![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SAMOCHóD GASTRONOMICZNY MERCEDES 100 MB SPRZEDAM |
|||||||
|
Autor:
gdyniak
Tematy: 2 Wypowiedzi: 10 |
Sprzedam samochód Gastronomiczny Mercedes-Benz 100 MB Z WAŻNYMI BADANIAMI TECHNICZNYMI ORAZ POZWOLENIEM SANEPIDU. W PEŁNI WYPOSAŻONY WE WSZYSTKO CO JEST POTRZEBNE DO PRZYGOTOWANIA I DYSTRYBUCJI POTRAW TYPU FAST FOOD, . AUTO POSIADA
1) ROŻEN GAZOWO-ELEKTRYCZNY DO KURCZAKÓW 2) GRILL KOMPAKTOWY DO HAMBURGERÓW 3) HOT DOG ROLLER DO PARÓWEK 4) FRYTKOWNICĘ 5) PIEKARNIK EL DO ZAPIEKANEK 6) PIEKARNIK EL DO PIZZY 7) KUCHENKĘ GAZOWĄ Z GARNKAMI DO PIEROGÓW 8) PIECYK MIKROFALOWY 9) LODÓWKO- ZAMRAŻARKĘ 10) CHŁODZIARKĘ 30 ltr 11) ZAMRAŻARKĘ PIONOWĄ 100 ltr 12) ZLEWO-ZMYWAK 2 KOMOROWY Z PODGRZEWACZEM PRZEPŁYWOWYM, POMPKĄ WODY I ZBIORNIKAMI NA CZYSTĄ I Z UŻYTĄ WODĘ 13) AGREGAT PRĄDOTWÓRCZY 220-240 V 4,5 KW 14 )KABEL ZASILAJĄCY 360V 30 metrów dł 15) PAWILON OGRODOWY ZE STOŁEM PIWNYM I ŁAWAMI 16) BUTLĘ GAZOWĄ DUŻĄ I BUTLĘ GAZOWĄ MAŁĄ MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI. DLA KUPCA Z WYBRZEŻA ODSTĄPIĘ LOKALIZACJĘ NA PÓŁWYSPIE HELSKIM 25 000 zł telefon 600 967 561 Gdynia |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
YOYO
Wypowiedzi: 2 |
Gdyniak a co to się stało, że po 2 latach sprzedajesz biznes? Czytałem tu na forum, jeszcze niedawno udzielałeś rad.
Podpowiedz, czy tego typu interes to dobry zarobek? dużo pracy? jakie są problemy? Ja dopiero się przygotowywuje do otwarcia sprzedaży fast food ale z przyczepy, w sumie to już 2 rok się rozglądam planuję, ale zawsze są obawy.. |
||||||
Autor:
ADMIN
![]() ![]() Tematy: 14 Wypowiedzi: 86 |
gdyniak napisał(a) w dniu 2013-04-29 o godzinie 09:14:25: Sprzedam samochód Gastronomiczny Mercedes-Benz 100 MB Z WAŻNYMI BADANIAMI TECHNICZNYMI ORAZ POZWOLENIEM SANEPIDU. W PEŁNI WYPOSAŻONY WE WSZYSTKO CO JEST POTRZEBNE DO PRZYGOTOWANIA I DYSTRYBUCJI POTRAW TYPU FAST FOOD, . AUTO POSIADA 1) ROŻEN GAZOWO-ELEKTRYCZNY DO KURCZAKÓW 2) GRILL KOMPAKTOWY DO HAMBURGERÓW 3) HOT DOG ROLLER DO PARÓWEK 4) FRYTKOWNICĘ 5) PIEKARNIK EL DO ZAPIEKANEK 6) PIEKARNIK EL DO PIZZY 7) KUCHENKĘ GAZOWĄ Z GARNKAMI DO PIEROGÓW 8) PIECYK MIKROFALOWY 9) LODÓWKO- ZAMRAŻARKĘ 10) CHŁODZIARKĘ 30 ltr 11) ZAMRAŻARKĘ PIONOWĄ 100 ltr 12) ZLEWO-ZMYWAK 2 KOMOROWY Z PODGRZEWACZEM PRZEPŁYWOWYM, POMPKĄ WODY I ZBIORNIKAMI NA CZYSTĄ I Z UŻYTĄ WODĘ 13) AGREGAT PRĄDOTWÓRCZY 220-240 V 4,5 KW 14) KABEL ZASILAJĄCY 360V 30 metrów dł 15) PAWILON OGRODOWY ZE STOŁEM PIWNYM I ŁAWAMI 16) BUTLĘ GAZOWĄ DUŻĄ I BUTLĘ GAZOWĄ MAŁĄ MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI. DLA KUPCA Z WYBRZEŻA ODSTĄPIĘ LOKALIZACJĘ NA PÓŁWYSPIE HELSKIM 25 000 zł telefon 600 967 561 Gdynia Proszę w przyszłości dodawać ogłoszenie, bo zgodnie z regulaminem forum dodawanie ogłoszeń jako w dziale forum jest zabronione. |
||||||
|
Autor:
gdyniak
YOYO napisał(a) w dniu 2013-04-29 o godzinie 11:38:50: Gdyniak a co to się stało, że po 2 latach sprzedajesz biznes? Czytałem tu na forum, jeszcze niedawno udzielałeś rad. Podpowiedz, czy tego typu interes to dobry zarobek? dużo pracy? jakie są problemy? Ja dopiero się przygotowywuje do otwarcia sprzedaży fast food ale z przyczepy, w sumie to już 2 rok się rozglądam planuję, ale zawsze są obawy.. |
||||||
|
Autor:
gdyniak
Sprawa ma sie tak że jestem marynarzem na statkach zagranicznych Dostałem bardzo dobry kontrakt i chcę to ciągnąć W lato zamknąłem interes 16 sierpnia .Chociaż było nie źle Miałem do wyboru jeszcze miesiąc lub półtora "kręcić lody" albo mieć 4 mce pracy za nie porównywalną gotówkę .Interes szedł świetnie ,choć lato było do kitu.Pracy trzeba włożyć masę i pilnowac aby wszystko było ok .Miałem rozszerzony asortyment do dystrybucji np pierogi ,Ryż po tajsku ,tortille, krokiety z mięsem albo kapustą .Wszystko zamawiałem w Makro i dostarczali mi na miejsce .Hamburgery i zapiekanki kupowałem w Biedronce albo w Lidlu i tylko przyrządzałem w aucie .Da sie z tego wyżyc .N
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:59:10 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|