FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PROBLEM ZE SPRZEDAżą URZąDZEń GASTRONOMICZNYCH
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PROBLEM ZE SPRZEDAżą URZąDZEń GASTRONOMICZNYCH

Autor: Anonim


Wypowiedzi: 7
Post 1 napisany 2013-04-04 o godzinie 16:44:16.
Nie chciałbym się tutaj ujawniać ale mam pytanie do osób lub firm, które zajmują się sprzedażą urządzeń gastronomicznych, jak Wam idzie sprzedaż? Mój obecny pracodawca wymaga coraz to większych obrotów a klienci nic nie kupują, każdy narzeka na kryzys, do tego niskie ceny u konkurencji w internecie. Czy to już czas na zmianę pracy a może branży?
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: spec gastronomiczny
forumforumforum

Wypowiedzi: 126
Post 2 napisany 2013-04-04 o godzinie 17:09:03.
żeby mieć dobre wyniki trzeba się postarać i mieć wiedzę. Każdemu zwiększają plany do realizacji:) Jak dla mnie w gastronomii nie ma kryzysu tylko panuje ogólna głupota wśród dostawców i klientów - to jest moje zdanie
 
Autor: Anonim


Wypowiedzi: 7
Post 3 napisany 2013-04-04 o godzinie 17:21:55.
Problem w tym, że ja się staram ale klienci nie chcą kupować bo twierdzą, że mają problem z kasą albo że w internecie jest taniej.
 
Autor: spec gastronomiczny
forumforumforum

Wypowiedzi: 126
Post 4 napisany 2013-04-04 o godzinie 17:24:04.
Pochwal się gdzie pracujesz, że macie taką lipe
 
Autor: Widlak
forumforumforum

Wypowiedzi: 113
Post 5 napisany 2013-04-04 o godzinie 18:44:25.
Też jestem ciekaw gdzie to taka lipa. Ja kryzys widzę tylko w TV żeby tłumaczyć lipne zarobki i inne tego typu pierdoły.
Z drugiej strony jak Ty chcesz tylko sprzedać to te czasy dawno minęły.
 
Autor: Anonim


Wypowiedzi: 7
Post 6 napisany 2013-04-04 o godzinie 19:08:37.
A co mam robić innego jak szef naciska, od stycznia tego roku miesięczny plan zwiększył o 30%. 3 miesiące nie wykonasz planu i do widzenia..
Jestem handlowcem to moim zadaniem jest sprzedaż, co jeszcze mam robić?
Panowie i Panie poratujcie poradą, bo czasy naprawdę ciężkie
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 7 napisany 2013-04-04 o godzinie 19:39:41.
Anonim wiesz co jest Twoim problemem? Rutyna i pazerność. Ja nie mam nacisku na sprzedaż, najważniejsze jest odpowiednie dopasowanie sprzętu do indywidualnych potrzeb klienta.

Ciekaw jestem która firma ma taki nacisk na sprzedaż:)

Widlak ma rację: czasy akwizytorów mineły, teraz się liczy wiedza i doświadczenie
Potrzebujesz pomocy przy otwarciu działalności gastronomicznej? Chętnie pomogę.
WYKONUJE: konsultacje techniczne i handlowe na terenie całego kraju!
 
Autor: Anonim


Wypowiedzi: 7
Post 8 napisany 2013-04-04 o godzinie 19:53:11.
Nie mogę się pochwalić gdzie pracuje bo to duża firma i jak się dowiedzą to mnie zwolnią. Ostatnie 2 miesiące nie wyrobiłem planu i teraz się boje co będzie jak w tym miesiącu go też nie zrobie...
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 9 napisany 2013-04-04 o godzinie 20:23:43.
Nie zrobisz planu nie masz pracy:) a tak serio to bierz się do pracy.

Jedno mnie tylko zastanawia jaki masz plan do zrobienia.
Potrzebujesz pomocy przy otwarciu działalności gastronomicznej? Chętnie pomogę.
WYKONUJE: konsultacje techniczne i handlowe na terenie całego kraju!
 
Autor: Anonim


Wypowiedzi: 7
Post 10 napisany 2013-04-04 o godzinie 20:43:33.
Od tego roku co miesiąc ma być 80 tyś zł netto.
PROBLEM ZE SPRZEDAżą URZąDZEń GASTRONOMICZNYCH
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: spec gastronomiczny
forumforumforum

Wypowiedzi: 126
Post 11 napisany 2013-04-04 o godzinie 22:03:55.
80 tyś to nie jest dużo więc nie narzekaj! Skoro nie spełniacz oczekiwań obecnego pracodawcy to czas rozglądać się za nowym. W dużych firmach to tak jest że liczą się głupie procedury i wyniki ale nikt nie weryfikuje rzeczywistości.
 
