![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: FOOD TRACKI ODBIóR PRZEZ SANEPID |
|||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam zblilża się wiosna więc gastronomia mobilna szykuje się do startu. Udzielam informacji na formum od wielu lat i chętnie odpowiem w zakresie następujących zagadnień
- jak przygotować food tracka (wymagane minimum niezbędne do odbioru przez Sanepid) - jak zgłosić posiłki, które chcemy przygotowywać tak aby uzyskały akceptację Sanepidu -czy możemy wszystko robić w samochodzie/przyczepie gastronomicznej? - dokumentacja HACCP jak ją przygotować dla pojazdu gastronomicznego o czym nie nalezy zapomnieć - co jeszcze nam potrzeba żeby użyskać zgodę na prowadzenie działalności? Ten temat byłby podsumowaniem wszystkich wątków, które od lat pojawiają się na forum i pomoże bez grzebania znaleść odpowiedż na najważniejsze pytania. W takim razie do dzieła czekam na pytania. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
alebulwa Wypowiedzi: 1 |
Dzień dobry,
ja trochę z innej beczki, mianowicie: Wiem, że sanepid także wymaga toalety dla personelu i tu trzeba jakiejś umowy użyczenia ze sklepami spożywczymi, lokalami gastronomicznymi znajdującymi się w pobliżu. Mam obok swojego miejsca, Żabkę która chętnie ze mną taką umowę podpisze. Natomiast nie wiem jak taka umowa ma wyglądać? Nie będzie to raczej typowa umowa użyczenia lokalu. Prosiłbym o radę, ewentualnie wzór takiej umowy? Dzięki! |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:47:05 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|