![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SZKOLENIE Z SYSTEMU HACCP - PYTANIE O TRENERA |
|||||||
|
Autor:
marta_k135
Wypowiedzi: 1 |
Witam, jestem na etapie przygotowania wniosku unijnego skierowanego do branży spożywczej. Planuję szkolenie, na którym uczestnicy dowiedzą się podstawowych informacji o systemie HACCP, nie będzie to szkolenie stricte prowadzące do uzyskania certyfikatu, a jedynie informujące o systemie HACCP. Czy jest jakiś odgórny wymóg by trener posiadał certyfikat z tego zakresu? Czy wystarczy jeśli będzie posiadał odpowiednią wiedzę? Są uregulowania prawne, by taki trener posiadał certyfikat? Z góry dziękuję za odpowiedź
Pozdrawiam |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam serdecznie 08.08.2015w Warszawie odbywać się będzie szkolenia dotyczące wymagań SANEPIDU stawianych lokalom Zagadnienia omawiane na szkoleniu:
- Cym kierować się podczas wyboru rodzaju planowanej działalności - Jak wybrać odpowiedni lokal - projekt technologiczny jak go przygotować - zasady urządzania zaplecza gastronomicznego (dobór materiałów wykończeniowych, sprzętu gastronomicznego) - Zasady organizacji pracy w lokalu - Dania przygotowywane w lokalu surowiec czy półprodukt? - Dokumentacja wymagana przez SANEPID - Zasady rejestracji lokalu w SANEPID Szczegóły dotyczące szkolenia dostępnę są pod adresem mailowym poltorak@haccp-gmp.home.pl Serdecznie zapraszmy |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Do informacji dotyczącej szkolenia wkradł się błąd szkolenie będzie odbywało się 08.09.2015 serdecznie zapraszam Hanna Półtorak
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:14:46 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|