![]() |
FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: WYSPA GASTRONOMICZNA |
|||||||
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 19 Wypowiedzi: 542 |
Moja gastronomia od czego zacząć: wyspa gastronomiczna
W przypadku organizacji sprzedaży z wyspy gastronomicznej należy zapewnić dla niej stałe podłączenie wody oraz energii elektrycznej. Jeżeli na wyspie przygotowywane są dania gorące (naleśniki, kebaby) należy rozejrzeć się za lokalizacją wyposażoną w wentylację mechaniczną. W przypadku gdy na wyspie sprzedawane są lody, desery i napoje wystarczy w lokalizacji mieć zapewnioną wentylację grawitacyjną. Na obszarze wyspy można wydawać gotowe produkty lub dania przygotowane na bazie półproduktów. Produkcja od surowca jest wykluczona. Dania i napoje należy podawać w naczyniach jednorazowego użytku. Jeżeli na obszarze wyspy możliwe jest wydzielenie obszaru obudowanego i zadaszonego oddzielonego od wyspy szafą przelotową możliwe jest wydawanie napojów i dań/deserów na naczyniach wielokrotnego użytku. Wszystkich zainteresowanych prowadzeniem działalności na wyspie gastronomicznej zapraszamy do współpracy w zakresie - projektów technologicznych - dokumentacji HACCP - szkoleń BHP Zespół HACPASZ [color=#3c61aa]zamowienia@hacpasz.com.pl[/color] |
||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.236.237.61 Data: 2023-10-3 Czas: 02:09:08 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|