FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / GASTROMEX
gastromex
Data rejestracji w systemie: 2013-04-02
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 261       Ilość ogłoszeń: 1

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Lokal Restauracja Sushi
Niedawno projektowałem i wyposażałem kilka lokali shushi, chętnie pomogę. Mam 17 letnie doświadczenie w projektowaniu i tworzeniu lokali gastronomicznych, chętnie doradzę, nawet bezpłatnie: 531 801 101
2024-01-01 00:28:45 4
Zmiana sposobu użytkowania obiektu budowlanego lub jego części
Doradzę, jak ominąć temat zmiany sposobu uzytkowania lub lekko i zgrabnie go przejść...  gastromexwp.pl, tel. 531 801 101
2024-01-01 00:26:25 3
Zaplace za informacje od osoby ktora prowadzi kebab
Proszę dzwonić do mnie,mam 17 letnie doświadczenie w prowadzeniu lokalami,jak i otwieraniem lokali,doradzę bezpłatnie: 531 801 101
2024-01-01 00:25:13 2
Lokal na gastronomię
prosze napisac na adres mailowy, chetnie pomoge: gastromex@wp.pl
2019-04-06 08:51:49 6
soki
Gutek ma rację, wiele lokali wyposazalismy w Robota Coupe i nie mielismy zadnej reklamacji a skutecznosc w pracy doskonała. nie tylko na mała ale i duza produkcje soków i owocowych koktajli. moi znajomi otworzyli nalesnikarnie i doradzilem i owocowe smuti na bazie zdrowych suplemnetów jak chlorofil czy solstic. rewelacja jesli chodzi o zainteresowanie. w tej chwili ludzie zaczynaja patrzec na zdrowe produkty i zdrowie. jakby potrzebna była dalsza pomoc w doractwie,zaprasza: 531 801 101
2016-03-12 04:22:38 7
Jak rozpocząć niskimi nakładami?
ja bym raczej był za swoja kuchnia,niz wynajmem, wiele razy spotkałem sie z taka sytuacja ze kiedy wynajmujacy miał dobre obroty to zaczela sie psuc wspolpraca z wlascicielem kuchni z powodu zazdrosci i ciagle cos nie pasowalo do momentu szukania rozwiazania z wynajeciem innej kuchni lub na szybko budowania swojej, gdyby pan chciał jakies rady, zapraszam: 531 801 101
2016-03-12 04:18:07 6
WENTYLACJA mechaniczna - czy konieczna?
Jesli chciałby Pan pomocy w tym zakresie, to my możemy pomóc, wykonujemy i projekty technologiczne i zarazem doradzimy jak najtaniej wykonac wentylacje w Pana lokalu i zarazem mamy uprawnienie do pomiaru wentylacji, wiec problem z głowy. wentylacja ani projekt nie musi drogo kosztowac...   gastromex@wp.pl,   531 801 101
2016-03-12 04:15:50 5
Wielkość kuchni
kuchnie nalezy zaprojektowac technologicznie pod dany lokal indywidualnie. jakby potrzebna była pomoc w otwarciu,zapraszam:  gastromex@wp.pl
2016-03-12 04:13:04 3
Jak otworzyć Lokal-KEBAB
Jeśli potrzebujesz darmowego doradztwa, to po prostu zadzwooń do mnie. podpowiem i udzielę bezpłatnie rad...531801101
2015-12-16 08:52:05 3
otwarcie lokalu - wyposażenie
Jeśli zajazd to łądna jest drewniana z marmurowym blatem
2015-12-16 08:50:52 9
malutka kawiarnia +punkt ksero
toxic86, najlepiej zadzwoń do mnie: 531 801 101 udziele Ci wszelkiej pomocy doradczej,za darmo
2015-12-16 08:49:57 6
Wynajem lokalu gastronomicznego z pozwoleniami
Luk,chyba nie wiesz co piszesz i nie wprowadzaj ludzi w bład: [size=1]Podczas kontroli i przeglądu pomieszczeń inwestor powinien przedstawić szereg dokumentów m.in.:[/size][size=1] – umowę najmu lokalu lub akt jego własności, [/size][size=1] – KRS lub zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, [/size][size=1] – numery REGON i NIP, [/size][size=1] – sprawozdanie z badań próbki wody, [/size][size=1] – umowę na wywóz śmieci, [/size][size=1] – protokół pomiarów wydajności i głośności wentylacji mechanicznej. [/size] [size=1]To jest wypis ze strony Wojewódzkiej Stacji w Warszawie, kazdy otrzymuje karteczke z tym co ma miec w dokumentach, jest tez dokumenty budowlane lub stwierdzajace charakter budynku. [/size] [size=1]Czy Pani Hanno mam rację? [/size]
2015-11-09 11:13:36 9
Catering dietetyczny jakie wyposażenie?
