FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / GASTRONOMIA W ROKU 2023
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

GASTRONOMIA W ROKU 2023

Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 1 napisany 2022-12-15 o godzinie 15:21:21.
[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Nowy rok 2023  nowe marzenia. Wszystkim tym którzy w Nowym roku planują rozpocząć przygodę z gastronomią proponujemy pomów w zakresie
  • przygotowania projektów technologicznych

  • opracowania dokumentacji =AZXmeBfJNyEDGVOKgdJRfvn6XJBSEwYgeE4rWDMipKF-ldRsBMwaWGGi2wTUYfi-g9Hs1F9kxSpwmqn_PdcVVHIxaj-7OF2nXCOem-S8k-rr1Rn_ppypxDaZyuqNZo7so1OmEtGtTTAtEPWZJoLok3Zl&__tn__=-]K-R]HACCP

  • wyposażenia w urzadzenia gastronomiczne, naczynia oraz środki do mycia i dezynfekcji


[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Pomagamy w uruchomieniu działalności
  • lokali gastronomicznych

  • kuchni przedszkoli i szkół

  • zakładów produkujących żywność

  • sklepów i hurtowni spożywczych


[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Z nami nie będzie to trudne zapraszamy do kontaktu zamowienia@hacpasz.com.pl
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 2 napisany 2022-12-15 o godzinie 15:22:26.
[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Nowy rok....... nowe marzenia. Wszystkim tym którzy w Nowym roku planują rozpocząć przygodę z gastronomią proponujemy pomów w zakresie
  • przygotowania projektów technologicznych

  • opracowania dokumentacji =AZXmeBfJNyEDGVOKgdJRfvn6XJBSEwYgeE4rWDMipKF-ldRsBMwaWGGi2wTUYfi-g9Hs1F9kxSpwmqn_PdcVVHIxaj-7OF2nXCOem-S8k-rr1Rn_ppypxDaZyuqNZo7so1OmEtGtTTAtEPWZJoLok3Zl&__tn__=-]K-R]HACCP

  • wyposażenia w urzadzenia gastronomiczne, naczynia oraz środki do mycia i dezynfekcji


[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Pomagamy w uruchomieniu działalności
  • lokali gastronomicznych

  • kuchni przedszkoli i szkół

  • zakładów produkujących żywność

  • sklepów i hurtowni spożywczych


[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Z nami nie będzie to trudne zapraszamy do kontaktu zamowienia@hacpasz.com.pl
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 3 napisany 2023-01-04 o godzinie 11:37:31.
Pomimo piętrzących się trudności pamiętajmy o tym,że świat należy do odważnych  a zastój i brak rozwoju prowadzi do zagłady. .....Dlatego będziemy przy Państwu trwać również w roku 2023 i służyć pomocą czy przygotowywaniu projektów technologicznych
- lokali gastronomicznych
- zakładów produkujących żywność
- firm cateringowych
- sklepów i hurtowni spożywczych 
- samochodów i przyczep gastronomicznych
dokumentacji HACCP dla każdego rodzaju działalności dla której jej opracowanie jest wymagane
szkoleń BHP dla kadry kierowniczej i pracowników lokali i zakładów branzy spożywczej.
Pomożemy w wyposażeniu lokalu w sprzęt gastronomiczny
Jesteśmy z Państwem od 2012 roku i chcemy pozostać  by pomagać realizować marzenia jeszcze przez wiele lat. Zapraszamy do wspólpracy Zespół HACPASZ zamowienia@hacpasz.com.pl
 
Autor: darful
forum

Wypowiedzi: 48
Post 4 napisany 2023-01-31 o godzinie 11:32:13.
Wpadłem na taki pomysł...
A może wzbogać ofertę lokalu gastronomicznego o takie produkty https://paski-wybielajace.pl/47-pasty-wybielajace?page=3
Po spożyciu posiłku często myślimy o tym co na zębach, wiele osób żuje gumę a może tak pójść w tę stronę? Na przeciw potrzebom klienta ;)
 
Autor: darful
forum

Wypowiedzi: 48
Post 5 napisany 2023-03-20 o godzinie 12:25:48.
Można też spróbować wystawić paski wybielające, jako atrybut dla konsumentów...
Sprzedawane oczywiście osobno!
W myśl zasady "coś dla ciała, coś dla ducha" a w tym konkretnym przypadku, dla tych co chcą dbać o jamę ustną ;)
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 6 napisany 2023-03-29 o godzinie 09:44:32.
Ciekawe rozwiązanie, oczywiście  te paski wybielające to produkt w opakowaniu handlowym a w lokalu odbywałaby się tylko ich  sprzedaż. Produkcja wyrobów do higieny ustnej to już zupełnie inna działka niż produkcja żywności
 
Autor: Mind Level Unchained


Wypowiedzi: 1
Post 7 napisany 2023-08-31 o godzinie 11:30:54.
[img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t70/1/16/1f536.pngPrzeprowadzę dla Ciebie wyjątkowe SZKOLENIE, dzięki któremu zwiększysz SPRZEDAŻ o 30%. Pokażę Ci, jak efektywnie przyjmować zamówienia i obsługiwać klienta w branży gastronomicznej, a koszt zwróci Ci się maksymalnie po kilku dniachhttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t50/1/16/2757.png
[font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Razem ze mną poznasz tajniki efektywnego przyjmowania zamówień, radzenia sobie z sytuacjami trudnymi i budowania pozytywnych relacji z gośćmi.
Jako pionier GASTROTELE w Polsce, mam zaszczyt poprowadzić certyfikowane szkolenie, które dostarczy Ci niezbędnych narzędzi do doskonalenia obsługi gości przez telefon w Twojej restauracji. Podczas 3 godzinnego spotkania w siedzibie Twojego lokalu, odkryjesz [img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4f/1/16/1f447.png:
[font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif][img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png Umiejętności rozmowy z klientem dostosowane do branży gastronomicznej;
[font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif][img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png Skuteczne metody przekonywania klientów do dokonywania zamówień;
[font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif][img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png Techniki zwiększania sprzedaży poprzez cross-selling i up-selling;
[font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif][img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png Strategie radzenia sobie z trudnymi sytuacjami.
[font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Dołącz do mnie, aby stać się ekspertem w obsłudze klienta, zdobyć CERTYFIKAT ukończenia profesjonalnego szkolenia z obsługi zamówień telefonicznych w gastronomii oraz zrewolucjonizować działanie Twojej restauracji[img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t50/1/16/2757.png
[font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Koszt szkolenia zaczyna się już od 499 zł i gwarantuję Ci, że zwróci się on maksymalnie w ciągu kilku dni.[img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t5c/1/16/1f4b2.png
[font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Skontaktuj się ze mną, a wspólnie ustalimy niezbędne szczegóły.[img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6e/1/16/1f4ac.pnghttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4d/1/16/1f4de.png[/font]
Dawid Sadecki
Mind Level Unchained

535 012 840| umyslowyotwieracz@gmail.com
 
Autor: kasialink


Wypowiedzi: 9
Post 8 napisany 2023-11-22 o godzinie 15:29:19.
Na pewno ważnym celem w gastronomii jest znalezienie dobrych dostawców. Np. jeśli macie dania rybne, to świeżość ryby są bardzo istotne. Na rynku działa firma Fier SeaFood. Oni mają ryby z własnych hodowli, w 24h dostarczają i na dodatek zamawiasz tyle, ile potrzebujesz, bez minimalnego progu zamówienia. Myślę, że to fajne rozwiązanie.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 06:51:40
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: GASTRONOMIA W ROKU 2023
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat " gastronomia w roku 2023" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.