FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA CZY SIę OPłACA TAKI BIZNES?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA CZY SIę OPłACA TAKI BIZNES?

Autor: Marian Grabowski

Wypowiedzi: 3
Post 1 napisany 2013-01-08 o godzinie 12:49:32.
Poszukuję osób, które obecnie prowadzą działalność gastronomiczną w przyczepie gastronomicznej i chcą się pochwalić jak to wygląda w rzeczywistości. Najlepiej jakby się ktoś pochwalił jakie mogą być np. problemy itd.

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 2 napisany 2013-01-08 o godzinie 13:25:02.
Ja nie prowadzę działalności gastronomicznej ale wyposażam wielu osobom np. przyczepy i jeśli mogę coś podpowiedzieć to dużo zależy od tego ile zainwestujemy środków i czy są to środki własne czy kredyt. W kilkuletniej historii najlepiej według mnie wychodzą ludzie, którzy dysponowali własną gotówka na uruchomienie, kupili odpowiednie urządzenia (wydajność + jakość), mieli środki na przetrwanie martwych okresów i nie ograniczali jakości oferowanych produktów by ograniczać na siłę koszty. Wiele osób zaczyna w gastronomii, bo wydaje im się że mając np. 20 tyś zł kupią przyczepę z wyposażeniem i uda im się zarobić grube miliony. Jeśli interesują Ciebie przykładowe problemy to podpowiem z czym bywają często: Z NIESPRAWNYM SPRZĘTEM, wiem bo często serwisujemy takie sprawne urządzenia, które były kupione w zestawie z przyczepą. Nie chcę oceniać wszystkich urządzeń, bo czasami ale to bardzo rzadko się zdarza, że klient kupi w bardzo dobrej cenie dobre urządzenie.

Według mnie w rzeczywistości to ciężki kawałek chleba.

Post 3 napisany 2013-01-09 o godzinie 13:30:00.
Mnie interesują wypowiedzi osób, które się tym zajmują. Gutek szanuje Twoje zdanie, ale Ty sam nie prowadzisz tego typu biznesu. Ludzie czasami jak patrzą z boku to odbierają to inaczej niż Ci co biorą w tym udział bezpośrednio.

Autor: osieml

Wypowiedzi: 2
Post 4 napisany 2013-01-26 o godzinie 10:05:35.
Sam chętnie się dowiem, ponieważ mam w planach założenie samochodu gastronomicznego- na pewno to nie jest łatwe, ale mam pomysł na sprzedaż artykułu spożywczego na ciepło, który nie jest w Polsce sprzedawany (przynajmniej nie słyszałem, ani nie widziałem), dodatkowo mam pomysły, aby się wyróżniać wśród konkurencji. Zdania często zmieniam, ale zobaczymy co z tego wyjdzie:)Mam nadzieję, że wytrwam:) Dlatego chętnie wysłucham doświadczonych w branży :)

Post 5 napisany 2013-01-31 o godzinie 13:04:52.
Czy jest tu ktoś kto może podpowiedzieć jak to może wyglądać? Sezon już coraz bliżej, a nie chciałbym otwierać działalności gastronomicznej jeśli jest to nie opłacalne lub zbyt problemowe.

Autor: malgosiacdi

Tematy: 4
Wypowiedzi: 9
Post 6 napisany 2013-02-01 o godzinie 10:53:34.
Witam posiadam i samochód i przyczepe moge wszystko objaśnic moj tel 505233651

Autor: robert_30_1980

Wypowiedzi: 9
Post 7 napisany 2013-02-01 o godzinie 11:01:20.
Ja mam przyczepkę i dokumentację. Jeśli jesteś zainteresowany napisz:
robert_30_1980@o2.pl

Autor: student12345

Post 8 napisany 2013-02-06 o godzinie 10:05:13.
Prowadzę już taką sprzedaż od kilku lat. Jest dość opłacalnym biznesem gdyż moge się prenieść w każdej chwili jak uzyskam pozwolenie na sprzedaż. Poza kebabem i zapiekankami bardzo dobrze sprzedają sie zakecone frytki na patyki.Jak chcesz nabyć sprzęt do produkcji zakęconej frytki na patyku to polecam firme Twister CHips. Mają profesjonalny sprzęt ze wszystkimi wymaganymi atestami, co powoduje ze nie ma żadnych problemów z sanepidem.
www.TWISTERCHIPS.pl

Pozdrawiam

Autor: spec gastronomiczny
forumforumforum

Wypowiedzi: 126
Post 9 napisany 2013-02-08 o godzinie 11:46:11.
student wypowiadasz się że prowadzić taką sprzedaż od lat ale wyczuć można że piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia, to się nazywa marketing tak?

Autor: EmilaZ

Wypowiedzi: 6
Post 10 napisany 2015-03-23 o godzinie 11:22:58.
Przyczepy sa dorbym pomysłem. Sam mam takąod Bannertów i chwale sobie. Wazna jest solidność samego wykonania pojazdu i opcje w jakie jest wyposażony. A sprzedawac można wszystko – od lodów  po ryby.
PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA CZY SIę OPłACA TAKI BIZNES?
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.14.82
Data: 2025-03-15
Czas: 12:45:35
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA CZY SIę OPłACA TAKI BIZNES?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "przyczepa gastronomiczna czy się opłaca taki biznes?" w grupie "mobilna gastronomia"
TAGI: przyczepa (34)    przyczepy (36)    przyczepa gastronomiczna (48)    przyczepy gastronomiczne (38)    gastronomia (77)    działalność gastronomiczna (14)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Ogródek piwny    Dodatkowa praca   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.