![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: GASTRONOMIA W ROKU 2023 |
|||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Nowy rok 2023 nowe marzenia. Wszystkim tym którzy w Nowym roku planują rozpocząć przygodę z gastronomią proponujemy pomów w zakresie
[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Pomagamy w uruchomieniu działalności
[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Z nami nie będzie to trudne zapraszamy do kontaktu zamowienia@hacpasz.com.pl |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Nowy rok....... nowe marzenia. Wszystkim tym którzy w Nowym roku planują rozpocząć przygodę z gastronomią proponujemy pomów w zakresie
[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Pomagamy w uruchomieniu działalności
[size=2][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Z nami nie będzie to trudne zapraszamy do kontaktu zamowienia@hacpasz.com.pl |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Pomimo piętrzących się trudności pamiętajmy o tym,że świat należy do odważnych a zastój i brak rozwoju prowadzi do zagłady. .....Dlatego będziemy przy Państwu trwać również w roku 2023 i służyć pomocą czy przygotowywaniu projektów technologicznych
- lokali gastronomicznych - zakładów produkujących żywność - firm cateringowych - sklepów i hurtowni spożywczych - samochodów i przyczep gastronomicznych dokumentacji HACCP dla każdego rodzaju działalności dla której jej opracowanie jest wymagane szkoleń BHP dla kadry kierowniczej i pracowników lokali i zakładów branzy spożywczej. Pomożemy w wyposażeniu lokalu w sprzęt gastronomiczny Jesteśmy z Państwem od 2012 roku i chcemy pozostać by pomagać realizować marzenia jeszcze przez wiele lat. Zapraszamy do wspólpracy Zespół HACPASZ zamowienia@hacpasz.com.pl |
||||||
Autor:
darful
![]() Wypowiedzi: 48 |
Wpadłem na taki pomysł...
A może wzbogać ofertę lokalu gastronomicznego o takie produkty https://paski-wybielajace.pl/47-pasty-wybielajace?page=3 Po spożyciu posiłku często myślimy o tym co na zębach, wiele osób żuje gumę a może tak pójść w tę stronę? Na przeciw potrzebom klienta ;) |
||||||
Autor:
darful
![]() Wypowiedzi: 48 |
Można też spróbować wystawić paski wybielające, jako atrybut dla konsumentów...
Sprzedawane oczywiście osobno! W myśl zasady "coś dla ciała, coś dla ducha" a w tym konkretnym przypadku, dla tych co chcą dbać o jamę ustną ;) |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Ciekawe rozwiązanie, oczywiście te paski wybielające to produkt w opakowaniu handlowym a w lokalu odbywałaby się tylko ich sprzedaż. Produkcja wyrobów do higieny ustnej to już zupełnie inna działka niż produkcja żywności
|
||||||
|
Autor:
Mind Level Unchained Wypowiedzi: 1 |
[img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t70/1/16/1f536.pngPrzeprowadzę dla Ciebie wyjątkowe SZKOLENIE, dzięki któremu zwiększysz SPRZEDAŻ o 30%. Pokażę Ci, jak efektywnie przyjmować zamówienia i obsługiwać klienta w branży gastronomicznej, a koszt zwróci Ci się maksymalnie po kilku dniachhttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t50/1/16/2757.png
[font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Razem ze mną poznasz tajniki efektywnego przyjmowania zamówień, radzenia sobie z sytuacjami trudnymi i budowania pozytywnych relacji z gośćmi. Jako pionier GASTROTELE w Polsce, mam zaszczyt poprowadzić certyfikowane szkolenie, które dostarczy Ci niezbędnych narzędzi do doskonalenia obsługi gości przez telefon w Twojej restauracji. Podczas 3 godzinnego spotkania w siedzibie Twojego lokalu, odkryjesz [img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4f/1/16/1f447.png: [font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif][img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png Umiejętności rozmowy z klientem dostosowane do branży gastronomicznej; [font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif][img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png Skuteczne metody przekonywania klientów do dokonywania zamówień; [font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif][img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png Techniki zwiększania sprzedaży poprzez cross-selling i up-selling; [font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif][img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png Strategie radzenia sobie z trudnymi sytuacjami. [font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Dołącz do mnie, aby stać się ekspertem w obsłudze klienta, zdobyć CERTYFIKAT ukończenia profesjonalnego szkolenia z obsługi zamówień telefonicznych w gastronomii oraz zrewolucjonizować działanie Twojej restauracji[img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t50/1/16/2757.png [font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Koszt szkolenia zaczyna się już od 499 zł i gwarantuję Ci, że zwróci się on maksymalnie w ciągu kilku dni.[img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t5c/1/16/1f4b2.png [font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Skontaktuj się ze mną, a wspólnie ustalimy niezbędne szczegóły.[img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6e/1/16/1f4ac.pnghttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4d/1/16/1f4de.png
Dawid Sadecki
Mind Level Unchained 535 012 840| umyslowyotwieracz@gmail.com |
||||||
|
Autor:
kasialink Wypowiedzi: 9 |
Na pewno ważnym celem w gastronomii jest znalezienie dobrych dostawców. Np. jeśli macie dania rybne, to świeżość ryby są bardzo istotne. Na rynku działa firma Fier SeaFood. Oni mają ryby z własnych hodowli, w 24h dostarczają i na dodatek zamawiasz tyle, ile potrzebujesz, bez minimalnego progu zamówienia. Myślę, że to fajne rozwiązanie.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 06:51:40 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|