Problem ze sprzedażą urządzeń gastronomicznych
Autor: global-gastro


Wypowiedzi: 13
Post 12 napisany 2013-04-05 o godzinie 00:54:55.
Do Anonim-a
Proszę o kontakt do mojego biura w sprawie . w/w
 
Autor: spec gastronomiczny
forumforumforum

Wypowiedzi: 126
Post 13 napisany 2013-04-05 o godzinie 08:56:53.
global-gastro napisał(a) w dniu 2013-04-05 o godzinie 00:54:55:
Do Anonim-a
Proszę o kontakt do mojego biura w sprawie . w/w


ANONIM tak się martwiłeś a jest już oferta współpracy :)

PS. 80 tyś to żadna sztuka zrobić.
 
Autor: Anonim


Wypowiedzi: 7
Post 14 napisany 2013-04-05 o godzinie 12:01:29.
global-gastro napisał(a) w dniu 2013-04-05 o godzinie 00:54:55:
Do Anonim-a
Proszę o kontakt do mojego biura w sprawie . w/w

Jak się mogę z Tobą skontaktować?
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 15 napisany 2013-04-05 o godzinie 15:41:35.
ANONIM 80 tyś netto to żaden obrót. Może lepiej zmienić stanowisko, bo handlowiec z takim wynikiem w tej branży to kiepsko i tłumaczenie, że kryzys to raczej nie jest wytłumaczenie. Rachunek jest prosty 80 tyś / 23 dni = około 3500 zł netto więc szkoda słów i lepiej zabieraj się do pracy. Oczywiście nie wspominam o kompleksowych wyposażeniach.
Potrzebujesz pomocy przy otwarciu działalności gastronomicznej? Chętnie pomogę.
WYKONUJE: konsultacje techniczne i handlowe na terenie całego kraju!
 
Autor: Anonim


Wypowiedzi: 7
Post 16 napisany 2013-04-05 o godzinie 16:47:24.
gutek tobie się dobrze pisze, ciekaw jestem jak jest w rzeczywistości z twoimi obrotami, bo chwalić na forum to się każdy może!
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 17 napisany 2013-04-08 o godzinie 10:44:09.
ja na brak pracy nie narzekam, ale to jest efekt doświadczenia.
Potrzebujesz pomocy przy otwarciu działalności gastronomicznej? Chętnie pomogę.
WYKONUJE: konsultacje techniczne i handlowe na terenie całego kraju!
 
Problem ze sprzedażą urządzeń gastronomicznych
Autor: global-gastro


Wypowiedzi: 13
Post 18 napisany 2013-04-09 o godzinie 01:13:38.
Gutek napisał(a) w dniu 2013-04-08 o godzinie 10:44:09:
ja na brak pracy nie narzekam, ale to jest efekt doświadczenia.

 
Problem ze sprzedażą urządzeń gastronomicznych
Autor: global-gastro


Wypowiedzi: 13
Post 19 napisany 2013-04-09 o godzinie 01:15:50.
a Czy Ty masz wszystkie zaległości uregulowane za towary?
Jak 80tyś ,to dla Ciebie "pestka"
 
Problem ze sprzedażą urządzeń gastronomicznych
Autor: global-gastro


Wypowiedzi: 13
Post 20 napisany 2013-04-09 o godzinie 01:18:58.
Anonim napisał(a) w dniu 2013-04-05 o godzinie 12:01:29:

Jak się mogę z Tobą skontaktować?


www.global-gastro.pl
601788686 Stanisław Pita
PROBLEM ZE SPRZEDAżą URZąDZEń GASTRONOMICZNYCH
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: Widlak
forumforumforum

Wypowiedzi: 113
Post 21 napisany 2013-04-09 o godzinie 18:14:52.
Co to za żale. Jak ktoś pracuje w dużej firmie to 80 tys obrotu to wynik średni. Jak ktoś ma firmę dwuosobową to jest dużo. Każdy wie na jakich marżach trzeba teraz lecieć i w dużej firmie trzeba zarobić godnie na siebie szefa budynki samochody itd.
 
