FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / HACCP
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

HACCP

Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 17
Wypowiedzi: 533
Post 1 napisany 2022-09-12 o godzinie 09:36:53.
Zarządzanie Jakością  w lokalu gastronomicznym
 System HACCP przez wielu restauratorów postrzegany jest jako przymus prawny  nieistotny w działaniu lokalu konieczny wyłącznie przy otwarciu lokalu. Szkoda bo  System HACCP wymyślony został po to aby pomagać w prowadzeniu  lokalu gastronomicznego a nie zalegać w najgłębszej szufladzie biurka. Dobrze  opracowana   dokumentacja  powinna zawierać instrukcje stanowiskowe,  w których pracownicy lokalu znajdą podpowiedź jak postępować, co kontrolować i kogo alarmować  w przypadku zdiagnozowanych problemów. Dla właściciela  natomiast prowadzone  przez pracowników kontrole to gwarancja zachowania w produkcji dań niezbędnych jakości. Właściciel lokalu  pozostawiając sobie wyłącznie nadzór nad poprawnością wypełnianych zapisów  kupuje sobie czas potrzebny do rozwoju firmy bo wie, że jego pracownicy są świadomi wystąpienia w produkcji  dań zagrożeń i potrafią nad nimi zapanować.  Podsumowując System HACCP to  narzędzie komunikacji pomiędzy właścicielem lokalu/ lokali a jego pracownikami. Prowadzone zapisy zastępują przekazywanie ustne wiadomości, które mogą zostać wyparte z pamięci, a których pominięcie może powodować problemy z jakością wytworzonych dań. Tak więc twórzmy System HACCP w sposób który  usprawni prace lokalu a nie będzie przeszkodą w jego funkcjonowaniu. Dlatego warto przy tworzeniu dokumentacji HACCP skorzystać z pomocy specjalistów czekamy na ciebie zamowienia@hacpasz.com.pl
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
HACCP
Autor: oferty


Wypowiedzi: 23
Post 2 napisany 2022-10-16 o godzinie 10:06:09.
jaka cena wyjściowa  za usługę
Usługi: haccp,bhp, p.poż.
Kontakt prospekt-bhp.pl
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 17
Wypowiedzi: 533
Post 3 napisany 2022-10-27 o godzinie 09:15:28.
W sprawie wyceny zapraszam do kontaktu mail zamowienia@hacpasz.com.pl lub o telefon 512 21 12 89, 504 811 617 Hanna Półtorak
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 17
Wypowiedzi: 533
Post 4 napisany 2022-10-27 o godzinie 09:15:38.
W sprawie wyceny zapraszam do kontaktu mail zamowienia@hacpasz.com.pl lub o telefon 512 21 12 89, 504 811 617 Hanna Półtorak
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 17
Wypowiedzi: 533
Post 5 napisany 2022-10-27 o godzinie 09:15:51.
W sprawie wyceny zapraszam do kontaktu mail zamowienia@hacpasz.com.pl lub o telefon 512 21 12 89, 504 811 617 Hanna Półtorak
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 17
Wypowiedzi: 533
Post 6 napisany 2022-10-27 o godzinie 09:15:58.
W sprawie wyceny zapraszam do kontaktu mail zamowienia@hacpasz.com.pl lub o telefon 512 21 12 89, 504 811 617 Hanna Półtorak
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 17
Wypowiedzi: 533
Post 7 napisany 2022-10-27 o godzinie 09:16:01.
W sprawie wyceny zapraszam do kontaktu mail zamowienia@hacpasz.com.pl lub o telefon 512 21 12 89, 504 811 617 Hanna Półtorak
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 17
Wypowiedzi: 533
Post 8 napisany 2022-10-27 o godzinie 09:16:12.
W sprawie wyceny zapraszam do kontaktu mail zamowienia@hacpasz.com.pl lub o telefon 512 21 12 89, 504 811 617 Hanna Półtorak
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.93.74.25
Data: 2023-02-5
Czas: 09:18:58
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: HACCP
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "haccp" w grupie "haccp gmp ghp"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Gastronomia w roku 2023    POSZUKUJE POMOCY PRZY STWORZENIU MENU ORAZ WYLICZENIU FOOD COST.   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.