 napisany 2013-04-29 o godzinie 18:13:58.
Hitem tegorocznych wakacji to będą turyści z kasą, bo nie zapowiada się pod tym względem dobry sezon :) wszędzie tylko trąbią jak to nie jest źle. Nad naszym morzem bałtyckim to wczasy są wyjątkowo drogie i niepewne jeśli chodzi o pogodę.. Do tego pełno obcokrajowców, obsługa w lokalach potrafi się dogadać w każdym języku tylko nie w naszym ojczystym! Karty menu przygotowane typowo pod zagranicznych gości. Dla mnie wczasy nad Bałtykiem to pomyłka i strata czasu

Autor: Barbara M
forum

Tematy: 2
Wypowiedzi: 30
Post 4 napisany 2013-04-29 o godzinie 20:18:00.
specu gastronomiczny nikt Tobie nie każe jeździć nad nasze polskie morze, jeżeli Tobie jest lepiej zagranicą to jedź i wspieraj obcy budżet. Przez takich ludzi jak Ty gastronomia faktycznie nastawiona jest na obcokrajowców, których stać na pobyt a nie biednego polaczka co na 7 dniowy wyjazd z rodziną ma 400 zł w gotówce. Przepraszam za te nerwy ale do mojego lokalu też przychodzą klienci i wszystko jest za drogo, to zamiast na dobry obiad przychodzić do mnie to lepiej do mc donalds na obiad za 15 zł i po sprawie.

Autor: Wojtek - Eurogast
forumforum

Wypowiedzi: 51
Post 5 napisany 2013-05-03 o godzinie 23:52:55.
Z racji ilości sprzedanych urządzeń widzę, że cały czas nad morzem będzie kabab i gofry i gofry na patyku
W chwili obecnej w promocji mamy model gofrownicy z goframi na patyku niemieckiej firmy GMG za 2599zł netto dostępnej u naszych dealerów.
Co do ciekawostek wkłady żeliwne można osobno zamówić - cena 906 zł netto/ kpl góra dół.
Wkłady mogą być w kształcie jodełki, serduszka, motylka, słoneczka, małego gofra.
Jeszcze większa wydajność gofra z gofra.

Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani goframi klasycznymi to polecam model o mocy 2200V -KGW 2530 E czyli w porównaniu do każdej konkurencji - szybciej i więcej a cena to tylko 1598 netto katalogowo

Zapraszam do odwiedzenia naszych dealerów celem zakupu.
Zadzwoń do mnie a powiem Państwu, gdzie można kupić nasze urządzenia.
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143

Autor: marecki45

Wypowiedzi: 5
Post 6 napisany 2013-05-11 o godzinie 23:32:58.
Ja myślę, że to samo, co zwykle... :) Ostatnio hiciorem widzę stały się lody jogurtowe, niskokaloryczne. :) A oprócz tego to oczywiście waty cukrowe, no i fast foody - kebaby są wszechobecne. ;)

Autor: Wojtek - Eurogast
forumforum

Wypowiedzi: 51
Post 7 napisany 2013-05-14 o godzinie 08:53:26.
Rozwiązanie nie jest nowe, ale może warto je odświeżyć naszym kochanym dealerom :-)
Urządzenie do zapiekanych parówek w cieście GES 80 firmy Roller Grill - Rock Dog.
Wymiary 305 x 440 x 230 mm
Moc 1,6 kW ( 21 sekund do wyprodukowania gotowego produktu )
Waga 19 kg
Zasilanie 230 V
Cena netto katalogowa 2747 zł.
W razie pytań zapraszam do kontaktu telefonicznego lub mailowego. Służę zdjęciem w wysokiej rozdzielczości do wstawienia do sklepu internetowego.
Z dealerskim pozdrowieniem
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143

Autor: Domowy Amator

Wypowiedzi: 5
Post 8 napisany 2013-05-20 o godzinie 22:24:19.
Wojtek - Eurogast napisał(a) w dniu 2013-05-14 o godzinie 08:53:26:
Rozwiązanie nie jest nowe, ale może warto je odświeżyć naszym kochanym dealerom :-)
Urządzenie do zapiekanych parówek w cieście GES 80 firmy Roller Grill - Rock Dog.
Wymiary 305 x 440 x 230 mm
Moc 1,6 kW ( 21 sekund do wyprodukowania gotowego produktu )
Waga 19 kg
Zasilanie 230 V
Cena netto katalogowa 2747 zł.
W razie pytań zapraszam do kontaktu telefonicznego lub mailowego. Służę zdjęciem w wysokiej rozdzielczości do wstawienia do sklepu internetowego.
Z dealerskim pozdrowieniem

Masz jakiś przepis na to ciasto do hot dogów?
dopiero się uczę :)

Autor: Tymoteusz1

Wypowiedzi: 7
Post 9 napisany 2015-09-21 o godzinie 14:07:38.
Ktoś z was dodawał do swoich potraw piprine? Słyszałem, że aktualnie jest hitem. Wyczytałem o niej w http://katowice.naszemiasto.pl/artykul/piperyna-6-kg-w-miesiac,3485014,art,t,id,tm.html Wygląda to naprawdę interesująco i może fajnie się sprawdzić w niektórych knajpach.

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 05:58:48
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: HIT TEGOROCZNYCH WAKACJI
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "hit tegorocznych wakacji" w grupie "forum ogÓlne"
TAGI: gastronomia (77)    fast food (8)    wakacje (1)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.