![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SOKI |
|||||||
|
Autor:
BIS
Wypowiedzi: 2 |
Witam
Chciałabym otworzyć mały lokal gastronomiczny w którym między innymi miałyby być serwowane świeże soki, koktajle owocowo warzywne,moje pytanie brzmi :czy istnieje jeden sprzęt w którym mogłabym przygotowywać i soki i koktajle? Proszę o podpowiedź. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
BIS
Wypowiedzi: 2 |
Witam,jeszcze raz podbijam pytanie ,czy jest na forum osoba która mogłaby mi doradzić w sprawie doboru sprzętu do wyciskania soków i miksowania koktajli owocowo warzywnych,najlepiej jakby sprzęt byłby 2 w 1.Proszę o pomoc.
|
||||||
|
Autor:
ZarzadzajGIP
Wypowiedzi: 24 |
oj nie wiem, ale świeże soki to dobry pomysł
|
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Do przygotowywania soków mogę polecić właściwie tylko 1 rozwiązanie czyli sokowirówki ROBOT-COUPE, doskonale obrobią warzywa i owoce :)Do tego odpowiedni blender np. WARING. Blender sam w sobie nie musi być nie wiadomo jaki, bo najważniejszą robotę zrobi sokowirówka.
Skontaktuj się z firmą STALGAST że jesteś zainteresowany pokazem sokowirówki, jest w Polsce kilka osób które realizują takie pokazy (przedstawiciele producenta) i będziesz mógł sam sprawdzić jak to działa, co można zrobić itp. |
||||||
![]() Autor: Evelinum Wypowiedzi: 24 |
Świeże soki to teraz na prawdę dobry biznes, coraz więcej ludzi wybiera taki sok zamiast na przykład drugiego śniadania. Całkiem dobry wybór sprzętu masz w firmie Hybryda-Gastro, mają też wspomniany wcześniej Robor-Coupe, sprawdź sobie bo to na prawdę dobrej jakości sprzęt https://www.hybryda-gastro.pl/7285,sokowirowka-do-warzyw-i-owocow-robot-coupe-483100.html Powodzenia w biznesie, na pewno dobrze się rozwinie :)
|
||||||
|
Autor:
Żbiku
Wypowiedzi: 10 |
Tak jak Gutek polecam Ci Robota Coupe, można skorzystać z pokazów świadczonych przez przedstawicieli tej marki. Niezawodny sprzęt.
Co do blenderów tu bym oprócz Waringa wyróżnił Hamilton Beach. |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Gutek ma rację, wiele lokali wyposazalismy w Robota Coupe i nie mielismy zadnej reklamacji a skutecznosc w pracy doskonała. nie tylko na mała ale i duza produkcje soków i owocowych koktajli. moi znajomi otworzyli nalesnikarnie i doradzilem i owocowe smuti na bazie zdrowych suplemnetów jak chlorofil czy solstic. rewelacja jesli chodzi o zainteresowanie. w tej chwili ludzie zaczynaja patrzec na zdrowe produkty i zdrowie. jakby potrzebna była dalsza pomoc w doractwie,zaprasza: 531 801 101
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:09:47 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|