Autor: del Chefo


Wypowiedzi: 10
Post 22 napisany 2013-04-17 o godzinie 08:14:04.
Limit finansowy i tyle. W dużych firmach brak szacunku dla człowieka!
 
Autor: Wencel


Wypowiedzi: 10
Post 23 napisany 2013-04-23 o godzinie 09:44:00.
Nawiążę kontakt z projektantem gastronomicznym( projekty zapleczy kuchennych). Tel . 506-785-757
 
Autor: Widlak
forumforumforum

Wypowiedzi: 113
Post 24 napisany 2013-05-01 o godzinie 19:02:03.
Wencel napisał(a) w dniu 2013-04-23 o godzinie 09:44:00:
Nawiążę kontakt z projektantem gastronomicznym( projekty zapleczy kuchennych). Tel . 506-785-757
Chodzi o kogoś kto projektuje pod względem sanepidu i funkcjonalnym oraz uruchamia lokale mimo że nie ma pieczątki ( co od kliku lat i tak nie jest konieczne ) czy szukasz kogoś kto wstawia ścianki zgodnie z sanepidem i kwadrackiki jako urządzenia i stoły bez wnikania czy to potrzebne czy nie, ale ma pieczątkę.
 
Autor: GastroSpider


Wypowiedzi: 14
Post 25 napisany 2014-02-12 o godzinie 08:09:43.
Anonim napisał(a) w dniu 2013-04-04 o godzinie 16:44:16:
Nie chciałbym się tutaj ujawniać ale mam pytanie do osób lub firm, które zajmują się sprzedażą urządzeń gastronomicznych, jak Wam idzie sprzedaż? Mój obecny pracodawca wymaga coraz to większych obrotów a klienci nic nie kupują, każdy narzeka na kryzys, do tego niskie ceny u konkurencji w internecie. Czy to już czas na zmianę pracy a może branży?

Zapraszam do skorzystania z naszego produktu, być może pozwoli odpowiedzieć na pytanie dlaczego sprzedaż jest na takim poziomie :)
www.gastrospider.pl
 
Autor: spec gastronomiczny
forumforumforum

Wypowiedzi: 126
Post 26 napisany 2014-02-12 o godzinie 23:23:12.
a teraz marże to są rewelacyjne, widział ktoś z Was ceny w internecie sprzętu? Nie którym to już całkowicie odbiło i oddają za darmo towar. Ciekawe kiedy to się skończy i ile firm upadnie..
 
Autor: br


Wypowiedzi: 17
Post 27 napisany 2014-02-13 o godzinie 08:46:02.
spec gastronomiczny napisał(a) w dniu 2014-02-12 o godzinie 23:23:12:
a teraz marże to są rewelacyjne, widział ktoś z Was ceny w internecie sprzętu? Nie którym to już całkowicie odbiło i oddają za darmo towar. Ciekawe kiedy to się skończy i ile firm upadnie..


Niestety przez takie firmy, które mają biuro w domu i na oczy towaru nie widzieli ceny idą w dół. Wysyłka prosto od producenta, marża 1-2% i zadowoleni bo zarobili 500 zł na piecu wartym 25 000...
 
Autor: spec gastronomiczny
forumforumforum

Wypowiedzi: 126
Post 28 napisany 2014-02-13 o godzinie 23:38:15.
br napisał(a) w dniu 2014-02-13 o godzinie 08:46:02:


Niestety przez takie firmy, które mają biuro w domu i na oczy towaru nie widzieli ceny idą w dół. Wysyłka prosto od producenta, marża 1-2% i zadowoleni bo zarobili 500 zł na piecu wartym 25 000...

Na Kromet rabaty po 50%, robot coupe 17%, stalgast 25%.. a Klient oczekuje kompleksowej obsługi i to za takie pieniądze
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 54.92.148.165
Data: 2019-07-19
Czas: 19:08:02
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: PROBLEM ZE SPRZEDAżą URZąDZEń GASTRONOMICZNYCH
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "problem ze sprzedażą urządzeń gastronomicznych" w grupie "forum ogÓlne"
TAGI: urządzenia gastronomiczne (37)    wyposażenie kuchni (19)    gastronomia (77)    sprzęt (11)    sprzedaż (8)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: System / Ekrany do zamawiania obiadów z samochodu    SZYBKI I BARDZO POWAŻNY KREDYT KREDYTOWY ONLINE W 48 GODZINACH   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.