Chyba miednica z lodem nie przejdzie,juz lepiej nawet uzywka szokowa. Pani Hanno chetnie skorzystam z takiego szkolenia, moze czegos dodatkowego sie dowiem,prosze na maila: gastromex@wp.pl informacje o szkoleniu i jakis rabat dla konkurencji
2015-11-09 11:05:24 12
ZLECĘ: Projekt technologiczny- TRÓJMIASTO
Firma gastromex pomoze Pani w zakresie doradztwa doboru sprzetu, technologii ale również wentylacji. posiadamy uprawnienia na odbiory i pomiary wentylacji.działamy od 9 lat na terenie całej Polski, gastromex@wp.pl,  531 801 101
2015-11-09 11:02:13 4
Plany otwarcia małej kawiarni a rzeczywistość
Pani Kasiu,polecamy pomoc i doradztwo w zakresie gastronomii,technologii,jak i wentylacji.  dojezdzamy do kazdego miejsca w Polsce: gastromex@wp.pl,   531 801 101
2015-11-09 10:58:08 15
Pomoc przy otwieraniu lokalu ze zdrową żywnością - pomocy!
Panie Dawidzie. u mnie najtaniej i najszybsza pomoc w zakresie doradztwa od gastronomii po wentylację z całej Polski...   gastromex@wp.pl   531801101
2015-11-09 10:52:13 7
Jakie sprzęty będą mi potrzebne?
Jesli potrzebne Ci doradztwo w zakresie przygotowania dokumentacji-projekt technologiczny,projekt wentylacyjny, odbiór wentylacji, doradztwo techniczne, chętnie pomogę:  gastromex@wp.pl lub 531 801 101
2015-09-07 03:26:12 4
wzór projektu technologicznego
www.gastromex.com.pl pomagamy przy projekcie technologicznym, ale również doradzamy przy wyposażeniu i projekcie i odbiorze wnetylacji
2015-09-07 03:24:02 6
wzór projektu technologicznego
Przygotowanie wszelkiej dokumentacji do odbioru Sanepidu- projekt technologiczny, projket i odbiór wentylacji: gastromex@wp.pl, 531 801 101, www.gastromex.com.pl
2015-09-07 03:22:17 4
przetwórstwo warzyw i owoców- produkcja soków a wymagania sanepidu
Jesli masz jakieś wątpliwości,czy potrzebna Ci pomoc,zadzwoń: 531 801 101 lub napisz na maila: gastromex@wp.pl
2015-09-07 03:20:41 3
Naleśnikarnia 35m2
Czasem lepiej dopłacić,niż  później dwa razy tracić...pomogę przy dokumentacji Sanepidowskiej: gastromex@wp.pl, 531 801 101
2015-09-07 03:17:46 5
Wynajem lokalu gastronomicznego z pozwoleniami
Do odbioru lokalu przez Sanepid potrzebna jest książka budowlana obiektu, gdzie wpisane są aktualne kontrole budowlane. jesli zmieniasz technologie musisz zrobic nowy projekt,chyba ze Sanepid na to przymknie oko. Nowy inwestor-od nowa robuisz odbiór. jeśli potrzebujesz pomocy jesli chodzi o dokumentację Sanepidu-projekt technologiczny, pomiar wentylacji-napisz: gastromex@wp.pl lub zadzowń: 531 801 101
2015-09-07 03:10:01 9
kontrola sanepidu przed otwarciem lokalu
Technologia żywienia,czyli wykonywania potraw
2015-09-07 03:09:16 6
Co powinno znajdować się na stole w restauracji ?
Tj Selgros pojemniki na oliwę, a same pojemniki na przyprawy daje Pepsi
2015-09-07 03:07:48 11
Co powinno znajdować się na stole w restauracji ?
Selgros lub Pepsi
2015-09-07 03:06:27 11
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.